|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14,04% |
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
14 | 24,56% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
1 | 1,75% |
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
8 | 14,04% |
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
1 | 1,75% |
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
0 | 0% |
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
12 | 21,05% |
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
4 | 7,02% |
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
2 | 3,51% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
![]() ![]() babeczka mowila, ze wchodzi do sali, a tam w lozku porodowym chrapie facet. budzi go, a rodzaca z kacika wola "ciiii niech sie wyspi, bo na 7 idzie do pracy" ![]() ![]() co tam jeszcze, niech pomysle ![]() aaa wiem! mowily, ze polozne nie sa caly czas przy porodzie, jesli jest maz/osoba towarzyszaca to nawet rzadziej niz zwykle. z sama rodzaca sa czesciej, ale tez nie caly czas, bo podobno kobiety jak sa obserwowane to porod trwa dluzej... i najwiecej maluszkow rodzi sie w pelnie ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
diabli- też jednym okiem patrzyłam na tvn style, praktycznie wszzystko już napisałaś z tego co one opowiadały
![]() ja mam nadzieję, że Mój TŻ nie zemdleje przy porodzie i będzie się dobrze trzymał i mi pomagał ![]() ![]() co do koloru oczu- to u nas nie ma problemu, bo na 100% będą niebieskie ![]() ale mam cichą nadzieję, że dzidziuś odziedziczy po tatusiu włoski ![]() Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-03-03 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
pochwal sie koniecznie jaki kolorek wybraliscie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Wy wszystkie kupujecie wózki..macie rozeznanie.. a ja jak byłam,tak jestem zielona..
mam wymagania i zwykle jak znajde cos dobrego technicznie to brzydkie. a jak ładne i dobre to cena taka że wyc się chce ![]() zostane bez wózka.. kupię małej od razu hulajnogę..czymś jeżdzić musi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kupujemy używany przez 5 miesięcy, kolor dokładnie taki, jaki chciałam, czyli taki, jak w załączniku (beżowo-cappuccino?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
siedzę i myślę
|
No właśnie co do wózków... kupujecie 4 kołowce czy 3 kołowce? Kusi mnie ta Mura 3 kołowa, ale nie wiem jak się prowadzi taki wózek...
![]() ![]()
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() doktor z wawy chyba nie chce mnie stresowac, bo napisal, ze mam miec jednego prowadzacego i z nim wszystko omowie we wtorek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-03-03 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wózka, tooooo... 1) Podnoszenie w gondolce jest tylko od środka, od zewnątrz się nie da. 2) Pałąk w spacerówce? ![]() ![]() ![]() 3) Mam fotelik i oceniam go dobrze, ale moja wiedza w zakresie fotelików jest taka, ile przeczytałam w necie. Chciałam kupić wózek z fotelikiem maxi cosi, albo go dokupić, ale tż stwierdził, że nie chce. W sumie tutaj i tak wszędzie mamy blisko i w większości będziemy dreptać pieszo. Pierwsza podróż daleka zapowiada nam się w październiku (ponad 400km) i zobaczymy jak będzie wyglądać sytuacja. Mam małą nadzieję, że może maluch już będzie mógł podróżować w większym 9-18kg, bo ten właśnie większy fotelik tż chce kupić porządny. 4) Gondolkę, spacerówkę i fotelik można montować zarówno przodem, jak i tyłem do kierunku jazdy, rączka nie jest przekładana, ale to dobrze. Wtedy skrętne koła byłyby z tyłu i pomijając to, że straciłoby to na funkcjonalności, to wyglądałoby to brzydko. ![]() Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam. ![]() Edytowane przez anoxee Czas edycji: 2013-03-03 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a hulajnoga tez dobre rozwiązanie - mała będzie baaaaardzo wysportowana ![]() ![]() Edytowane przez joooasia Czas edycji: 2013-03-03 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kompletnie nie znałam tej marki/modelu (???) ale mi sie podoba. zieloniutki ![]() ale nie wiem co z tego będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znajoma chciala 3kolowca do joggingu i jazdy na rolkach (maniaczka), ale zaden nie miescil sie do seicento :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Raczkowanie
|
axella, kolor jest obłędnie pozytywny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i musi być zieloniutki ![]() WYSYP MALUSZKOW NA MACOWO KWIETNIOWYCH!!! ![]() ![]() my następne ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-03-03 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
kolor wiosenny, tak jak córa Twoja wiosenna będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Właśnie podczytywałam marcowo-kwietniowe mamusie i dziewczyna o nicku strippi 5 dni po porodzie straciła całe 10kg, które przytyła w ciąży.
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1645 |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
pieknie bedzie sie przy nim prezentowala rudziutka mamuska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2) No właśnie tż chce kupić ten drugi fotelik porządny, bo to będzie na kilka lat. Aż się boję spytać za ile to jest dla niego porządny. 3) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak papuga ![]() a tż walniemy na niebiesko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się! ![]() Cytat:
![]() Gratuluję wyboru imienia i zakupu wózka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję kolejnego tygodnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Maż był wczoraj na imprezie, a ja miałam leniwe popołudnie ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo dorzuce mu farbke do szaponu ![]() ![]() idę spać, jutro przyjezdza tornado na 4ch lapkach ![]() ![]() ah, witam w 32 tc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.