|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Marzec - perfumy, kosmetyki, BB kremy, LUSH, Korres, SephoraWĄTEK NIEAKTUALNY Wymienię Blyszczyk L'Oreal Glam Shine kolor 154 (otwarty i przetestowany na ręce) - zdj: KWC Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 36 BRUN - nowe Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 31 BRONZE BROWN -nowe LUSH, Trichomania - szampon w kostce do włosów suchych - pół kostki: KWC La roche posay hydreane extra riche - zużycie jak na zdjęciu (czerwona linia) Próbki podkładów - zdjęcie Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) Alverde, 4in1 concealer kolor natural - korektor pod oczy, użyty dosłownie raz, zdj Organiczny krem - lifting do powiek 50+: zrobię odlewkę 5-10ml. - o TEN z serii kosmetyki organiczne Recepty Babuszki Agafii Sephora, róż do policzków 3,2g kolor: orange punchy No. 05, użyty raz. Na dniach wstawię zdjęcie. Raczej tylko za coś z wish. Rival de Loop, Hydro, Getoner Augen-Roller Concealer 4in1 Natural (Roll-on 4w1 pod oczy z kofeiną i wyciągiem z kasztanowca z korektorem) PERFUMY (odlewki i próbki): Demeter, Heart Breaker ok.4ml Demeter, Mulled Cider ok.1ml L'Artisan, Ile Bourbon 10ml (at.10ml) L'Artisan, Tea for Two 1-2,5ml Guerlain, AA Gentiana 3ml Francis Kurkdjian, Pour le Soir edc 4ml Honore des pres, Chaman's Party 0,7ml? Honore des pres, Bonte's Bloom ok. 0,9ml? l'Eau D'Issey 0,1-0,2ml Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge 0,2ml Bvlgari, Jasmin Noir 0,5ml Acqua di Parma, Blu Mediterraneo, Fico Di Amalfi EDT 0,5ml (nieprzezroczysta próbka, ale coś koło tego jest) Florascent Parfumeurs, Bahou ok. 2ml Pilar&Lucy, The Exact Friction of Stars ok. 0,4ml Rania ok. 0,3ml Prada, Prada 2,3ml Hermes, Eau claire des merveiles ok.2ml (z wymianki) Gres AMBRE de Cabochard 2,5ml Penhaligon's, Elixir ok. 2ml Emanuel Ungaro, Ungaro Party EDT 1,5ml Sonoma, Voile de Violette ok. 3ml (chyba zmienił się trochę zapach, a przynajmniej inaczej go pamiętam, więc za jakiś drobiażdżek lub dorzucę jako gratis) Krizia edp ok. 2ml Ginestet, Le boise ok. 4ml Jose Eisenberg, J'Ose ok. 3ml Chanel, Coco Mademoiselle 5ml Etro, Shaal Nur ok. 1,2ml A. Tauer, Une Rose Chypre 1,1ml Chanel, coromandel 4ml (z wymianki) Del Rae, Emotionelle 1ml L de Lubin ok. 0,7ml Blood Concept AB ok. 0,5ml Blood Concept 0 ok. 0,5ml T. Ford, Oud Wood ok. 2ml Molvizar Black Cube ok. 0,8ml MINERAŁY (próbki): Próbki ceni do oczu z MEOW - zdj: Meow Cosmetics, Cat Eyes: Lion Around Meow Cosmetics, IdealEyes: Fearless Purrl Meow Cosmetics, Cat Eyes: Cat Psss Meow Cosmetics, Cat Eyes: Agile Meow Cosmetics, Cat Eyes: Virgin Próbki Mik z Kolorówki -zdj: Rose Taupe Sandy Brown Joppa, Hush Multi Purpose Blush Powder -zdj Sample podkładów z Lumiere -zdj: Light Medium Neutral (Veena Velvet) Light Beige (cashmere) BB kremy: Inisfree Natural Cover #1 - odlewka 5ml przetestowane ze wspólnych zakupów Hada Labo BB cream kolor: Natural Ochre - odlewka 5ml przetestowane ze wspólnych zakupów Missha, Perfect Cover BB cream no.23 - ok. 10ml, może trochę mniej? Ciężko ocenić bo oryginalne opakowanie (20ml) jest kompletnie nieprzejrzyste. The History Of Whoo, Whitening & Moisture Cream - 2x saszetka 2ml? Szukam: - kremów BB różnych i innych azjatyckich kosmetyków - Helena Rubinstein, Magic concealer kolor nr.2 - eyeliner czarny, L'Oreal, TBS lub inny jaki mi się spodoba, ale tylko nowy. - biochemii (gł. hydrolaty, olejki myjące, emulgatory do olejków myjących) - jakiegoś dobrego kosmetyku na cellulit - zawsze chętnie balsamy do ust carmex i tisane, ale tylko nowe - kosmetyki LUSH, chętnie hennę - krem pod oczy neostrada - E. T. Browne, Palmer`s balsamy do ciała - może jakąś odsypkę meteorków Guerlain - Perfumy: PRO FVMVM ROMA Dambrosia PRO FVMVM ROMA Acqua e Zucchero HISTOIRES DE PARFUMS Rosam F. Malle, Une Rose Heeley, Hippie Rose DelRae, debut DelRae, emotionelle DelRae, bois de paradis (większa ilość) Diptyque, Eau Rose Parfumerie Generale, brulure de rose Parfumerie Generale, Tonkamande Kilian Straight to Heaven Hermes L'ambre des Merveilles Armani, Rose D'Arabie Armani Prive Rose Alexandrie różne Tomy Fordy z serii private blend, szczególnie Cafe Rose, ale właściwie prawie wszystkie Micallef: Royal Rose Oud, Jewel for Her, Ananda Lanvin Arpege Divine różne i innych... Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2013-04-21 o 14:14 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec - perfumy, kosmetyki, BB kremy, LUSH, Korres, Sephora
Hej! Coś za:
Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 36 BRUN - nowe Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 31 BRONZE BROWN -nowe?
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Korres, Cienie do oczu 1,8g kolor 31 BRONZE BROWN -nowe
LUSH, Trichomania - szampon w kostce do włosów suchych - pół kostki: KWC La roche posay hydreane extra riche - zużycie jak na zdjęciu (czerwona linia) Próbki podkładów - zdjęcie Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy)?
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? sporo rzeczy wypatrzyłam
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) Sephora, róż do policzków 3,2g kolor: orange punchy No. 05, użyty raz. Na dniach wstawię zdjęcie. Raczej tylko za coś z wish. |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was w wątkach
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za miniaturkę kremu pod oczy clinique?
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się podobają miniaturki Clinique, kilka cieni Meow i niektóre odlewki BB kremów.
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) |
|
|
|
#13 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Blyszczyk L'Oreal Glam Shine kolor 154 (otwarty i przetestowany na ręce) Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa) I może jeszcze to: clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) i może jeszcze LUSH, Trichomania ?
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za krem missha?
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
hm, a nie widzisz nic innego? bo jakby nie patrzeć, wymieniłabym pełnowymiarowy produkt za kilka próbek, średnio mi się to opłaca...
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za krem La roche posay?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Clinique, All about the eyes - miniaturka kremu pod oczy (nowa, zdj.) clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za obie miniatury Clinique i szampon Lush?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane wszystkim
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
akurat kilka dni temu kupiłam sobie krem pod oczy, więc nie jest mi obecnie pilnie potrzebny
![]() meteorki chciałam wymienić za coś innego raczej z kolorówki, także muszę podziękować pozdrawiam, może innym razem się uda
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ok podoba mi się jeszcze
La roche posay hydreane extra riche Masełko Korres jak najbardziej mogę oddać Podeślecz mi linka z tym kremem bb w jakiej jest on tubce z pompką czy wyciskany?
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli za bb i LRP nic nie znajdziesz?
Chciałabym wypróbować ten krem bb bo nawet nie wiem jakiego koloru się spodziewać. Miałam Signature w próbkach i był bombowy tylko 21 był ciut za jasny
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za Hada Labo BB cream kolor: Natural Ochre
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
clinique all about eyes serum - miniaturka (użyta 2 razy) Missha, Perfect Cover BB cream no.23 - ok. 10ml, może trochę mniej? Ciężko ocenić bo oryginalne opakowanie (20ml) jest kompletnie nieprzejrzyste. ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.