|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
|
|||
| Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. |
|
5 | 10,64% |
| Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. |
|
1 | 2,13% |
| Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. |
|
1 | 2,13% |
| Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam |
|
7 | 14,89% |
| Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. |
|
0 | 0% |
| My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. |
|
0 | 0% |
| Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" |
|
0 | 0% |
| Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy |
|
26 | 55,32% |
| Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one |
|
1 | 2,13% |
| Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną |
|
6 | 12,77% |
| Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Dobry wieczór
![]() Mam nadzieję, że nocka dzisiaj będzie lepsza ![]() Muszę wstać o 5 żeby Domciowi obiad zrobić, bo ja w domu będę dopiero o 21 ![]() Lili, szczrze Ci powiem, że nie mam pojęcia ile kosztują ![]() Brumku, w Polsce nie widzę ich nigdzie w sprzedaży W przeciwnym razie nie fatygowałbym dziewwczyn. A Ty je gdzieś może widziałaś? ![]() Oooo kurka, ale Ci powychodziło z tymi plecami Co teraz? Jakieś leczenie? Bardzo Cię w dalszym ciągu bolą? Jak tu oszczędzać ten kręgosłup przy dziecku ![]() Marzenko, Hani bardzo ładnie w nowym sweterku Fajne te buciki, ciekawe jak z tą numeracją, Domek ma raczej małą stopę. Zimówki mma 21 ![]() Domek ma pieprzyka na udzie (też próbowałam szorować )![]() Monia, ! Ty jesteś dobra ![]() Ddevik, dobrze że masz pierwszy dzień za sobą Wierzę, że było Ci ciężko AgaG, jak u Was po pierwszym dniu? ![]() Gdzie się zapodziały Jacieee, Adrij, Rysiki... ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Sory za błędy, nienawidzę pisać na tablecie. Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2013-03-01 o 23:38 |
|
|
|
#3812 |
|
Wtajemniczenie
|
Gomra vel Bartessa i Dewik zmienione
Brumku rozumiem Cie Troche z tym Kacem Marzenko magnesy są poprostu rewelacyjne a Hania ... Tak tak kot shrekowy sie chowa przed tym spojrzeniem. DDewik nie taki wilk straszny. Jakos przezyliscie z Boryskiem, teraz bedzie z każdym dniem lepiej. Mądrze sie a sama nie wiem czy potrafilabym oddać Wicię pod opiekę obcej babie Cos jeszcze chciałam ale juz nie wiem... |
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Brumku nie jest tak zle
Chyba najbardziej meczy mnie pobudka o 6 rano ![]() Marzenko Hania ma takie same buciki jak Szymek Udalo mnie sie upolowac za 14 funtow podczas wyprzedazy w grudniu.Iwa te buty tutaj sa w granicach 24-26 funtow ![]() Rozlozylo mnie na calego, a musze byc zdrowa do poniedzialku ![]() Aaa zapomnialam Brumku zdrowka!
Szymon ' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym ' http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html Edytowane przez Madziulka_17 Czas edycji: 2013-03-01 o 23:51 |
|
|
|
#3814 | |||||
|
Raczkowanie
|
koci się to podoba
poza tym wszystkie zwierzęce zabawy są pod kontrolą, zasada ograniczonego zaufania istnieje ![]() jakoś tak bez powodu w sumie... mam nadzieję, że jak słońca będzie więcej to i humor się poprawi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajne te Twoje formowanki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dobry wieczór! obejrzałam Jo, popatrzyłam na mój ukochany Paryż i mogę iść spać wyklejałyśmy dziś z Helą bałwana, kot nam na watę polował, wesoło było mam wrażenie, że coraz bardziej takie "plastyczne" prace Helutę interesują, fajnie, będziemy się bawić ![]() kolorowych snów! |
|||||
|
|
|
#3815 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten eksperyment krążył parę tygodnie temu po necie. Śmieszny, ale jak dla mnie mało ma pewnie wspólnego z prawdziwym bólem porodowym ![]() Cytat:
Ale oboje dzielnie się spisaliście DDewiku, czy mam Ci śpiewać sto lat? ![]() Jesli tak to sto lat, najlepszego i wielki buziak Cytat:
![]() - Nie widziałam, ale sklepy Clarksa są, więc myślałam, że może i te butki tam mają... edit: patrz, są! - No dokładnie... Na razie prochy przeciwzapalne, a jak już zrobię MRI to rehabilitację najlepiej by było zrobić. Tylko ciekawe kiedy Modlę się, żeby samo przeszło ![]() Cytat:
Ale nie zmienia to mojego samopoczucia ![]() Cytat:
A 6 rano to faktycznie noc! ![]() Cytat:
![]() - Artystka Ci rośnie ![]() Dobranoc
|
|
#3816 |
|
Wtajemniczenie
|
Brumku to tak z grubej rury walne. Stać Cie na takie "rzeczy" to korzystaj. Na tyle na ile Cie znam to wiem ze oddalabys ostatni grosz. Tobie tez sie cos od życia należy
za dalsze wizyty, leczenie etc Ide spac bo juz ledwo siedzę |
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas piękna pogoda Czuć wiosnę. Słońce pięknie swieci, i ptaki śpiewają ( u nas to nawet koguty pieją ) ![]() Aż nabiera się chęci do życia. Brumku powodzenia w leczeniu, musi sie udać, bo po co masz się męczyc. Terazrezonans i już nie powinno byc duzych wydatków. Ale te schorzenia co wymieniłaś juz po samej nazwie brzmia nieciekawie. A to 3 w 1 ![]() Oliweczka widzialam o tych dziennikarzach, ale to inny rodzaj bólu bo przeciez faceci nie mają macic ![]() Marzenka mój Karol mówi "szcześć", też nie wiem o co mu chodzi. Często cos tam po swojemu mi tłumaczy, a ja tylko przytakuje ze rozumiem, żeby się nie zniechecił. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2013-03-02 o 08:45 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3818 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Gejów, z miejsca pracuf
![]() Cytat:
dobrze że się zdecydowałaś na badanie ale leki bierzesz dla karmiącej jakieś? jak już wyzdrowiejesz to bacikikiem Cie wyślę na pilates, albo na basen ![]() klopsiki nigdy ich nie jadłam bo jakoś mięso mielone w restauracjach nie przemawia do mnie Cytat:
Cytat:
fryzura jest taka pełna urok, sweterek śliczny, mina rozbraja no i modelka acha ale najbardziej podobają mi się komentarze gosi-gąsięnicy na FB ![]() baaaaaardzo ładne moja córa będzie basia mimo że teściowa też basia i moja mama też basia u nas cały tydzień Jasio kiepsko śpi nie wiem czy to już piątki?! w każdym razie ok 4-5 kończy u nas w łóżku i sie tulimy do rana butki: dzisiaj jedziemy na polowanie od razu wymyśliłam wycieczkę po drodze na lotnisko mam nadzieje że Jasiowi się spodoba a tak w temacie samolotów zaczynam szukać wakacji...
|
|
#3819 |
|
Rozeznanie
|
Telik Gejow!Tez sie kulamy na pilce
![]() Masz dwie Basie???Mi to nie przeszkadzało ale tż marudził, ze mojej mamie bedzie przykro itd...czyli mamy ten sam gust imienny Tż tez nas ostatnio po wycieczce na Bielany wziął na wycieczke po lotnisku za to parking okrutnie drogi![]() I tez sie codziennie smyramy po stopach w okolicach 4 ![]() GomraU Nas tez koguty słonce prazy!!!!!!!!!!!A tego przymrozku na podworku udaje,ze nie widze
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
natka - cudne te butki sa a ja juz od 6 na nogach synio mnie obudzil i nie chcial juz spac wiec poodkurzalam pomylam podlogi starlam kurze..................i caly dzien free ![]() słonko za oknem i jakos tak optymistycznie
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dziekuje dziewczyny za pytania jak w pracy. No jakos minelo, zle nie bylo, ale to piatek i inne podejscie mialam niz np. w poniedzialek. A nie odezwalam sie wczoraj, bo po 7 godzinach pracy przy komputerze, kolejne kilka w domu, to przegiecie. No i teraz tak juz bedzie niestety, ze mnie nie bedzie. Antos nawet ok. Najpierw byl z mezem, potem przyjechala ciocia, bo z takim katarem nie mogl isc do zlobka i troche jej plakal jak sie obudzil, ale potem ladnie sie bawili. A jak przyszlam, to mnie ukochal. Ale tak jak DDewik w pracy caly czas myslalam... DDewik zalegle sto lat! Teliczku i jaki kierunek wybierzesz? Czy Wy latacie z Niemiec? Kupujesz wczasy w niemieckim biurze, czy w Polskim z wylotem z Niemiec? Kalosze, ktore wklejala Patik mam dla dziewczyn i polecam! Sa super, bo leciutkie i maja ocieplana wkladke. Wiecej nic nie wiem, ide sie ogarnac i trzeba wykorzystac sensownie taki ladny dzien. |
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Brumek o jezuniu... to Cię dopadło z kręgosłupem. ( powiedz, ile zapłaciłaś za taką przyjemność) No ale co zrobic, jak terminy absurdalne! A buciki zamówiłam 23, tylko wkleiłam pierwszy lepszy link bo nie chciało mi się szukać konkretnie tych które mamy ) Dewik czyli dobrze było, najważniejsze że Borysek nie płakał, wdrożysz sie i nie będziesz ciągle myślami w domu Aga u Ciebie tak samo. Ciekawe jak na żłobek mały zareaguje ? Natka ja bym pewnie nie wstawała i kazała zapodać słoik. Taka matka ze mnie. Śliczne clarksy wklejacie, my też jeszcze bez wiosennych butów://
|
#3823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym roku myślałam o Krecie ze względu na Jasia chciałabym piaszcyste plaże, w miare niedaleko. normalnie latam z niemieckiego biura podróży, jest nieco taniej no jakość o niebo wyższa niż w polskich biurach ale w tym roku sama zorganizuje lot mam ryanair z wrocławia i na mniejscu zarezerwuje hotel lub apartament ceny są bardzo dobre znalazłam wczoraj np hotel 4*, świetne opinie, all, +przelot za 2400 za osobę dorozłę/11 dni jeśli wziełabym willę z basenem ze znajomymi koszt z przelotem 1700-2500. a co lecicie z nami?
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moze -1 było tylko. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Telik ja bym się bała czekać z rezerwacją do momentu przyjechania na miejsce, jedziecie z małym dzieckiem, a nuz nic nie znajdziesz? Wiem że takie prawdopodobienstwo jest minimalne. Ale zawsze to ryzyko. |
|
|
|
|
#3825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
może tak być, dziś na razie... tfu tfu..lepiej
o, to już wiem kto mi słońce podprowadził ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Większość powinna takie coś przejśc obowiązkowo ![]() to wszystkiego najlepszego!!! I za pierwszy dzień!Jak dla kogo ![]() Moje dziecko regularnie o 6 wstaje.... ![]() A dziś przyszedł w nocy z pretensjami że "bibiś" (czyli jego miś ukochany) zginął, i nie ma go w łóżku. A miś się pod kołdrę schował, ale dziecko takie nieszczęśliwe było, że szkoda mówić ![]() jedziemy po południu do
|
|
|
#3826 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Leki biorę najprostsze przeciwzapalne, bo tylko takie mogę. Paracetamol, diklofen, ibuprofen. Wakacje ![]() Cytat:
Też chyba wezmę 23. Tylko kolor może inny ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
CHoć entuzjazmu tez nie widzę ![]() Cytat:
![]() Miłego popołudnia
|
|
#3827 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Marzenka, a czy masz jeszcze magnesiki autka lub biedronki? Jeśli tak to ja składam zamówienie! agawo - jak Amelka dzisiaj się czuje? Śliczne te czapeczki! |
||
|
|
|
#3828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie jechać w ciemno ... zazwyczaj korzystam ze strony booking.com Brumciu a może pojedziecie z nami plissssss?!?! (plan owałam 6-17 maj)morze Marzenke też zapakujemy choć na kilka dni.... ubezpieczenie oczywiście zawsze kupuje (bo do tej pory jeździliśmy z Niemiec) jak dziś plecki?
Edytowane przez telik Czas edycji: 2013-03-02 o 10:25 |
|
|
|
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
http://clarks.pl/index.php/products/...irst-shoes/P10
Natko sa te buciki w Polsce
|
#3830 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lekarze nie sugerowali odstawienia do piersi? Ja jak miałam zapalenie piersi od razu lekarz mi powiedział, że "muszę" dostać antybiotyk i mam przestać karmić ![]() Cytat:
A buciki bardzo ładne! Cytat:
Cytat:
A może cza pomyśleć o towarzystwie dla Ewuni? Cytat:
Widziałam w necie, jakoś malo wiarygodne... |
|||||||
|
|
|
#3831 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3832 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Już któryś raz zostałam wywołana, więc czuję się w obowiązku ujawnić i delikatnie wychylić nosa zza krzaka ![]() Czytam Was cały czas ale nie umiem wbić się w wątek, Nie mogę pisać regularnie, na odpisywanie, czy cytowanie czasu brak, a pisanie tylko o sobie i tylko z doskoku to chyba mija się z celem. Co u Nas? A różnie. Dominik cały luty prawie przechorował. Już sama nie wiem gdzie i jak go leczyć. Dalej zresztą kaszle i ma niewielki katar. Tak naprawdę to kaszel od stycznia go nie opuszcza. Przerobiliśmy syropy, antybiotyki, inhalacje, wszystko na nic. Z tego wszystkiego dziecko jeszcze nie zaszczepione dawką przypominającą 6w1. Nawet upomnienie już pisamne dostałam. No ale jak tu zaszczepić chore dziecko. Wkurza mnie ta moja przychodnia. Lekarka od ręki antybiotyk wypisuje, dziecku nie przechodzi, żeby się umówić trzeba od 6tej pod przychodnią stać, a oni że dziecka nie szczepię. Nie szczepię bo nie potrafią go wyleczyć konowały jedne ![]() Prywatna wyzyta też nic nie zmieniła, chyba w poniedziałek udeżę jeszcze do jednego lekarza i poproszę o poradę pod kontem alergii. Jakieś skierowanie, polecenie dobrego alergologa dziecięcego, bo coś mi mówi, że ten kaszel może być alergiczny. Zresztą katar pewnie też ![]() Dominik poza tym to kawał roześmianego urwisa, dla którego przez pracę, mam zdecydowanie za mało czasu. Gada jak najęty, zadziwia mnie z dnia na dzień. Miłością wielką pokochał ostatnio "Mańka Złotą Rączkę" i Kubusia Puchatka. Bohaterów tych bajek nawet przez sen woła ![]() Już nie mogę doczekać się wiosny, choć przydałoby się parę kilo zrzucić ![]() No i tylko tyle, albo aż tyle u Nas
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Telik rozumiem
Anka1984 ja tez mam syf na oknach, jak Karol zaśnie to na pewno w kuchni umyje, bo tam najgorzej widać. I deszcz od tamtej strony najbardziej pada. Do tego firankę mam krótką. |
|
|
|
#3834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że tu u Nas na śląsku, może u Ciebie będzie szybciej. Ja mam tyle dobrego ubezpieczenie dodatkowe zdrowotne i mąż zadzwonił w czwartek że potrzebuje rezonans i w pt już jechał ( miał skierowanie wcześniej które dostał od ortopedy) i teraz czekamy na wizytę u neurologa. A na stan zapalany tak jak CI pisałam, pomagają tabletki voltaren - bez recepty w aptece.Cytat:
I miło że dzieciaki pamiętaja ![]() Cytat:
hardcorowa mamaMarzena JA jakiś miesiąc temu zauważyłam pierwszy pieprzyk i ostatnio miałam to samo co TY z Hania nie umiałam rozszyfrować co Emilie mówi,cały czas mani mani mani albo mania. Dopiero po jakimś czasie zrozumiałam że mania tzn sama, choć czasem mówi siama,dlatego trudno mi było to wykminić a mani to Pani
|
|||
|
|
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
Telik,
i ja się witam z Tobą z nad papierów! Ale strasznie mi się nie chce jak jest taka pogoda... J znowu się złamałam i zacyznam brać Rafcia do nas do łóżka W swoim łóżeczku śpi tak do ok. 24 -1, potem się przebudza i włądczym gestem pokazuje gdzie chce spać... (nasze łóżko), może to przez to, że łóżeczko stoi u nas w sypialni? Już sama nie wiem, ale nie mam siły go nosić po 15 min żebu dobrzez zasnął i go odkłladać i to kilka razy w nocy. Po takiej nocce jestem tak wykończona w pracy, ze około 14 nie wiem jak sie nazywam.. I tak właściwie to ja chyba lubię się do niego przytulać w nocy - nadrabiamy dzień.Wczoraj jak się tylko położyłam (ok. 1), mały się obudził i chciał do okna, księżyc poobserwowac i do 2 nie spaliśmy. Ale w nagrodę spał ze mną do 8 dzisiaj bez dodatkowych pobudek. W czwrtek byliśmy na szczepeieniu na rotawirusy - ostatnia dawka - mały nie zauważył, że do stał zastrzyk - tak go babka zagadała ![]() Mierzy 81,5 cm, waży 11,1kg. My też jeszcze bez buciików na wiosnę, dzisiaj albo jutro musimy się gdzieś wybrać i kupić, ale troche szkoda czasu na chodzenia po sklepach gdy taka ładna pogoda. Wczoraj napisałam CV i list motywacyjny, jeszcze muszę go wysłać, ale mam stresa. Coraz poważniej zaczynam się zasanawiać nad zmianą pracy. ![]() Miłego dnia laseczki! Jeszcze tylko krótka analiza do zrobienia i idę z małym na spacer! |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Anka moja A. ma wyjęte szczebelki i przychodzi w nocy. Ja nawet nie wiem kiedy, bo budzę się a ona w środku śpi
nie przeszkadza mi to. Ona ma różne etapy, więc teraz taki etap ma.
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet kiedyś próbowałam, jak byłam bardzo zaspana, ale skończyło sie dzikim wrzaskiem ![]() Zazdroszczę Wam planowania wakacji... u nas tym roku pewnie bez wyjazdu się obędzie, bo raz że dwoje małych smyków, a dwa - początek budowy. Oj, marzy mi się że kiedyś nie będę się zastanawiać że tyle rzeczy bym chciała, ale mnie nie stać....
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry! ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Heh Aniu ja też chyba nieprędko wyjadę na wakacje. Nigdy chyba... Nie mam co marzyć, nie mówiąc o planowaniu.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#3839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest choroba bakteryjna, to ucisk na nerw. Zastrzyki są przeciwzapalne co najwyżej. No ale ja ich nie mogę ze względu na to karmienie właśnie.Lekarz nie sugerował odstawienia. Podobał mi się, bo popierał długie kp i mówił, ze fajnie by było je utrzymać ![]() A to nie takie częste, bo wiedza lekarzy o kp jest niestety bardzo marniutka. Jak słyszę, że np. przez zapalenie piersi trzeba przestać karmić dziecko, to mam ochotę krzyczeć na takiego lekarza Są różne antybiotyki, które matka spokojnie może brać karmiąc.Cytat:
![]() Aż z ciekawości spytam męża, czy my w ogóle na jakieś wakacje mamy szanse w tym roku... Choć wątpię. Tym bardziej w maju Od marca zaczyna działać jego wielki projekt, któremu poświęcił 3 lata i boję się, ze zamiast obiecywanego czasu dla nas, będzie się to wiązało z jeszcze większą ilością pracy Co najwyżej moglibyście mnie i Tymcia wziąć na przyczepkę Cytat:
![]() Dominik chorowitek, jak większość dzieci tutaj. A przychodnia jakaś nieposkłada, skoro się sama we własnych pacjentach nie może zorientować ![]() Cytat:
![]() Z rezonansem spróbuje coś załatwić, ale wątpię. CHoć koło nas jest prywatny szpital, który ma jednak umowę z nfz i tomograf tez jest tym objęty. A że mało kto o tym wie, to nie mają kolejek. Moja teściowa to przez przypadek odkryła i chyba 1,5 tyg, czekała w zeszłym roku na tomografię! Tylko jeszcze by i było potrzebne skierowanie od państwowego ortopedy, bo takiego od prywatnego nfz nie będzie honorowało. I tu kolejny problem, bo do państwowego ortopedy to z pół roku się czeka. No ale podzwonię, zobaczymy... Cytat:
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dziękuję za wszystkie wszystkie miłe komentarze dotyczące mojej fochatki. Hania pieprzyk ma na ręce, łydce i pupie- ten ostatni najczęściej mi się zdarza szorować bez rezultatu. ![]() Clarksy- w Poznaniu kiedyś był sklep z tymi butami, ale jest już zamknięty. Wcale mnie to nie dziwi bo ceny mieli z kosmosu. Te buciki, które mam dla Hani sprzedawali za przeszło 200 zł... Mi przyjaciółka kupiła je w promocji za 14 funtów (czyli jakieś 70 zł). ![]() Telik, nic mi nie mów o Gąsienicy. (aż się zastanawiałam czy jakiejś imprezy nie mają w domu, bo jak mnie wczoraj zagadywała to jakoś nieskładnie pisałaWczasy z Wami na Krecie brzmią bajecznie, lecz my niestety ze względu na wydatki związane ze zmianą auta raczej w tym roku nie będziemy mogli sobie na nie pozwolić. Może w przyszłym roku by się udało? ![]() DDewik, Aga, pięknie sobie poradziłyście- chłopcy również. Na pewno z dnia na dzień będzie lepiej.DDewik, czaderskie kalosze! ![]() Jacie,brawa dla Domka gaduły może ten katar rzeczywiście alergiczny? Zdrówka dla Niego. ![]() Brumku, o matko diagnoza przerażająca. Dobrze, że zdecydowałaś się na badanie- zdrowia nie da się przeliczyć na pieniądze, więc nie myśl o tym jak o bezsensownym wydatku. Potrzebowałaś tego. Tylko co dalej? Nie myślisz o odstawieniu Tymka? Same leki przeciwzapalne chyba tu za wiele nie pomogą. ![]() Anka,to dzisiaj pracujesz z domu? Gdzie chodzisz do gina? Też bym musiała się pokazać u swojej... Tak jak pisałam wyżej- w Poznaniu Clarks był w Plazie, ale już go zlikwidowali.Brawa dla dzielnego Rafałka za szczepienie. ![]() Mme_Audrey, wierzę że dziecko i zwierzaki to wesołe połączenie. Fajnie spędzacie wolny czas. Natka,noto możesz śmiało brać 5 dla Domka, ma stopę o rozmiar mniejszą od Hani. Wstawania o 5 współczuję.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

zapraszam

Co teraz? Jakieś leczenie? 

! Ty jesteś dobra 

Tak tak kot shrekowy sie chowa przed tym spojrzeniem. 

ze mnie