Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 11:46   #1051
ankaaa206
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

bierzecie położną prywatnie do porodu? bo ja mam możliwość i biorę, 300 zł to kosztuje i jest cały czas ze mną, moja bratowa też ją miała i była bardzo zadowolona, bo dzięki częstym masażom szyjki poród nie był aż tak długi.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:47   #1052
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Piękne... to Twoi synkowie? Myślała, że teraz będziesz miała pierwsze dziecko. Antek jak aniołek! Jezu, jak mi się zachciało, żeby już Jurek był na świecie i byśmy sobie w góry pojechali......
niestety nie, chociaz cala trojce kocham jak swoja hehe. to dwoch moich bratankow i siostrzeniec kuzyni naszej Nelci.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:47   #1053
ada32
Wtajemniczenie

hej hej
witam wszystkie mamusie...

zdałam sobie dziś sprawę że Ja to chyba najstarsza na wątku jestem
na początku marca 35 lat kończę...
no ale ...będę mamusią po raz trzeci i to jakoś fajne
odmładza mnie trochę
he he samopocieszenie mi się włacza...
taka robię się niezdarna i zmęczona...nawet kozaków nie mogłam dziś założyc bez pomocy..męczy mnie nawet ubieranie rajstop czy spodni...

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:49   #1054
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
tzn. dziecko jest z matką ale nie od razu jeśli było cc no bo nawet głowy nie powinno się podnosić, więc rady sobie z dzieckiem taka mama nie da - gdyby ktoś mógł przy niej być, byłoby inaczej...
dziękuję za zaproszenie ale mam już wybrany szpital, mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak jak chcę i zdążymy dojechać spokojnie
ona po cesarce ma mala przy sobie, tylko na pierwsza noc oddala pod opieke poloznych. mogly tez dochodzic i pomagac, ale chciala sie wyspac
Stary 2013-02-23, 11:49   #1055
lonely_lady
Zakorzenienie

dopiero teraz mam chwilkę żeby sobotnio się z Wami przywitać.
Aż się boję patrzeć ile mam do nadrobienia

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:52   #1056
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
bierzecie położną prywatnie do porodu? bo ja mam możliwość i biorę, 300 zł to kosztuje i jest cały czas ze mną, moja bratowa też ją miała i była bardzo zadowolona, bo dzięki częstym masażom szyjki poród nie był aż tak długi.
za 300zł bym się zastanowiła... a co do masażu szyjki nie jest to takie fajne jak się może wydawać niby przyspiesza ale może prowadzić do uszkodzeń mojej koleżance powiedzieli na sr, że za nic ma się nie zgadzać i uciekać jeśli będą chcieli zrobić... mam nadzieję, że uniknę tej wątpliwej przyjemności

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:53   #1057
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się na bokach takie czerwone kreski zrobiły, hmm, jakby takie pręgi małe, to chyba jest początek rozstępów... Ale co tam
tak czerwone/rozowe to swieze. u mnie na razie zauwazam tylko biale starocie :P obralam taktyke: wieczorna kapiel, po niej oliwka i do lozka. a rano albo w poludnie kremy, na zmiane palmers albo pharmaceris zobaczymy czy taka mieszanka da rezultaty...(powoli mi sie probki koncza, musze znow pomeczyc znajoma. a jak wykoncze oliwke to chyba zamowie sobie ten olejek migdalowy. wychodze z zalozenia, ze jesli pomieszam kilka specyfikow to moze ktorys zadziala hehe).

Cytat:
A wiecie co, wczoraj nie miałam humoru, dziś też trochę nie i mam takiego kwiata na oknie co ma ususzone wszystkie kwiatki już, a tak pięknie kwitł, pełno małych fioletowych kwiatków. No i dziś patrzę, a tu wykwitł jeden kwiatuszek wiosna idzie!
oby Twoj kwiatek sie nie mylil musze przetrwac zime w tym plaszczu...
Stary 2013-02-23, 11:54   #1058
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
hej hej

odmładza mnie trochę
taka robię się niezdarna i zmęczona...nawet kozaków nie mogłam dziś założyc bez pomocy..męczy mnie nawet ubieranie rajstop czy spodni...
Ja mam 20lat, a skarpety ubieram jak jakaś małpa się tak wyginając, bo nie mogę inaczej i męka to nieziemska A jak ktoś mi ubiera to gila i kopię kogoś.
Stary 2013-02-23, 11:55   #1059
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Pawie, moze faktycznie mala uciska Ci na przepone i stad problemy z oddychaniem. pogadaj z ginem na wizycie, ale wydaje mi sie, ze to kolejny "urok ciazy"
Może nie wiem co to było. szkoda, że wizyta dopiero 16.03 zobaczymy czy to się jeszcze powtórzy czy nie..
Stary 2013-02-23, 11:55   #1060
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety nie, chociaz cala trojce kocham jak swoja hehe. to dwoch moich bratankow i siostrzeniec kuzyni naszej Nelci.
Aaaa, bo tak zrozumiałam,że Twoi. Mój Jurek za parę dni będzie miał kuzynkę W sumie jedyną na razie. Moja szwagierka niedługo rodzi. I pod koniec marca będzie miał ciotkę starszą od siebie o dwa miesiące
Stary 2013-02-23, 11:55   #1061
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Marchewo podobno nie należy ćwiczyć podczas oddawania moczu, bo to utrudnia opróżnienie pęcherza co może prowadzić do infekcji.

Tu wyczytałam : http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...nia_35123.html

A tak w ogóle zapisujemy się do szkoły rodzenia od marca, jeżeli będą miejsca Niestety płatna, ale rodzić będę w państwowym szpitalu to chociaż szkołę rodzenia będę miała wypasioną

o to jednak będę ćwiczyć na sucho

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wróciłam do Was, poczytałam, ale mam pustkę w głowie

A, chciałam też Wam napisać jak to było u nas z testem

W całym życiu zrobiłam 3 testy ciążowe:

1. Miałam 20 lat i właśnie rozstałam się z chłopakiem, okres mi się spóźniał już dobre 2 tyg, co się wcześniej nie zdarzało trochę stresu było, ale I krecha ucieszyła wtedy me oczy

2. Na miesiąc przed staraniami (ale już po rozmowach, że od przyszłego m-ca się bierzemy za to ) spóźnił mi się okres 3 dni. Stwierdziłam, że w sumie może jakimś cudem trafiliśmy w owulkę niechcący więc zrobiłam. Ta jedna krecha już mnie nie ucieszyła. W sumie 2 dni przeżywałam, że fajnie byłoby już być w ciąży, nawet z takim falstartem W sumie ta sytuacja jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że to już czas

3. Miesiąc później, po I cyklu starań, na wszelki wypadek poczekałam 2 dni po terminie spodziewanej miesiączki. Pamiętam, że w weekend byliśmy na kajakach, a okresu miałam dostać w sobotę. Podwójnie się cieszyłam, że nie przyszedł. No i w poniedziałek ujrzeliśmy najpiękniejsze 2 kreseczki na świecie
To ja tych testów w życiu zrobiłam wiecej.. pewnie tak z 2-3 razy w roku w przeciągu 7 ostatnich lat.. Okres to mi się potrafił 30 dni spóźniać.. chociaż nie wiem czy jak sie ma nieregularne cykle to można mówić o spóźnianiu.. po prostu sobie przyszedł później..

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Dlatego z ciepłym trzeba szybko zajadać
Dobry patent

Dzisiaj z mężem oglądaliśmy porodówkę na TLC, chociaż on nie chciał... tak się stresuję biedak tym porodem, bardziej niż ja No to mówię mu, że tu zawsze wszystko dobrze się kończy, żeby nie panikował i akurat trafiliśmy na odcinek jak dziecku dostała się smółka do płuc i nie mogło samo oddychać... To było straszne, dziecko już siniało i oczka mu się wywracały Ukradkiem ocierałam łzy, żeby nie widział Na szczęście dzieciątko przeżyło i nic mu nie było
toscie trafili
ja tam nie oglądam ani porodów, ani porodówki, opisów porodów też staram sie unikać...

Co do płatków
to ja nie lubie.. w ogóle nie mogę zrozumieć jedzenia płatków na śniadanie.. może na kolacje, a w zasadzie na podwieczorek.. jedyne co to płatki wrzucam do jogurtu czasami.. a z mlekiem nie jadam..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 11:57   #1062
nuna2
Zakorzenienie

Anka tanio macie tą położną U nas jest 500 zł i biorę pomimo to... i też biorę tą samą co bratowa

Ada32 za to jesteś doświadczona Niektóre w tym wieku pierwszy raz są w ciąży
Stary 2013-02-23, 11:58   #1063
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie ta wiosna?
Strasznie jest u mnie, sypie i sypie, iść się nie da do tego nie dopinam kurtki zimowej noo dobra, dopnę się ale jest tak opięta, że na plecach się zwija, wyglądam jak beczka i mi bardzo, bardzo niewygodnie, więc nie mogę jej już zakładać no i chodzę w takiej z materiału do której śnieg się przykleja i jest cała mokra nie lubię tego
hehe ja tez juz ledwo ledwo. wybralam sobie na ciuchach dwa sliczne sliwkowe plaszczyki. jeden tylko na 2 guziki i reszta grzybek/bombka rozchodzaca sie fajnie na brzuchu (ale juz prawie sie rozsuwa :P), a drugi wiekszy i duuuzo miejsca na brzuszek, ale rekawy troche luzne...mama musialaby je odrobine zwezic. oba nadaja sie tez na wczesna wiosne, bo sa takie hmm polarowe?
siostra stwierdzila, ze na miesiac nie oplaca sie -idzie wiosna, wytrzymam i w moim obecnym dam rade cos czuje, ze poczatkiem marca jednak po ktorys pojade (ze wskazaniem na ten wiekszy )
Stary 2013-02-23, 11:59   #1064
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
oj to ja Ci pokaze naszego Wiktosia fotki skanowane wieki temu, nieobrobione...ale zachwycaja mnie za kazdym razem jak ogladam. obie do paszportow. mlody ma teraz juz prawie 12 lat
uroczy chłopiec
Stary 2013-02-23, 12:00   #1065
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej

odmładza mnie trochę
Kochana ja 33 w lipcu wiec nie jest tazk zle , moje drugie wiec zle tez nie jest hehehe
a buty to nawet nie komentuje .... skarpety , golenie itp. ulubione czynnosci z mega bebechem z przodu

Cytat:
za 300zł bym się zastanowiła... a co do masażu szyjki nie jest to takie fajne jak się może wydawać niby przyspiesza ale może prowadzić do uszkodzeń mojej koleżance powiedzieli na sr, że za nic ma się nie zgadzać i uciekać jeśli będą chcieli zrobić... mam nadzieję, że uniknę tej wątpliwej przyjemności
o nie ja takze mam nadzieje ze masazu unikne , i wrecz bede uprzedzala ze nie zycze sobie , toz tobyla jakas masakraaaaaaa , jak przypomnie sobie jakona to robila podczas mega bolacego skurczuuu to znowu cisnienei mi skacze heheh
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 12:02   #1066
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tez zagadka ale obastawiam, ze geny tz wygraja z moimi i Nelka bedzie bardziej "wiktorkowa" do kompletu hehe. tak zeby sprawiedliwie bylo :P
a u nas zagadki raczej nie powinno być.. ja blondynka z niebieskimi oczami, mąż blondyn z niebieskimi oczami..
mąż mowi, że jak będzie czarny to nie jego..

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
oj marchewka oj podpadłaś mi podpadłaś o gdzie informacja o tym,że miałam cięzkie przejżycie gluzkozy
może Ash i inne dziewczynki chciałyby przeczytać o tak ważnej informacji
normalnie strzelam focha
właśnie muszę tu zaprotestować, bo jako nieliczna pamiętałam, że to Twój opis był!
były spory czy to mysia czy veronic...

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 12:02   #1067
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
a co tstowania, ojj pamietam to ja chyba z 6 dni przed spodziewana m. zrobilam test i pamietam po 7 min chyba wyszly 2 blade kreski, ale bylam zla na siebie ze zrobilam tak wczesnie test , ale wiczorem polecialam po 2 i po 5 min. tez wyszly 2 blade na maxa .... pokazalam tz a on ze nie raczej nie zebym sie nie nakrecala , na drugi dzien polecialam znowu po test zrobilam go u kolezanki i po 3-4 min. znowu wyszly 2 blade kreski , kolexanka mi mowi no jestes , nic by nie wyszlo gdybys nie byla i zeby mi udowodnic wsiadla w auto pojechala po test wrocila poszla do wc i wychodzi i rzeczywiscie u niej 1 kreska i koniec hmmm dalej nie moglam uwierzyc tymbardziej ze to byl 1cs , oczywiscie tz nic nie mowilam ze zrobilam test w tym dniu i kazalam mu kupic zeby zrobic na drugi dzien z rana , i rano robie i powtorka 2 blade kreski po 2 minutach , pozniej na wszystkich testach kreski zrobily sie wyrazne heheh i jestesmm
hehe wykupilas wszystkie testy w miescie? tylko ja zaufalam jednemu?

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ja szykuje sie powoli do robienia obiadku, dzisiaj w menu kotleciki mielone z ziemniaczkami i czerwona kapustka
mniam! uwielbiam czerwona kapuche. ja mam lopatke, wiec planuje jakas pieczen...a co do niej wyjdzie w trakcie :P
Stary 2013-02-23, 12:04   #1068
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam kosmiczną ochotę na PIWO-PIWO a nie substytut. Mam już dosyć Karmi, Bavarii nigdzie nie mogę dostać, Lech free mi nie podchodzi, wodą czy sokami się nie mogę ostatnio napić.
Myślałam, że oszaleję jak przechodziłam w sklepie obok Desperadosa, Somersbry i innych orzeźwiaczy
ja kupiłam dziś bavarię w realu. w ogóle był dość spory wybór bezalkoholowych piw, zwłaszcza smakowych

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Tata wczoraj miał imprezę pożegnalną z okazji przejścia na emeryturę
Małe wesele
I dostał nie tyle od kolegów z pracy co od osadzonych, własnoręcznie zrobioną swoją podobiznę Wstawiam w załączniku, bo ja nie mogłam przestać się śmiać
podobizna cudna, masz bardzo przystojnego tatę
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 12:06   #1069
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Anka tanio macie tą położną U nas jest 500 zł i biorę pomimo to... i też biorę tą samą co bratowa

Ada32 za to jesteś doświadczona Niektóre w tym wieku pierwszy raz są w ciąży

no niby tak..nie boję się porodu bo wiem czego sie mogę spodziewac..
maleństwa tez się nie boje bo to jednak nie jajko..
ale...np..mój starszy syn ma prawie 16 lat i ma 35 letnią mamę a następni moi synowie mając 16 lat będą mieli mamę w wieku 50 ponad lat..i z tym to już tak się fajnie nie czuje....
ale może to chwilowe takie zdołowanie
bo przecież mam to mama i zawsze dla moich dzieci będą tą jedyną najważniejszą mamą!
jakieś głupoty przychodzą mi do głowy chyba z tym wiekiem moim...
co nie....?!
ale my kobiety już tak mamy

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 12:06   #1070
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wróciłam do Was, poczytałam, ale mam pustkę w głowie

A, chciałam też Wam napisać jak to było u nas z testem

W całym życiu zrobiłam 3 testy ciążowe:

1. Miałam 20 lat i właśnie rozstałam się z chłopakiem, okres mi się spóźniał już dobre 2 tyg, co się wcześniej nie zdarzało trochę stresu było, ale I krecha ucieszyła wtedy me oczy

2. Na miesiąc przed staraniami (ale już po rozmowach, że od przyszłego m-ca się bierzemy za to ) spóźnił mi się okres 3 dni. Stwierdziłam, że w sumie może jakimś cudem trafiliśmy w owulkę niechcący więc zrobiłam. Ta jedna krecha już mnie nie ucieszyła. W sumie 2 dni przeżywałam, że fajnie byłoby już być w ciąży, nawet z takim falstartem W sumie ta sytuacja jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że to już czas

3. Miesiąc później, po I cyklu starań, na wszelki wypadek poczekałam 2 dni po terminie spodziewanej miesiączki. Pamiętam, że w weekend byliśmy na kajakach, a okresu miałam dostać w sobotę. Podwójnie się cieszyłam, że nie przyszedł. No i w poniedziałek ujrzeliśmy najpiękniejsze 2 kreseczki na świecie

Nie uwierzycie, ja to chyba jestem jakimś wyjątkiem jeśli chodzi o robienie testu ciążowego w swoim życiu zrobiłam go, tylko jeden raz wynik był pozytywny 2 krechy jak nic zrobiłam go jakoś w 6tc bo coś okres mi się spóźniał a wcześniej miałam tylko podejrzane krwawienie/plamienie. Oczywiście już wcześniej podejrzewałam, że mogę być w ciąży bo od ślubu przestaliśmy się zabezpieczać, no i wyszło, że niecały miesiąc nam zeszło spłodzenie dzidzi Pamiętam, że wybieraliśmy się wtedy do szwagierki na urodziny, ah ah a teraz już taki brzuchol
Stary 2013-02-23, 12:06   #1071
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Dam Ci potem przepis Je się robi 15 minut!
dzięki na razie wybrałam wersję pieczoną z drobnymi modyfikacjami. będą zdrowe że ho-ho

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
To ćwiczymy mięśnie Kegle co by mniej popuszczac
musisz nam częściej przypominać
Stary 2013-02-23, 12:06   #1072
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
właśnie muszę tu zaprotestować, bo jako nieliczna pamiętałam, że to Twój opis był!
były spory czy to mysia czy veronic...
To ja wczoraj pomyliłam,bo mówiłam, że to Mysia była. Atena, oszczędź Marchewki.
Stary 2013-02-23, 12:06   #1073
nuna2
Zakorzenienie

Ja nie będę mówiła, co stało się z moim obiadem...
Stary 2013-02-23, 12:08   #1074
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
dzięki na razie wybrałam wersję pieczoną z drobnymi modyfikacjami. będą zdrowe że ho-ho
Prosimy o foto potem!
Stary 2013-02-23, 12:09   #1075
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
dopiero teraz mam chwilkę żeby sobotnio się z Wami przywitać.
Aż się boję patrzeć ile mam do nadrobienia

Cytat:
Aaaa, bo tak zrozumiałam,że Twoi. Mój Jurek za parę dni będzie miał kuzynkę W sumie jedyną na razie. Moja szwagierka niedługo rodzi. I pod koniec marca będzie miał ciotkę starszą od siebie o dwa miesiące
nasz Ignaś będzie samotny, bo póki co żadnego kuzynowstwa na horyzoncie nie widać
Stary 2013-02-23, 12:12   #1076
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
ale...np..mój starszy syn ma prawie 16 lat i ma 35 letnią mamę a następni moi synowie mając 16 lat będą mieli mamę w wieku 50 ponad lat..i z tym to już tak się fajnie nie czuje....
bo przecież mam to mama i zawsze dla moich dzieci będą tą jedyną najważniejszą mamą!
co nie....?!
dokładnie-głupoty gadasz!! będziesz super mamą niezależnie od wieku!!

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Oczywiście już wcześniej podejrzewałam, że mogę być w ciąży bo od ślubu przestaliśmy się zabezpieczać, no i wyszło, że niecały miesiąc nam zeszło spłodzenie dzidzi Pamiętam, że wybieraliśmy się wtedy do szwagierki na urodziny, ah ah a teraz już taki brzuchol
heh to poszło błyskawicznie jak nam:P Slub był 22 września a termin 21 czerwiec... Mało tego... My wcześniej nigdy ten teges to się nazywa złoty strzał
Stary 2013-02-23, 12:12   #1077
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość

masaż szyjki chyba nie wiesz co mówisz

Cytat:
Dokładmnie

Cytat:
co nie....?!
Mnie moja mama urodziłą jak miała 40 lat i w życiu byś jej teraz nie dała tyle lat ile ma
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 12:13   #1078
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Ja nie będę mówiła, co stało się z moim obiadem...
Julce nie smakował?

Cytat:
Prosimy o foto potem!
jak będą piękne to zrobię foto. na razie zaczęłam robić trójkolorową galaretkę z owocami, powoli zbieram siły na zmierzenie się z roladkami schabowymi ze szpinakiem, i później będą ciasteczka owsiane
Stary 2013-02-23, 12:15   #1079
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

nasz Ignaś będzie samotny, bo póki co żadnego kuzynowstwa na horyzoncie nie widać
Oj to się może szybko zmienić wystarczy chwilka
Moja niunia ma już kuzyna jak się urodzi to będzie miał niecałe 7 miesięcy
Stary 2013-02-23, 12:16   #1080
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

masaż szyjki chyba nie wiesz co mówisz

Na czym to polega?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości