|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
A ile masz i przy jakiej wadze?
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39510884]I tak się nie dam, dzisiaj czuję się lepiej niż wczoraj, a dodatkowo pewnie humorki przed @. Będzie ok, chwila mnie nie złamie![/QUOTE]
I tak trzymaj ![]() Każdemu może zdarzyć się słabsza chwila, najważniejsze, żeby się to nie przeciągnęło na kolejne dni ![]() Cytat:
Może na wątku to tak samo działa
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3303 | ||
|
Tajka
|
A ja dzisiaj się zabieram za Tiffany i jej ćwiczenia na talię.
Jak będę mieć mały komputerek to będę robić ćwiczenia na brzuch, który teraz nie znam. Na chwilę obecną codzienne brzuszki i kilka ćwiczeń ABS. ![]() Skakanka idzie w kąt, czekam na wiosnę i ROWEREK !
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak mi smutno
|
|
#3305 |
|
Konto usunięte
|
Ma ktoś jakiś specjalny plan na nowy miesiąc? Zmiana ćwiczeń czy jakieś postanowienia?
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za jakiś tydzień powinna się pojawić ![]() Ejej, nie smucimy się Kochana
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39510884]I tak się nie dam, dzisiaj czuję się lepiej niż wczoraj, a dodatkowo pewnie humorki przed @. Będzie ok, chwila mnie nie złamie![/QUOTE]
Cieszę się, że się nie poddajesz kompulsy są straszne, więc wiem co czujesz trzeba z tym walczyć...I już się rozglądasz za sukienką i butami? Ja do tego czasu bym miała pewnie pierdyliard pomysłów ![]() Nie wiem, bo się nie mierzę ani nie ważę ale mam lustro ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39511125]Ma ktoś jakiś specjalny plan na nowy miesiąc? Zmiana ćwiczeń czy jakieś postanowienia?[/QUOTE] Ja wprowadzam ćwiczenia z Mel B
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szukam na osiemnastkę a nie na studniówkę
|
|
|
|
#3309 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oooo Mel B Już od jakiegoś czasu mam jej cały program, ale ona męczy strasznie
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39511125]Ma ktoś jakiś specjalny plan na nowy miesiąc? Zmiana ćwiczeń czy jakieś postanowienia?[/QUOTE]
Si Z ćwiczeniami - chcę zacząć biegać regularnie (jak tylko stopy po dzisiejszym mi się zagoją ) i dokończyć Shreda. Zacznę się też przyglądać Insanity, tylko nie wiem czy znajdę na to miejsce w domu )Z dietką - ustalić ostateczną ilość węgli, tak żeby nie przytyć, a powoli pozbyć się 7 z przodu
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, sorry
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zdziwiło mnie pytanie o studniówkę
|
|
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem zawiedziona, myślałam, że to co szykujesz to jakaś randka czy coś a tak serio to wielkie !![]() a co do centymetrów to jeśli to pocieszenie to u mnie waga przy ostatnim ważeniu stała po 2-3 tyg. ćwiczeń i diety ![]() czasem tego po prostu się nie da zrozumieć, tych wszystkich wzrostów, zastojów... no ale trzeba być cierpliwym i na dłuższą metę na pewno się to opłaci Cytat:
współczuję traxx a co zjadłaś? t.zn. co nazywasz tym kompulsem?
|
|
#3314 |
|
Konto usunięte
|
Dzień zaczął się ładnie, na obiad pomidorowa z makaronem, a później zjadłam galaretkę z truskawkami i bananem, kanapkę z szynką i serem żółtym polaną ketchupem, znowu talerz pomidorówki z makaronem i rzuciłam się jeszcze na kuleczki nesquik, miałam też ochotę na czekoladę, ale się powstrzymałam. Tylko, że ja tego nie jadłam, a pochłaniałam aby szybciej. Kiedyś chowałam się po kątach z jedzeniem, głównie w szkole
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiosna idzie, ptaszki śpiewają, ale hormony jeszcze nie buzują ![]() Może spotkam jakiegoś biegacza na trasie kiedyś, czy coś ![]() Dziękuję
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39511125]Ma ktoś jakiś specjalny plan na nowy miesiąc? Zmiana ćwiczeń czy jakieś postanowienia?[/QUOTE]
Ja mam ![]() Chce zacząć biegać, trzymać diete, więcej ćwiczyć i doprowadzić skóre do lepszego stanu, bo mam starsznie wysuszoną przez zimę a zwłaszcza ręce od tankowania gazu
|
|
#3317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też planuje zacząć, ale zobaczymy co z tego wyjdzie![]() Planuję też zrobić kolejne 2000 min ćwiczeń i wreszcie zacząć pracować bardziej nad brzuchem |
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miałam się jutro ważyć i zdjęcia robić bo ważenie a ty @. Nigdy nei miałam zbyt regularnego okresu, ale teraz to już przesadził.
Chociaż nie wiem czy to nie przez pokrzywę. No, ale trudno tamtym razem ważyłam się tydzień później teraz też będzie tydzień później przynajmniej będę miała porównanie po miesiącu a nie 3 tygodniach i może lepsze efekty będą.
|
#3319 | ||
|
Tajka
|
JA ! KONIECZNIE. Od soboty zaczynam poważnie z systematyczną dietą i ćwiczeniami. (Jutro wypad ze znajomymi i tak...no.) Ale od soboty dieta ćwiczenia i piękne spojrzenia :P
|
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Znowu dzisiaj zawaliłam
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, zaliczyłam trening, były fajne ćwiczenia rozciągające itp. gimnastyka, 90 minut i czuję sie fajnie. Wchodzę do domu a ojciec z info, że Kamil mistrzem swiata. Ciesze się
Probuje sie uczyc teraz historii, ale z włączonym lapkiem to jest trudne dość. Gratki dla wszystkich ćwiczących dziewczyn! Ja plan na marzec wyznaczę jutro, bo dziś mi głowa już nie funkcjonuje i jutro będę miała więcej czasu jak wrócę ze szkoły. Traxx- ja podczas kompulsu pochłaniam wszystko co mam pod reka, przeważnie pol chleba, czekolade, lody ( u mnie caly rok sa w lodowce, bo ojciec jest lodożercą) Póki co leczę się z nich i mam nadzieję, że zdarzac sie czesto nie beda Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-02-28 o 18:32 |
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie poćwiczyłam na stepperze + 8 min stretch. Jak się rozciągałam to odkryłam zakwasy pod pachami.
|
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Hej
) Jestem, ledwo żywa, bez sił.. Idę spać.. :P wpadłam tylko napisać wam, że zaliczyłam tą cholerę ![]() co do diety to ok, nawet ze zmęczenia nie miałam ochoty na jedzenie, zjadłam 4 posiłki ale małe bo nie miałam apetytu ale zjadłam :P. Czytam te wasze osiągnięcia sportowe i aż mnie samą nachodzi ochota na ćwiczenie ) Mój brat kiedyś ćwiczył i została mu ta rączka(sztanga??) i 2 ciężarki i obiecał(1,5kg), że mi je da więc myślałam o tych ćwiczeniach na pupę (niestety nie kojarzę jak się one nazywały ale na forum gdzieś są opisane :P). Mam tylko pytanie, ćwiczycie przy swoich TŻ -ach? Ja mieszkam z moim i jakoś ciężko mi wyobrazić sobie, że będzie patrzył jak ćwiczę :P Chyba się wstydzę :P
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam plan na marzec
Będę biegać 3-4 razy w tygodniu, mam wydrukowany plan treningowy na 10 tygodni. I ćwiczyć. Chcę porobić trochę killera, może jak będzie w miare juz sucho, to pojdę z lapkiem na trawnik. No i chce zgubić 3 kg. W koncu w święta idą, rodzina się zjedzie ![]() Ale prz święta nie odpuszczę walki. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- NiebieskiPudelek, mnie krępuje jak przy kimś ćwicze, przy tżcie szczególnie. Nie dość że mnie rozprasza to nie lubię kiedy ktoś ogląda mnie w takim wymemłanym stanie
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() wróciłam z pracy zjadłam kolacje, teraz czekam aż mi się ułoży i wybywam biegać ![]() Madziu wielkie gratulację za bieg
|
|
|
|
#3326 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wynik wagowy piękny Cytat:
ale ogórki uwielbiam, choć ten ocet to mi już bokiem wychodzi [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39510688]No i tak oto po moim pięknym podsumowaniu dopadł mnie kompuls, pierwszy taki od dawna. A już myślałam, ze mi przeszło Objadłam się niepotrzebnie i najgorsze jest to, że jeszcze mi się chce. Siedzę w pokoju i nie wychodzę bo wtedy coś wezmę, cokolwiek co znajdę pod ręką, a widziałam czekoladę z bakaliami. Czułam ostatnio, że mi czegoś brakuje, że jestem słaba i to się musiało tak skończyć. Motywację mam, ale nie wiem czy wygram tą walkę. Tym bardziej, że nigdy nie byłam szczuplejsza niż jestem teraz. Wieczne problemy może potrzebujesz pomocy? może to zaburzenia odżywiania? sama do niedawna coś o tym wiedziałam jesteśmy z tobą[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39510884]I tak się nie dam, dzisiaj czuję się lepiej niż wczoraj, a dodatkowo pewnie humorki przed @. Będzie ok, chwila mnie nie złamie![/QUOTE] no. ![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39512890]Uuuu to będzie biegający wątek Też planuje zacząć, ale zobaczymy co z tego wyjdzie![]() Planuję też zrobić kolejne 2000 min ćwiczeń i wreszcie zacząć pracować bardziej nad brzuchem no ja też od marca startuję a twój plan świetny, tyle ćwiczeń ejj. ![]() Cytat:
![]() ale wiem coś o tej motywacji od dziewczyn, cały czas się udziela ja dziś zaliczyłam pierwszy skalpel II + 14 minut Tiffany a swoją drogą dziękuję dziewczynie, która powiedziała mi o tym chomiku ![]() tak czytam te nasze posty i moze jeszcze coś zrobię? ![]() z dietą dziś ok. 1800, ale zdrowo, w równych odstępach czasowych, nie przytyję
|
||||
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię ćwiczyć przy kimś. Jak mi ktoś wejdzie do pokoju to przestaję i się wkurzam.
|
|
|
|
#3328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie boisz się tak biegać po ciemku ? ![]() Też ćwiczę zawsze sama, w zamkniętym pokoju, a jak ktoś wchodzi to przestaję Wyjątek to fitness, gdzie jest cała grupa no i dzisiejsze bieganie to takie pierwsze wyjście do ludzi z ćwiczeniami ![]() Melduję jeszcze: 30DS level 2, dzień pierwszy
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

Może na wątku to tak samo działa 
trzeba z tym walczyć...

!
współczuję

nie mają dużo kcal to co se będę żałować