Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 22:44   #3571
Furry Sue
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cześć Pinkie Pie!

Nas tu wiele z podobną wagą (zobacz sobie na pierwszej stronie) i wiele takich wojowniczek, jak Ty, które mimo którejś tam próby wciąż wierzą, że się uda. Więc trzymamy kciuki za siebie nawzajem i brniemy przez zmiany

Mam dzieciaczka w wieku Twojego starszego

Gdybyś potrzebowała sobie poczytać, to zawsze sugerujemy dziewczynom na wstępie posty fatass z 2. strony tego wątku, trochę teorii. Poza tym jesteśmy o Twojej dyspozycji

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 23:57   #3572
sagapao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Witam, gratuluje spadkow ;* Ja się niestety nie pochwale, bo ciagle mam 72,7 ;( nie powiem, podłamałam się, bo sie staralam ;(
Milenka, tak najadlam sie na 1350 i chyba caly czas bede musiala tak stosowac ;((

ide bede chyba dopiero wieczorem ;((
Hej nie poddawaj sie głowa do góry

Cytat:
Napisane przez atkata Pokaż wiadomość
wymyśliłam sobie że jak przestane pic i palić to sama schudne..
Nie obrażając Cię... dwóch nałogów nie da sie na raz rzucić
Może spróbuj z alkoholem pierwsze..BO ma potworne ilości kalorii
Swoją drogą kolega ma niezły żart....
Ja mam nałóg jedzenia słodkiego ale walcze ostro

Joanna zgadzam sie z tobą kostki to sama sól i chemia szkodliwa !! jednak ją sie w domu u mnie stosuje!!
Ogolnie ja bym poczekała na staż staż 6mies + 4mies zatrudnienia i składki ubezpieczenia popłacone.\..ale jaką byś prace nie podjęła to musisz ją zgłosić w UP bo cie samoistnie wyrejestrują..i będziesz miała sie problem zarejestrować..
Hah ja pracowałam w takim budynku bez umowy gdzie UP był piętro wyżej i co wy na to ???
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 06:37   #3573
Joanna XL
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Witam Pinkie Pie i wszystkie nowe odchudzaczki
Przestaje nadązać z wpisywaniem na liste... Więc jak ktos chce być wpisany to niech podeśle priva z wagą wstępną .. Albo czeka aż sie zbiorę w sobie ... Wygodna jestem

No przyznaje się - oddałam się nałogowi wagoholizmu ... Jak przypuszczałam zgubiłam weekendowe zapasy - 78,4 na liczniku - wiec tylko 1 kg do podpisowego Obiecałam sobie że w tym tygodniu nie tylko dobrnę do podpisowego ale i go lekko przesune - oczywiście we właściwym kierunku
ogolnie ileż owsiankowych odkryć przed Tobą spróbuj- płatki dobre są, generalnie lepsze od chlebka W sensie zdrowotnym i sycym ...
Moja owsianka poranna już za mną
sagapao u mnie też sie kostek używa .. lub vegety ...Co więcej ja sama kiedyś robiłam zupki na kostkach...Moja mama i babcia dalej używają i w ogole nie rozumieja jak mozna gotować bez ... Można Ja sie w ogole zrobiłąm żywieniowa faszystka - wyrzucam z diety kolejne produkty- i to z uwagi na ich walory zdrowotne wiec na stałe (nie chwilowo z uwagi na odchudzanie)... Jogurty owocowe, kostki rosołowe, wszystko ze słodzikiem, gotowe sosy/dania z torebek/słoików, musli gotowe - to już poszło ...Zastanawiam się co zostanie

Ostatnio rozwazam kupienie maszyny do pieczenia chleba - tutaj sie to modne zrobiło -fajnie jakby pachniało świzym chlebkiem w domku - zresztę z taką maszyna to podobno proste i mało pracochłonne (wrzucasz wszystko, ustawiasz że rano ma być i tyle Macie jakieś zdanie/doświadczenia na ten temat?
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 06:41   #3574
sagapao
Raczkowanie

Witam sie wtorkowo
dziś zrobiłam jeszcze jeden test dla pewności i w ciąży nie jestem
ulżyło mi Pewnie kłania sie wizyta u gina skoro to nie ciąża
no to pewnie po tygodniu przerwy od ćwiczeń będą zakwasy
spać to mnie się nie chce ale głodna sie robie jaka owsianka by sie przydała podana do łóżka
Miłego dnia życzę
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 07:57   #3575
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dobry a w zasadzie dobranoc zaraz Wpadam tylko na moment się wyżalić Wróciłam chyba z najgorszego dyżuru jaki miałam- co dwie godz ćpun po strzykawkę, igłę i sudafedPadam na ryjek a za 5 godz z powrotem muszę wrócić
Dobranoc

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:09   #3576
sunshine16
Zakorzenienie

Witajcie Siedze sobie na wizazu popijajac kawke Ale zaraz musze leciec na uczelnie sie wyszykowac i sniadanie zrobic

sagapao, o widzisz dobrze, ze negatywny

lolita25, ja robie owsianke z płatków górskich. Zazwyczaj zalewałam wrzatkiem na noc i rano jadłam z mlekiem. A teraz zachciało mi się na ciepło i gotuje płatki z mlekiem I wsypuję zazwyczaj 2-3 łyżki

carla,

Joanna, tez mam w sumie 1 kg do podpisowego Wlazłam dzis na wagę co prawda mam @ i brzuch jak balon wiec liczę na to, ze szybko spadnie

pinki pie, witaj

Planuje dziś:
sn: owsianka, banan, mleko, kawa
2sn: bułka z dynia z wedlina, pomidorkiem, gruszka
3sn: jogurt nat
o: piers kurczaka +warzywa na patelnie
a potem sie zobaczy

Dobra lecę sie wykapać i ogarniać. Miłego dnia!
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:10   #3577
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A u mnie dziś napadało pełno śniegu....swoją drogą jakby tak odsnieżyc cały ogród-niezły trening z rana
Ja dziś już zaliczyłam:
-kawa z mlekiem
-mała kanapka z żytniego chleba z szynką i pomidorem
........do pracy zrobiłam sobie taką samą
Ja uwielbiam pić żywca smakowego,mogę wypic całą butelke...wczoraj uswiadomiłam sobie ile to kcal Nawet w wodzie...
Dziś zaczynam pić zwykłego żywca
Dietetycznego dnia
Stary 2013-02-19, 08:13   #3578
martha22
Raczkowanie

Hej Laski!!

Wpadłam tylko na chwilę żeby się Wam pochwalić , że wygrałam dziś rano bitwę w samą sobą i nie wlazłam na wagę
Jeszcze będą ze mnie ludzie hehe

Mam dziś straszny zapierdziel zajrzę wieczorem, pa!
Stary 2013-02-19, 08:13   #3579
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja mam zwykłe płatki owsiane z Kupca,czy jest róznica pomiedzy górskimi a zwykłymi?Dziś sprawdze w sklepie ilosc kacl...bo słyszałam ze jest róznica
Stary 2013-02-19, 08:29   #3580
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Ze słyszenia mam zła opinie o stażach z pupu - nie znam nikogo kto by pracę po tym dostał . Jak mówi Milenka po co zatrudniać jak się ma za pół darmo niewolnika Opieka społeczne -ciężka praca, niska płaca - szanuje ludzi którzy się tym zajmują i chca to robić dobrze - ale z drugiej strony słyszałam że maja male możliwości żeby faktycznie skutecznie pomagać ... Troche się dziwię ogolnie że stawiasz na to - skoro masz dobry zawód i zupelnie odmienne wykształcenie.. Zwłaszcza że wiosna idzie Bierzesz pod uwagę że ( o ile kojarzę właściwie) to w sumie nie masz kwalifikacji(wykształceni a) więc z tego powodu mozesz nie dostać etatu (zwłaszcza jak będą kandydaci z pokrewnymi studiami)? Ale tak tylko mówie - pewnie i tak ostatecznie zadecyduja znajomości jak to w polskiej administracji ...

Co do PUP-u = jak mój ojciec 2 lata temu stracił pracy i szukał (pierwszy raz w życiu wzmieniał po 30 latach w jednej firmie wiec masakra) to w PUPie panie stwierdziły że u nich to zasiłek ale ma nie liczyć że jakąś pracę u nich znajdzie ... Biedaczek był w szoku - mnie tylko zaskoczyło że otwarcie to przyznają ...
Bo PUP to taki dziwny stwor administracyjny, nic nierobiacy. Zamast organizowac staze dla tych firm i instytucji, ktore pozniej przyjelyby tego bezrobotnego w rynek pracy, to nie lepiej dawac pracownikow ZA DARMO. Co do znalezienia pracy... ja jeszcze nie widzialam, zeby PUP wypchnal kogos. Heh sa w PUPach tzw. posrednicy pracy zewnetrzni, korzy maja za zadanie pozyskiwac pracodawcow dla bezrobotnych, czyli praca w terenie, negocjacje itd. I co? ja przez 7 miesiecy nie widzialam zeby jakis posrednik byl gdzies. Siedza, kawke pija, fajnie jest. Potrafia zorganizowac tylko durne targi pracy, gdzie przychodza sie reklamowac banki, a w rekawie PUP mam z 15 ofert pracy na taka rzesze chetnych. Jak sam sie nie wypchniesz, nikt Cie nie wypchnie. Dlatego uwazam, zreszta nie ja jedna, ze powinni to cholerstwo zamknac lub przeksztalcic. Stworzyc inny aparat administracyjny, ktory rzeczywiscie bylby skuteczny.
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja mam zwykłe płatki owsiane z Kupca,czy jest róznica pomiedzy górskimi a zwykłymi?Dziś sprawdze w sklepie ilosc kacl...bo słyszałam ze jest róznica
Jesli jest to pewnie nie duza, bo co to jest 10 kcal. te gorskie sa dluzej sycace i zdrowsze niz te blyskawiczne przemielone

Ja juz po sniadanku - 2 tosty z serkiem i szyneczka do tego jabuszko i zielona za godzinke Chodakowska i skalpel!!!!!!!!!
U mnie tez tyyyyyle sniegu, przynajmniej psina bedzie miala radoche, bo skacze jak sarenka w sniegu

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:42   #3581
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey

Cytat:
Napisane przez pinki pie Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
Witaj

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ostatnio rozwazam kupienie maszyny do pieczenia chleba - tutaj sie to modne zrobiło -fajnie jakby pachniało świzym chlebkiem w domku - zresztę z taką maszyna to podobno proste i mało pracochłonne (wrzucasz wszystko, ustawiasz że rano ma być i tyle Macie jakieś zdanie/doświadczenia na ten temat?
Ja doświadczeń nie mam ale wyobrażam sobie ten piękny zapach i smak świeżego i zdrowego chleba

Cytat:
Napisane przez sagapao Pokaż wiadomość
Witam sie wtorkowo
dziś zrobiłam jeszcze jeden test dla pewności i w ciąży nie jestem
Fajnie, że jednak test negatywny

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Dobry a w zasadzie dobranoc zaraz Wpadam tylko na moment się wyżalić Wróciłam chyba z najgorszego dyżuru jaki miałam- co dwie godz ćpun po strzykawkę, igłę i sudafedPadam na ryjek a za 5 godz z powrotem muszę wrócić
Dobranoc
O kurde,

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A u mnie dziś napadało pełno śniegu....swoją drogą jakby tak odsnieżyc cały ogród-niezły trening z rana
Ja dziś już zaliczyłam:
-kawa z mlekiem
-mała kanapka z żytniego chleba z szynką i pomidorem
........do pracy zrobiłam sobie taką samą
Ja uwielbiam pić żywca smakowego,mogę wypic całą butelke...wczoraj uswiadomiłam sobie ile to kcal Nawet w wodzie...
Dziś zaczynam pić zwykłego żywca
Dietetycznego dnia
Ja też uwielbiałam żywca smakowego - teraz news roku mała butelka ma 7 łyżeczek cukru

Cytat:
Napisane przez martha22 Pokaż wiadomość
Hej Laski!!

Wpadłam tylko na chwilę żeby się Wam pochwalić , że wygrałam dziś rano bitwę w samą sobą i nie wlazłam na wagę

za nieważenie

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:54   #3582
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Dobranoc
Carla, ten sudafed to na co ćpunom, na pobudzenie?
Współczuję czemu masz tak gęsto zmiany? Nie powinno być szczególnie po nocce większego odstępu?

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Hej Laski!!

Gratki! Mi też się udało nie wleźć na wagę

Joanna - co do sposobu - nie wiem, na ile okaże się trwały w działaniach, ale dziś się udało wsadziłam wagę wysoko na szafki kuchenne, oczywiście gdyby bardzo mnie ciągnęło, to bym ją zdjęła.. ale nastawiłam się wczoraj, że dziś się nie ważę i jakoś tak wyszło, że się udało.
Jutro chciałabym luknąć bo będę się widzieć z moim przyszłym niedoszłym.. chociaż może lepiej nie patrzeć..

W każdym razie założyłam sobie, że ważę się w poniedziałki z Wami i w czwartki sama. To i tak będzie odwyk a potem może uda się już tylko raz w tyg.

Stary 2013-02-19, 09:05   #3583
ogolnie
Zakorzenienie

Witojcie.
Przez noc napadało śniegu po kolana, a nie było wczoraj ani krzty. To zaczyna robić się nudne i nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu. Przecież ja już wiosnę wypatruję
Wlazłam na wagę, 106,5 czyli spadeczek
Wracam dziś do ćwiczeń, bo wczoraj miałam jednodniową przerwę "odpoczynkową"
Co do owsianki, muszę się zorientować co i jak, bo tak zachwalacie, a ja nawet nie wiem co to jest
Na śniadanie zawsze jem kanapki z warzywami, a kolację staram się bez pieczywa, wczoraj napchałam się omletem. Kolacja białkowa jest naprawdę najlepszą jaka może być
Dziś mam wizytę u dentysty, mam nadzieję, że dojadę na to zadupie, bo trochę jednak zasypało. Jestem zła, co oni tam u góry robią?!
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:09   #3584
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Haha 2tyg waga stała a teraz wzrosła no suuper nie ma co...
A wczoraj kupiłam śliczne szpilki w bardzo przystępnej cenie (normalnie kosztują między 100 a 200zł), które obiecałam sobie nosić jak schudnę co by nie wyglądać jak słoń na szczudłach

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-19, 09:23   #3585
anuszka21
Zakorzenienie

hejka. Dziewczyny c zy ogórek kiszony zatrzymuje wode? Bo dzisiaj wstałam taka spuchnieta, ze masakra ;/ i oczywiscie 300g wiecej.
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:26   #3586
Kinia_Sw
Zadomowienie

Czesc dziewczyny
Niuuniiaaa dasz rade schudniesz szpilki moga byc kolejna motywacja
ja juz po śniadanku 200 ml mleka + 40 g muslii. Od wczoraj postanowiłam chodzić na nogach z moja córka do szkoły jak będzie pogoda zawsze to dodatkowy ruch

Dzis na obiadk piers z kurczka + pekinska z pomidorami i pieczone ziemniaki lub ryz jeszcze nie wiem

MIlego dnia .......
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:27   #3587
nadalka
Zakorzenienie

Wow, jaki ruch od rana

Cytat:
Hej Laski!!

ja też dzisiaj się nie ważyłam, robię taki myk że jak wstaję idę sie obąblować wody, i wtedy już nie idę się ważyć
Stary 2013-02-19, 09:33   #3588
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Wow, jaki ruch od rana

ja też dzisiaj się nie ważyłam, robię taki myk że jak wstaję idę sie obąblować wody, i wtedy już nie idę się ważyć
Chyba tez tak zaczne robic xD

Niunia ;( reke sobie mozemy podac. Ja maaarze o zniknięciu tej 7 z przodu ;(( a tu jeszcze tyle ;( tez chce ubrac szpilki na wiosne ;( bo gruba osoba niestety wyglada na obcasach jak dzwig portowy ;/

wie ktos cos nt ogorka kisz.?
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:45   #3589
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:

Niunia ;( reke sobie mozemy podac. Ja maaarze o zniknięciu tej 7 z przodu ;(( a tu jeszcze tyle ;( tez chce ubrac szpilki na wiosne ;( bo gruba osoba niestety wyglada na obcasach jak dzwig portowy ;/

Tak dobrze szło i nagle stop, długo nic i teraz w górę aż się odechciewa - a siódemkę mi możesz oddać hehe dźwig portowy i słoń na szczudłach - niezłe określenia swoją drogą a o ogórku nic nie wiem ale jak jeszcze mi waga leciała to jadłam i było ok.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Kinia mam taką nadzieję chociaż z moim organizmem to nie taka prosta sprawa

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-19, 09:48   #3590
Beatagr3
Zadomowienie

Heloł!

Dzisiaj na śniadanie kanapeczki, na obiad w sumie nie wiem jeszcze.
Wczorajszy dzień dietowo był kiepski, zjadłam za mało i niezbyt zdrowo, ale byłam prawie cały dzień w trasie no i ciężko było z regularnością (tym bardziej, że jakbym zjadła coś w autobusie to by mi się mogło zrobić niedobrze i ).

Niuuniiaaa, nie przejmuj się, mnie też ostatnio waga rosła a teraz znowu maleje więc będzie dobrze a nowe szpilki mnie się marzą, bo ja w szpilkach wyglądam na szczuplejszą niż jestem

ogolnie u mnie też trochę śniegu spadło, ale mnie to aż tak nie przeszkadza. I gratuluje spadku

Witam Wszystkie nowe dziewczyny!
Stary 2013-02-19, 10:00   #3591
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
hejka. Dziewczyny c zy ogórek kiszony zatrzymuje wode? Bo dzisiaj wstałam taka spuchnieta, ze masakra ;/ i oczywiscie 300g wiecej.
To ile Ty tych ogórków zjadłaś?
Sól zatrzymuje wodę, ogórki być może też, ale nie wiem, ile ogórków trzeba by było zjeść, by waga zaczęła rosnąć...
Dla pocieszenia powiem Ci, że ja od kilku dni niemal codziennie jem ogórasa i jakoś nie ma tragedii, więc to może nie to.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Anuszka, a tak btw, to skoro ogórki miałyby być winne, to tak samo kapusty kiszonej nie powinno się jeść, a przecież jest wręcz zalecana... nie panikuj, coś się pokiełbasiło i wzrosło, zważ się za parę dni

Szpilki... uwielbiam je, ale nie potrafię na nich chodzić każdy obcas węższy niż słupek to dla mnie problem. Mam cichą nadzieję, że winna może być moja masa i jak schudnę, to może będzie mi łatwiej się poruszać w takich butach... ale pewnie robię coś źle technicznie i stąd te problemy

Stary 2013-02-19, 10:04   #3592
ogolnie
Zakorzenienie

Facetowi czasem trzeba szepnąć, że ma poświęcać trochę uwagi, skoro chce coś tworzyć poważnego...No i masz, słodkie smsiki na dzień doberek, w ciągu dnia znajduje czas na zatelefonowanie

Zjadłam na śniadanko dwie kanapki z pieczywa ciemnego słonecznikowego: szynka wieprzowa+ogórek+kiełki rzodkiewki, ser topiony+ogórek+kiełki rzodkiewki oraz 1/4 papryki czerwonej.
Stary 2013-02-19, 10:09   #3593
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Facetowi czasem trzeba szepnąć, że ma poświęcać trochę uwagi, skoro chce coś tworzyć poważnego...No i masz, słodkie smsiki na dzień doberek, w ciągu dnia znajduje czas na zatelefonowanie
Oj fajnie szepnęłaś to wprost, czy owijając w bawełnę?
Jezu, jaka ja jestem niezaradna w sprawach damsko męskich

Stary 2013-02-19, 10:19   #3594
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Oj fajnie szepnęłaś to wprost, czy owijając w bawełnę?
Jezu, jaka ja jestem niezaradna w sprawach damsko męskich
Powiedziałam, że skoro chce naprawiać to co zj.e.bał to ma się ogarnąć i poświęcić mi trochę uwagi, a nie tak, że nie potrafi odpisać na jednego smsa w ciągu dnia.
Nie owijam w bawełnę, bo faceci nie kumają Lepiej walnąć prosto z mostu.
Czemu niezaradna? Toć to Ci się tylko tak wydaje

Kurfa, szczęście blisko mnie łazi, a ja sobie nic z tego nie robię Ktoś z Poznania wygrał w totka 28 mln Ostatnio blisko się kręci ta wygrana w totka, latem ktoś wygrał w Lotto Plus milion z takiej mieściny niedaleko mnie...Ech. Chyba trzeba zacząć kupować więcej zakładów I pobawić się w kombinatorykę

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-19 o 10:22
Stary 2013-02-19, 11:00   #3595
pinki pie
Przyczajenie

Witam dziewczyny
dziś wstałam o 8, wyszykowałam dzieci do szkoły a potem 40 min treningu na orbitreku (w spodenkach neopronowych więc lało się ze mnie) a potem kilka minut ćwiczeń na uda i brzuch.... nie wspomnialam wam, że moją zmorą są OGROMNE UDZISKA!!!! swoją drogą to w piątek zmierzę obwody... Z rana wypiłam tylko wodę, a teraz po ćwiczeniach zieloną herbatę....wiem, wiem- ominęłam śniadanko, a to bardzo źle... postaram się poprawić i jeść coś jak tylko wstanę (codziennie wstaję mniej więcej tak samo) i pewnie będzie to owsianka na wodze- od jutra
kiedyś wyczytałam gdzieś że lepiej się spala ćwicząc rano na czczo nie wiem czy to prawda... z drugiej jednak strony słyszałam że należy jeść posilki o stalych porach w równych odstępach co podkręca metabolizm....i bądź tu mądra dodam że nie jestem głodna ale zjem coś z rozsądku

Dziś w planach:
za chwilkę kanapka z chlebkiem żytnim, sałatą i szynką
potem kiwi i garść orzechow
na obiad ryż, pierś z kurczaka gotowana i może ogorek świeży
podwieczorek - maślanka
kolacja- jeszcze nie mam pomysłu ale na pewno o 18 bo na 19 lecę na zumbę
pinki pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:05   #3596
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Ogorek? sadze, ze nie. mam czesto ogoraski do jedzenia. mysle, ze to od czegos innego. Nie za malo jesz?
Cytat:

ja chodzilam, chodze i bede chodzic w szpilkach czy bede wazyc 92 czy 65. Kobieta wtedy calkiem inaczej wyglada.

Niunia Ty masz przestoj? ja juz pisalam o swoim... poprostu organizm sie regeneruje nie przejmuj sie tym!

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:10   #3597
Joanna XL
Zakorzenienie

Zostawcie ogorka w spokoju - nie tuczy Chyba że mega słony i cały stolik - to zatrzyma wodę

Mam już za soba ogarnięcie mieszkania, dwa śniadania , skalpel, 2 godziny niemieckigo, prysznic,smarowanie i nawet maseczkę oczyszczającą Normalnie jak nakręcona biegam - szkoda że nie zawsze właściwie to prawie nigdy ...

Popijam czerwoną herbate i za chwile biorę sie do pracy ...

Co do maszyny chlebrobiącej to w sumie muszę spojrzeć ile to cudo kosztuje
U mnie też napadało - ogolnie tak jak ty mam ochote jak to widzę bo już chcę wiosnę Jakoś mokro za oknem brrrr A jaide na zakupy (w ramach spacerku Ale może do popołudnia sie przejaśni ...
Stary 2013-02-19, 11:13   #3598
mariamarysienka
Zakorzenienie

Maatko, jaki ruch od rana Zaraz Was nadrobię, ale pierwsza rzecz, którą chciałam zameldować, to że wreszcie udało mi się pójść do toalety i waga wróciła do normy - czyli znów jest 70 kg Oby w przyszłym tygodniu było mniej

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 11:17   #3599
Joanna XL
Zakorzenienie

Ja też chodzę w szpilach milenka- oczywiście raczej z rzadka bo okazji brak Ale lubie i uważam że nawet grubsza kobieta wyglada oniebo lepiej - bo zyskuje wzrostu i nie wygląda aż tak przysadziście Choć przyznam że jak miałam ostanio - przy wadze 80+ to tak jakby - ośrodek równowagi mi sie przesunął i nie chodziło się tak dobrze jak zwykle
Zresztą jakbym czekała az będe szczupła to nie dość że szpilek jeszcze bym na nogach nie miała - to nawet spódnicy przed kolano i kostiumu kąpielowego bym nie założyła ... ani razu w życiu
Mam dwie pary szpilek (obie drogie niestety - ale za to wygodne) i czaje się na trzecie - czerwone zamszowe Kupie sobie jak zobacze 6 z przodu na wadze - czyli pewnie za pół roku
Stary 2013-02-19, 11:29   #3600
ogolnie
Zakorzenienie

Dziwna jestem, ale ja uwielbiam trampki Stworzyłam sobie nawet taki wiosenny look w ubiegłym roku...Płaszczyk, wąskie spodnie, czarne, wysokie trampki (wypatrzone na targu za grosze, chodziło się w nich bosko i nigdzie takich nie widziałam, co za tym idzie nikt nie miał takich jak ja ) i czarny kapelusz a'la Makłowicz W tym roku chcę kupić sobie nowy płaszczyk, mniej oczoje.bny. I pewnie nowy look wyjdzie na wiosnę - odchudzony Do wiosennych zakupów powinnam mieć wagę dwucyfrową i myślę, że uda mi się to "zorganizować" przy baaardzo silnej woli i ćwiczeniach.

Robię na obiad kaszę jęczmienną, surówkę z marchewki i kotlety sojowe gotowane.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości