Scent Bar XLVIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-28, 10:01   #2461
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XLVIII

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Red mam zapytań , czy Ty stworzyłaś nowe konto na fejsu, bo mam zaproszenie, a nei dalej jak wczoraj byłam na Twoim koncie, miałam Cię w znajomych i to było inne konto

Wolę się upewnić, bo przecież kradną konta na fejsie

edit: chyba Twoje prawdziwe bo tamto znikło
Kruszynka coś tam knuje, ja już się fejsa nie tykam bo znowu będzie mi kazał coś klikać i wysyłać sobie gifty
A co najdziwniejsze obraził się, że kasuję i zmieniam dane - co go to obchodzi

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
dzięki no Jak chcesz to mogę Mu wrzucac na tablice linki do środków czystości, mydeł, żeli pod prysznic itpitd
Tamponów, podpasek i muncapów

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a już myślałam ze to Ty cięgle w coś grasz
No właśnie psuł mi PR! A jeszcze ściemniał, że tego "nikt nie widzi". Jeszcze mnie wkurzało, że ktoś znajomy mnie czasem bezskutecznie zagadywał bo to on tam siedział i klikał.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:04   #2462
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Kruszynka coś tam knuje, ja już się fejsa nie tykam bo znowu będzie mi kazał coś klikać i wysyłać sobie gifty
w ogóle dziwne że se konta nie założy swojego tylko Twoje zajmuje

no ale zaproszeń mi wysłałaś?

Ty weź mu wyślij takiego gifta z piąchy żeby mu foszenie obeleco wyleciało z zakończenia szyi

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 10:09   #2463
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
w ogóle dziwne że se konta nie założy swojego tylko Twoje zajmuje

no ale zaproszeń mi wysłałaś?

Ty weź mu wyślij takiego gifta z piąchy żeby mu foszenie obeleco wyleciało z zakończenia szyi
1. nie, nie, to było tak, że ja się w którymś momencie wkurzyłam i chciałam całkowicie wypisać z fejsa - ale chyba nie można wszak, więc pouusuwałam wszystkie kliknięcia "lubię to", fotkę, znajomych, swoje dane, zmieniłam na jego pseudonim, na jego mail i tyle. Będzie chciał z tego korzystać to niech korzysta, nie będzie to przepadnie w mrokach internetu. A nie chciałam zostawiać swojego maila bo codziennie przyłaził spam, że Kruszynka wysłał mi zaproszenia do gier.
2. najpierw go usunęłam z rozpędu a potem wysłałam, w końcu musi komuś wysyłać te prośby o gifty
3. częściej to mam ochotę spakować któreś z nas i podziękować za współpracę

Stary 2013-02-28, 11:00   #2464
golden_eye
Wtajemniczenie

macham znad kawy i paracetamolu

Mursz poradź koleżance żeby poszła na kolejne zwolnienie bo zwarcie miała na stykach i przyda się jej odpoczynek a Ty jak zawsze zrobisz za nią jej robotę i mówisz to ze szczerego serca bo się martwisz o jej ueb i że jak ona będzie odchodzić to na pewno jej prezentu nie kupisz jak się wszyscy nie zrzucą skoro tak dba o oszczędności innych
przyjdzie i na nią kredyt

zdenerwowałam się i zapomniałam co chciałam i komu odpisać. nic mnie tak nie wk... jak zaglądanie do obcego portfela, w obce łóżko i obce życie przez kogoś komu absolutnie nic do tego.
Stary 2013-02-28, 11:07   #2465
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

zdenerwowałam się i zapomniałam co chciałam i komu odpisać. nic mnie tak nie wk... jak zaglądanie do obcego portfela, w obce łóżko i obce życie przez kogoś komu absolutnie nic do tego.
Kumam To jak tam sprawy łóżkowe i ile masz na koncie?

Mejkap zrobiony, trza zbierać dooopsko do roboty

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 11:15   #2466
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ja tak też robię ale nie tylko w necie ale w stacjonarnym też
W stacjonarnych też tak robie
Zawsze wklądam do koszyka jakieś czipsy albo inny badziew, a potem mnie sumienie rusza i odkładam na półkę...jak już mam do kasy iść
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 11:32   #2467
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie psuł mi PR! A jeszcze ściemniał, że tego "nikt nie widzi". Jeszcze mnie wkurzało, że ktoś znajomy mnie czasem bezskutecznie zagadywał bo to on tam siedział i klikał.
Ja myślałam podobnie jak Ewusia

Cytat:
1. nie, nie, to było tak, że ja się w którymś momencie wkurzyłam i chciałam całkowicie wypisać z fejsa - ale chyba nie można wszak, więc pouusuwałam wszystkie kliknięcia "lubię to", fotkę, znajomych, swoje dane, zmieniłam na jego pseudonim, na jego mail i tyle. Będzie chciał z tego korzystać to niech korzysta, nie będzie to przepadnie w mrokach internetu. A nie chciałam zostawiać swojego maila bo codziennie przyłaził spam, że Kruszynka wysłał mi zaproszenia do gier.
2. najpierw go usunęłam z rozpędu a potem wysłałam, w końcu musi komuś wysyłać te prośby o gifty
3. częściej to mam ochotę spakować któreś z nas i podziękować za współpracę
Jak to się zmienia? Chciałam zmienić maila, a udało mi się ino dodać drugi, a tamten pierwszy został No bo przecie by było bez sensu, jeśli nie mam już danego maila mieć go wpisanego i na niego otrzymywać np. powiadomienia

Znad wiosny?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 11:38   #2468
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no przecież to cały Kruszynka więc to nie jest dzifne fogle

Cytat:

Cytat:
częściej to mam ochotę spakować któreś z nas i podziękować za współpracę

Cytat:

Mursz poradź koleżance żeby poszła na kolejne zwolnienie bo zwarcie miała na stykach i przyda się jej odpoczynek a Ty jak zawsze zrobisz za nią jej robotę i mówisz to ze szczerego serca bo się martwisz o jej ueb i że jak ona będzie odchodzić to na pewno jej prezentu nie kupisz jak się wszyscy nie zrzucą skoro tak dba o oszczędności innych
przyjdzie i na nią kredyt

enter
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 12:00   #2469
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Kumam 1. To jak tam sprawy łóżkowe i 2. ile masz na koncie?

Mejkap zrobiony, trza zbierać dooopsko do roboty
takie pytania to lajt
1. gra i buczy
2. ciagle za mało niestety

do spraw łóżkowych - przez 1,5 roku prawie byłam katowana wręcz (w porównaniu do poprzednich lat gdzie było tylko molestowanie) z okazji że mój brat sie rozmnożył, pytaniami o dziecka, o moją płodność i czy wszystko w porządku z moim chuopem, że didy są fajne i zrób se już i czy naprawdę poważnie o życiu myślę bo jak tak to juz dawno powinnam mieć dida a na końcu hity - powinnam się wstydzić (!) że mój młodszy brat ma już synka(a za 2 miechy dwójkę) a ja nie, że mnie wyprzedził. ogarnij się masz juz XX lat czas zacząć żyć na poważnie ja w twoim wieku dzieckado komunii posyłałam! ja już mam dida , , a ty starsza jesteś i nic? nie staracie się? może pokazac ci jak się robi? jak twój mąż nie potrafi to przyjdź do mnie albo niech on przyjdzie to mu powiem co sie gdzie wkłada.
wszystko niemal wyłacznie na spotkaniach rodzinnych, przy publice, tak, żeby jak najbardziej w zakłopotanie wprawić i poużywać sobie. i przez kogo? przez ludzi, których widziałam raz, dwa razy w roku albo przez znajomych mojego brata czy bratowej, ludzi zupełnie mi obcych i nielubianych. co im do tego?
nic do nich nie trafiało, niczego nie rozumieli i wręcz bawiło ich moje tłumaczenie i moje nerwy na kolejne ich docinki. nawet na uj cię to obchodzi nie było reakcji. ten typ tak ma. zielony żelek zamiast mózgu i własne kompleksy leczone kosztem innej osoby, podbijanie sobie swojej zayebistości przez zgnojenie kogoś innego i wytknięcie mu urojonych wad na tle własnych osobistych "sukcesów" w postaci dzieci czy domu bez kredytu

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2013-02-28 o 12:10
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 12:11   #2470
aileenn
Mother of Cats

Golden, co do białego - to się w głowie nie mieści. Faktycznie żelki zamiast mózgu, a o empatii czy po prostu jakim takim wychowaniu to nawet się im nie śniło

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 12:21   #2471
Spoora
Zakorzenienie

Golden

Stary 2013-02-28, 12:28   #2472
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Golden, co do białego - to się w głowie nie mieści. Faktycznie żelki zamiast mózgu, a o empatii czy po prostu jakim takim wychowaniu to nawet się im nie śniło
ano. podobnych ich mondrości na inne tematy jest więcej
Stary 2013-02-28, 12:37   #2473
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:

do spraw łóżkowych - przez 1,5 roku prawie byłam katowana wręcz (w porównaniu do poprzednich lat gdzie było tylko molestowanie) z okazji że mój brat sie rozmnożył, pytaniami o dziecka, o moją płodność i czy wszystko w porządku z moim chuopem, że didy są fajne i zrób se już i czy naprawdę poważnie o życiu myślę bo jak tak to juz dawno powinnam mieć dida a na końcu hity - powinnam się wstydzić (!) że mój młodszy brat ma już synka(a za 2 miechy dwójkę) a ja nie, że mnie wyprzedził. ogarnij się masz juz XX lat czas zacząć żyć na poważnie ja w twoim wieku dzieckado komunii posyłałam! ja już mam dida , , a ty starsza jesteś i nic? nie staracie się? może pokazac ci jak się robi? jak twój mąż nie potrafi to przyjdź do mnie albo niech on przyjdzie to mu powiem co sie gdzie wkłada.
wszystko niemal wyłacznie na spotkaniach rodzinnych, przy publice, tak, żeby jak najbardziej w zakłopotanie wprawić i poużywać sobie. i przez kogo? przez ludzi, których widziałam raz, dwa razy w roku albo przez znajomych mojego brata czy bratowej, ludzi zupełnie mi obcych i nielubianych. co im do tego?
nic do nich nie trafiało, niczego nie rozumieli i wręcz bawiło ich moje tłumaczenie i moje nerwy na kolejne ich docinki. nawet na uj cię to obchodzi nie było reakcji. ten typ tak ma. zielony żelek zamiast mózgu i własne kompleksy leczone kosztem innej osoby, podbijanie sobie swojej zayebistości przez zgnojenie kogoś innego i wytknięcie mu urojonych wad na tle własnych osobistych "sukcesów" w postaci dzieci czy domu bez kredytu

No ale zaraz, co się dziwicie?przecież od lat i przez lata następne znaczna większość ludzi(młodych też) uważa/będzie uważać że do 25 lat powinno się ożenić/wyjść za mąż, mieć co najmniej dwójkę dzieci, mąż ma pracować i dobrze zarabiać i być obsługiwanym przez żonę typu podany obiadek, posprzątane, dzieci po cichutku bawiące się w pokoju bo Tato zmęczony, a wieczorem grzecznie ma rozkładać nogi bo to Jej obowiązek. Coś pominęłam
A jak nie masz dzieci to znaczy że nie możecie/macie problem i na nic tłumaczenia : nie chcemy mieć dziecitaki naród

A chciałam Wam się pochwalić/pożalićw nocy ptaki taaaaaaaak śpiewały że nie spałam

Flo jedź ze znajomymi na urlop do np Wenezueli tam gdzie okrąglejsze kształty są preferowane niż kościste wieszaki

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2013-02-28 o 12:42
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 12:58   #2474
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no to możesz miec jak najbardziej niedobór witamin , weź se kup jakieś i bierz
biorę suple, witaminy, minerały, ponad normę
ale może za krótko

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jesteś hardcorem
oby było ok z ręką

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dobre gipsy robio teraz, rispect - ja mój rozwaliłam laaaata temu swietlne w kilka minut

yyyy mi od razu powiedzieli kiedy mam się stawić na taką wizytę, za ile tyg i odczekałam swoje 6 godzin w kilkakrotnie zakręcającej kolejce do lekarzy
nom, pancerny gips obronny
stać na nim mogę, a się nie ugnie

właśnie 2 razy w takich kolejkach wystawałam
zapomnieli powiadomić, że tylko ze skierowaniem na niezbędne świadczenia można coś wystać
nie chce mi się nawet myśleć o tym

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Zdjęcie gipsu, to zdjęcie gipsu, ale skierowanie na rehabilitację nadgarstka po takim czasie, to ważna rzecz... Miałam resekcję kości grochowatej i fastrygę na torebce stawowej, bo mi się rozciągnęła za mocno, to po zdjęciu ortezy (6 tyg.) ręką ruszałam tylko na 2 cm w jedną i w drugą stronę...
szydełkiem i basenem się będę rehabilitować

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
1. gra i buczy
a furczy?

- panie doktorze, przepisze mi pan coś na potencję, chciałbym żeby mi znowu furczał
- dobrze, fosfor damy
- allle ja tylko chciałem żeby mi furczał, a nie świecił!

co do białego

ja natomiast jestem całkowicie niezainteresowana cudzym seksem
a tu koleżanka mi się zwierza z 2 kochanków (a ma jeszcze męża), ciągle wpadam na kolegów z kochankami, koledzy mi opowiadają o tym jakie nieudane pożycie mają.... i jak tu wierzyć w zdrowe związki....
w dodatku najwięcej tego tam gdzie z zewnątrz obnoszą się z wielką miłościa albo wyglądają na bardzo dopasowane pary

okienko odpowiedzi wygląda już normalnie

idę po
Stary 2013-02-28, 13:03   #2475
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
No ale zaraz, co się dziwicie?przecież od lat i przez lata następne znaczna większość ludzi(młodych też) uważa/będzie uważać że do 25 lat powinno się ożenić/wyjść za mąż, mieć co najmniej dwójkę dzieci, mąż ma pracować i dobrze zarabiać i być obsługiwanym przez żonę typu podany obiadek, posprzątane, dzieci po cichutku bawiące się w pokoju bo Tato zmęczony, a wieczorem grzecznie ma rozkładać nogi bo to Jej obowiązek. Coś pominęłam
A jak nie masz dzieci to znaczy że nie możecie/macie problem i na nic tłumaczenia : nie chcemy mieć dziecitaki naród

A chciałam Wam się pochwalić/pożalićw nocy ptaki taaaaaaaak śpiewały że nie spałam
1.
2. zdecydowanie chwalisz się

oooo. organizują przelot koło Marsa, można zgłaszać chętnych, małżeństwa mile widziane.
teraz każdy typuje swoich pasażerów Nostromo i wysyła ich na tego Marsa i świat od razu robi się piękniejszy dziś

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2013-02-28 o 13:06
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 13:04   #2476
Pin up girl
Zakorzenienie

Golden, współczuję. Ja na twoim miejscu wyszłabym i trzasła dżwiami.

Założyłam stanik na bluzkę. Idę do Tesco szukać Bingo i Joanny b/s, może tym razem się uda.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 13:06   #2477
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

a tu koleżanka mi się zwierza z 2 kochanków (a ma jeszcze męża), ciągle wpadam na kolegów z kochankami, koledzy mi opowiadają o tym jakie nieudane pożycie mają.... i jak tu wierzyć w zdrowe związki....
w dodatku najwięcej tego tam gdzie z zewnątrz obnoszą się z wielką miłościa albo wyglądają na bardzo dopasowane pary
W moim otoczeniu podobnie niestety

Cytat:
1.
2. zdecydowanie chwalisz się
No takie trele urządzały że aż miło było o wiośnie pomyśleć

Stary 2013-02-28, 13:14   #2478
Katty_p13
Piers do przodu

Szatą - u mnie wrony tak kraczą od rana na skwerze, że normalnie myśli własnych nie słychać czyli wiesna panie sierżancie
Stary 2013-02-28, 13:14   #2479
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jak to się zmienia? Chciałam zmienić maila, a udało mi się ino dodać drugi, a tamten pierwszy został No bo przecie by było bez sensu, jeśli nie mam już danego maila mieć go wpisanego i na niego otrzymywać np. powiadomienia
Nie wiem w końcu jak bo ja tylko pozmieniałam dane, imię itp. a maila już TŻ bo zapomniałam jaki on ma. Ale chyba normalnie edytujesz to pole gdzieś tam w głównych ustawieniach, podajesz ponownie hasło, zapisujesz i wsio.

Cytat:
no przecież to cały Kruszynka więc to nie jest dzifne fogle
Tia...

Golden, fajni ludzie
Namówiłaś mnie na PLO, zażyczę sobie na urodziny czy coś (jeeeeszcze se poczekam ale teraz i tak nie mam okazji czytać).

Stary 2013-02-28, 13:20   #2480
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Założyłam stanik na bluzkę. Idę do Tesco szukać Bingo i Joanny b/s, może tym razem się uda.
Ale w tym staniku na bluzce idziesz ?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Nie wiem w końcu jak bo ja tylko pozmieniałam dane, imię itp. a maila już TŻ bo zapomniałam jaki on ma. Ale chyba normalnie edytujesz to pole gdzieś tam w głównych ustawieniach, podajesz ponownie hasło, zapisujesz i wsio.
No właśnie nie bardzo chyba, bo jak podałam nowy mail to miałam dwa i ten drugi jako dodatkowy

Stary 2013-02-28, 13:20   #2481
Parabelka
Panaroja

Znad cherbaty o byłym aromacie rumowym i wyjatkowo bez patykuf
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Baru drogi, dlaczego do kupy nędzy "cherbata"?
a dlaczego nie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
To masz jakas "lajtową" wersje

Moja śmierdzi niesprzątaną oborą
moja tradycyjna czyli niearomatyzowana , śmierdzi butwiejącą chałupą ze skansenu , w sumie może to być i obora , ale bez zawartości
Cytat:
ale wiosen ma mniej
nie no faktoza, genetycznie można być obdarzonym i obciążonym - nie ma bata
ona z frakcji gałązkowatych zapewne
ba , ja w jej wieku tyłam od patrzenia na jedzenie a ona gałązka owszem , ale nabita i umięśniona , ech
Cytat:
Dla tych co nie mają FB- czyż ta minka nie jest urocza?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Jak molestowanie, jak kara cielesna, wymierzona dłonią na gołą ?

Obawiam się, że może być, eee... zbyt cytrynowy, napar ów

Byłem w kościele na wieczornej mszy, normalnie o mało co się parę razy nie poryczałem, tak mnie wzruszenie naszło Ech... ja to jednak jestem dobry, wrażliwy, miłosierny, praworządny i pokorny, no nie uciekniesz przed prawdą

Więc se lepiej ku*wa uważajcie, w jakim tonie piszecie do mnie posty tutaj
1.no wiesz , to zależy od indywidualnych upodobań poza tym możesz zostac oskarżon o znęcanie się oraz naruszenie nietykalności i zły dotyk , nie mówiąc o gwałcie moralnym na niewinnej istocie o psychice nieskażonej żadnym wysiłkiem umysłowym
2.no mnie sie też tak zdaje , ale może dosypię jej do jakiejś cherbaty i zobaczę co wyjdzie
3.
Cytat:
2. od pół roku bez przerwy tardyferon 80, wcześniej 200 przez 3 mies + 1 przerwa, 3 mies + przerwa it w kółko przez 1,5 roku, odnawiałam bo słabłam po odstawieniu. nie wiem czy to niedobór czy słaba wchłanialność czy w ogóle się nie wchłania. lekarz stwierdził, że on więcej nie może, skoro jeszcze żyję i innych objawów nie mam i inne wyniki w normie to "taka uroda mojej krwi" - już się z tego z Rejcz śmiałam teraz wyniki mam poniżej normy ale jest fajnie póki biorę tabsy i nie wiem co z tym dalej robić bo to już 3-ci lekarz co tak to zostawia i mówi, żeby się nie martwić skoro się czuję ok
pietruszkę i mięso czerwone uwielbiam
ale to hematolog tak Cie prowadzi czy zwykły POZ ?może preparat nie ten albo zaburzenia wchłaniania albo nadmierna utrata albo nośnika białkowego brakuje? cos poza morfologią i poziomem żelaza miałaś robione ?
Cytat:
Byłeś na mszy? rozumiem, ćwiczysz przed konklawe
środkowa część pierwszego akapitu brzmi jak część kazania
No a koniec posta to szatan miota Twą duszą i chce Cię zniewolić

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 13:24   #2482
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Szatą - u mnie wrony tak kraczą od rana na skwerze, że normalnie myśli własnych nie słychać czyli wiesna panie sierżancie
Wiesz, to już wolę swoje trele

Cytat:
Znad cherbaty o byłym aromacie rumowym i wyjatkowo bez patykuf
A fłaśnie, byłam dziś w Duce i widziałam cudny zaparzacz do herbaty
Może mi ktoś sprezentuje?

Aaa no i tak patrzę na niego myśląc o Tobie żebyś już tych patyków nie musiała pić

Stary 2013-02-28, 13:37   #2483
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
kremu

ciężko powiedzieć niepodobna mi do niczego co czytałam i zarazem podobna do wszystkiego. bo: jeden wędrowiec ratujący świat ale z pomocą potem kolegów ale w sumie sam. bo magia. bo krwawa jatka podstępy potwory uje muje dzikie węże. bo dwie historie splecione w jedną. bo nic nie jest tam gdzie powinno być i ani razu nie wymyśliłam co się stanie jak oni to zrobią. i trochę naszego świata i ichniego. i tak dzika dziwna i pokręcona wizja ichniego świata inspirowana naszym że jak czytam i widzę to przed oczami to czasem mi słabo a czasem nie wierzę, że ktoś to tak wymyślił bo ja bym tak tego za chiny i za milion nie wymyśliła.
podobna do filmu Outlander (a raczej film podobny, bo książka była pierwsza )

Red, bier, dobre mieszanka sf i fantasy, świat przyszłości, bohater pół-Polak pół-Fin (o jak on cudnie bluzga po fińsku! ) zostaje wysłany na planetę, na której odkryto cywilizację podobną od naszej, ale tamci ludzie żyją niczym w średniowieczu w świecie pełnym magii
Fajne jest

Ale se imię walnęłaś na fejsie

Golden_eye
i dobrze rozumiem
jejaaa, jak mnie wkułfia wtrącanie się do czyjegoś życia prywatnego
Chociaż u mnie o dzieciach cisza, tylko się wszyscy wokół wpierniczają czemu chuopa nie mam i nie sram się desperacko, żeby jak najszybciej za mąż wyjść

Cytat:
to dla mnie już za późno
jako panna w wieku 25+ mogę już oficjalnie zwać się Starą Panną

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-02-28 o 13:45
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 13:38   #2484
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a furczy?

- panie doktorze, przepisze mi pan coś na potencję, chciałbym żeby mi znowu furczał
- dobrze, fosfor damy
- allle ja tylko chciałem żeby mi furczał, a nie świecił!

co do białego

tego tez nie rozumiem. tajemnica jest tajemnicą jak sie o niej nie mówi. jak się mówi o tym wszystkim niezainteresowanym, poza jedynym zainteresowanym małżem to co to za tajemnica
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Spoora
Ale w tym staniku na bluzce idziesz ?

no właśnie o to tez chciałam zapytać
Cytat:

Namówiłaś mnie na PLO, zażyczę sobie na urodziny czy coś (jeeeeszcze se poczekam ale teraz i tak nie mam okazji czytać).
warto, ja też życzenie złożę na urodziny albo od osiołka na komplet osobisty bo przynajmniej ze czy razy jeszcze muszę to przelecieć dla pełniejszego obrazu.
Stary 2013-02-28, 13:43   #2485
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No właśnie nie bardzo chyba, bo jak podałam nowy mail to miałam dwa i ten drugi jako dodatkowy
Nie wiem, może i u mnie tak jest, TŻ przy okazji zmienił hasło więc już nie zerknę.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Red, bier, dobre mieszanka sf i fantasy, świat przyszłości, bohater pół-Polak pół-Fin (o jak on cudnie bluzga po fińsku! ) zostaje wysłany na planetę, na której odkryto cywilizację podobną od naszej, ale tamci ludzie żyją niczym w średniowieczu w świecie pełnym magii
Fajne jest

Ale se imię walnęłaś na fejsie
Wezmę wezmę!
A imię to nick Kruszynki

Cytat:
warto, ja też życzenie złożę na urodziny albo od osiołka na komplet osobisty bo przynajmniej ze czy razy jeszcze muszę to przelecieć dla pełniejszego obrazu.
Może jak zacznę zarabiać to se sama kupię (kiedy to będzie!) a może trafi się używany zestaw na Alledrogo. Ogólnie to ja zbieram cykle fantasy i stawiam na półeczce (po przeczytaniu ofkors ) Potem będę tym dida katować.

Stary 2013-02-28, 13:44   #2486
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Miałam dziś ostrą wymianę zdań z ulubioną koleżanką...
I takie klimaty... Skąd się tacy ludzie biorą?? No jednokomórkowiec po prostu...
jednokomórkowców nie obrażaj , bez nich ciasta drożdżowego i alko by nie było ani chlepka i jogutru i takie tam matko co za baba , chamidło pierwsza klasa

Cytat:
Dlatego trza mieć dom ze strychem, piwnicą i dużym garazem bynajmniej nie na auto

Moja zgniłą i zużytą totalnie szmatą
1.haha , ino skont go wzionć
2. tys piknie
Cytat:

o hezusie że Murszafa zacytuję po pierwsze nigdy i nikomu nie wolno się tłumaczyć , po drugie albo olać albo publicznie zrugać bluzgiem żeby sie łaskawie odp....lili , bo nie ich sprawa , Ty im pod kołdrę nie zaglądasz i kategorycznie żadasz wzajemności plus ewentualnie zadać jakiś krepujące pytania , niekoniecznie prawdziwe , ale pod hasłem , że słyszałam że cośtamcośtam

Cytat:
A niby dlaczego się tłumaczyć ? Z takich rzeczy nikt się nie tłumaczy , zwłaszcza obcym ludziom , jeżeli się zaczyna tłumaczyć , daje się przyzwolenie psychiczne na dalsze włażenie z butami we własne życie ! odpowiedź na pytanie "dlaczego nie macie dzieci" powinna brzmiec za każdym razem "nie wasza sprawa" . Takie wypytywanie to jest szczyt chamstwa , prostactwa i grubiaństwa , i należy takich od razu młotem po łbie , bo inna argumentacja nie trafia .
Cytat:
A fłaśnie, byłam dziś w Duce i widziałam cudny zaparzacz do herbaty
Może mi ktoś sprezentuje?

Aaa no i tak patrzę na niego myśląc o Tobie żebyś już tych patyków nie musiała pić
on wygląda jak opakowanie tuszu do rzęs
ale ja pijam cherbate a on do herbaty , więc się nie nada , zresztą nie lubię zaparzaczy , zawsze mi się zdaje , że cherbata metalem jedzie i napar się nie wypłukuje do otoczenia z tego zaparzacza .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 13:48   #2487
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, może i u mnie tak jest, TŻ przy okazji zmienił hasło więc już nie zerknę.
To jak się kiedyś pogodzicie, tj. Kruszynka się odfoszy to spytaj Go

Stary 2013-02-28, 13:50   #2488
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
ale to hematolog tak Cie prowadzi czy zwykły POZ ?może preparat nie ten albo zaburzenia wchłaniania albo nadmierna utrata albo nośnika białkowego brakuje? cos poza morfologią i poziomem żelaza miałaś robione ?
POZ. mogę tak z niczego bez skierowania do hematologa iść? ony co mie leczyły mówiły że nie wchłaniam chyba ale nic więcej nie robiły. coś poza to krzepliwość robiłam i jest ok.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
podobna do filmu Outlander (a raczej film podobny, bo książka była pierwsza )

Fajne jest

Golden_eye
jejaaa, jak mnie wkułfia wtrącanie się do czyjegoś życia prywatnego
nie czytałam wyguglam zaraz i zapożyczę

fogle się zakochałam w nim widzę go normalnie mój typ idealny

już się z tymi wieśmakami nie spotykam, unikam nawet jak się znajdujemy w tym samym domu w tym samym czasie, szkoda mi nerwów. a i zjazdy rodzinne mnie omijają z racji że daleko jestem i jakoś mi nigdy już nie po drodze i nie w ten weekend
Stary 2013-02-28, 13:53   #2489
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
A niby dlaczego się tłumaczyć ? Z takich rzeczy nikt się nie tłumaczy , zwłaszcza obcym ludziom , jeżeli się zaczyna tłumaczyć , daje się przyzwolenie psychiczne na dalsze włażenie z butami we własne życie ! odpowiedź na pytanie "dlaczego nie macie dzieci" powinna brzmiec za każdym razem "nie wasza sprawa" . Takie wypytywanie to jest szczyt chamstwa , prostactwa i grubiaństwa , i należy takich od razu młotem po łbie , bo inna argumentacja nie trafia .
Ja to wiem ale są też ludzie którzy nie potrafią powiedzieć: a co Ci do tego, nie Twoja sprawa itp
Z drugiej strony jakim burakiem trzeba być zadając takie pytania
Cytat:
on wygląda jak opakowanie tuszu do rzęs
ale ja pijam cherbate a on do herbaty , więc się nie nada , zresztą nie lubię zaparzaczy , zawsze mi się zdaje , że cherbata metalem jedzie i napar się nie wypłukuje do otoczenia z tego zaparzacza .
Niespodziewajka bo on w części jest z pastikuno ale druga część to aluminiumdziwny z wyglądu a ja lubię dziwne rzeczy

Psikłam się dziś rano Aniołem różanym RAZ i pachnę se do teraz

Stary 2013-02-28, 14:04   #2490
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
fogle się zakochałam w nim widzę go normalnie mój typ idealny
lubisz fiński???
Cytat:
już się z tymi wieśmakami nie spotykam, unikam nawet jak się znajdujemy w tym samym domu w tym samym czasie, szkoda mi nerwów. a i zjazdy rodzinne mnie omijają z racji że daleko jestem i jakoś mi nigdy już nie po drodze i nie w ten weekend
u mnie nie tylko rodzina, ale i różne życzliwe koleżaneczki nie omieszkają przy okazji się upierdliwić i pochwalić mężami/narzeczonymi, a czemu mnie nikt nie chce itp...

Cytat:
o hezusie że Murszafa zacytuję po pierwsze nigdy i nikomu nie wolno się tłumaczyć , po drugie albo olać albo publicznie zrugać bluzgiem żeby sie łaskawie odp....lili , bo nie ich sprawa , Ty im pod kołdrę nie zaglądasz i kategorycznie żadasz wzajemności
słusznie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości