|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Po tych kefirach chyba bym
![]() Jakby maślanka była dozwolona i to jeszcze z czekoladą, no to spoko ![]() Jabłkowy dzień bym przetrwała, bo jabłka uwielbiam i sok z nich również ![]() ![]() ![]() Kicham i kicham dzisiaj, trąbię jak słoń, wyglądam jak słoń, no co to ma być w ogóle? |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Wtajemniczenie
|
Monia Śliczne zwierzątka
![]() ![]() Iza Paliłaś? Nic nie pisałaś chyba o tym co? Chyba że nie zauważyłam... No to gratulację że już tyle miesięcy bez fajek funkcjonujesz? ![]()
#4323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poczkaj spróbuję do ciebie wysłać zaproszonko ![]()
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Rozeznanie
|
monia zaproszonko poszło
![]() atak w ogóle gdzie ty to widzisz ze ktoś buszuje po wizażu ![]() ![]()
#4326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- dobra spadam....lecę na zebranie rodziców do przedszkola ![]()
![]() |
#4328 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do kasy to K. tak jak mężczyzna Joasi jest mega hojny. Najczęściej sobie nic nie kupi a na mnie wydaje, nie wypomina ani prosić się go nie muszę, jak o czymś wspomnę, że fajne itd. to jak ma kasę idzie, kupuje i stawia mnie przed faktem dokonanym co nie do końca jest tak miłe jak myśli. Nie chce go obciążać uważam, że fajnie było by dzielić wydatki ale też nie mam nic przeciwko "naturalnym" zapewnianiu bytu przez faceta jak to Furry pisała.
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Witaajcie...malo sie udzielam...wrocilam dzis z ppracy mega zmeczona....nie mam sily....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=nadalka;39465653]Ja nic nie mówiłam że mój związek jest szczęśliwy
![]() Ja już miałam swojego jedynego który po 5. latach mnie zostawił (btw spędziłam przy nim swoje najszczęśliwsze nastoletnie lata na darmo ![]() A teraz ... sama już nie wiem jak to określić. Ja natomiast nic nie wspomniałam o kasie, tylko o szczęściu w związku, bo skoro jesteś z facetem to chyba dlatego, że jest Ci z nim dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Wtajemniczenie
|
Iza Sucharki z ciemnego pieczywa? Są takie?
![]() ![]()
#4334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, żeby facet o mnie zawalczył, a mam wrażenie, że faceci w dzisiejszych czasach są zbyt wygodni. Albo po prostu takich spotykam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4337 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- oj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do oczyszczania - to tak jak pisałam - szału nie ma.. dzisiejszy dzień pyszny (choć monotonny), ale męczę się wchodząc po schodach np.. mimo że zwiększyłam dawkę sucharów (u mnie kromek) i przy jabłkach jem 2-3 do każdej porcji soku. Coś tam mi jeszcze bulgocze w kiszkach, ale już nie tak jak wczoraj. Nic mnie nie pędzi do wc ![]() Nie wiem jak u pozostałych - dajcie głos ![]()
![]() |
#4338 |
Rozeznanie
|
Furry mam pytanie roku
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Monia śliczne futrzaki ![]() ![]()
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A z innej beczki trochę przeceniłam swoje dobre samopoczucie - wzięłam się jak zawsze za rozgrzewkę, stepper, Ewkę i Mel no i właśnie z całego programu zrobiłam tylko pierwsze dwa i 15 min Ewki tak okrutnie zrobiło mi się nie dobrze, że myślałam, że nie wyrobię ![]() A jedzenie: I owsianka II koktajl z jogurtu nat. borówek i jabłka ![]() III 2 ziemniaki gotowane + jajko sadzone i kapusta gotowana IV chyba pomidor z wieśniakiem ![]()
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale głównie dlatego że mam jakis cel kończe swoje studia więc powiedzmy że dokądś zmierzam ... Zapewne potem pójde do pracy .. dla rozrywki po prostu ![]() ![]() Mielismy w naszym związku okresy gdy to ja miałam wiecej kasy bo M. nie pracował , potem oboje sie skłądaliśmy a teraz jest jak jest... i nie ma w tym nic złego - ja rządzę kasą, administruje domem i realizuje swoja pasje (bo tak trzeba moje studia chyba nazwać skoro kasy z tego 0 ![]() ![]() No i jak Furry wspomniala -dietowanie zajmuje sporo czasu ![]() Ogolnie nie obraz sie ale mnie troszke denerwuje Twoje narzekanie - ja rozumiem z pracą jest ciezko - ale mój ojciec jak stracił prace to mimo studiów poszedł do praktycznie fizycznej pracy i dojeżdzał ponad piećdziesiąt kilometrów w jedna strone codziennie pksem ...Oczywiście za najnizszą krajowa ... I narzekań nie było .. A dodam że mieszkam w małej miejscowości gdzie bezrobocie jest dużo wyższe niz w Wielkopolsce. Więc dla mnie 45 km to nie jest problem. Bezrobocie bezrobociem ale jak ktoś musi to jednak pracę znajduje. .. Cieszmy sie że ty nie musisz bo jednak na jakimś poziomie ojciec Cie utrzymuje ... A że pogada , popsioczy - no ostatecznie jest u siebie prawda ? Btw Twoja mama tez -ale to inna para kaloszy. I troche mnie zdrażnił komentarz że nie dałabyś sie partnerowi utrzymywać cytuje "wolałabys psie gówna zbierać" ... Hmm a ojcu dajesz sie utrzymywać i to jest lepsze? Ja nie chce cie obrazić - ale nie widzę w Tobie determinacji żeby coś zmienić .. Tylko narzekanie na sytuacje w jakiej jesteś... Która faktycznie jest niewesoła-wiec tym bardziej warto cos zrobić. Jak Milenka która właściwie nie narzeka , uczy sie niemieckiego i ma jakiś plan, do czegoś dąży ... Potraktuj to jako motywujące pstryczek - że może warto coś jednak ze sobą zrobic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Joanna
Przecież nie narzekałam ![]() No dobrze, ciesz się, że masz męża, który Cię utrzymuje i nie musisz się o nic martwić, chociaż pracy niby szukasz. Zarąbiście jest studiować i mieć faceta, który na to wszystko je.bie całymi dniami. I te studia traktować jako rozrywkę. Boże kochany. Ja się już nie odzywam na ten temat. A co do determinacji, wierz mi, że pracę chcę znaleźć, ale jak wiesz obecnie jestem w czarnej dupie, bo dopóki nie rozwiąże się sprawa ze stażem to i tak nie mogę nic zrobić. Po drugie, żeby pierwszy miesiąc dojeżdżać 50 km do pracy trzeba mieć też za co, nie? To jest takie dziwne? Zaliczki mi nikt nie da, prędzej w pysk. Dla mnie problemem nie jest dojeżdżanie, naprawdę, ale zrozum to, że ojciec mi nie da na dojazdy do Poznania w pierwszym miesiącu. Na wszystko inne pieniądze dostanę, a na to nie. Skończyłam temat pracy, ojca i rzekomego narzekania. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-26 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-02-26 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Wtajemniczenie
|
Aśka Zrobiłam A6W
![]() ![]() Ciekawe na ile dni motywacji mi starczy ![]() ![]() ![]() ![]() P.S To ja też już nie będę narzekać bo mi się oberwie że pracy nie szanuje hihi ![]()
#4345 |
Zakorzenienie
|
Ja tam się nie czuje jak pasożyt bo mąż mnie utrzymuje. Jesteśmy rodziną , ja wychowuje nasze dziecko więc to jest jego obowiązek pracować na dom. Kiedy on by siedział w domu to ja bym pracowała. Logiczne. Ja od 15 do 17 roku życia byłam częściowo na utrzymaniu rodziców, a od 18 już całkowicie na swoim mimo że mieszkałam z rodzicami miałam swoje pieniądze i o nic nie prosiłam. I dlatego wzięłam sprawy w swoje ręce gdy słyszałam ciągle pretensje od ojca że ciągle coś chce a on na pieniądzach śpi. Monia i wiesz w sumie się Twojemu tacie nie dziwię że się wkurza, w końcu jesteś już dorosła... A pieniądze można pożyczyć nie tylko od ojca. Mi rodzice fundowali tylko bilety miesięczne jak chodziłam do zawodówki (btw mieli na mnie dodatek z gminy) resztę kupowałam sama. Potem zaczęłam chodzić do liceum to za 1000zł opłacałam auto, kupowałam benzynę do pracy i szkoły no i na siebie i dla rodziców za mieszkanie. Teraz zajmuje się dzieckiem. Przyjdzie czas że mała pójdzie do szkoły, ja do pracy mam pewność że w miarę szybko ją znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Ojej ale tu nerwowo dzisiaj
![]() Jeżeli chodzi o prace to zawsze jest ciężko zacząć-zwłaszcza leniuszką-ale jeżeli już się pójdzie do pracy,i przyjdzie dzień wypłaty,możesz sobie kupić co chcesz i nikomu nic do tego,wtedy doceniasz tą prace ![]() Może to się wydać dziwne ale moim zdaniem jak ktos chce to znajdzie prace...tylko musi naprawde jej szukać!!!!
#4347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4348 | |
Wtajemniczenie
|
Monia wracaj! Mam nadzieję że nie obraziłaś się
![]() Zupka wyszła pyszna ![]() ![]() Ale tak za mną chodził od dwóch tygodni że po prostu musiałam ![]() Miłego wieczorku dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Tak dla Waszej informacji leniem nie jestem. I pracę znaleźć chcę, a to, że teraz nie szukam wynika z faktu, że czekam za decyzją na staż.
No najłatwiej jest gadać, że jak sie chce prace sie znajdzie, a co. Bo praca na ulicy leży. A bezrobocie wśród młodych 30 % sięgnęło. Wymyśliłam to sobie wszystko, no doprawdy. Nie potrzebuję dobrych rad, dobrze wiem co mam robić. To że mnie utrzymuje ojciec dla was jest wielką łaską? Ciekawe co byście wy na miejscu mojego ojca zrobiły, gdyby wasze dziecko zostało bez środków na utrzymanie. Żadnych. Wywaliłybyście je na zbity pysk? Pod most? I na prezent na nową droge życia stos kartonów dały? Pomyślcie trochę o tym? Nie każdy ma tak wygodnie, jak niektóre z was. Studia to rarytas, rozrywka, a praca to taki kaprys, jak bede chciala to pojde - tak to widze. Mi nikt na naukę nie dawał pieniędzy. Sorry, ale naprawdę Joanna wkurzyłaś mnie swoim postem, bo ja dobrych rad nie oczekiwałam ani nie potrzebowałam i nie potrzebuję. I dla waszej wiadomości, doskonale wiem co to ciężka praca i harówka 12 - 10 godzinna w pełnym słoncu 35 stopni. Doskonale to wszystko wiem. Nieraz lądowałam z poparzeniami i omdleniami na izbie przyjec. W deszczu też pracowałam i jakos nie narzekałam. I niech nie pieprzy mi ktoś kto pracy szukać nie musi, że to jest do cholery prosta sprawa tylko trzeba chcieć!!! Sorry. Jestem wściekła. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-26 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
[/B]No ja już nic nie mowie ... Żle nie chciałam - ale zmęczona po drodze jestem to nie zdzierżyłam .. fakt że podejście do życia Milenki jest mi poprostu bliższe - wiec wezmę z niej przykłąd i nie będe sie wypowiadac
![]() Btw ja w czasie studiów pracowałam w bardzo różnych zawodach - w duzej mierze fizycznie ... tak że los sie odmienia ale głównie tym co go biorą w swoje ręce ![]() ![]() ![]() Carlaja sama nie jestem pewna czy dobrze to robie ![]() ![]() Są szkoły zeby to robić trzymajac nogi w górze - ale stwierdziłam że bez przesady ![]() ![]() Co do oczyszczania ja nie mam sokowirówki wiec nastawiam sie na przyszła środe bo bede tydzień u teściowej a ona chyba ma takie bajera ![]() ![]() A w ogóle wróciłam do domu ... M. nawet zakupy zrobił i wiatr w lodówce nie hula ![]() ![]() ![]() Ale żeby nie było zbyt różowo - to kot mi sie ślini ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.