MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-02, 15:10   #1441
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś o 17.00 na Tvn Style będzie ten program Bosackiej "O Matko" .. to dla zainteresowanych
no i żałuję, że nie mamy żadnego pakietu
choć za trochę będzie z mini-mini

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:11   #1442
czarny flamaster
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Cytat:
Napisane przez Zaciazona Pokaż wiadomość
Czarny flamaster po porodzie bedziemy sie ostro wspierac w zrzucaniu tej wagi co? Ja tez mam planach cwiczonka z Ewka i taka delikatna dietke mamy karmiacej. Zreszta bedzie wiosna, spacerki, wiecej czasu na swiezym powietrzu i bedzie gites.
No ba! W grupie zawsze raźniej
Fajnie by było jakby nam się udało jeszcze na basen chodzić. Brałabym męża i małego ze sobą. Ale na to jeszcze czas, hehe

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:16   #1443
bzinka
Zadomowienie

Cytat:
Kochana ale CRP nie ma nic wspolnego z zartuciem ciazowym.
To stwierdzenia zatrucia ciazowego czy tez stanu przedrzucawkowego trzeba miec cisnienie ponad 140/90 i bialko w moczu. Obie te rzeczy stwierdzone przynajmniej 2 razy. Dodajmy, ze cisnienie typu 160/80 to nic, bo to pierwsze wzrasta tez przy wysilku, stresie i taich tam. Najwazniejszy jest ten drugi numerek.
Do tego dochodza objawy:
-bol glowy
-bol zoladka
-bol w prawym boku
-obrzeki
-mroczki przed oczami

I rozne odchylenia w badanaich laboratoryjnych, ale nie CRP. CRP swiadczy o infekcji. CRP o wartosci 9 to w ogole nic. Tyle mozna miec w fizjologicznej ciazy. Tak samo leukocyty, neutrofile i OB wzrastaja w prawidlowej ciazy. Tak reaguje nasz organizm.

A skad to wszystko wiem? No takie rzeczy to tylko w KLUBIE moge powiedziec

Pocieszyłaś mnie bardzo , moje ciśnienie z ostatnich kilku dni to 130parę na 90 parę (to dolne mam ciągle przekroczone 90). Nie mam żadnych innych objawów, oprócz obrzęków (no mam ból cholerny ale w LEWYM boku). Tak więc moje puchnięcie i zbieranie wody musi mieć inną przyczynę. Dzięki!

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:17   #1444
Zaciazona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
No ba! W grupie zawsze raźniej
Fajnie by było jakby nam się udało jeszcze na basen chodzić. Brałabym męża i małego ze sobą. Ale na to jeszcze czas, hehe

Fajnie! Juz sie ciesze I tez marzy mi sie basen.
Chociaz mysle, ze w kostiumie pokaze sie dopiero za 15kg
Zaciazona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:26   #1445
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
hej wlasnie dostalam SMS

leonikowa urodzila - Leosiek jest juz z nia i odpoczywaja

Serdecznie gratuluję
Coraz więcej tych naszych maluszków
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Im więcej maluszków się rodzi, tym bardziej nie mogę się doczekać mojego
Ja mam tak samo
Dzisiaj już nawet do mojego tż dotarło, że już coraz bliżej -jak mu powiedziałam, że już tyle forumowych maluszków pojawiło się na świecie
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
W sprawie chrzcin? Ale tego nienarodzonego dziecka? Nie za wczesnie?
Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość

Już chrzcin? Ale dzidziusia z brzucha?
nieee aż taka szybka to nie jestem
razem z mężem będziemy chrzestnymi u syna mojego kuzyna. We wtorek muszę iść do spowiedzi
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Kurczę, mój lekarz strasznie przywiązuje wagę do tych kg, nie wiem czemu, jakiś uczulony na to jest A Wy pewnie po porodzie migusiem wrócicie do formy
mój tak samo. Normalnie zawsze się stresuję, że znowu da mi "delikatnie" do zrozumienia, że za dużo tych kg. Najwięcej przytyłam w okresie bożonarodzeniowym - w 3 tyg. 5 kg

Ale dzisiaj u mnie piękna pogoda. Pospacerowałoby się z wózkiem

UWAGA! UWAGA! we wtorek jest Dzień Teściowej Hehhh...za dwadzieścia kilka lat same będziemy teściowymi

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:43   #1446
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

!!

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
a i wrzucam zdj co mi mąż zrobił nawet mu to wyszło
sorry za goliznę.. wolałabym dodać w klubie
Bardzo fajne zdjęcie !!

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Dziś za to poodkurzałam i pościerałam kurze dumna jestem z siebie, że mimo spania z przerwami 4 godziny, mam czas na karmienie, odciąganie, zajmowanie się małym (straszny z niego cycuś, ciągle na rękach lub przy cycku), to jeszcze posprzątałam
Jutro przychodzą dziadkowie więc musi być ładnie
Mężuś pojechał na garaż, więc korzystam z neta jak mały śpi

Z dobrych wieści napiszę wam, że przez całą ciążę przytyłam 10kg, a już 9 nie mam został 1kg do wagi sprzed ciąży, a jeszcze jestem spuchnięta i cyce to ważą chyba tonę
Teraz tylko chudnąc dalej, bo zaniedbałam się po ciąży z Julią i nie zamierzam poprzestać na laurach.

No tak, Perfekcyjna jak nic

A z kg to niezła opcja ciekawe ile mi spadnie byłoby coś

Cytat:
hej wlasnie dostalam SMS

teraz się wszystko wysypało, a potem będzie znów zastój, jak widać, u nas porody chodzą grupami
Stary 2013-03-02, 15:48   #1447
kmagg81
Raczkowanie

Dot.: !!

uffff po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć koniec - tzn. miejsce gdzie w końcu mogę coś napisać
Tak na początek to witam Was serdecznie wszystkie Mamusie
Czy można się jeszcze do Was dołączyć ??
Termin mam na 16 kwietnia, oczekujemy zatem z niecierpliwością naszego synka Maksia
kmagg81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:54   #1448
mariolci
Rozeznanie

Leonikowa Gratulacje !!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kmagg81 Pokaż wiadomość
uffff po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć koniec - tzn. miejsce gdzie w końcu mogę coś napisać
Termin mam na 16 kwietnia, oczekujemy zatem z niecierpliwością naszego synka Maksia
hej witamy a skad jestes dokladnie?

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/10289
mariolci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 15:59   #1449
kmagg81
Raczkowanie

dokładnie to z Dębicy - tam zamierzam wydać na świat naszego Synka i tam spędziłam dotychczasowe swoje życie, ale obecnie pomieszkuję sobie w Sędziszowie Młp.
Stary 2013-03-02, 16:08   #1450
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:08   #1451
Agateczka*
Zakorzenienie

Nadrabiam was od wczoraj i w końcu się udało....

Cytat:
uwaga, uwaga!
Małpka urodziła!!!!!!!!
Gratulacje!!! I witamy Karolka

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
Uroczy maluszek

[QUOTE=bmma;39533112]
Moja Kinga[QUOTE]
słodka laleczka

Cytat:
no i prosze jaka wiadomosc z rana

ALLIW - URODZILA -
wow Gratulacje i witamy maluszka na świecie

Cytat:

Bardzo ładne fotki no i brzuchalek

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
--------------------------------------------------
Byłam w PZU i złozyłam dokumenty o wypłatę świadczenia za urodzenie Miski i dostane 1819zł!!! za drugi pobyt w szpitalu też mi coś tam wypłacą w sam raz na szczepionki
super

Cytat:
hej wlasnie dostalam SMS

Gratulacje i witamy Leonka

Strippi piękna pamiątka taka fotka, opis porodu rewelacja na pewno ból był gigant ale za to szybko poszło, Michaś współpracował i nie dał się Mamusi przemęczać jeszcze raz gratuluję

No chwilę człowieka nie ma a tu się tyle dzieje
Ale na prawdę, jakie to wszystko zadziwiające: Jedne dzieciaczki siedzą w brzuszkach choć pora wychodzić a inne nie czekają tylko wyskakują. I my na to wpływu nie mamy.
Teraz tylko czekać jak będą pojawiać się kolejne maleństwa w końcu to wątek marcowo- kwietniowy więc pora przyjdzie na każdą z nas i nie ma odwrotu
Stary 2013-03-02, 16:16   #1452
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
ALLIW - URODZILA -
O 22:50 urodziłam Janka, 3200g 56 cm, przed 19tą odeszły mi wody, o 20tej byliśmy w szpitalu, także szybko poszło, ale bolało jak nie wiem, darłam się jak dzika Jasiu nassał się cyca i teraz śpi, i ja też spróbuje się kimnąć. A widziałam że Malpka urodziła, mówiłam że razem urodzimy. Buziaki dla Was od szczęśliwej mamy.

:jup i:

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
rozkręca się rozkręca

wg mnie lepiej nastawić się na wielki ból a potem się pozytywnie zdziwić niż na odwrót

za wizytę

uf... to dobrze czekałam na taką odpowiedź bo już myślałam, że coś ze mną nie tak
tez tak sądzę.

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
..... pewnie masz rację .Ale szeptem Ci powiem ,że ja nastawiałm się na ogromny ból przy 1 i 2 porodzie - i mnie zaskoczyło .... było jeszcze gorzej .... . Widocznie nie na każdego działa ta metoda ......

Cytat:

super wyszły

Cytat:
hej wlasnie dostalam SMS

oj czuc marzec

Kurcze od rana mnie nie było i juz dwójka dzieciaczków z Nami. Ale fajnie...
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:17   #1453
kmagg81
Raczkowanie

to wspaniale słyszeć, że tyle Dzieciaczków już mogą oglądać swoje mamusie i tatusiów i się do nich tulić. A tym samym coraz bardziej tęsknie do momentu kiedy sama przytulę mojego Maksia. Choć jeszcze Mu uzmysławiam, żeby się nie pchał na ten świat za wcześnie - niech czeka i korzysta z dobroci maminego brzuszka. Niestety z drugiej strony jak poczuje mój obolały kręgosłup przy próbie poruszania się to już modle się żeby kwiecień nastał.
To cudowny stan - ciąża ale też niesamowicie wymaga od nas, czasami m już ręce opadają czy wytrzymam do końca.
Stary 2013-03-02, 16:21   #1454
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
hej wlasnie dostalam SMS

oj czuc marzec
gratulacje!!!!!!!!!
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:23   #1455
Zaciazona
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie to z Dębicy - tam zamierzam wydać na świat naszego Synka i tam spędziłam dotychczasowe swoje życie, ale obecnie pomieszkuję sobie w Sędziszowie Młp.

Witaj
Zaciazona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:25   #1456
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

Zostawić Was na parę dni a tu tyle się dzieje wczoraj tylko nadrabiałam dziś włączam wizaż i co znowu nadrabianie.

Zacznę od tego że wczoraj jak nadrabiałam to brakowało mi postów Nestelle i pierwsza myśl czyżby rodziła z pozostałymi

Malpko Gratulacje Kochana Karolek śliczny życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do sił i zdrowia Trzymam mocno kciuki za Ciebie a ten wyrostek to .

Strippi piękny szybki poród. Pięknie wyglądacie z Michałkiem ty tak świeżo na tej fotce Zazdraszczam nie pękniecia i nie nacięcia. też bym tak chciała
Ja też myślę że jak będę w stanie się ruszać to pierwsze co zrobię po przyjściu do domu to będę sprzątać nawet jak będzie mi ciężko będę sprzątać bo ja pedantka jestem i ze szmatą ciągle latam.
Aaaa i brawa wielkie za kg ja mam nadzieję że u mnie będzie tak samo

Ptaszysko cały czas trzymam kciuki za Ciebie i za naszą kruszynkę Natalię ob szybko dołączyła do Was

Alliw super szybki poród i brawa dla Jasia że ładnie współpracował że tak szybko poszło

Leonikowa Kolejny maluszek z nami dużo odpoczynku i nabierania sił

Aż Wam troszkę zazdroszczę że macie już maleństwa przy sobie u mnie jeszcze prawie dwa miesiące a mi tak czas powoli leci aż wlecze mi się w tej ciąży.

LiwkaO to dużo dostaniesz z tego PZU że Ci tyle policzyli jaką macie składkę jeśli mogę spytać u nas w tej rozpisce pisze że 1000zł też takie ubezpieczenie grupowe w pracy.

jolanT śliczne fotki brzuszka i dla tż ma chłopak rękę i chęci do robienia fotek moj to tylko filmiki i to z motoru.

Sorceresss wyobraź sobie że ja też tak myślę jak coś jem jeszcze 3 tygodnie tycia a później podobno waga w miejscu stoi więc nie będę sobie żałować

Nestelle i Chanel_Coco za kupno nowych furek oby dobrze się prowadziły my sprzedaliśmy jedno na początku ciąży jeszcze nie wiedziałam że w ciąży jestem i wyzywałam tż że jak teraz sprzeda takie auto to już nigdy nie pozwolę mu takiego kupić bo ja byśmy mieli być we 2 to ok ale z dzieckiem to nie będzie szans żeby takim jeździć bo niby gdzie na dachu ?? Że głupi jest że godzi się żeby sprzedać bo ja mogę jeździć nim itp. itd. dwa tygodnie później okazało się że 5 tydzień ciąży ale żal i smutek pozostał ja to bym go najchętniej nie sprzedawała i chociaż żeby miał stać w garażu jak przez ostatni rok (bo taki był powód sprzedaży bo stał od roku w garażu i wyprowadzany tylko na myjnię albo jak nie miałam drugiego albo tż to wtedy tego brałam) to chociaż żeby móc na nie popatrzyć albo pojechać gdzieś na parę godzin z tż. Chyba na starość sobie kupimy by poczuć się jak za lat młodości

Bmma Kingunia śliczna dziewczynka

idę dalej nadrabiać, miłego popłudnia
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:25   #1457
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy , gratulujemy i zapraszamy
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:27   #1458
kmagg81
Raczkowanie

dziwna sprawa, opisałam się jak głupia i co - i moje wypociny zniknęły :/
dałam "wyślij" i gdzieś wysłało ale chyba w kosmos ;/
Stary 2013-03-02, 16:29   #1459
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
ALLIW - URODZILA -
O 22:50 urodziłam Janka, 3200g 56 cm, przed 19tą odeszły mi wody, o 20tej byliśmy w szpitalu, także szybko poszło, ale bolało jak nie wiem, darłam się jak dzika Jasiu nassał się cyca i teraz śpi, i ja też spróbuje się kimnąć. A widziałam że Malpka urodziła, mówiłam że razem urodzimy. Buziaki dla Was od szczęśliwej mamy.

Ogromne Gratki dla Janka i dzielnej mamy

Cytat:
A co troche się trzeba powzruszać z rana... Bede katowac małego ta piosenka jak sie urodzi;D Śliczna jest pościelówa
no faktycznie ładny utwór

Cytat:
I witam sie w skonczonym 38 tyg, 14 dni to go.
Zaczynam sie bac, wszystkim tam szybko idzie... Moja Mila bedzie wieksza niz wszystkie bobasy do teraz urodzone, oj zobaczymy jak to bedzie. Ja na szczescie rodze z zzo.
za tygodnie

Cytat:
Super brzuchol, fajne foty

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam Leonikowej idzie. to co same z Chanel zostałyśmy
No tak zostałyśmy same, dzieje się coś u Ciebie?? Bo u mnie dalej nic a nic
A tak bym chciała jutro

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
widzę że do 8 marca musimy się z Chanel wyrobić, i niech mi się tu nikt w kolejkę nie wbija
widzę że wszystkie chłopaki 56cm
8go to mnie dopiero na oddział przyjmą jak dalej nic się nie będzie kluło. Najpóźnej 11go urodzę tak twierdzi moja ginka. Bo wtedy wywołają już na siłe

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Z dobrych wieści napiszę wam, że przez całą ciążę przytyłam 10kg, a już 9 nie mam został 1kg do wagi sprzed ciąży, a jeszcze jestem spuchnięta i cyce to ważą chyba tonę
Teraz tylko chudnąc dalej, bo zaniedbałam się po ciąży z Julią i nie zamierzam poprzestać na laurach.
O mało przytyłaś...
Ja też będę mieć gdzieś tyle.
Ciekawe jak szybko to zgubię..

Cytat:

oj czuc marzec
WOW!! Świetnie!!! Czyli urodziła w dzień terminu. Ogromne gratulacje

Cytat:
Witaj
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:32   #1460
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość

Ale dzisiaj u mnie piękna pogoda. Pospacerowałoby się z wózkiem
tyż miałam takie myśli

Cytat:
oczekujemy zatem z niecierpliwością naszego synka Maksia

witaj

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
LiwkaO to dużo dostaniesz z tego PZU że Ci tyle policzyli jaką macie składkę jeśli mogę spytać u nas w tej rozpisce pisze że 1000zł też takie ubezpieczenie grupowe w pracy.
no my z chlopem (ubezpieczenie w jego pracy) powinnismy dostac po 1000 na głowę.. takze Liwka jakies wypasne miala

Stary 2013-03-02, 16:39   #1461
bzinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
no my z chlopem (ubezpieczenie w jego pracy) powinnismy dostac po 1000 na głowę.. takze Liwka jakies wypasne miala
U mnie z pzu za składkę 75zl/m-c dają 1100zł, a zz składkę 65 zl/m-c 1000zł.

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:47   #1462
corka_rosy
Wtajemniczenie

Nie było mnie wczoraj od 13, a tu dwie niespodzianki!

Małpka, alliw - WIELKIE GRATULACJE! Mamy kolejne wątkowe bliźnięta

Idę nadrabiać

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 16:53   #1463
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Nie było mnie wczoraj od 13, a tu dwie niespodzianki!

Małpka, alliw - WIELKIE GRATULACJE! Mamy kolejne wątkowe bliźnięta

Idę nadrabiać
trzy jeszcze Leonikowa

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

ok to ja mam pytanie. w jaki sposób wywołuje się poród? Dragusia, Chanel mówili Wam coś jak to się będzie odbywać?
do tej pory myślałam, że kroplówka z oxy i jazda... ale jak widać nie na każdego to działa
Stary 2013-03-02, 16:58   #1464
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
U mnie z pzu za składkę 75zl/m-c dają 1100zł, a zz składkę 65 zl/m-c 1000zł.
to pewnie to mamy - grupowke.
A powiedz mi czy szpital też jest wpisany w to ubezpieczenie? bylam na przelomie XI/XII i sie zastanawiam czy sie jeszcze lapie?

Stary 2013-03-02, 16:59   #1465
klementyna1
Zakorzenienie

A mnie coś krzyz i brzuch pobolewają, ale nie nastawiam się bo to nie pierwszy raz...
Witam nowa mausiekmagg81

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2013-03-02 o 17:00
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 17:12   #1466
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość

ok to ja mam pytanie. w jaki sposób wywołuje się poród? Dragusia, Chanel mówili Wam coś jak to się będzie odbywać?
do tej pory myślałam, że kroplówka z oxy i jazda... ale jak widać nie na każdego to działa
Z tego co mi wiadomo na dzień dziesiejszy. To najpierw robią tzw. próbę z oxy...i może ruszyć, ale jak sama widzisz nie wszystkich
Następny stopień wtajemniczenia to jakiś prio...coś tam. I po tym już się na 100% zaczyna rodzić.
Właśnie wobec mnie mają takie plany. W piątek na oddział, w sobote oxy, a jak dalej nie ruszy to w poniedziałek na zmianie mojej gin podadzą mi ten prio coś tam. Sorry ale jakaś taka nazwa tego (leku, kroplówki) że nie idzie spamiętać.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Wszystkie oglądaj tvn style?? Ja narazie mnie nudzi, hehe my to już jednak wyższy level :P

Edytowane przez Chanel_Coco
Czas edycji: 2013-03-02 o 17:27
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 17:16   #1467
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Alliw i Malpka gratulacje
15.10. 2011.
21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png

http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 17:25   #1468
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
to pewnie to mamy - grupowke.
A powiedz mi czy szpital też jest wpisany w to ubezpieczenie? bylam na przelomie XI/XII i sie zastanawiam czy sie jeszcze lapie?
liczy się- tylko chyba trzeba być ponad trzy dni w szpitalu

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Z tego co mi wiadomo na dzień dziesiejszy. To najpierw robią tzw. próbę z oxy...i może ruszyć, ale jak sama widzisz nie wszystkich
Następny stopień wtajemniczenia do jakiś prio...coś tam. I po tym już się na 100% zaczyna rodzić.
Właśnie wobec mnie mają takie plany. W piątek na oddział, w sobote oxy, a jak dalej nie ruszy to w poniedziałek na zmianie mojej gin podadzą mi ten prio coś tam. Sorry ale jakaś taka nazwa tego (leku, kroplówki) że nie idzie spamiętać.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------
Wszystkie oglądaj tvn style?? Ja narazie mnie nudzi, hehe my to już jednak wyższy level :P
no
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-02, 17:30   #1469
Moderna
Zakorzenienie

Leonikowa gratuluje maleństwa
Stary 2013-03-02, 17:31   #1470
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość

Mnie też znudziło. Pewnie dla kobiet, które dopiero planują ciążę, lub są w pierwszych miesiącach, program o wiele bardziej przydatny.

Pranie już ściągnięte, czeka grzecznie na wyprasowanie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości