|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
), drugi (pięć dni później!) oblałam, bo stwierdziła, że się przy ruszaniu na łuku nie obejrzałam w lewo, co zrobiłam na pewno. Głupio, że nie posłuchałam instruktora i się nie odwołałam, no ale przepadło, grunt, że następnym razem trafił mi się przemiły Pan i zdałam ![]() Może trafiłaś na jej dobry dzień, albo ktoś się poskarżył i dostała odgórny nakaz bycia milszą Najważniejsze, że masz z głowy i teraz możesz - tak jak i ja - faktycznie nauczyć się jeździć
|
|
|
|
|
#3302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A, tak mi sie przypomniala pewna rzecz, nie zwracalam na to uwagi, a mozliwe, ze pomoze w opanowaniu nerwów. Przed kazdym egzaminem i w trakcie jazdy nie pamietalam, ze jak raz nie wykonam zadania np. parkowane prostopadle to mam druga probe. Wiem, glupota bo potwierdzalam, ze zasady egzaminu sa mi znane, ale...moja pozal sie boziu instruktorka nie raczyla powiedziec nawet o zatrzymaniu sie we wskazanym miejscu i mialam zdziwko na 1 egz ;P
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
Change o kurcze dobrze Ci szlo
|
|
|
|
#3304 |
|
Idealna Źona; )
|
|
|
|
|
#3305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam Cię normalnie, hahaha! ![]() A jak długo jeździłaś/ile zostało Ci zadań do wykonania? I na czym oblałaś? |
|
|
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
Mam wrażenie, że cały ten egzamin to trochę taki spektakl dwóch widzów
Poker face egzaminatora, który potrafi, krytykować jakieś elementy jazdy i jednocześnie bawić się pedałami, przez co samochód np w krytycznym momencie nie zgaśnie, albo płynniej ruszysz ![]() Oblałam na rondzie, dwa razy zrobiłam ten sam błąd z głupoty i trochę z niewiedzy, bo rondo było czyste, ale nawyk mam, że jedże po 1 pasmowych i jest tam jeden pas, a powinnam była wjechać na zewnętrzny, a ja jakoś bez sensu wjechałam na środkowy mając jechać na wprost, żadnego samochodu niby nie było, ale to powoduje zagrożenie :P No i pewnie by sie do dynamiki przyczepił. Zabrakło mi elementów w stylu zatrzymywanie się przy znaku, zawracanie z infrastrukturą, przejazd kolejowy, zawracanie na skrzyżowaniu, wyprzedzanie, omijanie, akurat nie miałam takich okazji, bo zrobiło się luźniej , jeździłam niecąłe 30 minut :P
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
3 egzamin już jutro (wcześniej pisałam za co oblałam i jak wyglądał egzamin), boję się niesamowicie
Już mi się śniły dzisiaj jakieś głupoty z egzaminu Najgorsze u mnie jest to że się tak stresuję przed egzaminem, na samym egzaminie już luzik w miarę. A przed - panika, brak snu, ból brzucha, bunt pęcherza, straszne to wszystko jest Tak bardzo marzę o tym, żeby mieć już to za sobą. Było ostatnim razem już tak blisko, bliziutko Strasznie to dołujące.
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
robaszekk będzie dobrze, będę trzymała kciuki!
![]() odstresuj się dzisiaj, zrób coś dla siebie żeby tak o tym nie myśleć..
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
robaszekk trzymam kciuki by się jutro udało
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#3311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to jeszcze nic - potem śniło mi się, że w drodze na egzamin wysiadłam z pociągu na złej stacji i musiałam z centrum miasta dotrzeć do ośrodka w ciągu 40 minut. Szłam pieszo, a po drodze spotkałam TŻ na rowerze [mieszkamy w innym mieście, nie wiem co on tam robił ], powiedział, że pomoże mi dojść do ośrodka, ale mamy mało czasu. Więc biegliśmy, on prowadząc rower Kiedy już byłam prawie przy ośrodku, zaczęło strasznie lać i wiać, i przez ten wiatr nie mogłam iść do przodu. W końcu jakoś udało mi się dotrzeć do drzwi, ale okazało się, że się spóźniłam. Dopuścili mnie do egzaminu mimo spóźnienia, wsiadam do samochodu, w którym siedział już egzaminator, odwrócony do okna. Mówię mu dzień dobry, on się odwraca i okazuje się, że moim egzaminatorem jest moja pani z niemieckiego... Po tym spostrzeżeniu nastąpiło gwałtowne przebudzenie ![]() Na początku kursu bardzo przeżywałam jazdy, tak mniej więcej pierwsze 10 godzin. I raz przed jazdami śniło mi się, że przychodzę na parking, gdzie zawsze się umawiałam z instruktorem, a on na mnie czeka z rowerem i mówi 'no, M., dzisiaj rower, bo do niczego innego się nie nadajesz'. Strasznie się śmiał, jak mu to opowiedziałam
Edytowane przez lowekrowe Czas edycji: 2013-02-24 o 12:30 |
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Na początku kursu bardzo przeżywałam jazdy, tak mniej więcej pierwsze 10 godzin. I raz przed jazdami śniło mi się, że przychodzę na parking, gdzie zawsze się umawiałam z instruktorem, a on na mnie czeka z rowerem i mówi 'no, M., dzisiaj rower, bo do niczego innego się nie nadajesz'. Strasznie się śmiał, jak mu to opowiedziałam
[/QUOTE]LoL ![]() robaszekk
|
#3313 |
|
Raczkowanie
|
robaszekk trzymam kciuki za jutro
i przekazuję wirtualnego kopniaka na szczęście . Powodzenia. |
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też wyobrażam sobie, że będę baaardzo przeżywać jazdy
|
|
|
#3315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem pójdzie Ci lepiej i zdasz ![]() Cytat:
postaraj się dzisiaj odstresować, może obejrzyj jakiś film?
|
|
#3316 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi sie sniło ze wioze jakis generałow straznie sie boje zeby ich dowiezc wiec jade wolniutko i mi zjezdza samochod w mur i nic nie moge zrobić i mi chodzi dzwiek kierunkowskazow.Na egzaminie oblałam bo mi wyskoczyły kierunkowskazy i nie poprawiłam choc powinnam i te kierunki nie dawały mi spokoju no i własnie sie az przysnily . Instruktor powiedział ze to dobrze ze mi ie sni bo w głowie sie układa a najlepiej przez sen.Tak wiec kochane jak sie wam śni to dobrze![]() Robaszku trzymam kciuki |
|
|
|
|
#3318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się śniło że wiozłam zakonnice autobusem
|
|
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
A mi się już parę razy śniło,że byłam instruktorką
|
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, to meeeega miłe z waszej strony, że trzymacie kciuki!
Teraz jeszcze mam ogromną prośbę - do tych kciuków dorzućcie jeszcze kciuki trzymane za to żeby mi się więcej żadne głupoty nie śniły Uciekam spać, jakoś to musi być, umiem jeździć, za kierownicą czuję się pewnie, egzaminator będzie fajny a karteczka pięknie podpisana hasłem 'pozytywny' i tyle! Bo jak nie to ![]() DZIEWCZYNY MOJE KOCHANE ZDAŁAM!!! DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI, TO NA PEWNO DZIĘKI NIM!
Edytowane przez robaszekk Czas edycji: 2013-02-25 o 09:42 |
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
super gratulacje!!!
|
|
|
|
#3324 |
|
Raczkowanie
|
robaszekk gratulacje
![]() |
|
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję!!! Teraz ja za Was trzymam kciuki
Grunt to podejść faktycznie do tego na spokojnie i moja rada hehe jak już wracacie do ośrodka i wiecie, że zdałyście (bo np. tak jak ja nie miałyście żadnych błędów wcześniej), to nie wzruszajcie się aż tak bardzo, popłaczecie sobie z radości jak już wysiądziecie z auta. Ja z trudem łzy powstrzymywałam jak już na tej uliczce prowadzącej do ośrodka byłam, a wiadomo że zawsze można na samym końcu oblać, nie traćcie czujności z radości
|
|
#3326 |
|
Raczkowanie
|
gratulacje ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Karolina gratuluję ![]() w tamtym poscie gdzies mi uciekło |
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
Brawo!
|
|
|
|
#3328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuacje! ))
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
A tak z ciekawości jak w Twoje grupie wyglądała zdawalność, tzn ile osób zdało?
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

Na początku nie zrobiła na mnie najlepszego wrażenia (tym bardziej, że wcześniej podszedł taki miły pan instruktor ale okazało się, że miał do siebie przypisaną inną zdającą) ale już podczas jazdy było naprawdę ok. A co, generalnie jest złośliwa?
), drugi (pięć dni później!) oblałam, bo stwierdziła, że się przy ruszaniu na łuku nie obejrzałam w lewo, co zrobiłam na pewno. Głupio, że nie posłuchałam instruktora i się nie odwołałam, no ale przepadło, grunt, że następnym razem trafił mi się przemiły Pan i zdałam 

uwielbiam Cię normalnie, hahaha!

Już mi się śniły dzisiaj jakieś głupoty z egzaminu
Najgorsze u mnie jest to że się tak stresuję przed egzaminem, na samym egzaminie już luzik w miarę. A przed - panika, brak snu, ból brzucha, bunt pęcherza, straszne to wszystko jest
Tak bardzo marzę o tym, żeby mieć już to za sobą. Było ostatnim razem już tak blisko, bliziutko
Strasznie to dołujące.

Uciekam spać, jakoś to musi być, umiem jeździć, za kierownicą czuję się pewnie, egzaminator będzie fajny a karteczka pięknie podpisana hasłem 'pozytywny' i tyle! Bo jak nie to