Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-02, 18:13   #1741
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Bardzo ladne meble, elegancja, prostota i lagodnosc i wszystko pasuje do wszystkiego
I ten wozeczek bardzo trafiony, kolor ekstra, kola ekstra, leciutki
Mi sie widzi rowniez spacerowka Tako bardziej. Choc to jest kubelkowa, prawda? - podobno nie najlepsza dla pleckow?
Mysle, Perse, ze filharmonia jest jak najbardziej w porzadku, dzidzi sie spodoba

EDIT: Sprawdz sobie tylko koniecznie, czy nie jest wywrotna jak dopakujesz torbe, bo slyszalam dzwony, tylko nie wiem, w ktorym kosciele
EDIT 2... SPACEROWKA OCZYWISCIE, NIE FILHARMONIA
Wtrącę się O wywrotnej spacerówce słyszałam w Tako Laret... A ten zdaje mi się, że kiedyś widziałam w sklepie. Sprzedawca bardzo go chwalił, że dobrze wyważony i przez to dobrze się prowadzi mimo nieskrętnych kółek. I spacerówka chyba nie jest w nim kubełkowa, ale nie dam sobie głowy obciąć, bo nas inny model bardziej interesował.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:28   #1742
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39548984]Tak, ja biorę pod uwagę tylko 4 równe koła, a jeśli przy okazji tak wygląda to Fajowy ten Bebetto i cena również nie powala.

A Ty jak sądzisz, które siedzenie jest lepsze, rozkładane na płasko czy kubełkowe?[/QUOTE]

Zdecydowanie rozkladane zastanow sie nad Bebetto, jedzdzilam nim po Smyku i normalnie prawie plakalam, ze juz zostalismy obdarowani innym wozkiem inaczej bym nie miala watpliwosci co do wyboru

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wtrącę się O wywrotnej spacerówce słyszałam w Tako Laret... A ten zdaje mi się, że kiedyś widziałam w sklepie. Sprzedawca bardzo go chwalił, że dobrze wyważony i przez to dobrze się prowadzi mimo nieskrętnych kółek. I spacerówka chyba nie jest w nim kubełkowa, ale nie dam sobie głowy obciąć, bo nas inny model bardziej interesował.
Aaaaa, to w tym kosciele dzwony bily

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Myszka bezprzewodowa mi pada, a poza tym zaraz uciekam na domowke do znajomych z mezem, wiec dlugo juz nie popisze

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

no i puscilam pawiana po kawie z mlekiem
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:31   #1743
magdalennne
Wtajemniczenie

W ciąży naprawdę buddynieje mózg Liczyłam w kalendarzu, kiedy TŻ ma wolne w pracy, żeby umówić się na połówkowe wtedy, kiedy będzie mógł iść ze mną. I umówiłam się na poniedziałek na 16.30, załatwiłam w pracy, że skończę wcześniej. I co? Okazało się, że pominęłam niedzielę, bo mam z sobotą na jednej kartce i mój TŻ nie ma wolnego tylko idzie na 1. zmianę do 18
Ma załatwić sobie przepustkę i pójść ze mną jednak...
Stary 2013-03-02, 18:34   #1744
shestiger
Rozeznanie

hejoo ale zmarzłam dzisiaj.... kaszelek mnie dopada buuu
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:37   #1745
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
W ciąży naprawdę buddynieje mózg Liczyłam w kalendarzu, kiedy TŻ ma wolne w pracy, żeby umówić się na połówkowe wtedy, kiedy będzie mógł iść ze mną. I umówiłam się na poniedziałek na 16.30, załatwiłam w pracy, że skończę wcześniej. I co? Okazało się, że pominęłam niedzielę, bo mam z sobotą na jednej kartce i mój TŻ nie ma wolnego tylko idzie na 1. zmianę do 18
Kochana ja odstalam ostatnio godzine pietnascie w ogonku na poczcie, zeby nadac PIT, po czym uswiadomilam sobie, ze go NIE PODPISALAM . Ale za to wczoraj ogralam meza w karcianke Slavika potrojna zniewaga: ogralam go JA, kobieta, i w dodatku z polowa mozgu

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Tak sie wlasnie glosno zastanawialam na watku dzisiaj, co u Ciebie
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:38   #1746
dzoan
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Dzionek przeleciał spokojnie, pogoda dopisała, moje ciasto okazało się całkiem smaczne i nawet je pochwalono od ciotki męża dostaliśmy pięknego storczyka, usłyszałam komplement odnośnie dobrej figury w ciąży i ładnego piłkowatego brzuszka Moje włoski podcięte, a teraz mężuś też wyszedł do fryzjera. Zabrałam się za pieczenie chlebka, już jest w piekarniku i idę podczytać o czym dzisiaj pisałyście

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 18:40   #1747
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytam właśnie o twoich problemach z TŻ I jest mi bardzo przykro
Obawiałam się, że tak się to może potoczyć
Nie wiem czy o tym pisałaś, bo zostało mi jeszcze 40 stron do przeczytania i jeśli tak, to znajdę w końcu, ale chciałabym zapytać o to jak spotykaliście się wcześniej? Przed ciążą i twoją przeprowadzką? On przyjeżdżał? Skąd się znacie?
Stary 2013-03-02, 18:55   #1748
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Kochana ja odstalam ostatnio godzine pietnascie w ogonku na poczcie, zeby nadac PIT, po czym uswiadomilam sobie, ze go NIE PODPISALAM . Ale za to wczoraj ogralam meza w karcianke Slavika potrojna zniewaga: ogralam go JA, kobieta, i w dodatku z polowa mozgu

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Tak sie wlasnie glosno zastanawialam na watku dzisiaj, co u Ciebie
Oj przepraszam nie nadrabiałam jeszcze bo tu nie mogę swoich zakładek zapisać, zaraz poszukam. Byłam dziś u tego brata i jego żony, poznałam też 2 brata, i chłopaki się w kolejce ustawiają by go obić..pośmialiśmy się trochę więc wyluzowałam a potem Marcin powiedział już tak serio że trzeba z nim poważnie porozmawiać

Cytat:
Czytam właśnie o twoich problemach z TŻ I jest mi bardzo przykro
Obawiałam się, że tak się to może potoczyć
Nie wiem czy o tym pisałaś, bo zostało mi jeszcze 40 stron do przeczytania i jeśli tak, to znajdę w końcu, ale chciałabym zapytać o to jak spotykaliście się wcześniej? Przed ciążą i twoją przeprowadzką? On przyjeżdżał? Skąd się znacie?
Oj to zakręcone jest trochę , znamy się jakoś od wakacji więc wszystko potoczyło się szybciutko no ale coż mam za swoje, że bardziej go nie poznałam, teraz tylko poczekać jeden tydzień aż zagramy w otwarte karty
Stary 2013-03-02, 19:02   #1749
idzia111
Zakorzenienie

Mamy BRĄZOWY medal Mistrzostw Świata !

A na początku byliśmy za podium, na 4 miejscu. Okazało się, że źle wyliczyli i Norwegowie z 2 miejsca na 4 wskoczyli, a my z 4 na 3. Szoook !

Dziś Justyśka 2 była, czyli mamy złoto, srebro i brąz
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:08   #1750
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj przepraszam nie nadrabiałam jeszcze bo tu nie mogę swoich zakładek zapisać, zaraz poszukam. Byłam dziś u tego brata i jego żony, poznałam też 2 brata, i chłopaki się w kolejce ustawiają by go obić..pośmialiśmy się trochę więc wyluzowałam a potem Marcin powiedział już tak serio że trzeba z nim poważnie porozmawiać

Oj to zakręcone jest trochę , znamy się jakoś od wakacji więc wszystko potoczyło się szybciutko no ale coż mam za swoje, że bardziej go nie poznałam, teraz tylko poczekać jeden tydzień aż zagramy w otwarte karty
Nie chodziło mi o to, że krótko, tylko ciekawa byłam czy wcześniej przyjeżdżał często, czy to się zmieniło... Nie jest powiedziane, że jak krótko to źle. Chociaż powiem szczerze, że po przebojach z poprzednim TŻ chyba byłabym na twoim miejscu ostrożniejsza. Nie znam szczegółów, więc nie oceniam. I dobrze, że jego bracia chcą ci pomóc. Przynajmniej nie jesteś sama. A mamie swojej powiedziałaś o ciąży?
Stary 2013-03-02, 19:09   #1751
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

witam się w nowym wątku

Nie piszę, bo nie mam weny, od paru dni mam kryzys....mam straszne lęki o tą ciążę, dzis nie spałam pół nocy, sny mnie wykańczają, do tego nie czuję maluszka, choć wiem, że na tym etapie ciąży nie ma mowy o regularnych ruchach no i w głowie same czarne myśli.

We wtorek wizyta, chyba jeszcze przed żadną nie bałam się tak jak teraz. Cóż, wiedziałam, że czym ciąża będzie starsza, to i strach o dziecko będzie wiekszy.

No więc taki to mam humor, do

Mimo wielkiej chęci pozytywnego myslenia, czarne myśli u mnie dominują. I strach.........

Mam nadzieje, że niebawem będę częściej zaglądać, choć tempo Waszego pisania jest imponujące

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci
Nie martw się każdą z nas dopadają jakieś lęki o ciążę.. trzeba się troszkę zdystansować i wierzyć, że jest wszystko ok.. zamartwianie się nie pomoże ani Tobie, ani dzidzi.

Cytat:
Kiedys szydelkowalam, ale nie umialabym takiego cuda zrobic szkoooooda
Piękne

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39547353]Hej hej!

Wyprawa udana!
Kupiliśmy meble:
http://i.imgur.com/LPIHpjw.png tylko tę jasną eko-skórę zastąpiliśmy trochę ciemniejszym, brązowo-melanżowym materiałem, kanapa i fotel+
http://www.meble-andrex.pl/dane/full...676580e2ee.jpg
taki stoliczek Do miesiąca ma przyjść.

Potem byliśmy w CH, ale nic nie kupiłam dla siebie. Za drogie są dla mnie te spodnie ciążowe. Jednak używki z alla rządzą.

Potem grzech (McD), Media Markt i do domu. Ale mnie nogi bolą....

I mam drugi typ wózka (bo weszłam do jednego sklepu dziecięcego):
TAKO ACOUSTIC, również cudownie się buja, jest trochę droższy od Roana, ale też całkiem spoczko.

Z tym, że nie wiem, jak jest z tymi spacerówkami, które są lepsze?
1. roanowa: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...RGjr10nzDAgkAw
2. takowa: http://www.sklep-smile.pl/media/cata.../_/2_11_17.jpg

:conf used:

I mam jeszcze jedno pytanko, jak myślicie, koncert w filharmonii jest ok?[/QUOTE]
Meble bardzo ładne Ze spacerówek podoba mi się ta popielata.
A co do filharmonii, to ostatnio koleżanka mi opowiadała, że jej szwagier z żoną w czasie ciąży chodzili na tego typu koncerty i ogólnie lubią słuchać na co dzień muzykę poważną.. I teraz puszczają dziecku koncerty w tv, a ono siedzi, ogląda i słucha..i dziecka nie ma

Stary 2013-03-02, 19:11   #1752
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Zasiadłam z myślą, że przeczytam co pisałyście przez te ostatnie 2 dni, ale jak zobaczyłam, że jestem na 12 stronie, a jest 58 to zwątpiłam

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Cicho tu... oglądam skoki drużynowe ... ,,Do boju, do boju ... !"
Ja mam chwilami skoki indywidualne Laury w brzuchu
Cytat:
A jesli lubisz retro, to swietny jest jeszcze Bebetto Fabio
Kiedys sie nad nim zastanawiałam.ładny i cena tez w porządku.:ehe m:
Stary 2013-03-02, 19:13   #1753
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Nie chodziło mi o to, że krótko, tylko ciekawa byłam czy wcześniej przyjeżdżał często, czy to się zmieniło... Nie jest powiedziane, że jak krótko to źle. Chociaż powiem szczerze, że po przebojach z poprzednim TŻ chyba byłabym na twoim miejscu ostrożniejsza. Nie znam szczegółów, więc nie oceniam. I dobrze, że jego bracia chcą ci pomóc. Przynajmniej nie jesteś sama. A mamie swojej powiedziałaś o ciąży?
no On cały tydzień pracuje w Krk więc był tylko na weekendy. Wiem że zawaliłam że nie byłam ostrożniejsza, ale czułam się strasznie samotnie a On wypełniał tą pustkę idealnie...ehh
Stary 2013-03-02, 19:14   #1754
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
budyń jak nic
Cytat:
Gorrąca herbatka i wygrzewaj siee
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Dzionek przeleciał spokojnie, pogoda dopisała, moje ciasto okazało się całkiem smaczne i nawet je pochwalono od ciotki męża dostaliśmy pięknego storczyka, usłyszałam komplement odnośnie dobrej figury w ciąży i ładnego piłkowatego brzuszka Moje włoski podcięte, a teraz mężuś też wyszedł do fryzjera. Zabrałam się za pieczenie chlebka, już jest w piekarniku i idę podczytać o czym dzisiaj pisałyście

Cytat:

A na początku byliśmy za podium, na 4 miejscu. Okazało się, że źle wyliczyli i Norwegowie z 2 miejsca na 4 wskoczyli, a my z 4 na 3. Szoook !

Stary 2013-03-02, 19:16   #1755
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Jak powiem mężowi o naszych skoczkach, to padnie z wrażeni a zły wyszedł jak zobaczył, że nam brąz przed nosem przeszedł

Stary 2013-03-02, 19:17   #1756
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Meble bardzo ładne Ze spacerówek podoba mi się ta popielata.
A co do filharmonii, to ostatnio koleżanka mi opowiadała, że jej szwagier z żoną w czasie ciąży chodzili na tego typu koncerty i ogólnie lubią słuchać na co dzień muzykę poważną.. I teraz puszczają dziecku koncerty w tv, a ono siedzi, ogląda i słucha..i dziecka nie ma

Dziewczyny dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie mebli Spędzało mi to sen z powiek, dzisiaj się zawzięliśmy i kupiliśmy. Mam nadzieję, że będą nam służyć.

Co do filharmonii - chciałabym, żeby tak było Choć nie nastawiam się jakoś super na to :P Ale owszem, chciałabym kiedyś dostać zaproszenie na koncert noworoczny do Wiednia jako mama najzdolniejszego skrzypka czy pianisty Ale to tylko, jeśli dzidzia zechce, nie będę zmuszać.

A póki co - jestem cała połamana 2 miesiące leżenia, dzisiaj dłuższa wyprawa i mnie bolą wszystkie kości i mięśnie...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:23   #1757
dzoan
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39550222]Dziewczyny dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie mebli Spędzało mi to sen z powiek, dzisiaj się zawzięliśmy i kupiliśmy. Mam nadzieję, że będą nam służyć.

Co do filharmonii - chciałabym, żeby tak było Choć nie nastawiam się jakoś super na to :P Ale owszem, chciałabym kiedyś dostać zaproszenie na koncert noworoczny do Wiednia jako mama najzdolniejszego skrzypka czy pianisty Ale to tylko, jeśli dzidzia zechce, nie będę zmuszać.

A póki co - jestem cała połamana 2 miesiące leżenia, dzisiaj dłuższa wyprawa i mnie bolą wszystkie kości i mięśnie...[/QUOTE]
Ja i bez ciąży po całodziennym chodzeniu miałam problemy by zasnąć, tak mnie łydki bolały..niby niespuchnięte, ale w środku taki ból czułam..przeciążenie jakieś..Słaba jestem jak nie wiem..

Stary 2013-03-02, 19:24   #1758
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór
za ciacho
Jest nadzieja, że też mi kiedyś coś zjadliwego wyjdzie
Cytat:
Zdecydowanie rozkladane zastanow sie nad Bebetto, jedzdzilam nim po Smyku i normalnie prawie plakalam, ze juz zostalismy obdarowani innym wozkiem inaczej bym nie miala watpliwosci co do wyboru
My najprawdopodobniej zdecydujemy sie na bebetto, ale solarisa
Okazało się to nawet rodzinne, bo dowiedziałam się, ze kuzynka, która ma prawie rocznego synka też zdecydowała się na ten model

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:28   #1759
magdalennne
Wtajemniczenie

Proszę się ze mnie nie śmiać Dzielnie jestem na 30 stronie
Stary 2013-03-02, 19:30   #1760
Rockyyy
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39550222]
A póki co - jestem cała połamana 2 miesiące leżenia, dzisiaj dłuższa wyprawa i mnie bolą wszystkie kości i mięśnie...[/QUOTE]

Powolutku się rozruszasz stopniowo Wiosna jest tuz tuz

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Okazało się to nawet rodzinne, bo dowiedziałam się, ze kuzynka, która ma prawie rocznego synka też zdecydowała się na ten model
No mnie sie taki solarisek widzi Nadal jestesmy na etapie szukania,czytania itp. .....
Cytat:
Jesteś dzielna dziołcha
Stary 2013-03-02, 19:32   #1761
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam za wytrwałość
I dobrze, ze nadrabiasz w weekend, to strony nie pojawiają się w zastraszającym tempie

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
No mnie sie taki solarisek widzi Nadal jestesmy na etapie szukania,czytania itp. .....
Mnie trochę martwi, bo wyczytałam, że w spacerówce budka lubi opadać, a to może być uciążliwe przy dłuższym użytkowaniu... ale najwyżej będziemy się modlić, żeby nas to ominęło

Mały
Stary 2013-03-02, 19:35   #1762
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
za ciacho
Jest nadzieja, że też mi kiedyś coś zjadliwego wyjdzie

Skoro mnie wyszło, to Twoje szanse rzeczywiście wzrosły

A tak piszecie o wózkach, a mnie się przypomniało, że koleżanka podała już cenę za wózek..ten który Wam na początku tygodnia pokazywałam 700zł gdzie ceny nowych powyżej 2 i 3 tys..więc bardzo kusząca Wózek 3 w 1 z torbą, parasolką i jeszcze dostaniemy jakieś specjalne pasy, żeby móc w razie potrzeby przewozić dziecko w gondolce zamiast foteliku. W tygodniu mamy oglądać ten wózek. Ale jesteśmy już raczej zdecydowani..na 99,9% bierzemy

Stary 2013-03-02, 19:38   #1763
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
:.. ale najwyżej będziemy się modlić, żeby nas to ominęło
Bede sie tez modlić za Waszą spacerówee
Stary 2013-03-02, 19:38   #1764
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Podziwiam za wytrwałość
I dobrze, ze nadrabiasz w weekend, to strony nie pojawiają się w zastraszającym tempie
Dlatego nie zrezygnowałam z tego pomysłu
W tygodniu nie mam szans, bo jak wracam z pracy to jest milion nowych postów A przy okazji mojej pracy. Mój TŻ dzisiaj powiedział coś, co mnie zaskoczyło zupełnie. Cały czas kłóciliśmy się o to, że nie chcę iść jeszcze na zwolnienie, bo dla niego to powinnam siedzieć w domu odkąd dowiedzieliśmy się o ciąży. A dzisiaj powiedział, żebym pracowała jeśli chcę, ale prosi tylko o to, że jak jestem chora, to żebym zostawała w domu I tak zamierzałam pracować, ale lepiej mi, że nie musimy się o to kłócić już
Stary 2013-03-02, 19:39   #1765
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
A tak piszecie o wózkach, a mnie się przypomniało, że koleżanka podała już cenę za wózek..ten który Wam na początku tygodnia pokazywałam 700zł gdzie ceny nowych powyżej 2 i 3 tys..więc bardzo kusząca Wózek 3 w 1 z torbą, parasolką i jeszcze dostaniemy jakieś specjalne pasy, żeby móc w razie potrzeby przewozić dziecko w gondolce zamiast foteliku. W tygodniu mamy oglądać ten wózek. Ale jesteśmy już raczej zdecydowani..na 99,9% bierzemy
No to super.Bedziecie miec juz wózek z głowy
Stary 2013-03-02, 19:42   #1766
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
1.Skoro mnie wyszło, to Twoje szanse rzeczywiście wzrosły

2.A tak piszecie o wózkach, a mnie się przypomniało, że koleżanka podała już cenę za wózek..ten który Wam na początku tygodnia pokazywałam 700zł gdzie ceny nowych powyżej 2 i 3 tys..więc bardzo kusząca Wózek 3 w 1 z torbą, parasolką i jeszcze dostaniemy jakieś specjalne pasy, żeby móc w razie potrzeby przewozić dziecko w gondolce zamiast foteliku. W tygodniu mamy oglądać ten wózek. Ale jesteśmy już raczej zdecydowani..na 99,9% bierzemy
1.
2. Pewnie, że bierzcie... Kiedyś sprzedacie drożej

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Bede sie tez modlić za Waszą spacerówee
Dzieki Ci Wspaniała Kobieto
Cytat:
W tygodniu nie mam szans, bo jak wracam z pracy to jest milion nowych postów A przy okazji mojej pracy. Mój TŻ dzisiaj powiedział coś, co mnie zaskoczyło zupełnie. Cały czas kłóciliśmy się o to, że nie chcę iść jeszcze na zwolnienie, bo dla niego to powinnam siedzieć w domu odkąd dowiedzieliśmy się o ciąży. A dzisiaj powiedział, żebym pracowała jeśli chcę, ale prosi tylko o to, że jak jestem chora, to żebym zostawała w domu I tak zamierzałam pracować, ale lepiej mi, że nie musimy się o to kłócić już
Dobrze, że Tż wkońcu zrozumiał, że dobrze się czujesz pracując

Dobra Dziewczęta do jutra

Mały
Stary 2013-03-02, 19:51   #1767
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
to super uwazaj na siebie i sie nie przepracowywuj

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
2. Pewnie, że bierzcie... Kiedyś sprzedacie drożej [COLOR="Silver"]

Dobra Dziewczęta do jutra
2. Biznes is biznes

Do juterkaaa

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Ja tez leceee .Paaa żabulki
Stary 2013-03-02, 19:53   #1768
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Zjadłam kolację (sola+surówka) i mi się dziecko obudziło. Pytam się: smakowało? A TŻ stwierdził, że Artur robi Harlem Shake iykwim :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 19:54   #1769
mela1234
Zakorzenienie

Nadrobiłam was z grubsza.
Jestem wykończona. Z koleżanką buzie nam się nie zamykały. Kolorek zrobił się lekki brąz z lekkimi pasemkami (bo miałam pasemka wcześniej) i wyszło naprawdę fajnie. Z mężem się pocieliśmy więc nie wiem kiedy zdjęcie zrobię
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 20:08   #1770
idzia111
Zakorzenienie

Ja lecę kąpać się, w końcu sobota ...

Życzę dobrej nocki

P.S. Żeby nie było - myje się codziennie.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-03-02 o 20:09
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości