Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 08:55   #4111
nadalka
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Dlatego trzeba się dogadać żeby poszło to sprawnie i każda wiedziała o tym do czego jest 1 strona
mimo wszystko i tak czuje że to nie wyjdzie:p a dlaczego tego nie pisać na pierwszej stronie?
Stary 2013-02-24, 08:56   #4112
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
To trzeba krzyknąć przez megafon, bo niektóre bywają tu rzadko i mogą nie dosłyszeć
Prawda ale jest też sporo stałych bywalców - wszyscy i tak się nie załapią, bo pewnie dołączą nowe duszyczki w trakcie ale zdaje mi się, że to było by fajne to lub tabelka hehe a znając życie nie wypali ani jedno ani drugie

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:01   #4113
nadalka
Zakorzenienie

To w sumie nie jest głupi pomysł z tymi postami pod pierwszą stroną, no ale wiadomo nie każdy się znajdzie na otwarcie nowego wątku, więc 5 osób będzie się "przedstawiać" na pierwszej stronie, 10 osób na 15, a reszta na 30. I potem szukanie by coś się dowiedzieć Dla mnie pierwsza strona jest jak pigułka, w niej powinno być wszystko
Stary 2013-02-24, 09:10   #4114
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

a moze arkuz kalkulacyjny google kazda bedzie mogla sama dodac co trzeba a podlinkuje sie w pierwszym poscie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:47   #4115
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
a moze arkuz kalkulacyjny google kazda bedzie mogla sama dodac co trzeba a podlinkuje sie w pierwszym poscie
Oo wytłumacz ciekawa opcja

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Ja już po śniadaniu - kawa z mlekiem i jogurt nat. z musli i suszonymi daktylami

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Znalazłam instrukcje obsługi tego arkusza google

http://www.e-wiki.pl/articles/akg.php

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-24, 10:36   #4116
sagapao
Raczkowanie

cześć wszystkim...
Szlak mnie normalnie trafi...
konflikt z mężem tylko że on sie zachowuje jak dziecko..
Ja doceniam to że że on pracuje od 6 do 18 i sobote od 6 do 15
ale to że w niedziele go o 9.00 budze uważacie że to jest przegiencie ??
My z małą chcemy z nim spędzić jeden dzień w tygodniu bo jest zapracowany...
jeszcze teściowa mu śniadanie zrobiła a on foch że nie wstanie..bo już 10była
potem poszłam na kompa poprosiłam go żeby sie małą na chwile zają powiedział że pewnie zamierzam cały dzień na nim przesiedzieć a ja na to żebyś wiedział będe siedzieć cały dzień....
i dodałam bo ja ci nie życze żeby cie złapał taki postrzał....boli mniej ale chodzić sie nie da
a on zbulwersowany zagroził że pójdzie w cholere i że już dawno powinien to zrobić.... nic nie odpowiedziałam....
To są niemiłe słowa jak dobrze wiedzieć że nikomu na mnie nie zależy

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

wiecie tak wam powiem życie jest ciężkie z trzeźwym alkoholikiem....
w dodatku że od jakiegoś czasu nie chce chodzić na terapie...nic nie robi z sobą i boli mnie to i to bardzo bo drzwi w kierunku alkoholu się mogą otworzyć.... Chyba musze podjąć terapie bo już nie wiem jak z nim rozmawiać a małżeństwa nie chce rozwalić....
Wybaczcie że to tu pisze o takich prywatnych sprawach ale nie mam z kim pogadać komu sie zwierzyć
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:37   #4117
sunshine16
Zakorzenienie

Witajcie

Późno dziś wstałam i wypiłam juz kawke i sniadanko zjadłam owsianka z bananem

Cytat:
Napisane przez Scio
myślę, że to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez nadalka
To w sumie nie jest głupi pomysł z tymi postami pod pierwszą stroną, no ale wiadomo nie każdy się znajdzie na otwarcie nowego wątku, więc 5 osób będzie się "przedstawiać" na pierwszej stronie, 10 osób na 15, a reszta na 30. I potem szukanie by coś się dowiedzieć Dla mnie pierwsza strona jest jak pigułka, w niej powinno być wszystko
zgadzam się

Mnie sie tam podoba pomysł z tabelką, jednak co tydzien to jest z tym sporo zabawy

Cytat:
Napisane przez sagapao
dziewczyny kupiłam sobie żel ujędrniający z oriflame i co ?? wykąpałam się żeby plecy zagrzać i nakremowałam uda pośladki i brzuch za to teraz płone nie cierpie takich żeli antycelulitowych rozgrzewających już więcej takich nie kupie poszło się 15zł paść spróbuję go jeszcze jutro użyć...
a ja lubie takie Mam taki balsam co sie nim smaruje wieczorem po kapieli i od razu pod kołderke zeby grzało Choć na wiosne/lato kupie sobie chłodzący

U mnie dziś mija tydzień grzecznego dietkowania bez grzeszków - dumna jestem z siebie

A wczoraj wieczorem ogladalam walkę
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:22   #4118
Joanna XL
Zakorzenienie

Nadalka wiecej optymizmu co ma się nie udać ?

Wszysco będzie na pierwszej stronie - proponuje tak - ja zakładam wątek o tej samej nazwie plus częśc druga ... Daje tam post z listą uczestniczek, podstawowe info (zeby nie trafiały dziewczyny odchudzjące się z 50 na 48 linka do tej części , linki do podstawowych informacji ...

Poniżej Scio daje arkusz czy co to ma być i zobaczymy jak to zadziała ... A dalej każda moze się przedstawić, napisać co tam chce, wstawić swoją tabke z wymiarami, postępami , celami itd -i każda będzie tomogła edytować

W ten sposób zobaczymy metodą prób i błędów która metoda jest najlepsza i w trzeciej części będzie wiadomo co robić Bo ja sie obawiam że lekko do 5 tu dotrwam

Może tak być ? A póki co normalnie piszemytu a częśc drugą dopiero tworzymy napisze jasno w pierwszym poście żeby nikt się nie wcinał tymczasowo nowy ... No a jak jedna dwie osoby nie zrozumieją trudno
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:29   #4119
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sagapao Pokaż wiadomość
cześć wszystkim...
potem poszłam na kompa poprosiłam go żeby sie małą na chwile zają powiedział że pewnie zamierzam cały dzień na nim przesiedzieć a ja na to żebyś wiedział będe siedzieć cały dzień....
i dodałam bo ja ci nie życze żeby cie złapał taki postrzał....boli mniej ale chodzić sie nie da
a on zbulwersowany zagroził że pójdzie w cholere i że już dawno powinien to zrobić.... nic nie odpowiedziałam....

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

w dodatku że od jakiegoś czasu nie chce chodzić na terapie...nic nie robi z sobą i boli mnie to i to bardzo bo drzwi w kierunku alkoholu się mogą otworzyć.... Chyba musze podjąć terapie bo już nie wiem jak z nim rozmawiać a małżeństwa nie chce rozwalić....
Wybaczcie że to tu pisze o takich prywatnych sprawach ale nie mam z kim pogadać komu sie zwierzyć
Trochę rozumiem Twojego męża że po 6 dniach w pracy w wolną niedzielę nie chce wstawać z łóżka... Trzeba było delikatnie go obudzić i poleżeć całą trójką np do 12 w łóżku Chyba nie potrzebnie kompa z rana odpaliłaś Może spędzicie dzień razem ale w sposób który mu najbardziej odpowiada? A za tydzień np zmiana i Ty niedzielę zaplanujesz? Taka tylko luźna myśl mnie naszła
A co do terapii...nie chodziłaś razem z mężem? Myślę że terapia uzależnień to problem całej rodziny nie tylko alkoholika... Może jak zaproponujesz wspólne sesje to będzie chętniej chodził?
Miłego dnia kobietko

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Z tą tabelką to na prawdę dobry pomysł ale jak pisałam wcześniej - i tak jak pisała joanna może być bez tabelki. Wtedy każda chętna mogłaby zakładać wątek bez obawy że nie będzie mogła osobiście jej uzupełniać .
Kwiatuszek nie, jeżeli ktoś założy wątek to my nie możemy ingerować w pierwszy post tak jak i w inne nie nasze.
Ja bym to widziała ładną stronę tytułową z nazwą wątku , odnośnikiem do części pierwszej, loginy każdej z nas z wagą startową,z wagą jaką dołączyło się na wątek a potem po ukośniku dodawać co tydzień wagę, żeby było przejrzyście czy się rzeczywiście chudnie czy nie no i pod tym odnośniki do postów fatass i jakichś dobrych kalkulatorów. No i oczywiście po osiągnięciu 5000 postów na tym wątku należy napisać do admina o jego zamknięcie
Ja nie będę się wypowiadać bo mi naprawdę wszystko jedno. Ważne tylko żeby wątek nadal istniał a w jakiej formie to już bez znaczenia

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:29   #4120
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

nie ma co zaladac. bedzie 4900 postów to sie pomysli.
Arkusz Wam pokazę jak młoda uśnie, bo teraz pisze z nia na rekach

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-24, 11:30   #4121
Joanna XL
Zakorzenienie

A w ogóle to dzien dobry

Wstałam bez kaca (o dziwo) , śniadanei zrobił mój brat (nie do wiary) więc zjadłąm żeby mu przykro nie było Ale dietetycznie nie było ...Na szczęście obiad robie ja wiec będzie jak trzeba - łosos z kapusta dla młodego plus ryż

Fajnie jest być w Polsce choć na chwile Choc oczywiscie dietetycznie ciężko - ale i tak lepiej niz zwykle ..
Stary 2013-02-24, 11:33   #4122
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Wszysco będzie na pierwszej stronie - proponuje tak - ja zakładam wątek o tej samej nazwie plus częśc druga ... Daje tam post z listą uczestniczek, podstawowe info (zeby nie trafiały dziewczyny odchudzjące się z 50 na 48 linka do tej części , linki do podstawowych informacji ...

Poniżej Scio daje arkusz czy co to ma być i zobaczymy jak to zadziała ... A dalej każda moze się przedstawić, napisać co tam chce, wstawić swoją tabke z wymiarami, postępami , celami itd -i każda będzie tomogła edytować

W ten sposób zobaczymy metodą prób i błędów która metoda jest najlepsza i w trzeciej części będzie wiadomo co robić Bo ja sie obawiam że lekko do 5 tu dotrwam

Może tak być ? A póki co normalnie piszemytu a częśc drugą dopiero tworzymy napisze jasno w pierwszym poście żeby nikt się nie wcinał tymczasowo nowy ... No a jak jedna dwie osoby nie zrozumieją trudno
Asiu ten arkusz możemy wszystkie edytować o ile dobrze zrozumiałam a jedna osoba po prostu może raz na miesiąc będzie go na nowo aktualizować tzn. wrzucać z nowymi danymi na początku wątku - np. Scio lub Ty raz na miesiąc częściej nie ma sensu bo wymiary co tydzień się aż tak nie zmieniają.

Sagapo ciężko mi się wypowiedzieć, bo podziwiam Cię, że walczyłaś o swoją rodzinę ja nie wiem czy bym umiała. Może miał zły dzień lub humor i palnął bez zastanowienia. Nie bierz tego do siebie i na pewno zależy na Tobie Twoim bliskim! A już na pewno maleństwu, więc proszę nie myśl, że dla nikogo nie jesteś ważna - a mąż powinien być Ci wdzięczny za pomoc... Jeśli to pomoże to może faktycznie skorzystaj z terapii.

sunshine16 brawo za grzeczny tydzień

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Edytowane przez Niuuniiaaa
Czas edycji: 2013-02-24 o 11:48
Stary 2013-02-24, 11:34   #4123
CARLA_23
Wtajemniczenie

Siedzę z maską na włoskach i powoli muszę się zbierać do teścia na urodziny.....jak mi się nie chce tam jechać!!!!!!!!!! Ale nic nie mówcie mojemu B

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:35   #4124
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Nie wiem co ze mną jest rano było ok zjadłam śniadanie, wypiłam kawę, zieloną herbatę i nieco wody a teraz jest mi nie dobrze i kręci mi się w głowie wezmę krople żołądkowe może pomogą...

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-24, 11:40   #4125
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
że wszystkie się przedstawią pod pierwszym postem bez innych treści
Stary 2013-02-24, 11:55   #4126
Joanna XL
Zakorzenienie

nadalka nie wierzysz w nasze zdyscyplinowanie ? Zapewne słusznie... No to będą inne treści - to tylko wątek a nie ... budzęt państwa czy coś

Ok dobrniemy do 4700 powiedzmy i zakładamy ... Puścimy ten arkusz na początku - potem kto chce nie sie przedstawia kto nie to nie Tak czy owak w pierwszym poście musi być info jakie są założenia główne ...

Ja jestem za prostymi rozwiązaniami - i za tym żeby jak najwięcej rzeczy każdy sam sobie wprowadzał ... Inna sprawa że i tak większośc ma najważniejsze rzeczy w podpisie albo chwali sie na bieżąco - więc nie przeceniajmy wartosci pierwszej strony ...
Niech tam będą wagi startowe - coby ew. nowe osoby wiedziały mniejwiecej w co się pakują

Zreszta zgadzam się z Carla będzie jak będzie byle wątek był

Carla normalnie bym powiedziała żę chociaż jedzonko dobre będzie - ale teraz to nie pociecha , co? Ja nie mam teścia - ale teściowa wystarczy za siebie i trzech teściów

Sagapao troszke robisz z igły widły (ale nie obrażaj się ... M. lubi pospać w weekend do 11-12 (a do pracy chodzi ok 9-9.30 - wiec nie wstaje w tygodniu przed 8 mnie to nieco wnerwia bo bym chciała z nim coś porobic i nie tracić pół dnia.. Ale wole przetrzymać i miećwyspanego i zadowolonego meża niz wkurzonego rozespanego

Więc idź się przytul do męża , nawetprzeproś bo co ci zależy i ciesz się niedziela zamiast kompem

I też cie podziwiam za to że walczyłaśo rodzine - ale to co piszesz to raczej wynika zmeskiego charakteru - od facetów wiele wymagać nie można
Stary 2013-02-24, 12:23   #4127
nadalka
Zakorzenienie

A ja sagapo rozumiem. Mój pracuje 5-6 razy w tyg (1 w tyg 24h a tak to nie ma go od 5 do 17. ) i uważam że jednak spędzenie czasu w 2, a w 3 to nieco jest różnica. U nas jest tak że jak D. ma wolne to chodzi spać 24-1 w nocy. Mała przeważne o 6 już nie śpi, i nie ważne że D jest nie wyspany a jednak o 7 już przeważnie nie śpi jak mała zaczyna marudzić. Moim zdaniem to nie jest wymaganie że facet musi nie spać. Myślę że jako dzień wolny rodzina powinna dzień spędzać razem. A o przepraszaniu nie ma mowy. Że tak powiem trochę chamsko że dziecko to było komu zrobić a potem matka wstaje w nocy rano w dzień lata za dzieckiem nosi buja bo ząbkuje i takie tam. Mnie na szczęście ominął problem wstawania w nocy bo mała się nie budzi, przez te zęby tylko po północy płacze ale dostanie pić i idzie spać. I krąży przeświadczenie że jak matka siedzi w domu do leży i pachnie a półnadzy mulaci jej wahlują żeby się nie spociła od tego leżenia. :p uważam się rola matki jest na prawdę bardzo ciężka, samo wychowywanie dziecka a co dopiero zaspokajanie jego potrzeb, ukojenia bólu i bieganie bo gdy rączkuje to włazi gdzie popadnie. Ja osobiście od października 2011 nie przespałam całej pełnej nocy. I mimo że na początku miałam żal to przecież jest taka rola aby czuwać nie tylko matki ale i ojca. I wszelkie tłumaczenia dla mnie są z dupy. Ja osobiście często jestem zmęczona psychicznie niż fizycznie. I bardzo często zazdrosze mężowi że może sobie wyjść do pracy i mieć w dupie co się dzieje w domu. :p
Stary 2013-02-24, 12:26   #4128
martha22
Raczkowanie

Witam Was leniwie w słoneczną niedzielę

Wlazłam dziś na wagę, bo na poniedziałkowe ważenie i mierzenie nie mam czasu - zwykle spieszę się do pracy. Więc wlazłam i co?

71,8 kg i spadł mi 1 cm w talii

A myślałam, że spadków nie będzie - jestem przed okresem, bolą mnie piersi i brzuch, a tu taka niespodzianka niby tylko 300 g, ale przed @ i to jest dużo. Oznacza to, że wreszcie mój organizm załapał o co chodzi i że nie popełniam błędów w żywieniu. A co dzisiaj w menu?
śn - pomarańcza, po 30 minutach 4 racuchy pełnoziarniste z morelami suszonymi, serek i dżem, kawa z mlekiem
II śn - pierś kurczaka, 3 plasterki boczku, sałatka z młodego szpinaku, rukoli i rzodkiewek, ser feta, sos vinegret, plaster sera żółtego
o - chcę wypróbować Wasz przepis na pierś kurczaka w papierze, kapusta kiszona
k - chyba makaron durum z farszem z kapustą kiszoną i pieczarkami.

Dużo, co? i pysznie i na tym się chudnie

Mimo boleźni chcę poćwiczyć. Nic mi nie spada w udach i musze popracować nad zmianą tłustej galarety w twarde mięśnie

Miłej niedzieli chudzinki

Edytowane przez martha22
Czas edycji: 2013-02-25 o 08:34
martha22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:02   #4129
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Grałam w szkole Moją miłością jednak jest wiolonczela Niestety miłość nie odwzajemniona bo cierpliwości mi zabrakło w pewnym momencie i zrezygnowałam
Ile ja bym dała za taki talent:
http://www.youtube.com/watch?v=EXEpP21soXY
http://www.youtube.com/watch?v=weStz...D159Hssb3Do42w
Jak tego słucham to aż mam ciary.....

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Chętnie zapoznałabym się z Twoją twórczością
Oj Apocalyptica, uwielbiam! Wiolonczele są boskie szkoda, że rzuciłaś, ale jest też taki plus, że zawsze można wrócić do gry, hmm?

Jak już uda nam się cokolwiek zarejestrować i w dodatku będzie zgoda na upublicznianie to wrzucę jakiegoś linka. Ale pewnie pierwszym zarejestrowanym występem będzie ten w Tygmoncie w maju/czerwcu...

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:03   #4130
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

ja dzis sie zmierzyłam. okres mam i troche mi brzuch napuchł, ale w tali cm poszedł i w udzie pół cm.
biore sie za arkusz

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-24, 13:11   #4131
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis sie zmierzyłam. okres mam i troche mi brzuch napuchł, ale w tali cm poszedł i w udzie pół cm.
biore sie za arkusz
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:15   #4132
Furry Sue
Zadomowienie

Dziewczyny, co do wątku, to faktycznie arkusz byłby ok, ale można wszystko połączyć - faktycznie założyć nowy wątek gdy obecny osiągnie koło 4700, tu będziemy sobie dalej spamować, a tam czekać, aż wszystkie stałe bywalczynie powpisują swoje "pierwsze" posty z parametrami. Jeśli któraś coś wrzuci od czapy, to przecież zawsze można to edytować. A nie sądzę, żeby nagle milion nowych osób wpadło na ten wątek i zaczęło robić rumor a już zupełnie na marginesie można w pierwszym poście napisać, że póki co akcja toczy się na starym wątku, a tu czekamy na pierwsze posty z danymi i prosimy o nie wpisywanie niczego więcej. W ciągu kilku dni wszystkie aktywne da się uzbierać i heja

...a tak z innej beczki - zgadnijcie z kim dziś spędziłam noc?

Stary 2013-02-24, 13:17   #4133
ogolnie
Zakorzenienie

Furry
Trudne do zgadnięcia nie jest, ale pytanie czy spędziłaś noc grzecznie?
Stary 2013-02-24, 13:19   #4134
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Furry
Trudne do zgadnięcia nie jest, ale pytanie czy spędziłaś noc grzecznie?
Nie, byłam niegrzeczna, jak zawsze
Muahahahahaha!!! (szatański śmiech)

Stary 2013-02-24, 13:27   #4135
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
ooooo cośik ruszyło się do przodu
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:33   #4136
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martha22 Pokaż wiadomość
Witam Was leniwie w słoneczną niedzielę

Wlazłam dziś na wagę, bo na poniedziałkowe ważenie i mierzenie nie mam czasu - zwykle spieszę się do pracy. Więc wlazłam i co?

71,8 kg i spadł mi 1 cm w talii

Cytat:
biore sie za arkusz

Cytat:
Dziewczyny, co do wątku, to faktycznie arkusz byłby ok, ale można wszystko połączyć - faktycznie założyć nowy wątek gdy obecny osiągnie koło 4700, tu będziemy sobie dalej spamować, a tam czekać, aż wszystkie stałe bywalczynie powpisują swoje "pierwsze" posty z parametrami. Jeśli któraś coś wrzuci od czapy, to przecież zawsze można to edytować. A nie sądzę, żeby nagle milion nowych osób wpadło na ten wątek i zaczęło robić rumor a już zupełnie na marginesie można w pierwszym poście napisać, że póki co akcja toczy się na starym wątku, a tu czekamy na pierwsze posty z danymi i prosimy o nie wpisywanie niczego więcej. W ciągu kilku dni wszystkie aktywne da się uzbierać i heja

...a tak z innej beczki - zgadnijcie z kim dziś spędziłam noc?
Co do wątku to mi się podoba Twoja teza

A co do nocy jeśli dobrze myślę to bardzo mnie to cieszy trzymam kciuki za ciąg dalszy

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-02-24, 13:34   #4137
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
I jak tam? Będzie chleb z tego pieca? Duży piec ma?
Suuper, że fajnie spędziłaś czas kobietko
Stary 2013-02-24, 13:41   #4138
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Prowizorka https://docs.google.com/spreadsheet/...aRlBFVlE#gid=0

Później dopiszę formuły, żeby bmi samo się liczyło. Jakie parametry mam jeszcze wpisać? No i termin ważenia, mierzenia y się przydał, będzie się kolumny przesuwać w prawo, żeby te najświeższe były najwcześniej.

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-24, 13:42   #4139
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sagapao Pokaż wiadomość
cześć wszystkim...

moje zdanie na ten temat jest takie że nie dziwie Ci się za tęsknisz za mężem jak go nie ma w domu bo ciągle pracuje ale z drugiej strony jemu tez się nie dziwie ze choć jeden dzień chce sobie odpocząć.... tak jak napisała Carla i Joasia idź połoz się do niego pooglądajcie TV po odpoczywajcie w 3 ... on odpocznie a ty spędzisz z nim czas wiec oboje będziecie zadowoleni....
rozumiem ze siedzenie w domu i opiekowanie się dzieckiem to ciężka praca nie tyle może co fizycznie ale psychicznie ( sama swoje już przesiedziałam ) , ale tez gdyby on nie pracował nie mielibyście pieniędzy które są potrzebne do życia....
Powiem Cie jedno nie pozwól na wtrącanie sie teściów do waszego małżeństwa bo nic z tego nie będzie...

Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:43   #4140
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Prowizorka https://docs.google.com/spreadsheet/...aRlBFVlE#gid=0

Później dopiszę formuły, żeby bmi samo się liczyło. Jakie parametry mam jeszcze wpisać? No i termin ważenia, mierzenia y się przydał, będzie się kolumny przesuwać w prawo, żeby te najświeższe były najwcześniej.
Ale bajer !
A parametry, ja mierzę sobie obwód pod biustem, sam biust, a niektóre dziewczyny może jeszcze ramię i łydkę?

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-24 o 13:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości