|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie robilam posiew tutaj i najlepsze w tym wszystkim jest to, ze jakies bakterie tam byly, ale lekarka do mnie, ze nie jest zle i zebym dalej brala te tabletki z Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisz na priv adres po weekendzie Ci wyślę Bromka ![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie wróciłam z tej pracy w Sushi, troszkę jest tam tego wszystkiego do ogarnięcia... no ale zobaczymy, grafik jest naprawdę elastyczny więc z tym nie ma problemu, nie na pracuję się... Dam sobie jeszcze czas i zobaczę jak mi to wszytsko będzie do głowy wchodzić. ![]() Jutro jadę powtórzyć betę więc proszę o kciuki! ![]() Miłego wieczoru ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Rozeznanie
|
Widzę dziewczyny, że poruszałyście temat zapalenia pęcherza..
Misia - muszę sprawdzić te tabletki, o których piszesz, może wreszcie pomogą ? Co do zapaleń polecam żurawinę pić/jeść pod każdą postacią. Ja swego czasu kupowałam takie soczki w aptece - mała buteleczka a w c*uj drogie, obrzydliwe jak cholera, ale chyba pomaga. Ja miałam takie przeboje, że miałam jakieś tam bakterie, na które żaden antybiotyk nie działał, więc dostałam specjalnie na TE KONKRETNE, po czym przy powtórce posiewu, który miał być tylko potwierdzeniem, że pomogły namnożyło mi się jeszcze więcej innych szczepów ![]() Santom - może faktycznie 'nie było źle', ale skoro brałaś jakieś leki to one mogą sfałszować wynik posiewu przecież.. Ja zawsze jak byłam w trakcie leczenia (choćby profilaktycznie furaginem) to miałam odnotowane, że jestem na lekach ![]() Spinka - kurcze, skoro dostałaś tylko furagin, to widocznie nie masz złych wyników, może to wystarczy? nie wiem.. A tak poza tym, to czytałam, że jak już się raz załapie zapalenie pęcherza to już się tego nie pozbędziemy, tylko co jakiś czas będzie wracać. I podobno nie można robić nasiadówek! Bo dają ulgę - fakt, ale powodują też namnażanie bakterii.. Ale ile w tym prawdy - dokładnie nie wiem..
#2016 |
Zakorzenienie
|
Nie tego się nie leczy no w sumie można wyciąć jedną ale raczej u mnie t nie wchodzi w grę a przeszkadza w sumie sporo jak każda wada macicy może przeszkadzać w zapłodnieniu i jest utrudnione utrzymanie ciąży, no ale na razie o tym nie myślę...
#2017 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oni wbrew pozorom im starsi tym prostsi w obsłudze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jakbyś chciała ćwiczenia na lumbago służę pomocą ![]() I w sumie chyba dobrze, że trafiłaś do szpitala bo się Tobą zajmią. Kocurku stówka!!! Spokojnej ciąży, szczęśliwego rozwiązania ![]() ![]() Izunia a Tobie życzę imieninowo żebym na urodziny Ci życzyła tego co dzisiaj Kocurkowi ![]() ![]() ![]() Gratuluje tygodni wszystkim ![]() i spadam usmażyć mężowi jajka ![]() ![]()
![]() |
#2018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam się podmywać zawsze ciepłą wodą i dbać żeby mnie nie przewiało co prawda wyniki odczytałam przez tel ale dość dokładnie jak będziemy na kawce dopytam się dokładnie w każdym razie mam się nie martwić ani nie zaraziłam się od tż ani jego nie zarażę ![]() dzastinka kciuki są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Anteria ![]() Dzastin ![]()
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Ruda te tabletki naprawdę są dobre, ja czasem leżałam w domu, piłam wodę z wita. C, żurawinę, łykałam furaginum i nic mi nie pomagało. Dopiero te tabletki mi pomogły, nie zadne antybiotyki.
Dzastin zazdroszczę tej bety. Ja mam straszny stres z tego powodu.
#2021 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kocurku, 100 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tam czekam minimum do 21szego marca ![]() Kochana, ja myślę że to maleństwo nawet tego kuksańca nie poczuło ![]()
Leonek ![]() Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2013-02-22 o 20:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny TŻ jutro wieczorem przyjeżdża
![]() ale będę szczęśliwa ![]() gdyby nie ta myśl z tyłu głowy że dalej nie mamy pieniędzy to byłabym najszczęśliwsza na świecie ![]() chociaż tyle że nie będe się stresować wcześniejszym porodem.. bo teraz jak go nie ma to ciągle się bałam że może nie zdążyć Cytat:
![]() u nas na mamusiowych nie zmieniały się dzieciaczki, ale też po pierwszym genetycznym nikt nie wierzył na 100% tylko dopiero na połówkowym Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moge Ci polecić seriale, ja przez całe leżenie oglądałam całymi dniami szczególnie Pretty Little Liars ![]() ![]() no i pamiętniki wampirów ![]() Cytat:
![]() Dobrze że czas Ci szybko leci, bo nie ma nic gorszego niż jak się dłuży.. ![]() O no to panienka donoszona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Dzastin kciuki trzymam mocno i zazdraszczam tych wspaniałych emocji ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że TŻ wraca, wszystko się ułoży.
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Kocurku i Izuś - wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() no kotek pierwsza klasa! Ciekawa jestem tylko co on sobie w tym momencie myślał? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nic się nie martw - każdy przechodzi inaczej ![]() Niestabilna przykro mi że nie tym razem... życczę za to udanego wyjazdu! jak się cieszę że dzziś piątek! tylko tak troche późno tu dziś do Was dobiłam i z nadrabianiem chwila zeszła... i już prawie dzień się skonczył ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-22 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Przzespałam całą noc.
![]() Sophia jak się czujesz ? Widzę Cię.
#2027 |
Zadomowienie
|
Witam,
dzis ide do domu ![]() DZASTIN gratuluje! Tak sie ciesze Kochana! KOOCURKU wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka dla Ciebie i dla dzidzi. Zebys spokojnie doczekala szczesliwego rozwiazania. LINKA Twoj referat powalil mnie na kolana. Brawo Slonce. No i przytulam z powodu @. NIESTABILNA Ciebie tez. I zycze udanego weekendu. ANTERIA tak jak piszesz, nie ma tego zlego.... Przynajmniej wiesz co i jak ![]() no i poniewaz mialam nadrabiania ze hoho, nie pamietam co jeszcze komu mialam.... A moim typem nr jeden na rozpakowywanie jest LUNA. Chyba, ze Kamil zrobi psikusa.... Buziaki dla wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- IZA imieninowe wszystkiego najlepszego. Zeby wszystko sie poukladalo i zebys zobaczyla upragnione II kreseczki ![]()
#2028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci kochana za pocieszenie, niby wiadomo, że każda ciąża inna, ale teraz jakis taki niepokój mam w sobie. Jak usłyszę serduszko to pewnie sie trochę uspokoję.
#2030 |
Zakorzenienie
|
oj wtedy to na pewno będziesz spokojniejsza;*
#2031 | |||
Wtajemniczenie
|
Listopad jest u Nas w ogóle przepełniony "okazjami"- 9 .11- Nasza kolejna rocznica związku, 15.11- moje urodziny, 30.11- moje imieniny.
Także od koloru do wyboru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo tak,po mamusi będzie skorpion ![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry ![]() Mnie choróbsko rozwala... gardło i kaszel pomału przechodzi to teraz katar się przyczepił... ![]() Ok 11 jedziemy na betę,później biorę się za robienie tortu urodzinowego dla Tż a wieczorem jedziemy do znajomych na walkę Gołota-Saleta. Muszę się jakoś wymigać od %%% wiec powiedziałam Tż że będe kierowcą ![]() Później oczywiście jeszcze do Was zajrzę jak będe miała wynik. ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Rozeznanie
|
Witam się po długiej nieobecności!
Misia, Dastin GRATULUJĘ!!! No nie wierzę po prostu... wspaniała wiadomość. ![]() ![]() Normalnie czasu nie miałam zajrzeć. Tż mi przyjechał w piątek chory do domu miał prawie 40 gorączki! I opiekowałam się nim bo z łóżka nie mógł się podnieść w końcu w sobotę pojechałam z nim na pogotowie i dostał antybiotyk po którym lepiej mu sie zrobiło- zapalenie gardła miał podobno, ale lekarka niemiła była strasznie. Ja w poniedziałek byłam na cytologii i wymazie z szyjki, ale od początku. W zeszły czwartek byłam na wizycie u mojego gina i opowiedziałam mu jak chamsko na nfz mnie potraktował lekarz- nie chciał mi badań zrobić bo zobaczył kartkę od innego lekarza i pow mi: "Niech sobie pani idzie do lekarza, który to zlecił, bo ja pani tego nie zrobię" No i mówię mojemu lekarzowi, ze mam dość i trudno wolę zapłacić niż się wkurzać u innych lekarzy. A on stwierdził, że skoro przyszłam zrobić tylko te badania, to on nie będzie mnie kosztami obciążał, żebym przyszła do niego do szpitala w pon rano i mi zrobi na oddziale. Normalnie szok. Za wizytę nic nie wziął bo pow że to nie była wizyta tylko pogawędka ! hahah Tak więc w poniedziałek zrobiłam badania i czekam teraz na wyniki- mają być w przyszły poniedziałek i mam stracha... Dowalili mi na studiach plan zajęć tak za**bisty, że wkur.wiona chodziłam cały tydzień. Mam multum zajęć i do tego okienka w środku dnia. Mam nadzieję, że się nie obraziłyście na mnie ![]() Lunka- super że tż wraca ![]() Niestabilna- jeszcze doczekamy się tych 2 kresek Isia- dziękuję za pamięć o mnie na wątku, mam nadzieję, że moja wiadomość Cię usatysfakcjonowała ![]()
#2033 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#2034 | |
Zakorzenienie
|
i mój ulubiony dzień tygodnia -sobota
![]() troche mnie coś rozkłada ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2035 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do planu zajęć - mam podobnie ![]()
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawką
![]() Zaraz zmykam na pocztę i na ostatki wyprzedaży. Jak do tej pory wydałam .. 25zł na golfoszalik i tunikę, muszę skorzystać z ostatnich dni i w końcu coś sobie kupić ![]() Poluję na płaszczyk/kurteczkę przejściówkę, ale jakoś nic nie wpadło mi w oko ...
#2037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, to czy Ty kochana nie miałaś wczoraj imienin? ![]() Witam się sobotnio. A u nas dziś na obiad pizza ![]() ![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Rozeznanie
|
A i witam się w południe
![]()
#2039 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje wszystkim za życzenia ![]() Do nas dziś wpadają znajomi ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() TŻ zaraz wyjeżdża ![]() a ja musze śmigać na poczte i tysiąc spraw pozałatwiać ![]() Cytat:
![]() Mimo że ciągle o tym mówie i tak dalej to tylko słowa, mój mózg zatrzymał się na jakimś 20tc gdzie o porodzie się jeszcze nie myśli ![]() zobaczymy jak te nasze dzieciaczki słuchają mam ![]() bo akurat tak się trafiło że i Mokka i Isia chcą rodzić jak najpóźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.