|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
kwiatuszek a nie za ostry ten naskok?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post39396968 moze tam bedziemy pisac na ten temat zeby tu nie smiecic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie jest kółko wzajemnej adoracji tylko wsparcia, i zgadzam się z tobą że należy szanować czyjeś odmienne zdanie -- nawet jak ci się nie podoba. i to działa w dwa kierunki. my będziemy szanować twoje- a ty szanuj nasze. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
Ale cały czas nie mam pojęcia, gdzie naskakuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Hehh ja po tej rybie z surówką,jestem tak pełna ze nie chce mi się jesc kolacji,w sumie to zjadzłam dzis mało bo rano tylko owsianka i po tej rybie jogurt naturalny
![]() Obym przetrwała weekend dietetycznie ![]()
#3996 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak nic nie wykombinuję do poniedziałku to zrobię sobie oczyszczanie za tydzień - rodzice K. chyba mają sokowirówkę to pożyczę jak wrócą do domu.
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Ja mam steper o taki skrętny http://allegro.pl/steper-skretny-hs-...042009971.html ale nie używam go bo jest nudny
![]() Dziś w Lidlu był fajny sprzęt taki na mięśnie brzuszka,była też ławka ale mąż by mnie zamordował jak bym kupiła,bo pewnie cwiczyłabym dwa pierwsze dni ![]()
#3999 |
Rozeznanie
|
Aaa właśnie Olu i Aniu sprawdziłam dalej w tekście nic nie ma na temat wody. Myślę,że można ją pić, może nawet nie będzie potrzebna przez pierwsze 2 dni
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Ja dzień kończę bardzo ładnie i grzecznie ![]() ![]() Dobrej nocy kobietki i z racji piątku imprez bez grzeszków ![]()
#4000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do sokowirówki to może udalo by ci się od kogoś pożyczyć...to wtedy zaczęły byśmy w ten poniedziałek ![]()
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
Witajcie wrocilam z silownii z lepszym nastrojem. Uwielbiam tam byc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Rozeznanie
|
ja tez dzień zaliczam do udanych.
![]() moje menu 1- zapiekanka z chleba razowego z szynką i serkiem ![]() 2- owsianka+ otręby + serek homo 3- tortilla 4- saladka z lodowej, kurczaka i pomidora 5- wieśniak z lodową i papryka
#4003 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam wlasnie sokowirowke na all ale cholera wie czy do wtorku dojdzie ;/ pewnie nie ;/ moze uda sie skads pozyczyc na 1 dzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam kefiry biedronkowe. To chyba jeden diabeł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Raczkowanie
|
5 dzień plamie i nie ma okresu no chyba że sie jeszcze rozkręci kto wie tak sądze bo przestałam sie stresować tym wszystkim
![]() Ogolnie z tego co wiem u wyczytałam to nie powinno sie robić na twarzy ponieważ jest za ostry i podrażnia tak jak piszesz... więc robiłam na całym ciele po za twarzą...klatką piersiową szyją.... ja też mam takie wrażenie warzywa i owoce mi sie przejadły,,, nawet miałam tydzień co je ograniczyłam ale to na dobre mi nie wyszło może mało zjadłam i miałam zawroty głowy..ale zaczęłam z powrotem jeść normalnie dietowo...
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
Zawsze można zetrzeć na tarce i przecisnąć przez gazę owoc.
Wróciłam z treningu. Ledwo żyję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Przyczajenie
|
oj dziewczyny, jak mi źle, smutno i przykro... aż z tego wszystkiego zjadłam 8 rurek nadziewanych i nie poszłam na zumbe....
nie mam się komu wygadać... znowu jestem robiona w "balona" przez mojego faceta.... jakie to przykre jest... siedzę i płaczę.... och słów mi brak, myśli miliony.... co ja mam zrobić??? Wiem że to nie miejsce na wylewanie takich żali... ale naprawdę nie mam się komu wygadać. Wstydzę się rozmawiać o tym z moimi bliskimi i z koleżankami... Myślałam że już będzie inaczej... czuję się podle, a do tego jeszcze taka gruba jestem! Nawet nikt na mnie nie spojrzy... więc co się dziwić że szuka lepszej...
#4009 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 |
Zadomowienie
|
Marysienko, kazdy moze miec tutaj swoje zdanie, mozesz uwazac, ze glodowki jako sposob oczyszczania to kiepski pomysl, ale nie ma co porownywac glodwki jako sposobu oczyszczania do glodowki jak sposobu na schudniecie, a to ze jakas laska sobie taki plan obierze, nie przekresla tego pierwszego. To jej blad. Nie ma co w ogole tego porownywac.
Pinki, a moze wskocz pod koc z ciepla herbatka, wlacz jakis fajny film, albo jednak umow sie z dobra kolezanka i sie wygadaj. Raczej nic Ci nie poradzimy, bo nie wiemy o co chodzi. Nie wiemy co masz na mysli "robi w balona" Trzymaj sie!
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorry za dosadność ![]() Zawsze możesz nam się trochę pożalić. My też się żalimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Przyczajenie
|
.... po prostu spakowałam mu torbę i jak rano wróci (o ile wroci, bo może mu to zając więcej czasu) każę mu się wynieść... przepraszam, że wam się wyżaliłam...komuś musiałam. Ja mam ogolnie bardzo niskie poczucie własnej wartości właśnie przez niego. Wstydzę się o tym rozmawiać z koleżankami... to takie podłe uczucie być zdradzanym...ja się tego wstydzę.
#4014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Pinkie, jak zdradza to chocby nie wiem jak bolalo badz silna i olej buraka! Szkoda na niego nawet dnia dluzej. Nie stworzysz zwiazku ani szczesliwej rodziny na klamstwie. Wyplacz swojem, bo na pewno boli jak cholera - zlamane serce i zaburzone poczucie wlasnej wartosci. Warto to jednak zrobic teraz, bo potem jeszcze dojdzie placz nad zmarnowanym czasem.
#4016 |
Zadomowienie
|
Oj, widzę, że trochę się działo pod moją nieobecność
![]() Zaczynam z Wami w tym tygodniu akcję kefirowo-jabłkową, idealnie, bo pożyczę sokowirówkę od rodziców ![]() Mega fajny dzień był dziś - spędziłam 3h na chórze (będziemy występować w czerwcu w Tygmoncie! ![]() ![]() Moje gardło nie działa, ale jestem przeszczęśliwa ![]() Jutro się wypowiem składniej, buziaki ![]()
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() odnośnie głodówki oczyszczającej jestem zasadnioczo przeciwna radykalnym posunięciom ale to o czym piszecie to 3 dni ... wiec jak głupie by to nie było to nikomu nie zaszkodzi ![]() ![]() Może i bym sie skusila ale najpierw do domu musze wrócić ...a i sokowirówki nie mam - wic pewnie dopiero w marcu zrobie sobie - poczekam na wasze opinie i wrażenia ![]() Jak dla mnie to piszcie tu chętnie dowiem się jak to idzie i jakie daje efekty ![]() ![]() Głodówki w sensie stricte - o wodzie- nie robiłabym bo człowiek już tak skostruowany jest że ma jesc-dostarczać paliwa. Poza tym kocham jeśc - tylko musze uzdrowic tę miłość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ---------- pimkie pie rozumiem że masz opory w mówieniu otego typu problemie koleżankom ... Niestety nie zawsze ma się przyjacióke pod ręką ![]() Jednak nie daj się wpędzać w poczucie winy - to on jest gnida- jak chce być z inną to powinnien sie zachować uczciwie i ci to otwarcie powiedzieć . A jak nie potrafi to Ty faktycznie musisz okazać sie silna i zakonczycta relacje. Bez wzajemnego szacunku nie ma udanego związku. A co do poczucia wartości związanego z wagą : jest tu pare dziewczyn 70, 80 plus szczęśliwych w zwiazkach - wiec to kwestia znalezienia tego właściwego faceta a nie wagi ![]() ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Co do diety - wczoraj do wieczora było niemalze wzorowo a potem .... zrobiłam sobie krzywde ![]() Nażarłam sie pierogów, potem napiłam sie wina w hiszpańskim tapas i zjadłam trzy tapasy ... I w sumie byłby spoko bo przewidziałąm kolacje na miescie a ilości ijedzenia i alko były akceptowalne jak na wyskok ale... Coś mi zaszkodziło - i to raczej jedzenie - i siedzi na żoładku .... Dosłownie czuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony teraz będziesz mieć jeszcze silniejszą motywacje zeby schudnąc i udowodnic frajerowi co stracił!!!Weż sobie kąpiel,idz do fryzjera,na zakupy...zjedz coś diet i się usmiechnij...jak zdradza to nie zasługuje na nic i jest zerem....Wiem że jest ciężko ale siedzenie w domu i przeżywanie tego to nic miłego...pomyśl o sobie w tym wszystkim i pokaż mu ze masz go gdzieś bo jest zerem,wręcz mu torbe z usmiechem na twarzy,i przekonaniem ze jestes coś warta a on nie ![]() Ja już dziś po śniadaniu: kawa i pół bułki pełnoziarnistej z szynką ![]()
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Muszę wreszcie wyjść z czeluści łóżka i kołdry, bo mnie już dupa boli od leżenia ![]() Dziś od wagi mam odwyk ![]() Menu na dziś: I dwie kanapki z pieczywa słonecznikowego ciemnego: szynka+pomidor, twaróg półtłusty+ogórek oraz 1/4 papryki czerwonej II jabłko+kubek kakao III kasza jęczmienna+ryba z folii+warzywa na patelnię IV jogurt naturalny z otrębami pszennymi V omlet z dwóch jajek z szynką i pomidorem oraz papryka Lecę się wykąpać i cosik zjeść. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zadomowienie
|
Widze, ze szalejecie jak mnie nie ma :d tylko nastepnym razem sie nie pozabijajcie
![]() Pinki pie wez go wywal na zbity pysk. Niech wie, gdzie jego miejsce! I kopa na rozped mu daj! Nie jest wart ani Twoich lez, alni Twojego czasu. Jestes dobra i wartosciowa osoba i nie daj soba pomiatac! Przeszlam to samo co Ty, ale nie mieszkalismy razem. Nie plakalam, bylam tak wsciekla na siebie. Wez zycie w swoje rece i kieruj nim jak chcesz, a nie jak on chce. Masz w sobie sile! Sciskam Cie mocno ![]() Ja wczoraj przyszalalam, ale dzis za to planuje cwiczyc intensywnie ![]() ![]() Za mna juz sniadanie - jogurt nat z bananem. Zaraz spadam po zakupki do sklepu ![]() ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.