|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedze i zajadam smutki lodami i mysle o separacji. moze wtedy cos do niego dotrze...
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-02-20 o 22:28 |
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrej nocy
|
|
#1774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sobie zdaje sprawe ze faceci sa nielatwym gatunkiem do opanowania... ale my KOBIETY to sa chodzace serwery z milionem przewodow ze jak ten Homosapiens z przyrodzeniem zapomnij o czyms dla nas waznym to nam sie serwer przegrzewa i zaczyna dymic ![]() My tez musimy czasem wrzucic na luz... wiem wiem boli ale trzeba... chocby korony spadaly TRZEBA bo inaczej funkcjonowac nie bedzie... wyobraza sobie ktoras ze kazdy z przyrodzeniem skacze wokol nas, tula, mizia, mowi do znudzenia mile slowa, nosi nas na rekach i wogole wszystko cacy i nunu... moge sie zalozyc ze 50% pozyga sie juz po 1 miesiacy a reszta nie wytrwa dluzej niz rok w takim zwiazku... Chodzi mi o to ze zwiazki tak funkcjonuja i funkcjonowaly... nasze zycia to nie filmy romantyczne, cale zycie czlowiek sie musi docierac, poznawac, uczyc siebie nawzajem... i bledy i wady sa do tego przyczepione nida rady inaczej... ale najlepszym lekarstwem dla zwiazku jest rozmowa, zrozumienie i sex... jak jedno, drugie i trzecie juz niewychodzi... to zwiazku juz dawno nie ma. Nie wiem czy napisalam to tak jak chcialam ale mam czasem problem z przelaniem mysli na klawiature... takie moje skromne zdanie ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- A tak z innej beczki... Wypuscialam swoje muminy z biustonosza i mam wrazenie jakby dzisiaj grawitacja na nie silniej dzialala niz zwykle... no i bola... dwa niedobre dyndałki
|
|
|
#1776 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale oddychanie faktycznie pomaga Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny przykro mi jak czytam co piszecie o tych TŻ ![]() Jakie to wszystko skomplikowane.. jak sobie przypomne poprzedni związek i te wieczne problemy heh Myśle że kluczem do sukcesu jest jak facet zabiega o kobiete.. jeśli czuje się kochana i doceniana to żadna kłótnia tego nie zepsuje. Wiem że po latach to różnie bywa, kryzysy były i będą, musicie jakoś to przetrwać Tabletki zażyte moge iść spać mam nadzieje że pierwsza pobudka nie wcześniej jak o 1
|
|||||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Znów miałam ciężką noc, już nawet wczoraj TŻ wziął mnie na spacer wieczorem, a ja znów spałam z przerwami. Bajka przykro mi, że TŻ się nie wykazał. Niestabilna trzymam kciuki. ![]() Sophia odpoczywaj i wracaj z maluszkiem do domku, wszystko będzie dobrze. Isia Ty chyba pytałaś jak TŻ zareagował, cieszy się, tylko mówi, że mu trochę przykro, że nie może jeszcze nikomu powiedzieć i dzieli tą radość tylko ze mną. Mam nadzieję, że Twoja córcia wytrzyma. Monini super, że masz skierowanie do lekarza, trzymam kciuki, żeby wszystko się udało. Dziękuję za gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Dziewczyny we wtorek robiłam test o czułości 10 i w realu ta druga kreska nie była, aż taka bardzo mocno, i jako, że nie mam gdzie na razie zrobić bety, to wczoraj kupiłam kolejny test i wyszły dwie bardzo grube i mocne. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
a myslalam, ze bede dzis zapalac swiatelko
![]() ja tez dzis z przerwami spalam. T. mnie zarazil jakims gownem i chodze i smarkam, charcze, prycham;/ niby katar, a sluzowka w nosie wychnieta jak sahara;/ misia pamietam, ze ja tez na poczatku nie moglam spac. budzilam sie ok 5 cala zalana potem i juz ciezko bylo mi zasnac;/ |
|
|
|
#1779 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1780 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
pokręciło Ci się nieziemsko z tymi cyklami, ale ja wierzę w Was i widać, że ten gin jakiś taki konkretny, może on wreszcie Cie poprowadzi dobrą drogą. Cytat:
może nie warto się tak spinać i nakręcać - pogadajcie na spokojnie i się ułoży Cytat:
siemka ![]() dobija mnie już ta pogoda, ciągle nawala śnieg, w nocy tak nas zasypało, że nie mogłam wyjść z mieszkania, bo drzwi nie dało się otworzyć no ale na szczęście mój silny Tż otworzył drzwi, by jego księżniczka mogła spokojnie wyjść do ludzi
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jak zawsze ponarzekam jak Isia ![]() o 12 poszłam spać o godz 2-ciąża z zaskoczenia na TLC drzemka ![]() godz 4- ta co sprzata domy na TLC (nie było o krokodylach na animal planet a zawsze o 4 oglądam o 5- salon sukien ślubnych na TLC a później oglądnęłam z mamą zmierzch ![]() teraz ledwo patrze na oczy ![]() TŻ znów nie pracuje.. na tej budowie która była od poniedziałku wysiadła instalacja i elektryk się guzdra z naprawą, więc pewnie naprawi jak TŻ będzie musiał już wracać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() jejku jak mi sie wydaje, ze to piatek ... szkoda ze jednak czwartek. Misiu - zatem dopadaja Cie pierwsze objawy Ja pamietam jak sie dowiedzialam to w nocy bylo mi strasznie goraco spac. otwieralam okna itd. nie wiem czy z wrazenia czy poprostu tak bywa.... trwalo to dobrych kilka dni. pozniej meczyla mnie sennosc. wracalam z pracy i nic tylko bym lezala. Teraz zauwazylam, że juz mi chyba to troche przeszlo. Wymiotowac na szczescie jeszcze mi sie nie zdarzylo... ale czasami troszeczke mnie mdli...ale tylko troszeczke. Luna - jejjuuuu podziwiam Cie za obcykany programm Sophia - kochana nastraszylas mnie. Dobrze, że serduszko pika, wszystko na pewno wroci do normy. pisz w miare mozliwosci co tam u Ciebie Iza - naczekalas sie na tej poczekalni wczoraj...ale dobrze ze jakies dzialania podjete. Bedzie dobrze. Ja dzisiaj bylam na pobraniu krwi,.,,, jeeeeeju co ja sie nastresowalam. pobrali mi 4!!!! probowki ale na szczescie jakos przezylam TZ mnie wspieral Teraz oby badania wyszly dobrze...
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
magbes mogę Ci wiedzieć, że w nocy mam najgorzej, to siku, to pić, noga mi jedna drętwieje, to TŻ się źle ułoży, nie mam jak się przytulić... Masakra.
Wczoraj byliśmy w sklepie, popatrzec na ceny tutaj i raczej łóżeczko i wózek kupimy w PL i żeby nam ktoś wysłał kurierem czy coś takiego.
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
ja w temacie wozka jestem jeszcze zielona. nie mam pojecia na co zwracac uwage... skad mam wiedziec co bedzie mi pasowac a co nie... eh... TZ ma poczytac o furach ..zobaczymy co on wybierze. z łóżeczkiem bedzie mniejszy problem.
Jejku z tym 'siku' w nocy to ja mam masakre. Wstaje do wc ze dwa razy w nocy. Dzis oddawalm tez mocz na badanie i chcialam wytrzymac cala noc zeby byl...odpowiednio....'sko ndensowany' Jednak pobuddka o 24 30 a pozniej o 4 30 (to moje standardowe godziny na 'siku' teraz w nocy) No i o 4 probowalam juz wytrzymac...ale jak zaczelo mi sie snic ze ide siku to wstalam wreszcie i poszlam,,, woalalam to niz zesikac sie przez sen do lozka
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się witam i również narzekam na sen... Zasnęłam ok. 5 wstałam o 8....
|
#1786 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się!
Dzień jak co dzień, noc jak zawsze - film z przerwami na reklamy Jeszcze do tego spałam w salonie na kanapie bo mój małż po pracy był tak zmęczony, że jak zasnął to odpalił tartak i mogłam sobie pomarzyć o spaniu. Poszłam z podusią do pokoju, zamknęłam drzwi co by żaden dźwięk się z sypialni nie wydostawał i zasnęłam przy kociej muzyce, bo moje obie kotki właśnie mają ruje i drą japy bo chcą chłopa na gwałt. Małż mi obiecał, że jutro pojedziemy obejrzeć klinikę w której chce rodzić. Mam parę pytań i tak ogólnie chcę się rozejrzeć. Żeby póżniej w bólach nie szukać oddziału położniczego Cytat:
Wiesz, moja koleżanka miała kiedyś też taki problem. Znalazła rozwiązanie i teraz jej małżonek nigdy jeszcze nie zapomniał o rocznicy. Poinformowała go, że tylko w dzień rocznicy ich ślubu będą uprawiać sex analny pod warunkiem, że on będzie o tej rocznicy pamiętać. On zapomni - ona też. Powiedziała, że on uwielbia taki sex, jeszcze targował czy może jej urodziny, imieniny, jak będzie pamiętać to czy też będzie taki seksik...Nie wiem jak dalej to rozegrała, ale rocznica nigdy nie jest zapomniana. Zawsze to jakiś sposób. Cytat:
No też się tego obawiam, ale z naturą się nie walczy. Chciałabym wytrzymać do 18-tego, wiadomo, macierzyński zamiast 6 miesięcy to rok. I to nic, że ostatnie 6 m-cy tylko 60% wynagrodzenia. Wolę to, niż iść na wychowawczy za nic. Bezpłatny. Ale to dziecko decyduje kiedy chce się urodzić. Mam nadzieję, że okaże się mądrą dziewczynką i posłucha rodziców... ![]() Cytat:
![]() To dobrze, że będziecie przebadani, tak kompleksowo. Lepiej coś robić niż czekać latami na cud. Super, że się zdecydowaliście. Cytat:
Jestem lekko w szoku...Cytat:
Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||||
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tz raz na ruski rok mnie czyms zaskoczy. wkurza mnie poprostu to ze zachowujemy sie jak stare malzenstwo, bo on wiecznie zmeczony ![]() no ale mniejsza. ciekawe czy sie dzis do mnie odezwie a odnosnie snow. masakra jaki ja dzisiaj mialam sen. snilo mi sie ze poszlam rodzic, a tu wita mnie poloznik a nie polozna i to jeszcze taki chamski, pyskaty i mocno bezposredni. bardziej traktowal mnie jak towar do wyrwania a nie jak pacjentke a juz hard corem bylo to jak zaczal mnie badac, bo robil to dla obopolnej przyjemnosci ale wychodzi brak seksu heh.
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
to ja się witam i również narzekam na sen... Zasnęłam ok. 5 wstałam o 8....
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja.
Czuję się ok, jutro może pójdę do domu ![]() IZA mam nadzieję, że z tż się dogadacie i wszystko wróci do normy. No i że lekarz normuje u Ciebie wszystko, żebyś już wiedziała co i jak. MONINI super się udało z tymi skierowaniami. No i że te badania zrobią Ci kompleksowe. Super. ISIA mam nadzieję, że corcia jednak nie okaże się taka wyrywna i poczeka do 18 marca. I co ja komu miałam już nie pamiętam, ale nadrabilam wszystko ![]() a i na sali że mną leżą 2 dziewczyny po terminie, z czego u jednej coś się zaczyna dziać, a u drugiej cisza.... I jedna w 33 tyg z otwarta szejka, ale dziś wychodzi bo nie ma skurczy. Ma lezeć. No i nowa jedna, ale jeszcze nie wiem czemu. A za ścianą leży dziewczyna, która straciła ciążę w 13 tyg wczoraj coś probowali działać, ale się nie udało i dziś miała zabieg. Co się tu człowiek naslucha i naoglada....
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2013-02-21 o 11:13 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
melduję, że @ przyszła, więc ruszamy z marvelonem Izuś - trzepnij tego chłopa w potylicę i przypomnij mu kto jest dla niego najważniejszy Sophia - trzymaj się tam kochana! magbes - fajnie, że się odezwałaś, bo myślałam ostatnio o Tobie Lunka - przykro mi z powodu Tż co ja to miałam jeszcze... co do chłopów - hmm mój też miał kiedyś taki okres, że wydawało mu się, że jestem i tak już zostanie, że nie trzeba już się starać... powiedziałam mu, że jeśli tak ma wyglądać nasz związek to ja takiego nie chce i może się wyprowadzać (no przeca ja się nie wyprowadzę !!!). No i od tamtego momentu jest ok, jak się kłócimy to on pierwszy wyciąga rękę, u nas nie ma czegoś takiego jak ciche dni, bo połówek, choby skały srały, nie zazna spokoju dopóki między nami nie będzie ok (ja tam mogłabym się gniewać nawet kilka dni...), to on proponuje wyjścia/wyjazdy itp zanim ja o nich pomyślę. Ogólnie jest git malina ![]() Isia te twoje kotki to szukają chłopa na "gwałt" czy GWAŁT?
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-02-21 o 11:12 |
|
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
Matko, jak ja czytam tu o tych waszych nieprzespanych nocach to tak mi was szkoda
![]() Dziewczyny, orientujecie się jak to jest z tymi mieszkaniami za odstępne? Konkretnie chodzi mi w prywatnych kamienicach, że umowę podpisuje się też z administracją itp. - legalne jest to w ogóle? Bo tak z Tż ostatnio gadaliśmy, dużo naszych znajomych tak mieszka i jest ok, ale sama nie wiem co o tym myśleć.. Maru by się przydała
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
Moje kotki szukają kociego chłopa żeby je po prostu porządnie wygrzmocił, zerżnął, zgwałcił i zaspokoił. Jak tego nie ma to nam się naprzykrzają. Więc co? Mam je trzonkiem od szczoteczki popychać? Błłee..
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja sie tak zastanawiam czy ktorejsc szczecinianki nie wykorzystac i nie isc do ginka, do ktorego ktoras z Was chodzi, zeby w razie W nie bylo problemu ze zdobyciem dupka. jeszcze w ciazy nie jestem, ale trzese sie juz, ze znow beda problemy, a ja znow bede bezsilna;/ [/QUOTE] wykorzystuj tylko jak chcesz nas wykorzystac?? mamy Cie zaprowadzic do lekarza czy udawać Ciebie?![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wtedy moj mąz jest kochany,cudowny,dojrzały, wpierający Cytat:
Witam się z Wam prawie z rana Wczoraj miałam śmieszną sytuację..wracając z pracy zajechalam do apteki po controloc i wychodząc z niej widze ze jakieś babsko obok mnie zaczyna krecic w miejscu i zarysowała mi auto,dobiegłam i zaczelam się na nią drzeć ze ma wysiadać. Zauwazylam ze jest spanikowana i ma łzy w oczach , powiedzialam jej ze mąz mnie zabije ze to nowe auto mam je od 2 miesięcy i mnie zabije , bo mowił ze jest dla mnie za duże a ja je na dzien dobry zarysowałam i przez nią mi je zabierze ( to blef ze zabierze :P nie odważyłby się hahaha) a ta dała mi kasę w reke i odjechała..przejechalam śliną po nadkolu i ani śladu..poszłam więc i kupilam sobie za te kase 5 sweterków dobra jestem co ??????
|
|||||||
|
|
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I love You Izuś zmień mi proszę na 1st stronce na "nasty" cs... po # to będzie już 13 cs - przestaję liczyć!
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-02-21 o 11:39 |
|
|
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
Mozna dołączyc???? Staramy sie juz ponad 2 lata,,zero zabezpieczeń i nic.... mam jednego syna,,,ma 9 lat ....wtedy było raz i chop...a terazz nic....
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
Bajka, przykro mi z powodu męża... mój niestety też za bardzo nie ma pamięci do dat; ale jakiś czas temu Nim potrząsnęłam i teraz pamięta o moich urodzinach,imieninach i rocznicach. Zawsze mnie rozśmiesza, jak mu się pytam o coś innego " co dzisiaj jest za dzień"? a on kmini: : rocznica nie, Twoje ur i imieniny też nie..." i myśli dalej, haha. ![]() Sophhia- będzie dobrze, leż i odpoczywaj kochana Moni- super wiadomości, miejmy nadzieje,że lekarze się Wami dobrze zajmą i szybko zaciążysz. Informuj Nas o wszystkim Linka- no i dobrze babie, ślepa jest to niech płaci... super to wykombinowałaś ![]() Ja dziś nie mam humoru od rana, nie wyspana, choroba się rozkręca...,rano miałam spięcie z jakimś dziadkiem o parkowanie... ehh... Dziś 31dc, brzuch od czasu do czasu zaboli a tak to cisza... Jutro idę na 2h próbne do tego baru, zobaczyć co i jak wiec 3majcie kciuki żeby wszystko wypaliło
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-02-21 o 11:55 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
linka chcialabym isc do lekarza, do ktorego chodzi ktoras z Was i ew sie zabezpieczyc w razie ciazy czy ktos moglby odbierac recepty za mnie na dupka w razie czego. ale w sumie panikuje na zapas i pewnie koniec koncow nie bedzie mi sie chcialo jechac do szcz do lekarza i pojde do swojego kombinowac
![]() isia to po rujce ciopi ciop do weta na sterylizacje i koty sie nie beda meczyc, nie beda meczyc Was, ani malenstwa budzic w nocy.dzastin 3mam kciukasy za prace ![]() bajka kurcze, szkoda, ze sie taka rutyna wdarla w Wasze zycie... |
|
|
|
#1800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U ciebie to 5 dp... oznacza dzien plodny ?? jezeli tak to ta bialawa wydzielina moze oznaczac ze zaczynaja ci sie dni polodne albo je masz :P ale jest mokro czy nie ?? tez bylam zaje.biste ![]() ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

jestem
fajnie było
Ale powiem Ci, że z facetami to jednak chyba trzeba inaczej... Mój już ma stresa bo też sklerotyk i takie rzeczy sobie w ramach przypomnienia ustawia w telefonie... Ale ja i tak kilka dni wczesniej zagaduję, że cos tam się zbliża... Chyba lepiej tak, niz czekac do wieczora że może nie zapomniał, tylko szykuje niespodziankę
siedze i zajadam smutki lodami i mysle o separacji. moze wtedy cos do niego dotrze...

mialo byc ok a jest ku*rwa jak zwykle to samo 
ale to facet... 

pokręciło Ci się nieziemsko z tymi cyklami, ale ja wierzę w Was i widać, że ten gin jakiś taki konkretny, może on wreszcie Cie poprowadzi dobrą drogą.
Super, że się zdecydowaliście.
Jestem lekko w szoku...
- przestaję liczyć!