|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
|
|
|
|
#2402 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam podforum sex
![]() Maly cytacik ![]() Ale wracając do pytania (tak na chłopski rozum): penis wykształca się z łechtaczki (w życiu płodowym) to i zakończenia nerwowe - co za tym idzie odczucia - muszą być zbliżone.. |
|
|
|
#2404 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad talerza po spaghetti (z makaronem typu kolanko)
Cytat:
Jak molestowanie, jak kara cielesna, wymierzona dłonią na gołą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39491432]Emm... wezwanie na komisje wojskowo dostałem czy jak to tam się zwie [/QUOTE]Będą Cię macać po worku i kazać Ci kaszleć w tym intymnym momencie ![]() Cytat:
--- Byłem w kościele na wieczornej mszy, normalnie o mało co się parę razy nie poryczałem, tak mnie wzruszenie naszło Ech... ja to jednak jestem dobry, wrażliwy, miłosierny, praworządny i pokorny, no nie uciekniesz przed prawdą ![]() Więc se lepiej ku*wa uważajcie, w jakim tonie piszecie do mnie posty tutaj ![]() |
||||||
|
|
|
#2405 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
no chwała wojownikom nie, bo pewnie tera bym płakała
Cytat:
Cytat:
ale kolorówkę paznokcie i biust mnie trochę kręcą bym się dowiedziała czegoś fajnego Cytat:
słyszelim o takim. albo czy na pobliskie pola kto osadu z oczyszczalni nie wozi (a przy okazji do cudzego stawu i część osadu i spływ trafia). słyszelim o takim. albo czy wuaściciel stawu nie skarmia rybek padliną. albo gdzie woda siarkowa dla ryb niedobra. nie obrzydzam i nie wiem jak na oficjalnych stawach pilnowanych duzych i w ogóle, ale jako żona wędkarza trochi się nasłuchałam gdzie warto a gdzie nie wolno jechać po obiad, przynajmniej w moim promieniu 100 km. i tu gdzie warto to nie wolno łowić pospolitą ludzią ![]() podobnie z nowalijkami - pryskanie, podlewanie szambem i podsypywanie czym się da a na ryneczku ekologiczneeeeee!!!!! tylko u mie!!!!!!!!! Cytat:
2. od pół roku bez przerwy tardyferon 80, wcześniej 200 przez 3 mies + 1 przerwa, 3 mies + przerwa it w kółko przez 1,5 roku, odnawiałam bo słabłam po odstawieniu. nie wiem czy to niedobór czy słaba wchłanialność czy w ogóle się nie wchłania. lekarz stwierdził, że on więcej nie może, skoro jeszcze żyję i innych objawów nie mam i inne wyniki w normie to "taka uroda mojej krwi" - już się z tego z Rejcz śmiałam i nie wiem co z tym dalej robić bo to już 3-ci lekarz co tak to zostawia i mówi, żeby się nie martwić skoro się czuję ok pietruszkę i mięso czerwone uwielbiam [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39491432]Emm... wezwanie na komisje wojskowo dostałem czy jak to tam się zwie [/QUOTE] sorki ale odpowiedzi na to pyt mię rozbroiły na 15 minut cherbata jest z cukrem i patykami a herbata jest gorzka i bleeee Cytat:
Cytat:
chrome wiesza Winter - futro dotleniłam musk na noc, wywiało mi resztki pomyślunku i teraz obowiązałam się chuopu kolacją zapodać. i książkę czytam, wciągnęli mię
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam na strychu swoją skakankę z lat szkolnych
I wymiękłam, jak przeczytałam w sieci, że "wystarczy 30 minut dziennie, żeby schudnąć!" wystarczy??? jak po 3 minutach padłam i ledwie dycham
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-02-27 o 20:44 |
|
|
|
#2407 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
środkowa część pierwszego akapitu brzmi jak część kazania No a koniec posta to szatan miota Twą duszą i chce Cię zniewolić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-27 o 20:45 |
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
2. jakom?
|
||
|
|
|
#2409 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mizon Snail Recovery Gel Cream https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...gel-cream.html Ale chyba Szatanka krytykowała, że ją wysypało po nim i w ogóle be. |
|
|
|
|
#2410 |
|
Wtajemniczenie
|
Pan Lodowego Ogrodu część czwarta, najgrubsza, ostatnia - płaczę i ubolewam nad tym
ma łeb facet
|
#2411 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2412 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Poczekaj jeszcze z miesiąc to wydam pełnowartościową opinię
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2415 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i zapomniałam! pogratulować Roz zostania niedługo nietopszem ![]() ![]() (nie wiem czy tu przeczyta, chyba Jej pw muszę napisać )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2417 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Patrzcie co znalazłam, Azjaci to są jednak pomysłowi
|
|
|
#2418 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ciężko powiedzieć niepodobna mi do niczego co czytałam i zarazem podobna do wszystkiego. bo: jeden wędrowiec ratujący świat ale z pomocą potem kolegów ale w sumie sam. bo magia. bo krwawa jatka podstępy potwory uje muje dzikie węże. bo dwie historie splecione w jedną. bo nic nie jest tam gdzie powinno być i ani razu nie wymyśliłam co się stanie jak oni to zrobią. i trochę naszego świata i ichniego. i tak dzika dziwna i pokręcona wizja ichniego świata inspirowana naszym że jak czytam i widzę to przed oczami to czasem mi słabo a czasem nie wierzę, że ktoś to tak wymyślił bo ja bym tak tego za chiny i za milion nie wymyśliła.znalazłam w biblio przypadkiem pierwsze tomy a trafiłam swojego hiciora i jak później doczytałam chyba hiciora fogle i jak książka Grysia będzie druga co zakupię, tak ta seria będzie pierwszą amen.
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2422 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ni wim czy już nie złożyła
Ale na Ciebie i tak nic nie działa, szkoda kasy
|
|
|
#2423 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2424 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2426 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na razie nie biorę, bo mam zapas różnych kremów, poza tym poczekam czy Redzi zaszkodzi czy jednak nie
|
|
|
#2427 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoł - magia potfory to nie dla mnie ale reszta kusi i co teraz? spacer do biblio ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-27 o 22:21 |
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

! i to miałaby być kara

Choć słyszałem onegdaj, że najbezpieczniejsze są nasze rodzime, jeziorne (z morskimi też różnie, zresztą co się dziwić, ile tego syfu rzekami do Bałtyku wpada)
słyszelim o takim. albo czy na pobliskie pola kto osadu z oczyszczalni nie wozi (a przy okazji do cudzego stawu i część osadu i spływ trafia). słyszelim o takim. albo czy wuaściciel stawu nie skarmia rybek padliną. albo gdzie woda siarkowa dla ryb niedobra. nie obrzydzam i nie wiem jak na oficjalnych stawach pilnowanych duzych i w ogóle, ale jako żona wędkarza trochi się nasłuchałam gdzie warto a gdzie nie wolno jechać po obiad, przynajmniej w moim promieniu 100 km. i tu gdzie warto to nie wolno łowić pospolitą ludzią
i nie wiem co z tym dalej robić bo to już 3-ci lekarz co tak to zostawia i mówi, żeby się nie martwić skoro się czuję ok