|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
I ja jeszcze z czysto egoistycznych pobudek chcialabym miec blizej siebie Libre-nikt tak do pionu nie stawia, jak ona, a to mi potrzebne.
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka szlam z młodym na sale operacyjna i wyszłam jak padł po podaniu narkozy. Jak sie widzi juz sale , lekarzy i jak dziecko odlatuje to miażdży psyche z deka . Narazie nie musimy iść więc mam nadzieje ze małego to ominie .
Libra no to ja ten film tez chce obejrzeć , niej cie nie kusi i nic nie pisz co tam było . Musisz młodego namówić na kosmetyczke nie ma bata , za fraki i niech sam sie przekona. Albo powiedz mu wlasnie ze niech raz idzie a jak mu sie nie spodoba to popuscisz mu na jakiś czas. Nudzi mi sie i karpatke robię , samorobka nie pudelkowa . Pierwsza warstwa chyba juz upieczona , zara druga , na szybko ciupne krem i wieczorem sobie zjom .![]() A wlasnie Libra nie mam blaszki metalowej bo jest w sklepie i pieke w takim hmmm ceramicznym , chyba sie uda. |
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowak- mi tez by sie przydalo czasem postawienie do pionu przez libre. Bo my (znaczy ty i ja ) to podobne typy. Chyba z nami libra mialaby te zgrzyty
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem z wami od końca lipca jakoś mogłabym zdawać test ze znajomości was: co która robi, jakie problemy, tżci, praca, jakieś tam zainteresowania Kupiłam sobie sukienkę w housie, bluzkę w top secret, 2 pary majtek, tż sweterek i filce na ławę i stół
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też często myślę o Cigi. Wczoraj chyba myślałam, jak tam jej Basia - te niesamowite włosy.
Izumi. Miałam dodać Dusiaka, ale w końcu jak już pisałam, to zapomniałam. Kto tam jeszcze się zgubił. Drcron. No i teraz już nie wiem.
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze Mysia była...kurczę, ale za Izumi to tęskno nie?? to jej poczucie humoru ehhhh zobaczymy czy za rok będziemy też w tym samym składzie, czy będzie nas mniej
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat,sto lat Danielkowi
Evi,a wiesz co?może ten gościu nie oszukał tak nagle wszystkich tylko coś się stało(wypadek czy cuś równie strasznego)i dlatego nie powysyłał.Może jeszcze coś się wyjaśni
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
dla Danielka naszego-dużo energii do łobuzowania i wszystekiego batmanowego
koglus, w kwestii sikania-moja od dawna wszystkow kibelku zostawia, ale w nocy pielucha ciągle na tyłku aneczka, to już plan jakiś postępowania jest. I dobrze wg mnie lekarz poradził-żeby nie zabierać na "zawsze" monka, zdróweczka dla młodego lind, jak misiek? Nataszka, myślę, że z większością bym znalazła wspólny język i mogłabym się zakolegować A a propos spotkań to pozwolę sobie przy okazji wypomnieć, że pop, cholera jedna, nieraz już u mnie pod domem była, ale spotkać się nie chciała A ja na wątku byłam od pierwszej strony, nawet miałam go założyć, ale ktoś mnie ubiegł. Potem zniknełam na jakiś czas, ale wróciłam sara, ja to tak jak ty-nie wyobrażam sobie, że moja menda by sobie zęba borować dała-uciekłaby, pogryzła, a już napewno darłaby się w niebogłosy ![]() Cytat:
znalazłaś, ale od razu pod miejscem na avka stoi jak byk Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że zakupy się udały ![]() --- A moje dziecko ogólnie już oki, wyobraźcie sobie, że ja wychodziłam rano jako ok.9.40 do pracy, tż mył w kuchni naczynia, a młoda bajkę oglądała pod kocykiem. Zasnęła (sama!!!), i spała do przed 15 (!). Taka umęczona nocą była, biedna. A teraz już znów śpi (dzięki bogu, bom się bała, że mi będzie do północy tańcować) Ana, fajnie by było....(no nie żeby miał wypadek,ofkors), sprawę zgłosiłam do all i czekam. Kasa do odzyskania ( z tego tam programu ochrony kupujących), ale to składanie doniesienia na policji itp...ale to dopiero po zakońćzeniu sporu się robi jakoś. No nic czekam i zobaczymy. Ale zawieszone konto gościu ma
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2013-02-22 o 19:58 |
|||
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, torba spakowana ? megi toż to już
|
|
#4901 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Danielka
Jak tu się dzisiaj sentymentalnie zrobiło . Aż mi żal, że od początku tylko Was po cichu podczytywałam, a mogłam być jedną z wymienionych przez Megi...Evitka czyli te wczorajsze wymioty to najprawdopodobniej przez kabanosy? Dobrze, że to "tylko" to i już jest po .Dzięki dziewczyny za rady odnośnie mojej mordki . Łyknęłam zyrtec (niestety jest na receptę ale mama miała jeszcze 2 tabletki), piję wapno i chwilowo jest lepiej. Jutro kupię jeszcze płatki owsiane i zrobię sobie tę miksturę polecaną przez Librę . Jak to nie pomoże to po niedzieli idę do dermatologa.
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwnie... Poleżał przed południem z godzinę pod kocem, bajki pooglądał a potem ożył... Gorączki niby nie miał, max 37.2 ale cały czerwony, spocony (no a nie biegał jakoś wiele) Apetyt miał, tylko po 17 już zmęczony, spiący.. O 19 kimał w najlepsze.
Co do sikania, to pochwaliłam go że nie sika w majty od dawna (no serio od października chyba wpadki nie miał) to dziś poszedł na chwilę z tz do piwnicy i się zsikał, płakał strasznie "mama zsikałem się" buuuu... ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Evitka a Ciebie poznałam u siebie na planowaniu, pamiętasz? Jeszcze Aixa była a potem szybko się tu przeniosłyście
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
jasta, dziękuję, że pytasz, tak wygląda, że to jednorazowa sprawa (uff)kabanosy albo ich połączenie z jajecznicą
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- lind, pewnie, że pamiętam, ale aixy z planowaniowanego nie pamiętałam. Dopiero tu ją "poznałam". Chyba to było jak miałam przerwę od wizażowania
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Evi- Ty swój chłop jesteś. Ale szyfrem czasem coś zapodajesz.
Wiecie- Kalina wg usg ma prawie 3 kg. Torba niespakowana. Ale już wszystko mam. To może next week. Tak jakoś czuję, że mam jeszcze tyyyle czasu.
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh jeszcze ja bom zapomniałam
|
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DANIELKA ZYCZA KARINKA ADRIANEK I CIOCIA WIZAZOWA
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- SARA moze jednak uda sie bez znieczulenia.mysle,ze duzo zalezy od podejscia dentysty.jak ktos ma dobre podejscie do dzieci to wieksze szanse na to,ze jednak uda sie bez narkozy. LINDSEY duzo zdroweczka dla Miska.biedny, moj Adrian juz 4 tyg ma kaszel.wczesniej goraczkowal dostal antybiotyk i przeszlo ale kaszel dalej jest i kaszle bardzo mocno w nocy. PL MADZIA jak remont czekam na nowa lazienke
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Również dołączam do życzeń dla Danielka-słodkiego,miłego życia
(wyjaśniam wybór emotki-nie ma śpiewającej paszczy, a powyższy tekst ot fragment piosenki i tylko ta paszcza jako tako pasowałaJa tu śmiechy-wygłupy, ale tak serio to przez pół dnia chodzę jeszcze bardziej podłamana niż zwykle. Mam takiego znajomego (niedoszłego księdza), z którym utrzymuję sporadyczny kontakt, ale taki dość serdeczny-prawie przyjacielski ( nie widujemy sie bo i on rodzina i ja rodzina)...ale do rzeczy-kontakt mamy sms'owy od czasu do czasu, życzenia na święta, urodziny i takie tam. Czasem on zapyta co u mnie i potem przez kilkanaście tygodni cisza-dostałam właśnie dziś od niego sms'a z pytaniem co umnie. Po krótce napisałam, że nieszczególnie i odwzajemniłam pytanie. Szczęka mi opadła gdy dostałam odpowiedź-gość ma kryzys w małżeństwie (2 dzieci), pisze, że zakochał się w innej kobiecie. Słuchajcie, poczułam się jakby mi ktoś tonę kamlotów na łeb włożył. No kurna-jak nawet jemu się pierdzieli w związku to komu, do cholery, układa się dobrze??? Po jakimś czasie pomyślałam, że przecież on człowiek jak kazdy inny, ale wiecie-spokojny, stonowany, zawsze dobrze ważył każde słowo, poeta, po studiach i to nie jednych, w tym doradztwo jakieś psychologiczne i kurde u niego też się piep...... Zwątpiłam. A najgorsze jest to, że pierwszy mój odruch był taki: jasna cholera, jak mu pomóc, co robić? I niestety sama się na ziemię sprowadziłam myślą, że nic nie mogę. NIC. Nawet pogadać o tym nie mam z kim. Dlatego piszę (nie przejmujcie się za bardzo-takie wieczorne wynurzenia.)
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2013-02-22 o 21:14 |
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis mam strasznie glupi dzien. Adrian mnie wykancza psychicznie i fizycznie.chodzi wyciaga mi caly czas miski i gary.do tego nauczyl sie wstawiac pranie i dzis mi 3 razy uruchomil pralke. wyciaga tz buty i w nich chodzi. zepsol Karinie fajna lampke z next,jest juz do wyrzucenia i wsadzil sobie glowe miedzy nozki od deski do prasowania.wyciagnac nie dalam rady ,dobrze ze akurat tz przyszedl bo juz caly czerwony byl...mam dosc. dobrze,ze Karinka troche sie uspokoila,choc tez dzis pokruszyla cala paczke ciastek na swoim lozku,na poscieli...musze sie zresetowac.
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- MROWAK mnie to przeraza,ze co raz wiecej jest rozwodow i zwiazkow rozpadajacych sie.ludzie coraz mniej potrafia sie dogadac i chodzic na kompromisy...ale moim zdaniem to brak pieniedzy sie przyczynia najbardziej do tego. ludzie co raz mniej maja czasu dla siebie.
|
#4910 | |||
|
Zakorzenienie
|
oni z Wilkowa są dokładnie... chyba Wilków, jeju pokręciłam coś..
ja nie być Wasza, późno na Was trafiłam, ale i tak jestem z tego powodu prze szczęśliwa![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tu wiele do pisania... chyba nie ma dobrego rozwiązania wiesz... fajnie że temat się rozwinął ap-ropo potencjalnych znajomości, Libra mnie to byś mogła stawiać do pionu, Ty byś mnie natrząsała, Popik przygarnęła i w końcu szczęśliwa
|
|||
|
|
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie udzielam w kratke
ale jestem od samego poczatku czy znow zostala moze mama.
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jeszcze się odezwą... |
|
|
|
|
#4913 |
|
Wtajemniczenie
|
CYNAMONKOWA i MADCAT
i MINKA kochana odezwij sie co u Was
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Aga moze nie o dogadanie i kase chodzi. Zwiazek to jest ciagly kompromis kazdrj ze stron,a ludzie coraz mniej sklonni do tych kompromisow dla kogos.
Remont u mnie stoi od wtorku firma bud. Ma jakis przetarg wygrany i ja poszlam w odstawke do poniedzialku :/. Szkoda gadac.Dzisiaj mialam dziwna syt. Pisalam pilnego maila w nerwie juz bo na czas,a to maly co chwila cos,lapka nie podlaczylam i sie na koncu rozladowal,i wszystko od nowa.I tak siedze w nerwie a tu mroczki przed oczami,taki lekki bezwlad mnie ogarnal. Jezyk i dolna warga jak w paralizu po znieczuleniu. I to wszystko przez glupote mam niedobor wapnia i ogolnie mineralow,a ja myslalam ze jakis wylew .
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda bo w tym bałaganie wy siedzicie, ale dacie radę. Skąd wiesz, że wapna masz mało? Dbaj o siebie, |
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Minka- o Mince pamiętałam i pamiętam wyjątkowo mocno, a jej zapomniałam wymienić. Nożesz... A zerkałam ostatnio na zdjęcie mojej synowej, jak poczekalnię czytałam. Ech... szkoda, że Minka nas tak rzadko odwiedza.
A Isis chyba już nie ma na wizażu.
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
to jedno z osiedli-jakiś autobus trzeba będzie znaleźć który jeździ do centrum i da radę
Była jeszcze Zosia, która miała mega problemy w związku i chyba coś o rozwodzie pisała-pamiętacie? I dziewczyna ze Stanów (z mojego ukochanego New Jersey), która potem za coś bana dostała i ją wykopali z forum. Miała prześliczną córeczkę-mulatkę.
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2013-02-22 o 22:06 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszka - co do Izis to mnie zawsze gnębiły wyrzuty sumienia , że jej Norberta nie ma na naszej liście jako aniołka . Cytat:
Kazda z was jest inna i każda wyjątkowa Każdą uwielbiam za coś innego . Mrówe - bo zawsze potrafi napisać w 3 słowach to co my piszemy na dwóch stronach i przy tym ma rację . Asiulek za tą wódkę co ją razem wypijemy . Sare - za maniactwo ciuchowe ![]() ![]() Ane - za jej porady i czytanie składów o których ja nic nie wiem ![]() ![]() Libre - bo daje kopa i fajna babka z niej . PlMadzie za jej przebiegane kilometry - tylko brać przykład . Monkę - bo wykłada kawę na ławę i pisze co jej serce dyktuje . Nataszkę - bo super z niej dziewczyna . Popową - za to że jest silną babką Megi - za cycki ![]() ![]() Bao - za wściekanie się na teściów ![]() ![]() Evitka - za to że wiele rzeczy mi wyjaśniła o których g.. wiem ![]() Ize - za to że wiele razy pisze to co sama bym na dany temat powiedziała Asiulka - za Wercię że się naprawiła i nie marudzi ![]() ![]() Aneczkę - za słodkiego synka .... itd bym mogła do rana . Agnieszkę za super foty , co nam nimi tu stronki koloruje .. itd Darusię - za wybuchowość ![]() i zmianę zdania w kolejnej minucie . Oliwke , Machaj , Catro , Drcrona - pechowca itd... he he I tak by długo jeszcze wymianiać . Oczywiście nie tylko za to was uwielbiam , ale też za wiele innych rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wszystkiego dobrego dla Danielka . W niedzielę jedziemy auto zobaczyć , choć TZ zdecydowany , bo auto przetrzepane na 10 stron już przez niego . Oczywiście na oględzinach będzie walona ściema , jak przy tamtym , że my zielonki ![]() ![]() Cała chata kima . Co z tym tytułem .... bo jak nie będzie decyzji ...to jutro wrzucam - Tytułu brak , bo mamusie nie wymyśliły ![]()
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jest https://wizaz.pl/forum/member.php?u=124601
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

ja jestem z wami od końca lipca jakoś
mogłabym zdawać test ze znajomości was: co która robi, jakie problemy, tżci, praca, jakieś tam zainteresowania
ehhhh zobaczymy czy za rok będziemy też w tym samym składzie, czy będzie nas mniej

(wyjaśniam wybór emotki-nie ma śpiewającej paszczy, a powyższy tekst ot fragment piosenki i tylko ta paszcza jako tako pasowała
A najgorsze jest to, że pierwszy mój odruch był taki: jasna cholera, jak mu pomóc, co robić? I niestety sama się na ziemię sprowadziłam myślą, że nic nie mogę. NIC. 
ja nie być Wasza, późno na Was trafiłam, ale i tak jestem z tego powodu prze szczęśliwa
firma bud. Ma jakis przetarg wygrany i ja poszlam w odstawke do poniedzialku :/. Szkoda gadac.