![]() |
#1441 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
niepotrzebnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- buuuuu
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczynyw ielkie buu, tymbardziej teraz, gdy z kasa krucho, ale wyżalilam sie kumplom w pracy i patrzę na to inaczej, ludzie maja gorsze problemy a pieniądze sie zarobi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
No znalazlam ta kieszonke ale w niej pusto :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Rozeznanie
|
![]() Hej! Co tak smutno, samo hej? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałam powiedzieć, że podkarmiam Lilkę także jogurcikami z Hipp'a-dzięki phdwao za inspirację
![]() ![]() ![]() zajrzę teraz za tym z Nestle-swoją drogą w DE i serki i jogurty z Hippa mają oznaczenie, po 7.miesiącu, a w PL jogurty po 6., a serki po 9....ciekawe....a smaki identyczne ![]() ![]() zakupiłam ten serek tylko dlatego, że u Nas nadal cyrki z jedzeniem-Mała w dzień wcale nie chce mleka.... rano je kaszkę-dziś zjadła jedynie 6 łyżeczek, koło 12 znów inną kaszę-zjadła na 150ml wody, potem koło 15 kilka łyżek jogurtu, no i o 17.30 duży obiadek 190g.... potem dokończyła jogurt przed 19, ok 19.30 mleko 170ml przed snem i teraz 200ml na śpiocha.... no i nie wiem czy to wystarczy ![]() ![]() wolałabym dać jej np normalny jogurt naturalny, ale nie wiem czy mogę ![]() Mamcia-gratuluję zakupu, czekam na fotki z Amelką w nowej furze ![]()
#1450 |
Zakorzenienie
|
Mamcia, kusicie! Heh 4 tys. poszly w samochód
![]() Phdwao, masakra! To kiedys placilas i przestalas? Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-03-02 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama zwykłe zacznę podawać około roczku, a teraz nie chcę narażać małej na ból brzuszka. Próbowałaś kaszkę w południe przygotować na mm? Nawet, jeśli zje mniej, to będzie w tym trochę mleka. Swoją drogą też muszę przez kilka dni notować, ile młoda zjada, bo wydaje mi się, że mało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady. Możliwe że to ten lęk. Trochę to wyglądało jak "ja tak się fajnie bawiłam a Ty przylazłaś i wszystko psujesz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Nie będzie mnie przez jakiś czas - postaram się zaglądać jak będzie to możliwe. Wykończyłam laptopa ![]() tzn. albo kabel albo wejście ![]() Miłego - idę ćwiczyć ![]()
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym to cześć ![]() nocka w miarę, Lu obudziła się dopiero o wpół do szóstej i już ją wzięłam do nas i dospaliśmy do 8
![]() |
#1455 | |
Rozeznanie
|
Cześć,
Pogoda dziś przepiękna! Za godzinę wybieram się na cotygodniowe zakupy z teściową. Zabieram ze sobą Gosię, bo tż śpi po nocce i po zakupach jedziemy prosto do teściów, bo szwagier ma urodziny - trzeba przygotować imprezę. Wczoraj zrobiłam mu piękny tort, rybkę po grecku, rybkę po japońsku, przygotowałam pierś na kotlety (dziś trzeba tylko usmażyć), zamarynowałam pałki od kurczaka, zrobiłam sałatkę jarzynową i mięsko do sałatki gyros. Dziś trzeba wszystko dokończyć ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małą okazuje niechęć do mleka odkąd przeszliśmy na bebilon i odkąd zaczęliśmy rozszerzać dietę. Także nie wiem w sumie, co było pierwsze. Cytat:
U nas noc beznadziejna, ja padłam jak zawsze, tż biedny do małej wstawał i wstaje od długiego czasu, a ja księżna śpię, o ile tak to można nazwać, bo wiadome, człowiek i tak się budzi. Zaraz spadam do pracy niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
hej
strasznie boli mnie palec nie moge xginac mialam wrazenie ze ciagna nie szwy wiec sciagnelam wczoraj je sama ![]() ![]() mowiłam z epalec bedzie wygladał jak z horroru ![]() a dlonie sa przeciez takie wazne ![]()
#1458 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() U nas pogoda piekna no piekna wiosna wiosna czuje ja w kosciach! Jemy sniadanko i idziemy testowac bryke ; D |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Wtajemniczenie
|
Witam po kilkudniowej nieobecności
![]() ![]() trochę jestem i dużo mnie nie ma, chciałam Was trochę nadrobić zanim coś napisze ale całości na pewno nie dam rady:/ ostatnio nie mogę otworzyć laptopa jak Mlode nie śpi bo przy laptopie jest pierwszy, no i domaga się puszczenia mu ulubionej piosenki a jak jej nie puszcze to płacze dlatego unikam takich sytuacji, poza tym Młody próbuje raczkować, przerabiamy też lęk separacyjny a jak mu się coś nie podoba urządza histerie ![]() ciekawa jestem co u Was, doczytałam tylko że Lu ma ząbka ![]() a natalka sie przeprowadziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Hej, ale się nie wyspałam
![]() ![]() U nas też piękna pogoda-to znaczy słońce świeci, ale nie wiem jaka temperatura. Mój plan na dziś to jechać do IKEA-ale jeszcze muszę męża namówić ![]() Marysi już prawie całe górne jedynki wyszły ![]() A poza tym dzieci zdrowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzimy z wanny ryk, zabiore cos co akurat w tym momencie jest najwazneijsze na swiecie RYK. ehh rozwyly sie te nasze dzieci ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
U nas tez pieknie Haniu az chce sie zyc i rano wstawac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Wtajemniczenie
|
juhuuu ale słoneczko,zaraz ruszamy na dłuuugi spacer,może zajdziemy też pierwszy raz na plac zabaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Hej u nas wiosna!!! Zaraz idziemy w miasto s popoludniu idziemu na spacer po lecie i nad rzeke do tzta siostry, ons mieszka w lesie, wiecie co odkad chodze z mslym na spacer popoludni lepiej mi spo w nocy!! Dzis byla tlko 1 pobudka ma szybkie picie
![]() Karolka niedawaj zwyklego jogurtu pediatra mowila mi ze te maja za duzo bialka na tskie dziecko i dzieci sa zaraz wysypane.... Blue ten abonament placila kiedys tesciowa bo tu mieszkali://// Pumka poza nestle i hippem sa jogurty bobovita w pudeleczku Olcia milej zabawy na placu!! Mamka ale jaja jak moglas te siatki nie zuwazyc!! Ja sie kurzylam sasiedzi dzrzwi obok wyczaili naszego maclarena i kupili identyczny!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee ząbka to jeszcze nie ma, tylko mi się wydaje, że widzę go pod dziąsłem ale pewności nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dotleniła się i poszła teraz spać, a potem zmykamy na basen
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Piękne słońce, a ja miałam zj**ny poranek - nie możemy się dogadać z tż. Poza tym muszę wziąć się za sprzątanie, bo przez to słońce widać kurz ![]() TŻ wziął Małą i poszli do teściów - on będzie zakładał tarcze ledowe do auta, a Małą zajmą się dziadkowie, potem ja dołączam na obiad ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Phdwao, rozumiem. Szkoda tej kasy, ale już i tak nic nie zrobicie. W ogóle ten podatek to absurd. |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Phdwao trzeba było wyrejestrować odbiornik i tyle
![]()
#1468 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś chyba koło roku można zacząć. Ja daje te z hippa, a potem zaczne dawać naturalne zblendowane ze świeżymi owocami. Cytat:
Cytat:
Nadka powoli rusza do przodu w raczkach, ale po jednym ruchu kładzie się i dalej się czołga. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
pdhwao no no widzialam ze tam jest kieszonka ale dopiero jak mi powiedzialas to zajrzalam glebiej
![]() Blue bez nerwow! wiosna idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, we wtorek idę do fryza ![]() ![]() Prince, mam nadzieję, ze ten palec będzie lepiej wyglądał ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Zmieniłam avek - nie bijcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.