|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
Cytat:
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ,dlatego musisz byc sprytniejsza.Niektorzy umieja tak manipulowac ze czlowiek juz nie wie co jest biale a co czarne
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
to jest sprawa między nim a Tobą. A sposób w jaki to załatwiłaś,wygląda mniej wiecje tak,jak biją się dzieci w piaskownicy "oddaaaj too moje graabki,jestes gupiaaa". I ma prawo byc zły.O ten obciach wlasnie. I jesli to tylko koleżanka,to ma prawo się wstydzić za Ciebie. Ale...jego zachwoanie -te wiadomosci do niej itd. bardzo mi się nie podobają i nie wróżą dobrze. Po prostu pogadałabym z nim - prosto z mostu i bez wykrętów. A tera mój dołek ... Wczoraj zadzwoniłam do niego.Zapytałam,czy pojechal na studia po pracy,czy urwał się wczesniej ,jak tydzien temu.Nawrzeszczał na mnie ( o to,że nie wiedziałmam -a niby skad miałma wiedziec? czyli jak dla mnie to o nic,naprawdę o nic) ,potem zapytał czy chciałam coś konkretnego,a poźniej się rozłączył. A ja głupia zadzwoniłam drugi raz. No to mamy problem,bo ja na takie unoszenie się nie zgadzam. Na zadne podniesione tony,fochy bez powodu,dogadywania i inne takie. I se na ten temat pogadamy (mam taki plan,bo nie odpuszcze,już za wiele razy odpuszczałam),krótko i rzeczowo,ale to jutro,bo dzisiaj wraca ze szkoly pozno,a ja z pracy jeszcze pozniej. Tylko chciałabym,żeby to się obyło bez nerów i kłotni. I muszę,MUSZĘ go zmusić do tej rozmowy. Nie odzywa się od rana,ale to norma,ma zajęcia. Zobaczymy czy przyjdzie po mnie do pracy jak wróci. Nie chcę już tych humorków. Tydzieien,dwa,miesiąc,pól roku moze byc idealnie,a nagle niewiadomo skąd i za co,zacyzna mnie traktować jak wroga,jak intruza,jak przeszkadzajkę. A ostatnio (z miesiac temu?) jak mu powiedziałam krótko,że nie zycze sobie takich zachowań,że się na to nie zgadzam,to usłyszałam "a co?zawsze musze miec dobry humor? " (a nie o to mi chodzi i mam wrazenie,ze on to dobrze wie) a pozniej "to masz problem" - odpowiedziałma "nie,to ty masz problem,zrób coś z tym" I...na tym był koniec tematu. Myslalam,ze dotarło,ale jak widac nie. No to powtórka z rozyrwki... Ehhhh..przepraszam za rozwlekłośc i chaotycznośc,ale mam za sobą cięzki tydzień,dzisja tez do pracy,ogolnei jakaś dobita chwilowo jestem... zobaczymy....ehhhh
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
blackmagicone nie powiedziałaś nic głupiego, Slonko... ja nie mam takich wątpliwości, bo kategorycznie usłyszałam od niego, że nie jestem tą, że było mu ciężko w pewnym momencie nawet mnie objąć... więc musiałam tak postąpić... U Ciebie od paru tygodni też nie działo się dobrze, z tego co pisałaś... wiem, że jest ciężko, mi też jest, dziś poleciały kolejne łzy, mimo, że dochodzę do wniosku, że od pewnego momentu nie mieliśmy ze sobą wspólnych tematów... przemawia rozsądek, że może faktycznie dobrze się stało... znowu jest trochę lepiej, odrobinkę, ale to znowu wróci... wiem, że wróci, kiedy sobie przypomnę cudowne chwile jeszcze sprzed tygodnia... jeszcze tydzien temu dostałam od niego róże na dzien kobiet, dokładnie o tej samej godzinie, a tydzień później skończyło się wszystko... jest mi ciężko, z każdą chwilą coraz ciężej... ale... muszę dać radę... nie chcę litości, nie chcę znowu się męczyć... chce tylko jednego, kiedyś znaleźć swoje prawdziwe szczęście... Zobaczysz, że czas zaleczy rany... Musisz tylko uwierzyć, że dasz sobie radę, że przezwyciężysz te cholernie ciężkie chwile... uda Ci się, wszystkim nam się uda i pokażemy im pewnego dnia, że jesteśmy silne, że stać nas na kogoś lepszego od nich, do tego stopnia, że będą chwieli wrócić...
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() analizujesz,bo to naturalne.Ale właśnie ..po co? Teraz juz i tak nie cofniesz słów,a z tego co pisałaś to bardzo mądrze to rozegralaś
|
|
#2917 |
|
BAN stały
|
Śnił mi się eks,a wtedy niestety wszystko wraca
|
|
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam doła przed 2 facetów
|
|
|
|
#2919 |
|
Rozeznanie
|
stokrotka_to_ja dziekuje
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się śniły pancerne robaki,króre podkopywały się pod domy i wciagały dzieci. Straszne to było,ale to tylko sen.
Olać eksa,zapomieć.Sen mara.
|
#2921 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
Mi też nie układa się kolorowo
Jestem z chłopakiem już 2 lata... Coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego, że wszystko jest takie monotonne, że już mnie w życiu niewiele spotka... Ehh.... Czy wy też tak macie? Zresztą średnio co tydzień się o coś kłócimy...
|
|
|
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie snil dwie noce z rzedu
Nie rozumiem tego, jak mogl mi mowic ze mnie kocha jednego dnia, a drugiego zrywa. Ale ja wiedzialam ze tak bedzie, wiedzialam ze to wszystko miedzy nami takie dziwne jest, ale myslalam sie ulozy z czasem, ale nie ulozylo sie i dobrze. To nie byl facet dla mnie. Wiecie teraz wszystko jest latwiejsze, jestem w Polsce, ale jak wroce i go zobacze, bo predzej czy pozniej to sie stanie, to... nie wiem... Jeszcze mi sie nie zdazylo zebym kogos tak przezywala, a co dopiero takiego gowniarza. ![]() Poziomko jak u Ciebie, lepiej dzis?
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Deanerys to on z Toba zerwal??no niezle.
co do snow ja mialam przerozne ,z reguly snil mi sie ze swoja dziewczyna (ktora tylko podejrzewalam ze jednak jest obecna mimo ze sie wypieral i klamal)snilo mi sie jak ich widze u niego w domu,co ona robi i takie rozne koszmarki ale generalnie to ciesze sie ze mam to za soba. Gówniarz ,a tez przezywalam najbardziej jak do tej pory i najdluzej mnie zlosc trzymala |
|
|
|
#2925 |
|
BAN stały
|
Daenerys-przecież i tak chciałaś z nim zerwać prawda?Tak wywnioskowałam z wątku,który założyłas niedawno...
Bess,a wiesz,że ja wolałabym nawet takie sny,że widze eksa z inna .A jak mi się śni,ze jesteśmy razem,przytulamy się itp to... |
|
|
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
pisałam z nim..i wiecie co.. on nawet nie wie za co niby ma mnie przeprosic.. a ja chcialam tylko zwyklego "przepraszam" za to ze wyzwał mnie i ktos byl wazniejszy..za swoj nie mily ton.. eh
i oczywiscie wszystko moja wina.. ja powinnam go przepraszac,starac sie aby nie byl na mnie zly i zeby nie zerwal..
|
#2927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego faceci zawsze musza klamac....czy oni nie znaja slowa prawda??
|
|
#2928 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktozby to przewidzial, na pewno nie ja. ![]() Niezbadane sa wyroki boskie - taki wniosek. A chol.. byl taki zakochany, albo udawal - tylko po co??????????????? Cytat:
Juz nie wiem co jest gorsze Magdo- tzn jesli chodzi o sny. Chyba najlepiej byloby jakby przestal istniec. Tzn teraz to on nie istnieje, ale zaistnieje, jak wroce tam ze zdwojona sila. Teraz sie trzymam w miare ok, ale co bedzie tam to nie wiem.
|
|
#2929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytalas o moich "innych facetow np. z imprezy". Wiec od tej imprezy, czyli tydzien, "Pan X" nie rozmawial ze mna, tylko raz dzien po tej imprezie...chwilke gadalismy i wtedy wlasnie powiedzial mi ze slicznie wygladalam...i na tym sie skonczylo...jakos nie gadalismy (a zawsze mimo, ze bylismy w klotni czy z kims innym to on sie odzzywal...teraz cisza)....tylko wczoraj, sie odezwal do mnie, bo pomylil numery i jak mu to powiedzilam, ze to chyba tekst nie do mnie to sie oburzyl, cyt." jasne ze nie do Ciebie...no mowie ze nie.pa" wiec po co w ogole zaczybnal, bo watpie ze pomylil numery, jakos 2 lata mu sie to nie zdarzalo...ale szkoda nerwow... Z "Dj" sie kumplujemy...jezeli mozna to tak nazwac....choc on nadal udawadnia mi ze jestem dla niego wazna, powiedzila mi ze przyszedl na ta impreze tylko dla mnie i ze mimo iaz pada z nog bylo warto, by choc na mnie popatrzec....trudno mi jest tego sluchac... Mowilam Wam, ze mam miec randke na tej imprezie, prawda? No i ten chlopak przyszedl, ale ja nie mialam tel. przy sobie i dopiero po imprezie przeczytalam sms ze na mnie czeka...a teraz chyba sie obrazil, bo nie glucha, nie odpisuje.... Jakos juz mi nie zalezy na tym by kogos miec..jesli znajde to super, jezli nie to nic na sile....juz sie przyzwyczailam do samotnosci...
|
|
#2930 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
.I teraz gdy jest już ostateczny koniec i to ja zerwałam jest dużo dużo gorzej,są watpliwości,wyrzuty sumienia itp(przez eksa podsycane).Wolałabym aby to on ze mną zerwał niż na odwrót![]() A Ty nie martw się,bo ten facet to naprawde gówniarz i ten jego problem-wiesz...Dobrze się stało Cytat:
Mądre słowa. Ja się jeszcze nie przyzwyczaiłam do samtności Ale powoli powoli sie przyzwyczajam.Tylko brak mi przytulania,pocałunków.Ty miałas przynajmniej tego gościa na imprezie
|
||
|
|
|
#2931 |
|
Rozeznanie
|
juz mi nie musicie pomagac... skonczylo sie.. po roku..bo nazwałam jego kolezanke tak a nie inaczej..
|
#2932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a juz bylo miedzy nami tak dobrze i znowu wrócily te gorsze chwile. Mam tylko nadzieje, ze szybko miną
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Magda mi tez sie sni eks...i niestety ostatnio coraz czesciej !! az sie zaczynam tego obawiać !! myszka ma racje...juz sie ich nie pozbedziemy...przynajmnie j jeszcze nie...
do samotnosci sie wlasciwie przyzywczailm juz danwo, bo mimo ze bylam z moim... nie byłam sama, ale samotna. teraz jstem juz formalnie sama i samotna... troche mi jeszcze smutno o tym moim ostatnim rozczarowaniu...;/ ale wiecie co? odezwal sie do mnie kolega, znamy sie 2 lata, probowal mnie nawet odbic mojemu bylemu...teraz odswiezylismy nasza znajomosc, narazie tylko telefny i rozmowy na gg, bo jest za graniaca, ale wraca za jakies 2 tygodnie... nie czje do niego nic, ale ciagne ta znajomosc chyba zeby sie odegrac na tych wszytskich facetach..ah glupie to prawda? ;/ MartuFFFia czyli to nie była "kolezanka", mozna bylo sie domylić...;/ wiem co czujesz, przeszłam to 2 mce temu, a wlasciwie dowiedzialam sie w tedy... ![]()
|
|
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
daenerys dzisiaj czuję się dziwnie, czuje w sobie taką smutną pustkę, że już nie przyjedzie jak tydzień temu, że sie nie odezwie... jak wchodzę na gadu, to ukrywam się... siedzę a jego nie ma... nie wiem czy by się odezwał jak bym weszla na dostępną czy nie... może nadal by siedział i czekał... a moze by zapytał chociaz jak sobie radze... Mysle nad opisem - nie smutnym i nie rozpaczającym, ale takim bardziej optymistycznym, choć opisem z bólem w sercu... Czy się czuję lepiej? Nie i nie wiem kiedy będę mogła spokojnie zasnąć... bardzo mi go brakuje, ale dał mi jasno i wyraźnie do zrozumienia, że nie mamy czego ratować... boli... tak cholernie boli każda ciepła chwila nasza wspólna... Było przecież idealnie, cudownie... i nagle bach z jasnego nieba przyszedł koniec... nie mielismy za soba zadnej klotni... Tym ciężej jest mi wyjaśnić sobie - dlaczego... dlaczego tak się zachował... co stało się na tych poniedziałkowych połowinkach, że zerwał to co było piękne... Jeszcze tydzien temu o tej porze poszlismy na spacer... a dzisiaj już nas nie ma...
Muszę dalej żyć... wierzyć, że w końcu znajdę miłość... ale jeśli nie? Czy wy byście po tym wszystkim powrócili do przyjaźni? Ja mam wrażenie, że nie chcę go stracić jako przyjaciela... ale to wzystko tak boli... tak bardzo
|
|
|
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
biiibiii , _Magda dziewczynki racje moze mam, ale ja jestem madra tylko w gebie, hehe. umiem doskonale radzic, moi przyjaciele maja we mnie oparcie (ale to zabrzmialo, nie ma to jak wlew;p) ale sama sobie ze soba nie radze...staram sie byc silna...ale chyba mam ciezki okres, bo raz pisze ze nie chce faceta...a za raz marze, brakuje mi tak jak Magdzie...pocalunkow, bliskosci, uczucia...masz racje, byl ten facet z imprezy...ale ja sama go odrzucilam...nie wiem czemu, ale nie zaluje...a teraz czuje taka cisze dookola siebie..chcialabym sie w nia wtulic...jakos mi tak smutno...chyba przez "Pana X" musze Wam sie przyznac, ze mam mieszane uczucia co do niego...nie kocham go, to na pewno, raczej mnie denerwuje, choc nie rozmawiamy ze soba, ale dzisiaj uslyszalam od przyjaciolki, ze on chce bym byla zazdrosna, tak wnioskuje po jego zachowaniu...a ja chyba jestem zazdrosna ze jemu sie z ta "new love" uklada...choc wiem ze to dziewczyna na chwilke...a ja nie umiem znaleźć faceta jakiego chce...ach czemu to takie trudne;(
|
#2936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2937 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze mówiąc-może zostanie to potępione,sama kiedyś takie coś potępiałam-nie miałabym nic przeciwko temu aby potulić się z jakimś fajnym facetem "bez zobowiązań"...
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Skoro już najechałam na temat Ł,wczoraj mnie nieżle zaskoczył.Rozmawialam z nim na gg.I tak gadka szmatka,od słowa do słowa,napisałam mu że się jeszcze z kimś spotkałam.Zresztą sam się o to spytał.Poczym on odpisał,że on z nikim się nie umawiał,noi że ja pisałam że już z nikim się nie spotkam że chce przerwy a tu prosze spotkałam się z kimś.Pisał też,że mogłam mu powiedzieć że chce się spotkać,to dalibysmy rade.Na co mu odpowiedziałam,że po tych jego oskarzeniach,że ja zachowuje się jakbysmy byli parą,balam się nawet do niego odezwać i tak mu napisałam.W ogóle zarzucił tekstem: zostaw babe a cię zdradzi Ten tekst mnie powalił na kolana i się nieźle uśmiałam,bo okazuje się że chyba troszke mu zależy na naszej znajomości i czyżby był troszke zazdrosny. Biiibiii,myśle że fajnie tak odnowić znajomości.Nie widze w tym nic złego.Przecież możesz mieć kolegów,bo co to za życie żyć w celibacie. No chyba,że to chęc odegrania się za porażki,to dałabym sobie luz na twoim miejscu.No,ale spróbować nic nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
myszka jesli jestes zazdrosna to obojetny Ci nie jest, ale moze poprsotu troche cie kluje kobieca duma, ze jest z inna...wszystkie doskonale znamy to uczucie...eh ;/ ;*
Magda ja wlansie tez nie mam nic przeciwko..wrecz przeciwnie... ;D atka haaa ! wdzialam ze jak troche odpuscisz i udasz obojetną to facet sie wreszcie obudzi...no mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko leeeepiej !! ![]() nie wiem czy u mnie to chec odegrania sie czy pooprostu potrzeba adoracji ze strony faceta...ale jak juz on jest to co mam nieskorzytac :P tymbardziej ze całuje całkiem przyzwiocie...;D ale sprawa w toku, okaaze sie jak wroci, czy sie wogole spotkamy. |
|
|
|
#2940 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co dla mnie to wszystko to jeden czeski film..
spotkalam sie dzisiaj z tym moim..wygłosilam mu monolog i wiecie co? Chcial do mnie wrocic.. powiedzial ze rpzeprasza ze to wszystko bylo mowione w jakims amoku złosci. Ukleknal przeprosil i powiedzial ze kocha.. był taki slodki..
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

tak to jest.To Ty bedziesz ta zła

.A jak mi się śni,ze jesteśmy razem,przytulamy się itp to...
.I teraz gdy jest już ostateczny koniec i to ja zerwałam jest dużo dużo gorzej,są watpliwości,wyrzuty sumienia itp(przez eksa podsycane).Wolałabym aby to on ze mną zerwał niż na odwrót