|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 |
|
9 | 22,50% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X |
|
1 | 2,50% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 |
|
5 | 12,50% |
| Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
3 | 7,50% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X |
|
7 | 17,50% |
| Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
11 | 27,50% |
| Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że też będę miała szczęście do sprzedawcy... Zobaczymy. |
||
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201
Cytat:
w szpitalu dzieci zawijane sa w ich beciki. babki w necie pisza, ze uzywaly rozka tylko w szpitalu albo w domu przez 2 dni pozniej jako kolderka...no i sama juz nie wiem. becik to 50zl, mozna za to kupic fajny kocyk albo i dwa.
|
|
|
|
|
#3543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję córeczki Cytat:
za wizytęCytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
#3544 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poslijcie sobie maile, bo zawsze to jedno pranie gratis ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- o mamo jak to slicznie brzmi! jeszcze 10 tygodni...wiesz, ze to juz naprawde blisko? pakuj torbe! hehe---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
gratulacje dla ciotki
|
|||||
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę urodzić 5.05!!!bo ja jestem 11.11 moja sis 10.10 to niech małą będzie 5.05 łatwo się zapamiętuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby a na co polujesz?
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A własnie gdzie można się czegoś dowiedzieć co i jak w wojewódzkim?? Możesz podać stronę? Cytat:
Ja bym chciała 12.06 bo Tż jest z 12.01
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
łoooooooooooooooo!!
ale mi brzuch chodzi... uwaga uwaga.. pod mostkiem!! mam nadzieję,że to nóżki a główka jest na dole
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3552 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
no ja już po 4 godzinnym maratonie z nauką.... wystarczy na razie.... czas się położyć.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- zjadłam swój wczorajszy obiad, bo teraz z tą pojemnością żołądka to mi moja jedna porcja na dwa dni starcza..... w ogóle wydaje mi się, że mi jakoś brzuch wessało, mniejszy jest....
|
||||||||
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
no miło miło..
![]() mój tż ma muszki w nosie ![]() chyba mu kupię rosiczkę ![]() |
|
|
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() tuniczka sie podoba? bo ja jestem zakochana (ale pisalam to juz kilka razy |
||
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.bab yma ma.pl/zestaw-elektr onicznych-termometrow-luvion-p1343.html
słodkie.. ale chyba zrezygnuję z elektronicznego.. Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-02-18 o 14:17 |
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
w sumie jedyne zabezpieczenie to chyba to, ze ktos podaje Ci dane, adres i nr konta...troche malo, ale nie mialam dziwnych przygod. na pewno nie ryzykowalabym z czyms drogim
|
||
|
|
|
#3557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejalam tu juz kilka razy.---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() nadrobilam!!! obiad zjedzony. czas na relaks. |
||
|
|
|
#3559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Niunka- goldeny są prześliczne i przekochane
ale Ci Tż wyciął numer Kocham zwierzęta.. ale trzeba myśleć racjonalnie i w podobnych okolicznościach na takiego pieska nie zdecydowałabym się. Mimo to może jednak uda Wam się wszystko pogodzić. Banka- na pocieszenie po niezbyt przyjemnej wizycie ![]() ale najważniejsze, że z Michasiem ok Ashyshqa- ale śliczne prezenciki dostaliście ![]() no i zazdroszczę siostry w Dubaju, chciałabym kiedyś odwiedzić to miejsce ![]() Cytat:
Cytat:
za wizytęi dzięki za info o pępku, bo też miewam tę "dolegliwość" Cytat:
i za Twoją szyjkę :kciukiJa też podczytuję od regularnie tylko nie mam nastroju na pisanie ![]() dzisiaj spędziłam pół dnia na policji... tylko po to żeby kolejny raz dowiedzieć się jakie nasze polskie prawo jest nieudolne ajjj.. szkoda gadać... i juz nawet powtarzanie co chwilę w myślach "co nas nie zabije to nas wzmocni" - przestaje pomagać ![]() Cytat:
ale jeszcze się z tym wstrzymam |
||||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO mi zupełnie nie przeszkadza, jest śliczna A Ty masz 68? Pewnie pisałaś, ale nie pamiętam ![]() Cytat:
mogę zaryzykować ![]() Cytat:
Życzę wam dużo siły Też się przyłączam do tygodnia pod hasłem "wyprawka szpitalna". Czas leci, trzeba temat zamknąć wreszcie
|
|||
|
|
|
#3563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam przy Z. torbę na pieluchy i bardzo się przydawała Kocham leniwce Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wychowywałam się w domu pełnym psów i kotów ![]() Współczuję wizyty na policji
|
|
|
#3564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopóki nie zobaczę fot to nie uwierzę my też planujemy zrobić, (najprawdopodobniej u tej znajomej bo nie chce mi się szukać dalej http://jovkaa.blogspot.com/) ale czekam aż zrobi się troszkę cieplej a brzuszek się jeszcze powiększy
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bawelna? ja bylam przekonana, ze ona jest lniana. poszukam za chwile i pomacam jeszcze raz rozmiar tez sprawdze, bo juz nie pamietam
Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-02-18 o 15:20 |
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Ten dzień jakiś taki leniwy, widzę, że na forum również.
No i jeszcze co chwilę latam coś podjadać do lodówki, zaraz mi tam samo światło zostanie
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety końca koszmaru nie widać.. dzięki za słowa otuchy ja też ![]() mieliśmy kotkę killerkę- nieustannie polowała, mordowała ptaki, myszy, szczury, żaby itp. później pojawił się szczeniak (owczarek niemiecki) nieraz miał podrapany nos, na początku było troszkę starć.. ale późnij to już nawet spali razem ![]() i byłam świadkiem kilku takich przykładów
|
||
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
laski czy kupujecie jakieś rekwizyty do sesji foto maluszków?
udało mi się ugadać z naszą ślubną fotografkę na zdjęcie młodego zaraz po urodzeniu, ale ona nie robiła nigdy noworodkowych i nie ma akcesoriów więc zaczynam po mału szukać... jakbyście coś fajnego dla chłopaka znalazły to krzyczcie
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy z Wiktorkiem
Na szczęście już ok, ale i tak niesmak pozostał... A dziś od rana byliśmy w trasie; chcieliśmy też podjechać do hurtowni pooglądać wózki - mąż sam zaproponował - przyjeżdżamy na miejsce, a tam kartka, że dzisiaj z jakiegoś tam powodu nieczynne Idę poczytać co pisałyście od rana, bo w weekend czasami podczytywałam ale nie chciało mi się nic pisać ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

w szpitalu dzieci zawijane sa w ich beciki. babki w necie pisza, ze uzywaly rozka tylko w szpitalu albo w domu przez 2 dni
gratuluję córeczki 

????

Ślub 27. X. 2012

mój ukochany TŻ kupił psa. Normalnie szlag mnie trafi. Kawalerka 33m2 sznaucer miniaturowy i kolejny pies. Do tego nie zapominajmy, że w maju rodzi nam się dziecko. I wszystko ładnie pięknie tyle że to w cholere golden retriver 
wrrrr