Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-19, 12:10   #4681
dacn
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Kurde. Tam to nie wyjadę. Mój umysł stanowczo odmawia przyswojenia tego języka.
Też mi sie tak wydawało, ale jak miałam motywację to uswiadomiłam sobie że niemiecki jest bardzo podobny do angielskiego. i na prawdę daję rade.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:11   #4682
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Może trochę zmienię temat, dziwią mnie rowerzyści, którzy w taką pogodę (śnieg, wiatr) jeżdżą sobie beztrosko. Kurczę, śnieg sypie w oczy, na ulicach i chodnikach breja pomieszana z lodem, ślisko jak diabli a oni narażają zarówno siebie jak i innych. Tej zimy już widziałam 5 rowerzystów, którzy się wyłomotali.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:12   #4683
dacn
Zakorzenienie

Z rzeczy które mnie wkurzają to z dzisiejszego spaceru z dzieckiem, czy ludzie nie rozumieją ze mozna bac się psów. Nie mówię tu o histerii na widok pekinczyka, ale o strachu gdy podbiega pitbull czy inny wilczur bez smyczy i kagańca? W d... mam teksty o tym że nie gryzie i chce sie tylko przywitać, ja sie takich psów zwyczajnie boję.

A rowerzystom czy biegaczom zazdorszczę silnej woli, mi sie nie chce.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-02-19 o 12:13
Stary 2013-02-19, 12:13   #4684
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ninananana Pokaż wiadomość

Ja mieszkałam 3,5 roku we Włoszech, było fajnie, ale generalnie jak przeprowadziłam się z powrotem do Polski to też było dziwnie- dla Włochów byłam zbyt poważna, zaś dla Polaków nagle zbyt optymistyczna. Jak w piosence Hej... Do tego na studiach wiele osób pytało się mnie- Ty, a jak mieszkałaś już we Włoszech to po co w ogóle wróciłaś? Ja to bym nie wróciła, bo po co do Polski bla bla bla. Ręce opadają- nikt Cię nie trzyma, chcesz to jedź, a nie ludziom głowę zawracasz :P Ten topos zagranicy, że niby tam wszystko lepsze... ehhh smutne to strasznie
haha u mnie sa takie same opinie o mojej osobie
Stary 2013-02-19, 13:09   #4685
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Z rzeczy które mnie wkurzają to z dzisiejszego spaceru z dzieckiem, czy ludzie nie rozumieją ze mozna bac się psów. Nie mówię tu o histerii na widok pekinczyka, ale o strachu gdy podbiega pitbull czy inny wilczur bez smyczy i kagańca? W d... mam teksty o tym że nie gryzie i chce sie tylko przywitać, ja sie takich psów zwyczajnie boję.

już niejeden "niegroźny" piesek krzywdę dziecku zrobił.... wypuszczenie luzem psa bez kagańca to głupota....
Stary 2013-02-19, 14:09   #4686
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:

Ja jako właścicielka "większego" psa zauważyłam, że rodzice idący z dzieckiem czasami tracą głowę. Teksty " jaki piękny, pogłaszcz pieska, chodź zobacz jaki duży, chodź kochanie podrap go na uszkiem" i pchanie łap to jest standard Albo pytanie "gryzie ? mogę pogłaskać?" mnie dobija. Zawsze odpowiadam " jeszcze nie, ale Pan/Pani może być pierwsza" Dodam tylko, że mam psa wpisanego na listę ras agresywnych i żeby go mieć musiałam mieć pozwolenie z gminy Ale co tam kogo interesuje -ważne że dziecko chce pogłaskać
Stary 2013-02-19, 14:16   #4687
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość
Ja jako właścicielka "większego" psa zauważyłam, że rodzice idący z dzieckiem czasami tracą głowę. Teksty " jaki piękny, pogłaszcz pieska, chodź zobacz jaki duży, chodź kochanie podrap go na uszkiem" i pchanie łap to jest standard Albo pytanie "gryzie ? mogę pogłaskać?" mnie dobija. Zawsze odpowiadam " jeszcze nie, ale Pan/Pani może być pierwsza" Dodam tylko, że mam psa wpisanego na listę ras agresywnych i żeby go mieć musiałam mieć pozwolenie z gminy Ale co tam kogo interesuje -ważne że dziecko chce pogłaskać
Takie zachowanie jest głupie, obcy pies to nie zabawka i ugrysc zawsze moze.
Kurcze moze ja zbyt wiele widziałam ale po prostu boje sie tego co moze zrobic duzy pies i czuje sie niekomfortowo jak psy biegaja luzem.
Stary 2013-02-19, 14:43   #4688
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez bezpaniki Pokaż wiadomość

Mnie strasznie dziwi, gdy ludzie unikają jak ognia psychologów i psychiatrów, mimo, że dobra terapia skutecznie pozbawiłaby ich problemów i pomogła w życiu codziennym, bo przecież 'babcia tak miała i ciotka Stasia tak miała i przeżyły całe życie bez psychologów to i ja nie muszę' (i nie mam na myśli wyimaginowanych problemów, ale nerwice, stany lękowe, depresje itp.)
No wstyd przecież, co ludzie powiedzą!
A ciocia Halina jest po operacji takiej, takiej i takiej i ma wadę wzroku - 10 dp, a Ty masz swoje humorki i będziesz chodzić do lekarza od wariatów, coś takiego.
Do roboty się weź to Ci przejdzie!

Mnie znowu dziwi nazywanie każdego spadku nastroju depresją Człowiek nie maszyna, czasami złoży się parę czynników- stres, nadmiar obowiązków, jakieś niemiłe zdarzenie, brak snu i nastrój taak spada na dzień, dwa czy parę.
Albo parę nerwowych dni i od razu nerwica.

Tylko mam ochotę wynaleźć jakiś symulator depresji i wsadzić takich na parę miesięcy, to by się zastanowili co mówią

Niedługo będzie tak: nie ma lenistwa, jest tylko prokastynacja; nie ma złego dnia jest tylko depresja. Nie ma niewychowanych dzieci, są tylko zaburzone.
Dyskalkulie, dysgrafie, dysmózgie

Oczywiście, że nie mówię że wszyscy mają równe zdolności matematyczne itd. Niektórzy naprawdę mimo chęci nie dadzą sobie rady z pewnymi rzeczami- ale niektórzy, a nie 1/3 klasy :P
Ale tutaj znowu mamy nadużywanie tych wszystkich dys-cośtamów.
Jeden umie śpiewać, inny nie. Jeden ma 5 z matmy z łatwością, inny na tróje musi pracować.

Czekam na jakieś dysmyciowanie- będzie usprawiedliwienie dla osób, które się nie lubią myć.

Ciężko o taki system, żeby wszyscy w szkole byli równe. Jeden się nie nauczy, bo twierdzi że nie ma zdolności do czegoś tam, inny ma depresję, inny przeżywa młodzieńczy bunt nieco za ostro, następny ma chorą mamę, jeszcze inny ma siostrę, która nawija jęzorem i pouczyć w spokoju się nie da.

Nie jestem za tym, żeby dzieciom mówić, że depresja to wymysł i mają się wziąć w garść, na dwór wyjść zamiasy tyle gnić przed kompem itd.
Ale stety niestety trzeba też te dzieci jakoś przygotować do dorosłego życia. Pracodawcę będzie interesowało kto co umie, a nie czemu ktoś czegoś nie umie.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39297203]E tam, bez przesady, W sklepie jestem miła i uśmiecham się do ekspedientek i jeszcze nikt nie potraktował mnie jak wariatkę. Nawet parę razy zdarzyło się, że ludzie prawie siłą przepuszczali mnie w kolejkach. Wczoraj też byłam w świetnym nastroju i szczerzyłam się do ludzi którzy również odpowiadali śmiechem. A te pochmurne miny często nie są oznaką smutku czy przygnębienia, tylko po prostu są to miny neutralne lub zamyślone. W końcu nie każdy chce cały czas wietrzyć protezy, nie.[/QUOTE]

Ja często chodzę z miną 'za dużo botoksu mi wstrzyknęli, sorry słabo u mnie z mimiką twarzy'

A jaką mam mieć minę jak idę przez miasto i słucham muzyki na mp3? taką- ?

I tak nad sobą popracowałam bo kiedyś mój główny wyraz twarzy był taki -
Ale uznałyśmy z koleżanką, że chyba musimy mniej okazywać miną swój stosunek do świata i tak oto zostałam człowiekiem jak z wosku

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Same here Moja naturalna mina to dziwaczna mieszanina pogardy, obojętności i zamyślenia nawet nie umiem tego okreslić), a najlepsze jest to, że jak sięumiecham jest seszcze gorzej, wyglądam jak rekin z Encyklopedii Powszechnej PWN
Nie mam encyklopedii PWN

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwBg&dur=1130
tak?

czy tak?
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...16&tx=96&ty=61

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
No popatrz, przecież za granicą ochrona zdrowia jest taka wspaniała i prawie za darmo
A u nas ubezpieczenie to jednak nie pochłania 1/3 średnich zarobków, ale przecież wszystko się należy, bez limitu i najlepiej od razu, bo kolejka to skandal
A jak komuś w Polsce opowiadam, że ludzie w USA domy zastawiają, bo nie sa w stanie zapłacić za leczenie to mało kto mi wierzy.
Ale ile ZUS pochłania i podatki

Pracownik to przecież i połowy nie dostaje z tego co pracodawca na niego przeznacza. Tak też w usa jest?

Co oczywiście nie znaczy, że Stany to raj czy coś takiego. Chociaż tyle o nich wiem co z seriali.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

A to się zgadza.
Jeszcze dziwi mnie mówienie, że po co płacić na nfz, lepiej te pieniądze odkładać na własne konto i z tego się leczyć i na wszystko starczy Taaaa, jasne
Wg mnie powinno być publicznie pokazane ile kosztuje przykładowe leczenie tego czy tamtego, może wtedy ludzie by zdali sobie sprawę z tego jakie to są ogromne kwoty.
Może nie same zdrowotne, ale odkładając tyle co zus+zdrowotne to większości lubi spokojnie by wystarczyło i na leczenie i na godną emeryturę

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
A to fakt, na wiadomość że prywatna operacja zeza to koszt koło 2 tysiecy, (prywatna klinika)reakcja rodziców te wredne !#@$$#% nic tylko zdzieraja z biednych ludzi bo to przeciez tylko krótki zabieg.
A ze potrzebna jest sala operacyjna, sterylne narzędzia, okulista, asysta, instrumentaiuszka, salowa, sprzet, wynajem budynku, ogrzewanie i pensje wszystkich od recepcji, przez informatyka do lekarzy i pielegniarek to juz nikt nie mysli.
To i tak dobra cena, bo potrafi to 5 kosztować na jedno oko.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-02-19 o 14:34
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 14:48   #4689
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Ale ile ZUS pochłania i podatki

Pracownik to przecież i połowy nie dostaje z tego co pracodawca na niego przeznacza. Tak też w usa jest?

Co oczywiście nie znaczy, że Stany to raj czy coś takiego. Chociaż tyle o nich wiem co z seriali.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Może nie same zdrowotne, ale odkładając tyle co zus+zdrowotne to większości lubi spokojnie by wystarczyło i na leczenie i na godną emeryturę

.
Ale piszę w kontekście ubezpieczenia zdrowotnego, nie podatków

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 15:14   #4690
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A mnie znowu dziwi jak ludzie łatwo kogoś uznają za ładnego.
Dla mnie większość ludzi jest po prostu przeciętna i dalej-część z nich może cudować, a i tak będzie przeciętna, a część ma potencjał i może dobrze wyglądać.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-02-19 o 15:20
Stary 2013-02-19, 15:27   #4691
dacn
Zakorzenienie

Tekst White Cherry o kupie jest boski :biggrin:
Stary 2013-02-19, 15:59   #4692
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Autostrada A2, jedzie sobie gościu 130km/h i gada przez komórkę z ręki. W drugim ręku papieros.
Na tylnym siedzeniu dzieci, obok niego żona. I to tej żonie najbardziej się dziwię.
Znam takich co i w notesie potrafią coś zapisać podczas jazdy autem, oczywiście tel w drugim ręku.

A co do żony- może z tych, co im się spieszy na drugą stronę tęczowego mostu?
Albo po prostu myśli, że mężuś taki jest sprytny, że może i z zamkniętymi oczami i złamaną ręką jeździć.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-19, 16:16   #4693
201604181004
Konto usunięte

Cytat:

Wkurza mnie to niemiłosiernie. Ja się psów boję jeśli nie jest to znany mi pies albo nie znam właściciela. Nie ważne czy jamnik czy pitbull każdy może być zagrożeniem więc nie rozumiem beztroskich matek które puszczają dzieci wolno żeby psytulily psiaka bo robi hau hau, tak samo nie kumam włascicieli którzy puszczają swoje psiska wolno w mieście i mówią "e pani da spokój on nie gryzie". Ja tez nie gryzę ale mogę zacząć.

Co mnie wkurza? Poszłam po surówkę na obiad. Zawsze biorę określoną ilość bo wiem ile będzie ok. A pani zostało trochę w korytku i nałożyła mi całe pudło surówki.. Mówię, że nie o tyle prosiłam "ale została mi resztka, pani weźmie" "nie, pani nie weźmie, chyba że mi pani policzy jak za połowę" wielka sklepikarka Kleczkowska z miną jakbym jej dziecko zabiła wyjęła nadmiar surówki z opakowania (nawaliła mi tyle co na cztery osoby i by się zmarnowało, co mnie obchodzi że zostało jej trochę ) jak mnie to denerwuje...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:21   #4694
paulinka1128
Zadomowienie

Co za ludzie
http://nasygnale.pl/gid,15343711,img...?ticaid=510181
Stary 2013-02-19, 16:24   #4695
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:

Ja nie cierpię psów. Jak miałam 4 lata ugryzł mnie owczarek górski i ciągnął po ziemi do budy. Mam traume straszna.
Stary 2013-02-19, 16:30   #4696
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
A mnie znowu dziwi jak ludzie łatwo kogoś uznają za ładnego.
Dla mnie większość ludzi jest po prostu przeciętna i dalej-część z nich może cudować, a i tak będzie przeciętna, a część ma potencjał i może dobrze wyglądać.
Dla mnie "ładny" to słowo całkiem normalne, takie pozytywno-neutralne.
Dużo ludzi jest ładnych wg mnie.
Co innego mówienie o kimś: piękna, prześliczna- bo wtedy bywa, że myślę "bez przesady".

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 16:51   #4697
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Pokaż wiadomość
ech, a na filmach zawsze wychodzi
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:26   #4698
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Ja nie cierpię psów. Jak miałam 4 lata ugryzł mnie owczarek górski i ciągnął po ziemi do budy. Mam traume straszna.
Ja się psów boję od czasu kiedy obskoczyły mnie trzy dzikie i zaczęły szarpać za nogawki i kurtkę. Miałam szczęście, że jakaś wiewiórka odwróciła ich uwagę. Na widok biegnącego luzem psa bez kagańca mam stan przedzawałowy.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:33   #4699
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość
Ja jako właścicielka spaniela, który chodzi bez kagańca jest zupełną ci.pą i ciapą słyszę często: nie podchodz do pieska bo pewnie ugryzie. Tak, już to widzę. To ja muszę na podwórku odganiać inne psy od niego, dzieci uwielbia i w ogóle jest bardzo ufny. Gdyby ktoś nam się włamał do mieszkania mój pies na pewno przyszedłby na głaskanie do złodzieja albo zaczął go lizać Uwielbia listonosza i wszystkie koty ( nie zawsze z wzajemnością).
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:40   #4700
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Ja jako właścicielka spaniela, który chodzi bez kagańca jest zupełną ci.pą i ciapą słyszę często: nie podchodz do pieska bo pewnie ugryzie. Tak, już to widzę. To ja muszę na podwórku odganiać inne psy od niego, dzieci uwielbia i w ogóle jest bardzo ufny. Gdyby ktoś nam się włamał do mieszkania mój pies na pewno przyszedłby na głaskanie do złodzieja albo zaczął go lizać Uwielbia listonosza i wszystkie koty ( nie zawsze z wzajemnością).
lepiej jak rodzice ostrzegają dziecko niż pchają ich rączki na pieska
Stary 2013-02-19, 17:45   #4701
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39329517]Ja się psów boję od czasu kiedy obskoczyły mnie trzy dzikie i zaczęły szarpać za nogawki i kurtkę. Miałam szczęście, że jakaś wiewiórka odwróciła ich uwagę. Na widok biegnącego luzem psa bez kagańca mam stan przedzawałowy.[/QUOTE]

I nadal tez nie rozumiem, czemu ludzie mi gadają,ze on Cię nie ugryzie. Pies to zwierze, nięwiadomo co mu odwali. ile razy ludzie sie dziwią, gdy idę do kogoś nowego w odwiedziny i sie pytam czy ma psa. Bo jak pózniej mam siedzieć i co chwila trzasc sie, jak pies mi szczeka pod nogami albo na mnie, to żadna mi przyjemność z takiego zaproszenia....
Stary 2013-02-19, 18:01   #4702
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
I nadal tez nie rozumiem, czemu ludzie mi gadają,ze on Cię nie ugryzie. Pies to zwierze, nięwiadomo co mu odwali. ile razy ludzie sie dziwią, gdy idę do kogoś nowego w odwiedziny i sie pytam czy ma psa. Bo jak pózniej mam siedzieć i co chwila trzasc sie, jak pies mi szczeka pod nogami albo na mnie, to żadna mi przyjemność z takiego zaproszenia....
Ja mam takiego psa wielkości kota, na początku zawsze na gości szczeknie, ale potem to albo domaga się głaskania, albo idzie spać gdzieś w kąt i nie zwraca uwagi. Bałabyś się takiego malucha też?
A jak idziesz do kogoś nowego i ten ktoś ma psa, to zgadzają się na zamknięcie go w pokoju? Z ciekawości pytam, bo ja bym nie miała nic przeciwko, i bym zamknęła

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:03   #4703
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Ja mam takiego psa wielkości kota, na początku zawsze na gości szczeknie, ale potem to albo domaga się głaskania, albo idzie spać gdzieś w kąt i nie zwraca uwagi. Bałabyś się takiego malucha też?
A jak idziesz do kogoś nowego i ten ktoś ma psa, to zgadzają się na zamknięcie go w pokoju? Z ciekawości pytam, bo ja bym nie miała nic przeciwko, i bym zamknęła
Maluch maluchem, ale tu chyba chodzi o uraz, ja np. boję się....kur
serio, jak je widzę, mam ochotę uciekać, ale wmawiam sobie, ze muszę zachować zimną krew, bo jeszcze zaczną mnie gonić a to wszystko dlatego, że w dzieciństwie zaatakował mnie kogut
Ludzka psychika to dziwne stworzenie
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:03   #4704
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z kolei bym nie zamknęła
Trudno, najwyżej ktoś mnie więcej nie odwiedzi.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:15   #4705
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
No tak, bo ja spojrzałam pod kątem mojego psa. Jej by było wszytsko jedno, i tak poszłaby spać

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Maluch maluchem, ale tu chyba chodzi o uraz, ja np. boję się....kur
No wiem, mam koleżankę, co boi się pomidorów

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:24   #4706
Phoce
Flawless

Cytat:
No wiem, mam koleżankę, co boi się pomidorów
Ja też..nawet trzy
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:55   #4707
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja mojego też nie - po pierwsze mój pies jest wrażliwcem i strasznie by rozpaczała, po drugie - i tak pewnie drapałaby w drzwi, więc nie byłoby opcji, żeby np. posiedzieć i pogadać. Może być zamknięta na chwilę, jak np. przychodzą spisać liczniki, bo lubi się kręcić pod nogami, a przez trzy minuty nic jej się nie stanie jak posiedzi sama, ale nie na dłuższą wizytę
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 18:55   #4708
Darkoz
Zakorzenienie

Dziwią mnie durne baby, które pakują się do zajętych przymierzalni/toalet. W ciągu kilku dni zdarzyło mi się dwa razy. Czy to naprawdę taki problem zapukać? I nie rozumiem robienia niezamykanych kabin. Co mnie interesuje, że jakaś kobieta myślała, że tu jest jej córcia itd, ja powinnam mieć zapewnioną przez sklep prywatność.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:06   #4709
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 19:07   #4710
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Dziwią mnie durne baby, które pakują się do zajętych przymierzalni/toalet. W ciągu kilku dni zdarzyło mi się dwa razy. Czy to naprawdę taki problem zapukać? I nie rozumiem robienia niezamykanych kabin. Co mnie interesuje, że jakaś kobieta myślała, że tu jest jej córcia itd, ja powinnam mieć zapewnioną przez sklep prywatność.
też mnie to wkurza. I wkurzają mnie dzieci łażące po całym sklepie i wbijającym się obcym ludziom do przymierzalni, a mamucia rozmawia sobie z ekspedientką.
I nie rozumiem jak ludzie wbijają się do kabiny, zwłaszcza, że często widać nogi lub czubek głowy. I te tlumaczenia "o... bo pani się przebiera...." Nie kuźwa gazety sobie czytam w przymierzalni
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości