|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Magda, blaszok
![]() ps. jeszcze żyje
|
|
#3602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
dołożyłam jeszcze do tej Mel B :-Booty Shaking Waist Workout (Tiffany na boczki) -30 pompek damskich -100 brzuszków -20 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej -20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej -rozciąganie Lepiej mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to zabrzmiało Cytat:
![]() To dobrze jak tam, duży ruch? ![]() Laski, nie było dzisiaj losowania, nie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie miałam Ci pisać, że na Twoim miejscu chyba pozamykałabym się na cztery spusty i udawała, że nieczynne ![]() Cytat:
![]() Ktoś tu był podobno przed chwilą padnięty po Mel ? ![]() Szalona ! ![]() Ja tam nie wiem jakie Ty masz dziwne skojarzenia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaa!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę udawała teraz że nieczynne a szef przy wypłacie będzie udawał że u niego nie pracuje
![]() nie było losowania... katienka za dużo ma na głowie...
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Wcale się nie dziwię
jest ogieeeeeń Wiem wiem... Cytat:
ale jak się dobić to do końca dzięki ![]() Łoj tam łoj tam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Rezultat
Oto wylosowane liczby: 43 Czas wygenerowania: 2013-03-01 23:45:22 998 Dzień bez marudzenia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-03-01 o 23:13 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choćby padał śnieg nie będę marudzić
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co racja to racja ![]() W ogóle to sprawdziłam dzisiaj na sobie "czym się strułaś, tym się lecz" i faktycznie po Shredzie mam jakby mniejsze zakwasy na udach, a rano chodzić nie umiałam
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
ale się świetnie czuję
jutro znowu idę biegać czuję, że to będzie dla mnie![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- czy może lepiej zrobić przerwę, jak mam iść w niedzielę?
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie po pierwszych dwóch razach z Tiffany połamało przewrócenie się na bok na łóżku było katorgą Cytat:
![]() ![]() Z tego co wiem powinno się robić przerwy mój TŻ jak biegał (10-tyg plan) to co drugi dzień było w rozpisce
|
||
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba zrobię przerwę jednak, bo też mnie tak się wydaje jak mam iść z nim w niedzielę, żeby nie padła w połowie![]() endomondo wyliczyło mi, że 5km zrobiłam w 33 minuty, więc całkiem całkieml, będę podkręcać z czasem tempo
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. nadal żyje i mam się świetnie ![]() Myślałam, że będzie gorzej, ale tak szybko ta noc mi zleciała ![]() Mykam zaraz spać ![]() Miłego dnia laski
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-03-02 o 05:34 |
|
|
|
|
#3614 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Wstałam rano, wyjrzałam przez okno, na*****ło śniegu, ale co tam Jest pochmurno, czasem wychodzi słoneczko, dieta mi wychodzi bokiem ( już nie mogę patrzeć na niektóre produkty) więc idę zrobić sobie sadzone, do tego pomidorka i kromeczkę ziarnistego Dzisiaj będą gołąbki (trochę mało dietetycznie, ale jeden nie zaszkodzi )Wieczorem wybieram się na koncert więc będzie chwila rozrywki Oczywiście bez alko bo nie piję już od jakiegoś czasu.
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() a ja muszę się pochwalić u mnie pięknie świeci słoneczko, ptaszki ćwierkają
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas pięknie
Obudziłam się a tu słońce daje po oczach, ptaki spiewają normalnie SUUUUPER poraneczek
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
no gratki Aga
![]() Obudziło mnie piękne słoneczko Zważyłam się i moje przewidywania się sprawdziły, przez 2 pierwsze tyg lutego waga albo stała, albo wzrastała, a przez kolejne 2 spadła o 1 kg ![]() Dziś dokładnie na wadze 65 kg Wymiary 1.02.2013 / 2. 03.2013 Biust: 92 cm/ 91cm (-1cm) Pod biustem: 80 cm/ 78cm (-2cm) Talia: 72 cm/ 71 cm (-1cm) Pępek: 80 cm/ 78 cm (-2cm) Biodra(pupa): 99 cm/ 99cm udo lewe: 61 cm/ 60.5 cm ( -0.5cm), prawe bez zmian- 61 cm łydka: 38cm/ 38 cm od stycznia spadło mi 11 cm. Bez szału, ale się nie poddaję ![]() W lutym ćwiczyłam przez 1089 min w marcu planuję zwiększyć do 1500 min Mam nadzieję, że będę mogła znaleźć na to czas ![]() Teraz czas na śniadanie i za godzinę wyruszam z domu, chcę wrócić akurat jak Justyna będzie startowała
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-03-02 o 07:17 |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Prpmyczek widze u to nie u mnie tylko tak
skąd jesteś?---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- dzovana gratulacj fajny masz wymiary ![]() Każdy kilogram zgubiony jest szalenie wazny
|
|
|
|
#3619 |
|
Raczkowanie
|
To moje wymiary, ale wiele nie straciłam, bo mierzyłam się całkiem niedawno, ale chcę teraz z początkiem miesiąca uaktualniać pomiary by móc sobie porównać. I w sumie wymiar - biodra mógłby u mnie rosnąć akurat, bo jestem płaskodupcem
![]() Pod biustem: 76cm - bez zmian Talia: 70cm (-3) Pępek: 83cm - bez zmian Biodra(pupa): 92cm (w złym miejscu mierzyłam w lutym - 89) udo: 59cm (w lutym było 57, ale zdałam sobie sprawę że źle mierzyłam) łydka: 36cm (-1) waga: 60kg (-1) Edytowane przez zeppelinova Czas edycji: 2013-03-02 o 07:30 |
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z brzucha jestem coraz to bardziej zadowolona, bo staje się bardziej płaski, widać mięśnie i to już nawet sporo, czuję, że będę na wakacjach z niego dumna i zadowolona tylko, żeby tak jeszcze z innych partii ciała dlatego trzeba pracować nad ciałem cały czas![]() Mój plan na marzec to: Biegać przynajmniej 2 razy w tygodniu ( to będzie uzależnione od wolnego czasu) siatkówka- rzecz oczywista, dokładać treningi w zaciszu domowym ładnie dietkować, ograniczach pieczywo |
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Gomra jestem z Lubuskiego
![]() Zeppelinova gratuluję spadeczków, spadek to zawsze spadek a ja chciałabym być płaskodupcem ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
11 cm to i tak pięknie powoli i do celu![]() ja w marcu też się przykładam, będę biegać co drugi dzień, weekendowo orbitrek, no i czekam na rower ciągle też będę się starałą, jak najmniej węgli wieczorami, koniec z bułami itp noo i jak kuż to piwo czasem, ale niezbyt często, tak jak w styczniu i wtedy też ładnie spadało
|
||
|
|
|
#3623 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() Dżo za spadki ![]()
|
|
|
#3624 |
|
Konto usunięte
|
Za spadki
![]() U mnie chmury Słońce też świeci, ale jest byle jak. Zrobiłam porządki z rana, teraz chwila odpoczynku się należy. Później jakieś lekkie ćwiczenia, kąpiel i wieczór relaksu
|
|
|
|
#3625 | |
|
Czekoladoholik
|
heroine jak ząb, jak mąż ?
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Też chce troche słońca
|
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje wszystkim zapartym biegaczkom
Wczoraj nie pisalam bo mialam awarie internetu:/ Na sniadanko zjadlam miske musli i wypilam kawke.Wiecej nie dam rady bo nie jestem sniadaniowa osoba nastepny posilek za 3 godz .Plan na dzisiaj to Mel B na dupsko,bezbzon i nogi . I jak dam rade to jeszzce cos dorzuce. Wczoraj bylam na zakupach zaopatrzylam sie w zdrowa zywnosc bez sensu ze jest drozsza od tych wszystkich gowien:/
|
|
#3627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39539905]Hej ![]() Wstałam rano, wyjrzałam przez okno, na*****ło śniegu, ale co tam Jest pochmurno, czasem wychodzi słoneczko, dieta mi wychodzi bokiem ( już nie mogę patrzeć na niektóre produkty) więc idę zrobić sobie sadzone, do tego pomidorka i kromeczkę ziarnistego Dzisiaj będą gołąbki (trochę mało dietetycznie, ale jeden nie zaszkodzi )Wieczorem wybieram się na koncert więc będzie chwila rozrywki Oczywiście bez alko bo nie piję już od jakiegoś czasu.[/QUOTE]na jaki koncert idziesz? ![]() śnieg???u mnie przebłyski słońca zza chmur, nie jest źle ![]() Cytat:
za spadki!!!Cytat:
każdy cm się liczyja po śniadanku:kanapki z sałatą, wędliną, na jednej ser feta, na drugiej camembert, pomidor |
|||
|
|
|
#3628 |
|
Rozeznanie
|
w stolicy takie piękne słońce
wiec dzień bez marudzenia obędzie się bez problemu wczoraj 33 minut rowerka i 27 minut stepperka dziś planuję łyżwy + rower mam tez chęci na skalpela I i skalpela II. zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Powodzenia!! |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
ja powoli robię rozgrzeweczką do orbiego
mimo że w lutym nie było efektów to jakoś się nie załamuje, jeszcze rok temu może bym już popłynęła, ale teraz mam inne nastawienie
|
|
|
|
#3630 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

dołożyłam jeszcze do tej Mel B
:
humor był do duuup*, ale po biegu i ćwiczeniach jest okej
teraz nadrobię seriale i spać 
rany, boli mnie wszystko 

przewrócenie się na bok na łóżku było katorgą
Dzisiaj będą gołąbki (trochę mało dietetycznie, ale jeden nie zaszkodzi
też będę się starałą, jak najmniej węgli wieczorami, koniec z bułami itp
67 66 65 64 63 62 61 60