|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
No ale wieczorkiem faktycznie ide z dziewczynami .... na margarite
Raz sie żyje - od jutra w miar dietuje...Chociaż raczej ilościami niż rodzajem - bo tu mnie wszyscy podkarmiaja Ale jest miło ![]() Właśnie popijam kawke podwieczorkowa z marchewkami baby Ale już was opuszczam bo musze przed wieczorem zrobić A6W bo po margaricie napewno nie wydole Miłęj soboty dziewczęte |
|
|
|
#4083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój pomysł na tabelę!Robimy normalnie w excel'u taką jaka nam się marzy i zapisujemy jako dokument - robimy jej zrzut ekranu (w formacie jpg lub innym dozwolonym w załącznikach) i dodajemy jako zdjęcie do pierwszego postu, żeby zmienić zdjęcie trzeba wejść w edytowanie postu -> edycja w edytorze -> zarządzaj załącznikami -> i tam usuwamy stare zdjęcie tabeli i ładujemy nowe ![]() Wiecie o co chodzi?
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wagi nam się zmieniają jak w kalejdoskopie ![]() chyba że reflektujesz na panią tabelkową sekretarkę |
|
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Pracy tyle samo co ma teraz Joasia, tylko za pierwszym razem trzeba zrobić tabele - ja nie mam excela
więc odpadam ale zrobiłam zrzuty jak to zrobić a zrzut ekranu w każdym komputerze robi się inaczej jak ktoś ma asusa to powiem jak, jeśli nie to niestety zostaje szukanie w google
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia ale to chyba wtedy ty byś musiała zająć się aktualizowaniem tabelki
bo nie każdy ma exela. ja to bym to widziała tak że na pierwsza tabelkę by poszło z jaką wagą zaczynałyśmy odchudzanie, z jaką dołączyłysmy do wątku i potem co poniedziałek wpisywać wagę. Żeby było widać jak waga spada (a może i nie spada ). A potem np w nowej części już jej nie kontynuować od początku tylko na bierzaco od nowa wpisywać utratę wagi można też zrobić załącznik do pierwszej części o oczywiście wylinkować najważniejsze posty fatass. Dodać też można jakieś kalkulatory bmi jak i bmr---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Zrzut ekranu robi się tak że na klawiaturze wciska się 'print screen' (działa to na każdym komputerze) potem wchodzi się w paint 'wklej' wycinamy i zapisujemy. |
|
|
|
#4087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dodatkowo muszę wciskać Fn
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Albo i bez tabelki. Wtedy każdy mógłby się tym zająć
ja też jestem chętna do założenia jak by co choć oddaje pierwszeństwo "seniorkom" rzecz jasna
|
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
A co do zakładania następnej części myślę, że Joanna z Olą muszą się dogadać
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Oo i Nadalka
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle ze pomysl z tabelka i wpisaywaniem do niej aktualnej wagi np do w poniedzialek go fajny pomysl. Mozna wpisywac nowa rubryke co tydzien i wg rownan na koncu tygodniowy spadek,ogolny od poczatku odchudzania a nawet BMI. Ja chetnie ale korzystam z telefonu.
|
|
|
|
#4091 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadallka kolejna utalentowana ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle, ze tabela to fajny pomysł - przejrzyscie wysztsko widać
Tylko tak co poniedzialek to by bylo duzo pitolenia strasznie. Moze raz na miesiac wynik do tabeli?
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4095 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i czy było zjadliwe ![]() Cytat:
![]() Ja nie posiadam exela ! ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- A tak właśnie byłam u lekarza i mam 2x dziennie ketanol brać i osłonowe na ż0łądek... na zmiane 3x apap... i maści.... Chciałam zastrzyk ale nowa jakaś młoda pani doktor powiedziała że zastrzyki to da ale na stare lata brr wściekłam się bo nie moge normalnie funkcjonować przy dziecku.....
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, żadna nie ma Excela?
Ja mam, laski Jak dojdziemy do jakiegoś porozumienia to mogę te tabelki robić. Ja się właśnie odstawiłam jak szczur na otwarcie kanału i foty będę robić
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-23 o 18:57 |
|
|
|
#4097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moj mąż zepsuł wsojego no super tego nowego
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadliwe ale juz więcej nie zrobie,bardzo mało kacl ale wole inne dietetyczne potrawy
|
|
#4100 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta wersja do mnie nie przemawia---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Ja uwielbiam chóry gregoriańskie---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Moją miłością jednak jest wiolonczelaIle ja bym dała za taki talent :http://www.youtube.com/watch?v=EXEpP21soXY http://www.youtube.com/watch?v=weStz...D159Hssb3Do42w Jak tego słucham to aż mam ciary..... ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
18.11.2014 "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-02-23 o 20:30 |
||||
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny kupiłam sobie żel ujędrniający z oriflame i co ?? wykąpałam się żeby plecy zagrzać i nakremowałam uda pośladki i brzuch za to teraz płone
|
#4102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
niunia adres wysłany na priv
![]() fajny pomysł z ta tabletka z tym ze jest ktoś kto ma czas się tym zajmować ![]() nie wiem co mi jest ale mój kochany maż kupił sobie dziś zestaw w MC .... wzięłam od niego pol cheeseburger i tak mi było nie dobrze ze aż zwymiotowałam przed chwilą nie wiem czy moj organizm sie przestawil na zdrowe jedzenie czy co się stało.... bo raczej wszytko bylo swieze mojemu M nic nie jest tylko ja sie czuje nadal jak bym miala kamien w żełądku.... juz nigdy mu nie ulegne pod wzgledem nie zdrowego jedzenia.... ;( Boze jaki czlowiek glupi..... |
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakkolwiek jestem troszke wstawiona to będę głosem rozsądku
Pomysł z tabelka może i fajny ale średnio realny Aktualizacja zajmie komuś kupe czasu, plus problemy techniczne itd ... Zostańmy przy opcji normalnej - lista uczestniczek w pierwszym poscie z wagą startową na wątku (ew w nawiasie startową w ogóle) i obecną plus linki ... I to mogę robić bo już się przyzwyczaiłam ... Nadam temu jakąś bardziej czytelną forme a pod spodem niech każda po kolei się odezwie - i wtedy możecie w dowolnej chwili edytować swoje posty wstawiając wymiary, historie, bmi i inne cuda ... oraz dodając np linki... W formie jaka kto chce tabeli itd Sensowny pomysł? ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- A w ogóle wróciłam Dietetycznie w miare o ile nie liczyć margarity Ale jak w reklamie - chwile z przyjaciółkami - bezcenne
|
|
|
|
#4105 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć ja i tak się skuszę na stworzenie tak owej tabelki - a potem wam ją pokażę z tym dorzucaniu swoich wymiarów - to jak bo nie wiem o co chodzi ( chodzi o to że ty dasz 1 post a my będziemy robic tam zmiany?- można tak????)ps. monia pisała że ma exela pod ręką- może ona jest chętna na tabelkę ![]() ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- Cytat:
ale że szwagier się bardzo postarał- bo ma żonę w ciąży która musi leżeć - i całą kolację przygotował sam ..to pobrudziłam trochę talerz..żeby nie było że nic nie jem. i tak zjadłam łyżkę sałatki jarzynowej z majonezem i łyżkę sałatki śledziowej- też z majonezem (swoją drogą ta ze śledziem była pyszna
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą tabelką to na prawdę dobry pomysł ale jak pisałam wcześniej - i tak jak pisała joanna może być bez tabelki. Wtedy każda chętna mogłaby zakładać wątek bez obawy że nie będzie mogła osobiście jej uzupełniać .
Kwiatuszek nie, jeżeli ktoś założy wątek to my nie możemy ingerować w pierwszy post tak jak i w inne nie nasze. Ja bym to widziała ładną stronę tytułową z nazwą wątku , odnośnikiem do części pierwszej, loginy każdej z nas z wagą startową,z wagą jaką dołączyło się na wątek a potem po ukośniku dodawać co tydzień wagę, żeby było przejrzyście czy się rzeczywiście chudnie czy nie no i pod tym odnośniki do postów fatass i jakichś dobrych kalkulatorów. No i oczywiście po osiągnięciu 5000 postów na tym wątku należy napisać do admina o jego zamknięcie
|
|
|
|
#4107 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Joanno to też dobry pomysł Joanna zrobi pierwszy post podobny do obecnego tyle, że z linkami a my za raz za nim każda swój post z BMI, wagą, wymiarami - które będziemy mogły same zmieniać kiedy będziemy mieć ochotę - to tak jakby każda sama pisała swoje informacje do tabelki tylko musimy się zgadać i ustalić kolejność żeby to zrobić w ciągu tzn.najpierw wszystkie dodadzą swoje posty z wagą itd. a dopiero później jak już wszystkie się zameldują to zaczniemy pisać żeby nie było tak, że ktoś wyląduje z wagą, BMI itd. na 10 stronie wątku Joanno może zrób listę z wagami a my w tej kolejności dodamy swoje posty żeby nie było bałaganu?
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ktoś się znajdzie, może nawet kilka osób które napiszą coś prócz "wagi i bmi". |
|
|
|
|
#4109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

wyższa szkoła jazdy
O tą ręke?
A wiesz, że nie omieszkam tego nie zrobić 

więc odpadam ale zrobiłam zrzuty jak to zrobić
a zrzut ekranu w każdym komputerze robi się inaczej jak ktoś ma asusa to powiem jak, jeśli nie to niestety zostaje szukanie w google

uśmiałam się nieźle 
Gra na flecie a takie poruszenie
89,5......

bo nie wiem o co chodzi