|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
hahah, dokładnie tak
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja czekam na moją 6 z przodu, ale jeszcze sobie poczekam.. na razie zadowoli mnie 74 i to będzie taki mały cel, który chyba zacznę sobie wizualizować... ![]() Właśnie, "wierzycie" w wizualizacje i afirmacje? ![]() A! Niunia, jeszcze jedno - nie przejmuj się łydką, jeśli ćwiczysz na stepperze mięśnie mogły Ci napuchnąć, wszystko będzie ok, nie daj się zwariować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja już też po drugim śniadaniu, jakoś weszło, ale chyba tylko dlatego, że wcześniej strzeliłam sobie 11km na rowerze. Jestem 1,5h po drugiej porcji tych naszych specyfików i odczuwam coś w rodzaju lekkiego głodu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() Kurczę, kiedyś to się robiło samemu zsiadłe mleko, nie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() Jedyna sugestia, jaką mogłabym Ci podsunąć, to - pamiętaj, że robisz to dla siebie, nie dla niego. Czuj się piękna, szczupła, seksowna, ale nie po to, by mu utrzeć nosa (to zrobi się samoistnie), po prostu ciesz się sobą dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Carla - to chyba Ty pisałaś o Marice, że Ci się podoba? Ja tej laski NIE ZNOSIŁAM, jeszcze do niedawna uważałam ją za przedstawicielkę podrabianego dancehallu made in PL. Że to takie sztuczne, że sobie ubzdurała że będzie ambasadorką jamajskich rytmów w kraju nad Wisłą i w ogóle dramat. A teraz słucham tej płyty i wszystko mnie w niej rozwala, muza, teksty, jej wokal, dykcja.. no czad ![]()
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dużo dużo... życie bez grzeszków i ćwiczenia (nawet przy dziecku) czasem jest trudne, oj trudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
Ledwo posprzatalam mieszkanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zadomowienie
|
Do kefirkowych - tak sobie liczę kalorie i wcale nie jest tak, że my się teraz przesadnie głodzimy. Dzień kefirowy (w tym 6 kromek suchego razowca) to ok 1700 kcal, jabłka prawie to samo (ok. 1620), warzywa wyjdą podobnie, albo trochę niżej, zależy co która zje.
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Nie mogę zostawać sama z mamą w domu, bo od razu są zgrzyty...W efekcie nie odzywamy się do siebie od południa i mama nawet mnie na kawę nie zawołała, wypiła sama. Nie to nie. Dobrze wiem, że mam rację i ja nie ustąpię.
Poza tym zrobił mi się katar, wciąż kicham i ma się na gorączkę... ![]() Szybko wypiłam Polopirynę C i siedzę pod kocem. Muszę być na chodzie, bo mam randkę w tym tygodniu. A tymczasem nos mam jak marcowy kartofel ![]() Mówiłam, że tak będzie. Jak już wszyscy dookoła się wychorują, to dopiero ja zaczynam. Cały sezon na mnie kaszlą, kichają i nie wiadomo co, ale nic. A jak już się wydaje, że będzie święty spokój to akurat mnie trafi. Jestem zła. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() No ale poczekamy na efekty, pochwalicie się, nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zadomowienie
|
Witam po grzesznym weekendzie!
masakra jakas byla, chodziaz nie taka jak zawsze! Wczoraj najadlam sie do porzadku i w koncu po 3 dniach pogonilo mnie do wc ![]() Na wage nie wchodze - wybaczcie mi, ale nie chce przezyc rozczarowania. Jakos tak wole nie wiedziec. Zaraz wchodze na orbiego na 1h ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim gratuluje spadkow ![]()
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko wiecie co...Chyba przeginam z kawą. Kiedyś wystarczała mi jedna na tydzień, a teraz 2-3 kubki piję dziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ogolnie;39445135]
Poza tym zrobił mi się katar, wciąż kicham i ma się na gorączkę... ![]() Szybko wypiłam Polopirynę C i siedzę pod kocem. Muszę być na chodzie, bo mam randkę w tym tygodniu. A tymczasem nos mam jak marcowy kartofel ![]() . ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Wygrzej się dobrze, dobre jest trzymanie stóp w gorącej wodzie. A co do nosa- polecam smarowanie wazeliną lub masłem shea, wtedy chusteczki nie podrażnią go tak i może skórki się nie pojawią. U mnie działa |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Raczkowanie
|
Witam po weekendzie
![]() u mnie totalny kataklizm bo Ł i Lilianka się rozchorowali także szpital w domu i dwie noce nie przespane bo małej się nosek od kataru zatykał i się ciągle budziła także wczoraj chodziłam na rzęsach. dobrze, że dziś już lepiej spała i w miarę noc była. na wadze u mnie 80,4 także ta niższa się zaczeła utrzymywać i mam nadzięję, że ruszy galopem ![]() ![]() Sagapao ja Cię rozumiem, że masz żal do męża, bo przecież jesteście rodziną i dziecko to także jego obowiązki, Ty jak siedzisz w domu to nie znaczy,że leżysz i pachniesz. Ja też jestem z dzieckiem 17 miesięcznym w domu i wiele razy sie zdarzyło tak,że mój wypomniał mi, że jak jestem w domu to to powinno do mnie należec... Ale jak byłam na operacji i musiał z małą zostać sam to zrozumiał, że to nie całkiem tak wygląda i jak jest dzień wolny to trzeba z niego korzystać a nie spać. Dziewczyny tam Ci proponowały zebyście we 3 pospali ale z małym dzieckiem to nie tak łatwo. Moja jak się obudzi to o leżeniu nie ma już mowy bo ona musi wyruszać na podbój świata ![]() ![]() Furry gratulacje i trzymaj teraz tego byka za rogi. Scio tabelka fajna później jak znajde chwilę to powpisuję wszystko bo teraz mała się już obudziła i jak spała to musiałam was nadrobić. Jak wczoraj weszłam i zobaczyłam 4 str do nadrobienia to od razu wyszłam bo wiedziałam ze nie ma sensu do połnocy siedziec
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Raczkowanie
|
kasiunia no własnie nie łatwo sie byczyć w wyrku z maluchem
![]() a moj mąż ma 28lat jest 5lat starszy ode mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- chętnie bym wlazła na stepper mimo tego że mnie tam jeszcze troche boli w plecach i wacham się....
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
sagapao
Mogę walnąć szczerym pytaniem? ![]() ![]() A no bo dzieciaczek chce mieć piękną mamę, to pomaga ![]() Mona Wygrzewam się właśnie ![]() Skąd ja mam wazelinę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A sagapao to po grecku kochana tak to jakoś było ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaż powiem ci ze jak pocisnę kuboł kefiru i zagryzę sucharem...to jestem najedzona ![]() a co u ciebie...jakieś rewelacje...mi lata po jelitach... ![]() ![]() ....zaraz idę wciągnąć 4 sztukę ![]()
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Wiem, że już długo trwa Wasz wątek, ale czy przyjmiecie jeszcze jedną grubaskę do swojego grona? ![]() Może zacznę od tego, że mam 22 lata, 175 cm wzrostu i najwięcej na wadze zobaczyłam 90 kg 2 tygodnie temu ![]() ![]() ![]() Jednak potrzebuję wsparcia, a wiem że w grupie zawsze raźniej. Przyjmiecie mnie do siebie?? ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! wlasnie zeszlam z orbiego, jeju jak mi dzis dobrze sie pedalowalo
![]() ![]() ![]() podziwiam Was za te kefiry, ja jakos nie moglabym... ![]() ![]()
#4218 | ||
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkich spadków dziewczynki
![]() ![]() U mnie waga już drugi tydzień bez zmian - zgodnie z podpisem więc biorąc pod uwagę że ostatnio nie po drodze mi z ćwiczeniami i przez ostatnie dni codziennie jem coś słodkiego to myślę że nie jest źle ![]() ![]() Alu Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy ![]() Iza Jak dziewczyny przeżyją to oczyszczanie to my startujemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą jesteś bardzo wysoka więc tych kg na pewno aż tak bardzo nie widać ![]() ![]()
![]() |
#4219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Od wczoraj do diety, brzuszków i tańca dorzuciłam trening fat burning-http://www.youtube.com/watch?v=Kkdsewe7RrE. Właśnie skończyłam go robić i jestem porządnie spocona i miło zmęczona (mimo, że to mogłoby się wydawać tylko 20 min). Niestety biedna ze mnie studenta i nie mam wagi, a w domu będę dopiero za tydzień, więc wtedy się z Wami podzielę efektami, prędzej będę mogła się pochwalić miarką, ale to dopiero w środę, bo mija wtedy tydzień od pierwszego mierzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Wtajemniczenie
|
Monia z tym parzeniem nóg Mona ma rację
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Ja wierzę, ale za cholerę w życie nie potrafię wprowadzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja też samym kefirem się napycham, suchar jest miłą odmianą.. do trzech pierwszych porcji zjadłam po 1, a do czwartej dałam czadu i wciągnęłam 3 ![]() Coś tam bulgocze w kiszkach, ale na razie nie widzę jakiejś wielkiej rewolucji ![]() ![]()
![]() |
#4222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja teściowa to chociaż nie przekracza magicznej granicy północy ![]()
![]() |
#4223 |
Zakorzenienie
|
Carla ja bede kefirować
![]() Miałam paskudny dzień .. No nie paskudny - bo momentami było miłe ... ALe totalnie bez sensu spedziłąm nad czymś niezbyt miłym wczoraj cały dzień .. dziś sie okazało ze mogłam wczoraj leżeć do góry brzuchem zamiast siedzieć do 2 w nocy ... w dodatku nogi mnie bola od całego dnia na obcasach.. Chciałam odespać po powrocie - to za ściana robotnicy stukaja i pukaja ![]() No i znowu jadłam umiarkowanie dobrze - ale tak sie wkurzyłam że nie miałam siły wcinać trawy na lunch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jak mogłam Was pomylić, normalnie hańba. Oj ja generalnie wychodziłam od szeroko pojętego rocka, ale kręci mnie też mnóstwo innych rzeczy ![]()
![]() |
#4225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Wtajemniczenie
|
Iza Dla Ciebie wyjątkowe gratulacje z powodu przekroczenia granicy psychologicznej na wadze
![]() ![]() ![]()
#4228 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie
![]() Na razie stawiam sobie cel, żeby ważyć 70 kg, jeżeli się uda będę próbować dalej ![]() MonaN_ udało mi się tyle zrzucić, bo odrzuciłam ze swojego jadłospisu wszystko co ma tłuszcz i węglowodany, a jeżeli już to staram się jeść ich bardzo mało. Poza tym ćwiczę, ćwiczę i ćwiczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Kasiu kuruj rodzinkę i sama nie załap jakiegoś choróbska ![]() Milenko Zazdroszczę entuzjazmu do ćwiczeń ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Marta Wracając do Twoich stosunków z Panem kolegą... ![]() Coś myślę że macie się jednak ku sobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Śmieję się jak głupia ![]() Aaaa super że dołączysz do nas z kefirkowaniem ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Pytanie za 1000 punktów: Gdzie jest Anuszka ![]() Yenna i Witaminka też już długo się nie odzywają.... ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Dobra idę jakiś obiad robić bo B już wkurzony chodzi że przy kompie siedzę ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-02-25 o 16:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
Tycha
Biedna studentka i pali papierochy? ![]() Papierochy to dobro luksusowe ![]() Sorrki, ale za tą kaskę wydaną na faje kupiłabyś sobie ładny ciuch. Jestem nastawiona anty na palaczy, bo moja mama pali i wiem ile to wszystko kosztuje. 300 zł lekką ręką miesięcznie mama wypala. Za taką kasę to ja bym ciuchów miała tyle, że musiałabym garderobę osobną robić. Zresztą, to nie tylko o względy finansowe chodzi, ale o zdrowotne również. Ale witaj na odchudzeniowym wątku, nie będę się już czepiać papierochów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.