![]() |
#1471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() ![]() Pierwszy raz w tym roku powiesiłam pranie na balkonie ![]() Cytat:
![]() IKEA dzisiaj aktualna ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Blue no wlasnie bede bic
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ja mam daleko do ikei :/ ale zawsze jest tez online w razie desperacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Se sczaisz!
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ktjMz7c3ke4 - warto, nawet codziennie posłuchać ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Wiecie, słońce ma tę moc...!!! Poza tym słucham piosenki od tż i myję okna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę na wizaż i pierwsze co widzę to zmiana avka u Blue
![]() Fajnie, tak wiosennie mi się kojarzy. U nas piękna pogoda ![]() Wczoraj tylko nieco poczytałam co u Was i wyczytałam, że KarolinaPW dostała łyżwy. Fajnie ![]() Przy okazji współczuję chorego męża, chociaż może dzisiaj już mu lepiej? Irmusia pytałaś o niekapek. Mam ten,, kupiony przy okazji 40% obniżki cen, o której pisała Agunia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale u nas ślicznie, ma być podobno 12 stopni ![]() Banku nie strasz tymi zabkami, zastanawiam sie jak będzie wyglądało nasze karmienie jak małemu zabki wyjdą ![]() Co do ikei zazdroszczę, tez bym pojechała bo lubię te ☠☠☠☠☠☠☠ki ![]() Blue i co włoski obciete? A z Tztem sie dogadacie, my tez miewamy gorsze dni, przeważnie w niedziele ![]() Phdwao a wózek ten sam kolor ma nawet? Wiesniaki ![]()
#1476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moje dziecko nigdy nie widziało psa a wkłada sobie zabawkę do buźki i czołga się w inne miejsce, skąd mu się to wzięło nie mam pojęcia ale bardzo śmiesznie wygląda ![]() blu nie poznałam Cie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do Ikei autobusem spod domu mieliśmy godzinę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 |
Wtajemniczenie
|
Haniu
![]() ![]() dziewczyny Młody zaczął mi ulewać nawet kilka godzin po posiłku, przedtem tego nie robił nie wiem co jest grane |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...bo on się zwlec z wyra nie może ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Dostał coś nowego może? Może jogurt? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() piszę jedną ręką, bo na kolanach Dzieć ![]() Maciejko-te kaszki które jej daję też są mleczne, jedna z Hipp'a, druga z Bebiko, więc i białko i witaminy w nich są, ale skoro mówisz, że na MM lepiej, to popróbuję ![]() phdwao- na razie nie daję normalnego jogurtu, ale ogólnie bym wolała, ale zdaje się, że dopiero od 10 mż można zacząć....dopiero 22 marca mam bilans i wtedy mam nadzieję dowiem się wszystkiego-co dawać, co nie, jak z glutenem itp. Dziś zajrzę za tym jogurtem z Nestle, bo z Hipp'a już przyjął się ![]() bebe- śliczna Gosia ![]() ![]() ![]() zaraz ruszam na kiermasz dzieciowych rzeczy-obym coś upolowała ![]() ![]() miłej soboty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Hm, ja bym odczekała kilka dni bez obiadków - wtedy zobaczysz, czy jest zmiana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
bylam w aptece po plaster bo siara tak chodizc i pani powiedziala ze palec lepiej by wygladął jak by niebyl szyty chyba. Ze jak lekrz mogl mi go tak oszpecic ze tylko zdjece zrobic i wyslac gdzies.
![]() on wyglada jak by niebyl zrosniety! a tym co odstawąło normalnie chacz. przeciez to sie niezrosnie juz ![]() BYlysmy an spacerze 2 godzinki ale sloneczko ![]()
#1484 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odezwali się z tego sklepu w końcu, babka do mnie zadzwoniła i w poniedziałek przyślą kuriera po odbiór łyżew ![]() Cytat:
![]() Współczuję opłat ![]() Ja podobnie miałam 2 lata temu, nie opłacałam składek na izbę lekarską parę lat i jak zakładałam działalność i swoją praktykę musiałam opłacić wszystko+ odsetki = 1500zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Udanej wizyty w fryza ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam sobie nowe kalosze w Lidlu, czerwone ![]() Prince współczuję przejść z palcem, pewnie teraz żeby to się ładnie zrosło to by trzeba było wyciąć brzegi rany i ponownie zszyć prawidłowo, może przejdź się do innego chirurga
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2013-03-02 o 13:56 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Mamy w końcu nieśmiałe "baba" i "tata"
![]() ![]() ![]() ![]()
#1489 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że u Was lidla nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Super ![]() Ale fajnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciliśmy z ikei ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja znowu tak na chwilkę ![]() Wczoraj nie weszłam bo dostałąm jakiegoś powera i przez godz myłam łyzienkę ale tak na cacy. Nawet przesunełam pralkę ![]() Dzisiaj był w miarę dzień. Chociaż po południu Marek dawał trochę w kość bo byl b. zmęczony ale za nic nie dał się uśpić. Zasnął mi dopiero jak już odpuściłam sobie usypianie go i to na rękach. Ach te kochane dzieciaki. Teraz siedzi i bawi się rezem z Amcią przy balkonie i firankę oboje szarpią- teraz to jest Marka ulubiona zabawa. Mam nadzieje że dziś tez mnie coś najdzie i będe dalej porządki robić w domu jak dzieciaki pójdą spać. Jutro jedziemy na obiad do moich rodziców i zostawiamy dzieciaki ![]() ![]() Nie wiem czy Wam juz pisałam czy nei teściowa wraca do Pl we wtorek. Jeszcze nigdy sie tak nie cieszyłam na jej powrót. A teraz jak już z nami nie mieszka to zawsze będę mogła ją poprosić żeby do dzieciaków przyszla i jak pobędzie pół dnia to też nic się nie stanie. To już nei będzie cały czas ![]() Dobra uciekam bo juz mały przesadza z tą firanka
#1492 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie się spacerujecie, a ja gniłam w robocie, robiąc kolejne tabeleczki... Poracha.
Place zabaw?????????????? Jezu, ja nawet o tym nie pomyślałam - i że niby co wasze dzieci na nich robią? Bo jakoś nie wyobrażam sobie ani puszczenia małej ze ślizgawki, ani na huśtawce, ani NIGDZIE. Karolina, fajne te "gumioki", ciekawe, czy u nas jeszcze są, skoro baby brały po 2 pary, to pewnie też się rozeszły ![]() Prince, może idź do lekarza z tym palcem, nie brzmi to fajnie. Ja mam dzisiaj wieczór obżarstwa. Tż z kumplem na mieście, a ja z koleżanką w domu ;-) Szkoda, że mała dzisiaj daje popalić. Od 13 nie śpała i cyrki robiła. Podmienili mi dziecko !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
I jak, i jak?
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1496 |
Zadomowienie
|
Fajny pomysł z tym placem zabaw, też musimy zachaczyć, tylko niech ten śnieg stopnieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Rozeznanie
|
hej,
u nas wszystko dobrze. P. zaczęła gaworzyć, na razie tylko dada. Chyba lubi swoje pieluszki ![]() W pracy brak czasu nawet żeby coś zjeść. Ciężko wyrobić się z robotą w 7 h. Teściowa mieszka z nami i radzi sobie dobrze. Jak przychodzę to mała kopie rekami i nogami ze szczęścia ,a jak zniknę jej z pola widzenia to ryk. Dziś zgubiłabym torebkę,wyleciała mi z wózka jak wnosiłam go do mieszkania, na szczęście sąsiadka mi ją znalazła ![]() przez pomyłkę otworzyłam kaszkę z owocami cytrusowymi, ale nic po niej nie wyskoczyło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Młody ma ciemieniuchę ![]() ![]() No i bunt związany z jedzeniem trwa... I niczego nie chce. Ani mleka, ani obiadków, ani deserków. Zjada, ale na 3 razy i czasem nieźle się musimy przy tym nagimnastykować... Cytat:
Gosia cudna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() śliczny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super! ![]()
![]() |
#1499 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() dieta.. powiem ci ze nie ejst rygorystyczna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() noo kolor też hej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całe szczęście, że torebka się znalazła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.