|
|
#2431 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
więc jestem ostrożna jesli chodzi o azjatyckie cuda.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
bo że utyje to nie mam co liczyć albo, że ja schudne ![]() Cytat:
![]() ulep, ulep ![]() kuźwa zamówiłam
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno Misha i Emelong moga krzywdę zrobić...mam probki ale boje się je przetestować. Reszta jest fajna ( tfu tfu). Fakt,ze codziennie nie używam bo w domu mi się nie chce, tylko jak do ludzi idę . |
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jakby na nas nie podzialalo dla odmiany to Ci oddamy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to i potfory bardziej nasze nie jakieś abstrakcyjne przynajmniej w odbiorze realniejsze dla mnie ja w biblio w kolejce stałam po 3 i 4 część na listę się trzeba wpisać chętnych i potem dopytywać czy już ktoś oddał bo spoza listy nie oddadzą nikomu. przynajmniej u mnie takie obyczaje som aż 2 egzemplarze ost tomu kupili z czego drugi nówka nieśmigana jest u mnie, mam zaszczyt zaczytać go pierwsza od się polecam idę kargulów przelecieć
|
|
#2438 |
|
To ja :)
|
Miałam dziś ostrą wymianę zdań z ulubioną koleżanką... Będzie na biało, żeby przez przypadek ktos nie odczytał
Zaczęło się od tego... że inna koleżanka zapytała, czy zebrałam całą kwotę na prezent pożegnalny dla dziewczyny, która jutro odchodzi z firmy (szczęściara), mówię więc, że nie do końca, bo zadeklarowało się prawie 30 osób, a wpłaciło tylko 22. No to pytanie, czy mają się dołożyć, na co ja, że nie, że już się podokładałyśmy z kilkoma osobami i jest OK. A kupowałyśmy biżuterię, więc zamówiłam to już wcześniej, żeby zdążyli zrobić.Na co ten durny pantofelek, ameba w dziąsło skubana, zaczęła wrzeszczeć, że nie potrafię pieniędzmi gospodarować, że powinnam raz na zawsze zapamiętać, że jak się nie ma, to się nie kupuje... No szczęka mi opadła... Mówię, że nie proszę jej o więcej, niż się dołożyła, więc nie rozumiem, o co jej chodzi... A ta dalej, że ciągle sobie perfumy jakieś kupuję, a potem to narzekam... I że ona to nigdy kredytu nie wzięła, bo kredyt to zło, a jak ja wzięłam na mieszkanie, to znaczy, że wydaję więcej, niż powinnam i żyje ponad stan... No ma szczęście, że daleko stała, bo albo bym opluła, albo od razu za okno wyrzuciła... Co za menda!! Pytam, czy ja jej do porftela zaglądam, na co ona, że ona wiem, ona mi to mówi z dobrego serca... Że mam się uczyć!! Bo jak ona dom budowała, to jej mąż gazet nakupował budowlanych, wszystkiego się z nich nauczył i cały czas był przy robotnikach, żeby się ani złotówka nie zmarnowała!! (swoją drogą, ciekawe, ile jej zgniłych jajek za karę za to wmurowali ![]() I takie klimaty... Skąd się tacy ludzie biorą?? No jednokomórkowiec po prostu...
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
cudny
Cytat:
Mursz co za baba |
|
|
|
|
#2440 | ||
|
Konto usunięte
|
Różne oka ma?
![]() Cytat:
2. Choć Ty mnie pożałowałaś Cytat:
![]() Troszkę mnie zatkało Boszsz |
||
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że efekt aż tak piorunującyTruskawy braaaak
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-27 o 23:13 |
|
|
|
|
#2442 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
U nas* też onegdaj wykryto podwyższone miano E. Coli, spowodowane niezbyt szczelnymi zbiornikami na nieczystości ciekłe (zwane popularnie szambami) Pamiętam, że gdy śp. córka sąsiada chorowała na raka, lekarz onkolog odradzał ryby morskie na rzecz jeziornych właśnie, ale jaka jest prawda? Może taka, jak z nafaszerowanymi hormonami kutakami, od których facetom cycki rosną rzekomo ![]() * tj. nie w mojej rodzinie, a w zalewie okolicznym Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2443 |
|
To ja :)
|
No jak?? Pracownik roku przecież!!
Po dwakroć prawdę rzeczesz...
|
#2444 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39499180]1. Nie sądzę
W przeciągu tych 12 lat mogło się coś zmienić (no chyba, że w moim przypadku to nie była standardowa procedura) ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Nindżopesz
|
Jakby się kto sfoszył, że go wywaliłam ze znajomych na fejsiku to uprzejmie informuję, że wycofłam się stamtąd i oddałam konto Kruszynce. Wpierniczał mi się tam z grami więc się wkurzyłam, niech sam zarządza
|
|
|
|
#2447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. |
|
|
|
|
#2448 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39500189]1. Ponoć zależy jaki lekarz. Jedni tylko pytajo a drudzy sprawdzajo [/quote]Może po prostu wpadłem mu w oko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Pomacham Wam tylko. Dwa dni siedze w necie i szukam łachów na mą tłustą dupe/wróć/ brzuchol,co by nie być zaskoczoną jak przyjdzie wiosna Obczaiłam płaszcze,sztuk dwa,sukienki,żeby było na Wielkanoc,tuniki i skończyłam na paskach i bodach wyszczuplających:rolleyes :. Jestem wykończona Chodzenie po sklepach to ciężka robota jednak![]() Acha, i pidżamę ciepłą kupiłam,bo obiecałam mężowi oddać jego własną Czytałąm też o tej aferze z tym,którego imienia się tu nie wymawia, i jestem w szoku. . Ustawił sobie ścieżkę kariery po trupach.Megaloman a może nawet schizofrenik,który "wymyślił" sobie,że jest guru i zbawcą perfumowym I Was tez przeleciałam ![]() dobranoc |
|
|
|
#2450 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jedyny plus zimy to "odzież zakrywająca" właśnie; na przełomie marca/kwietnia zaczynam zazwyczaj lekko panikować (w sumie miesiąc jeszcze cały został, w sam raz na zrzucenie 8kg) ![]() --- Krem z ekstraktem ze sfermentowanego sera (firma od ślimunów) |
|
|
|
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiem po prostu że się zgadzam z Edytą zwłaszcza ad podkreślenie ad zakupy - nie bez powodu nei posiadam, od lat kilku już, nowych rzeczy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-28 o 01:03 |
||
|
|
|
#2452 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad zakupy, ja muszę coś kupić przed wyjazdem i mnie to przeraża, bo zimowe ciuchy dobrze ukrywały mój dodatkowy rozmiar, letnie nie będą takie łaskawe że o bikini nie wspomnę, dobrze że mam też jednoczęściowy kostium U mnie słońce i o 7 rano wreszcie jest widno macham
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39499180]Różne oka ma?
![]() [/QUOTE] Nie, to reakcja na lampę błyskową w moim smartfoniku ![]() Cytat:
Jak chcesz to mogę Mu wrzucac na tablice linki do środków czystości, mydeł, żeli pod prysznic itpitd ![]() Macham nad kawy i kawałka czekolady Studentska, a co tam, wieczorem siłka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-28 o 08:01 |
|
|
|
|
#2455 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Uwielbiam takich ludzi co się do wszystkiego wpieprzają ![]() U mnie tesz ![]() Fitam
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red mam zapytań , czy Ty stworzyłaś nowe konto na fejsu, bo mam zaproszenie, a nei dalej jak wczoraj byłam na Twoim koncie, miałam Cię w znajomych i to było inne konto
![]() Wolę się upewnić, bo przecież kradną konta na fejsie ![]() edit: chyba Twoje prawdziwe bo tamto znikło
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-02-28 o 09:18 |
||
|
|
|
#2457 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
redzia pisala ze oddala kruszyne konto swe
|
|
|
#2458 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Mother of Cats
|
I przy takim układzie mogę rano wstawać
a nie po ciemku, brrrr. No to się dowiedziałam... Macham i spadam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

więc jestem ostrożna jesli chodzi o azjatyckie cuda.

albo, że ja schudne 

i co teraz?

co za baba
że efekt aż tak piorunujący

Chodzenie po sklepach to ciężka robota jednak![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i zapiekanki