![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
#1082 | |
Zadomowienie
|
Ewka, świetne ciuszki!
![]() Cytat:
![]() ech, ja też ostatnio głównie na płaskich, choć bardzo lubię obcasy. Tylko niestety albo idę z małą w nosidle (i boję się, że jak się wygrzmocę - a bywa wciąż ślisko - to z nią), albo idę z wózkiem, i wtedy wypuszczam się na tyle daleko, że za szybko by mnie nogi zaczęły boleć ![]() Tak więc teraz 5 cm to maximum, na ogół pomykam w jakichś oficerkach. Też tak spojrzałam na ten post z oddali i dopisałam, że dla Zosi, bo fason taki, że równie dobrze mogłabym sobie kupić ![]() ![]() Pokazuję paputki - te, co to prawie ich nie ma ![]() ![]() (nie, niestety burych nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zadomowienie
|
Ja kaszkę podaję na wieczór, ale taką bezglutenową. A zaczęłam wprowadzać niemal wszystko na raz, więc nie pomogę
![]() Cytat:
![]() Pumcia, ja też preferuję sportowy styl na spacerkach, czego nie można powiedzieć o większości polskich mam z mojej okolicy. Place zabaw to istne rewie mody! Szpilki, dekolty, tipsy i full make-up ![]() Jutro idę na rozmowę do pracy. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło po mojej myśli ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak na butki, których prawie nie ma, są urocze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Depioson z tą stroną to chyba był jakiś znak
![]() Dziewczyny jak podajecie gluten?? przez ile czasu, jakie ilośc i kiedy zwiekszacie?? i podajecie żółtka?? jak tak to od kiedy i po ile??
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do płaskiej łyżki kaszki dodaję przegotowanej ciepłej wody, tak na oko. Jak zaczniesz robić to szybko zorientujesz się jakiej gęstości kaszka Wam odpowiada.Przez pierwsze dwa miesiące po łyżce kaszki, a potem prze kolejne dwa po dwie łyżki. Po 4 miesiącach uznaje się ekspozycje za zakończoną i można podawać większe ilości glutenu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
bardzo :/
u mnie tez tak jest czesto ze z daleka rozpoznam do tego nie raz taka wiocha zalatuje ze po prostu ja bym tak na ulice nie wyszla. Nitka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Zakorzenienie
|
No czyli to samo co napisałam Irmusia
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te dzieciaki owinęły nas sobie wokół palca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Będzie ok ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle wszystkie zakupy jakie poczyniłyście dziewczyny super ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na rozmowie. Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-02-25 o 22:19 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Nitko trzymam kciuki
![]() Z tym lansowaniem w piaskownicy to jeszcze nie wiem jak to jest u mnie. Pewnie podobnie, tym bardziej, ze w okolicy duzo Polaków mieszka ![]()
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma żadnych konkretnych przeciwwskazań, po prostu lekarka mi odradzała. Żółtko podaję nie częściej niż raz w tygodniu (połowę). Chętnie dawałabym częściej, ale kompletnie małą zatyka ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz (w trzecim miesiącu ekspozycji) zdarza mi się nie podać glutenu wcale, albo podać go w formie rosołku z kaszką manną, innej kaszki z glutenem w składzie lub ciasteczka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Hej! U nas 5 czy 6 pobudek bylo masakra:/ wciaz chcial cyca a mi zno nic ne leci bo @ mam dostac lada chwila:/ rano przytarlam samochod bo sie spieszylam. Za pozno wyszlam z domu bo od rana wciaz mam cos do zrobienia:/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | ||
Zadomowienie
|
Hej Kochane!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja jeszcze w lozku, jakoś nie chce mi sie wstawać. Młody bawi sie w lozeczku ![]() Dzisiaj znów slonecznie ![]() ![]() Phdwao mam nadzieje, ze reszta dnia będzie lepsza dla Ciebie, może coś dobrego sie wydarzy ![]()
#1102 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Ewka Ty takze śliczne ciuszki kupiłaś, super kolory ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaż moja też lubi suszarkę na pranie, jak ma kryzys to wkładam ją do kosza na pranie i jeździ pod suszarką i ciągnie za wiszące pranie, wtedy zapomina że ma marudę włączoną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super ![]() ja nie podaję glutenu, czekam do roku. Żółtka też nie podaję bo mała ma na 99% alergię na jajko (w ciąży i karmiąc cyckiem nie mogłam jeść) więc jakoś boję się zaryzykować. |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nie te, ale podobne (ładniejsze) z tej własnie firmy. Są tak wygodne, ze płaskie to mogą się schować ![]() Swoją drogą, sporo osób pyta mnie na ulicy gdzie je kupiłam, bo są świetne (niestety nie mogłam ich teraz znaleźć w necie) A Martynka zmienną jest. Wózek lubi ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-02-26 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Rozeznanie
|
Rodzina mnie się pyta jaką zabawkę kupić małej na zajączka, a ja nie mam pojęcia?może mi coś podpowiecie?
szczeniaczka mamy i mała się go boi więc leży w szafie kuli-huli z tego powodu nie chcę bo obawiam się że też się będzie bała aktywne klocki z fp mamy i się podobają więc co proponujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Sol, mejl pofrunął do Ciebie
![]() Zaraz zajrzę co Wy tu nabazgroliłyście ![]()
#1107 | ||||||
Rozeznanie
|
Cześć,
Mamcia, pisałaś o buziaczkach Amelki - moja też przesyła buziaki ![]() No i muszę się pochwalić, że tż nauczył Gośkę robić kosi-kosi łapki i sama pięknie już potrafi ![]() Nie zacytowało mi wszystkiego. Napisze co pamiętam. Sol - gratulacje kolejnego ząbka! ![]() Linka - my dajemy do picia wodę albo słabą herbatkę. Moja córka soczków nie lubi... Kasik - kapiemy małą w płynie do kąpieli Nivea. Stosowałam raz po kąpieli oliwkę Johnson's Baby, Bedtime, ale małą uczuliło... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1109 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Maleństwo kochane zarządziło pobudkę o 7, więc za nami znów tylko 5 godzin snu. Ale najdziwniejsze jest to, że w sumie da się przyzwyczaić. Pierwsze chwile są straszne, a potem znów do tej 2 jakoś funkcjonujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze możesz powiedzieć, że zabawek ma dużo, kilka też na wyrost, ale chętnie udostępnisz wish-listę książkową ![]() A jeśli koniecznie muszą być zabawki, to mogę polecić na naszym przykładzie: lodówka Fisher Price jest bardzo lubiana, może u was też by się sprawdziła ![]() ![]() ![]() ![]() Klocki drewniane też są ok - co prawda Zosia zamków nie buduje, ale chętnie za nie łapie, choć w zasięgu rączek ma 100 innych, teoretycznie ciekawszych i bardziej kolorowych przedmiotów. Mamy też magnetyczne klocki Lamaze - też są lubiane, choć na razie nie powstają z nich piętrowe konstrukcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() serdeczne życzenia dla wczorajszych Jubilatów Zosi, Nadii, Jasia i Nikosia! ![]() ![]() u nas cięższe dni-jękom i marudzeniom nie ma końca...ale dajemy radę, mam wrażenie, że jak podaję ten homeopatyczny cud co godzinę, to jest spokojniejsza.... chodzimy sobie na długie spacerki-z reguły pośpi sobie ponad 2h....tyle spokoju ![]() Mamcia, Ewka-super zakupki ![]() ![]() ![]() Dep-super buciki....i jaka cena ![]() ![]() ![]() teraz moje dziecię drzemie, co pewnie potrwa jeszcze z 9 min.-ona ma zegarek w tyłeczku chyba wbudowany ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.