|
|
#2461 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
![]() A co najdziwniejsze obraził się, że kasuję i zmieniam dane - co go to obchodzi ![]() Cytat:
![]() No właśnie psuł mi PR! A jeszcze ściemniał, że tego "nikt nie widzi". Jeszcze mnie wkurzało, że ktoś znajomy mnie czasem bezskutecznie zagadywał bo to on tam siedział i klikał. |
||
|
|
|
#2462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale zaproszeń mi wysłałaś? ![]() Ty weź mu wyślij takiego gifta z piąchy żeby mu foszenie obeleco wyleciało z zakończenia szyi
|
|
#2463 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. najpierw go usunęłam z rozpędu a potem wysłałam, w końcu musi komuś wysyłać te prośby o gifty ![]() 3. częściej to mam ochotę spakować któreś z nas i podziękować za współpracę
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad kawy i paracetamolu
Mursz poradź koleżance żeby poszła na kolejne zwolnienie bo zwarcie miała na stykach i przyda się jej odpoczynek a Ty jak zawsze zrobisz za nią jej robotę i mówisz to ze szczerego serca bo się martwisz o jej ueb i że jak ona będzie odchodzić to na pewno jej prezentu nie kupisz jak się wszyscy nie zrzucą skoro tak dba o oszczędności innych przyjdzie i na nią kredyt zdenerwowałam się i zapomniałam co chciałam i komu odpisać. nic mnie tak nie wk... jak zaglądanie do obcego portfela, w obce łóżko i obce życie przez kogoś komu absolutnie nic do tego.
|
#2465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To jak tam sprawy łóżkowe i ile masz na koncie? ![]() Mejkap zrobiony, trza zbierać dooopsko do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No bo przecie by było bez sensu, jeśli nie mam już danego maila mieć go wpisanego i na niego otrzymywać np. powiadomienia ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2468 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. gra i buczy ![]() 2. ciagle za mało niestety ![]() do spraw łóżkowych - przez 1,5 roku prawie byłam katowana wręcz (w porównaniu do poprzednich lat gdzie było tylko molestowanie) z okazji że mój brat sie rozmnożył, pytaniami o dziecka, o moją płodność i czy wszystko w porządku z moim chuopem, że didy są fajne i zrób se już i czy naprawdę poważnie o życiu myślę bo jak tak to juz dawno powinnam mieć dida a na końcu hity - powinnam się wstydzić (!) że mój młodszy brat ma już synka(a za 2 miechy dwójkę) a ja nie, że mnie wyprzedził. ogarnij się masz juz XX lat czas zacząć żyć na poważnie ja w twoim wieku dzieckado komunii posyłałam! ja już mam dida , , a ty starsza jesteś i nic? nie staracie się? może pokazac ci jak się robi? jak twój mąż nie potrafi to przyjdź do mnie albo niech on przyjdzie to mu powiem co sie gdzie wkłada. wszystko niemal wyłacznie na spotkaniach rodzinnych, przy publice, tak, żeby jak najbardziej w zakłopotanie wprawić i poużywać sobie. i przez kogo? przez ludzi, których widziałam raz, dwa razy w roku albo przez znajomych mojego brata czy bratowej, ludzi zupełnie mi obcych i nielubianych. co im do tego? nic do nich nie trafiało, niczego nie rozumieli i wręcz bawiło ich moje tłumaczenie i moje nerwy na kolejne ich docinki. nawet na uj cię to obchodzi nie było reakcji. ten typ tak ma. zielony żelek zamiast mózgu i własne kompleksy leczone kosztem innej osoby, podbijanie sobie swojej zayebistości przez zgnojenie kogoś innego i wytknięcie mu urojonych wad na tle własnych osobistych "sukcesów" w postaci dzieci czy domu bez kredytu
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-02-28 o 12:10 |
|
|
|
|
#2470 |
|
Mother of Cats
|
Golden, co do białego - to się w głowie nie mieści. Faktycznie żelki zamiast mózgu, a o empatii czy po prostu jakim takim wychowaniu to nawet się im nie śniło
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Golden
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak nie masz dzieci to znaczy że nie możecie/macie problem i na nic tłumaczenia : nie chcemy mieć dzieci taki naród![]() A chciałam Wam się pochwalić/pożalić w nocy ptaki taaaaaaaak śpiewały że nie spałam![]() Flo jedź ze znajomymi na urlop do np Wenezueli tam gdzie okrąglejsze kształty są preferowane niż kościste wieszaki
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-02-28 o 12:42 |
|
|
|
|
#2474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może za krótko ![]() Cytat:
stać na nim mogę, a się nie ugnie ![]() właśnie 2 razy w takich kolejkach wystawałam zapomnieli powiadomić, że tylko ze skierowaniem na niezbędne świadczenia można coś wystać ![]() nie chce mi się nawet myśleć o tym Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- a furczy? - panie doktorze, przepisze mi pan coś na potencję, chciałbym żeby mi znowu furczał - dobrze, fosfor damy - allle ja tylko chciałem żeby mi furczał, a nie świecił! co do białego ja natomiast jestem całkowicie niezainteresowana cudzym seksem a tu koleżanka mi się zwierza z 2 kochanków (a ma jeszcze męża), ciągle wpadam na kolegów z kochankami, koledzy mi opowiadają o tym jakie nieudane pożycie mają.... i jak tu wierzyć w zdrowe związki.... w dodatku najwięcej tego tam gdzie z zewnątrz obnoszą się z wielką miłościa albo wyglądają na bardzo dopasowane pary ![]() okienko odpowiedzi wygląda już normalnie idę po
|
|
#2475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. oooo. organizują przelot koło Marsa, można zgłaszać chętnych, małżeństwa mile widziane. teraz każdy typuje swoich pasażerów Nostromo i wysyła ich na tego Marsa i świat od razu robi się piękniejszy dziś
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-02-28 o 13:06 |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Golden, współczuję. Ja na twoim miejscu wyszłabym i trzasła dżwiami.
Założyłam stanik na bluzkę. Idę do Tesco szukać Bingo i Joanny b/s, może tym razem się uda. |
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No takie trele urządzały że aż miło było o wiośnie pomyśleć
|
|
#2478 |
|
Piers do przodu
|
Szatą - u mnie wrony tak kraczą od rana na skwerze, że normalnie myśli własnych nie słychać
czyli wiesna panie sierżancie
|
#2479 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tia... Golden, fajni ludzie ![]() Namówiłaś mnie na PLO, zażyczę sobie na urodziny czy coś (jeeeeszcze se poczekam ale teraz i tak nie mam okazji czytać). |
|
|
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2481 | ||||
|
Panaroja
|
Znad cherbaty o byłym aromacie rumowym i wyjatkowo bez patykuf
![]() a dlaczego nie ![]() moja tradycyjna czyli niearomatyzowana , śmierdzi butwiejącą chałupą ze skansenu , w sumie może to być i obora , ale bez zawartości ![]() Cytat:
a ona gałązka owszem , ale nabita i umięśniona , ech ![]() Cytat:
poza tym możesz zostac oskarżon o znęcanie się oraz naruszenie nietykalności i zły dotyk , nie mówiąc o gwałcie moralnym na niewinnej istocie o psychice nieskażonej żadnym wysiłkiem umysłowym ![]() 2.no mnie sie też tak zdaje , ale może dosypię jej do jakiejś cherbaty i zobaczę co wyjdzie 3. Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fłaśnie, byłam dziś w Duce i widziałam cudny zaparzacz do herbaty Może mi ktoś sprezentuje? ![]() Aaa no i tak patrzę na niego myśląc o Tobie żebyś już tych patyków nie musiała pić
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Red, bier, dobre Fajne jest ![]() Ale se imię walnęłaś na fejsie Golden_eye ![]() i dobrze rozumiem jejaaa, jak mnie wkułfia wtrącanie się do czyjegoś życia prywatnego Chociaż u mnie o dzieciach cisza, tylko się wszyscy wokół wpierniczają czemu chuopa nie mam i nie sram się desperacko, żeby jak najszybciej za mąż wyjść ![]() Cytat:
jako panna w wieku 25+ mogę już oficjalnie zwać się Starą Panną
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-02-28 o 13:45 |
||
|
|
|
#2484 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tego tez nie rozumiem. tajemnica jest tajemnicą jak sie o niej nie mówi. jak się mówi o tym wszystkim niezainteresowanym, poza jedynym zainteresowanym małżem to co to za tajemnica Cytat:
Cytat:
no właśnie o to tez chciałam zapytać Cytat:
warto, ja też życzenie złożę na urodziny albo od osiołka na komplet osobisty
|
|
#2485 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
A imię to nick Kruszynki ![]() Cytat:
) Potem będę tym dida katować.
|
|||
|
|
|
#2486 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
matko co za baba , chamidło pierwsza klasa ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
po pierwsze nigdy i nikomu nie wolno się tłumaczyć , po drugie albo olać albo publicznie zrugać bluzgiem żeby sie łaskawie odp....lili , bo nie ich sprawa , Ty im pod kołdrę nie zaglądasz i kategorycznie żadasz wzajemności plus ewentualnie zadać jakiś krepujące pytania , niekoniecznie prawdziwe , ale pod hasłem , że słyszałam że cośtamcośtam ![]() Cytat:
Cytat:
, zresztą nie lubię zaparzaczy , zawsze mi się zdaje , że cherbata metalem jedzie i napar się nie wypłukuje do otoczenia z tego zaparzacza .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2488 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ony co mie leczyły mówiły że nie wchłaniam chyba ale nic więcej nie robiły. coś poza to krzepliwość robiłam i jest ok. ![]() Cytat:
wyguglam zaraz i zapożyczę już się z tymi wieśmakami nie spotykam, unikam nawet jak się znajdujemy w tym samym domu w tym samym czasie, szkoda mi nerwów. a i zjazdy rodzinne mnie omijają z racji że daleko jestem i jakoś mi nigdy już nie po drodze i nie w ten weekend
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony jakim burakiem trzeba być zadając takie pytania ![]() Cytat:
no ale druga część to aluminium dziwny z wyglądu a ja lubię dziwne rzeczy![]() Psikłam się dziś rano Aniołem różanym RAZ i pachnę se do teraz
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
lubisz fiński???
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

No bo przecie by było bez sensu, jeśli nie mam już danego maila mieć go wpisanego i na niego otrzymywać np. powiadomienia

yyyy mi od razu powiedzieli kiedy mam się stawić na taką wizytę, za ile tyg i odczekałam swoje 6 godzin w kilkakrotnie zakręcającej kolejce do lekarzy

plus ewentualnie zadać jakiś krepujące pytania , niekoniecznie prawdziwe , ale pod hasłem , że słyszałam że cośtamcośtam