![]() |
#1652 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Zaliczyliśmy dziś 2 spacery
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spacerowały się wszystkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
te mi sie bardzo podobają
![]() http://allegro.pl/sterntaler-termofo...040456612.html http://allegro.pl/sterntaler-termofo...075348796.html ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
my od tygodnia mamy 2 pacerki, jeden z opiekunka a drugi popołudniu z rodzicami, mały zaiteresowany otoczeniem w spacerówie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też w spacerówce. Dzięki temu mały nie śpi na spacerze (lub śpi bardzo mało) bo jeszcze coś przegapi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś wędrowałam z małym nad staw stanęłam, chciałam podnieść mu oparcie by widział więcej, ja patrzę a ten se w najlepsze śpi ![]() ![]() a słonko dziś było boskie ![]()
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2013-03-04 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
i co fajny?
![]() Cytat:
![]() u nas to samo, mały jak jest zmęczony to zasnie w spacerówce, ale na początku to mega obserwuje i gada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Pumcia przyszło musli, wymiata!
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- a mój mały podnosi sie do siadu juz wszedzie a w lóżeczku zaczyna kombinowac przy szczebelkach wiec musimy w koncu obnizyc materac |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy! Zdrowie sie przyda.
Bylismy u kolejnego lekarza i mowi, ze to zdrowe dziecko. Spadla na wadze ok. 200g. Dolne dziasla rozpulchnione, wiec moze to zeby, kto to wie... Phdwao, fajnie, ze Ci sie podobaja. Chyba musimy podzielic sie tym z reszta sekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Wtajemniczenie
|
http://www.luxlux.pl/artykul/modne-g...maluchow-24511
Mnie się nic nie rzuciło w oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zadomowienie
|
czesc dziękuję za kciuki w pracy spoko
![]() ![]() ![]() Pumas może Blanka ma też jakieś choróbsko od żłóbka ![]() Najlepszego dla solenizantów i za kolejne ząbki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie miałam zapytać co to za cud musli? ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() A ja liczyłam na to, że nawet jak znam to może jakiś nowy pomysł na starą rzecz. Ale nic z tego... Cytat:
Mam nadzieję, że mała szybko wydobrzeje. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Wtajemniczenie
|
ej ej co to za tajemnice w towarzystwie , jakie musli?? tez chce!!!!
![]() kasik tez pomyślałam o rotawirusie, pumcia pamietam ze szczepiła moje dziecko spi dzis od 17 od kilku miesięcy juz tak nie spał:0 Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-03-04 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Kasik ja osobiscie uwazam ze jest sens bo nawet jesli rota dopadnie to chorobe przechodzi sie duzo lepiej niz bez szczepien.
Widze ze nasze dzieci maja podobne objawy tylko moja nie ma goraczki ani nic. Cos w tym moze byc... Choc szczerze mowiac nie wiaze tego z zlibkiem. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Hehe musli nazywa sie "musli tak jak chcesz". Super dprawa, jem i polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie się też wydawało, że Pumcia szczepiła. No i myślałam, że do żłobka się szczepi. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Raczkowanie
|
ooolllccciiiaaa https://www.google.pl/search?hl=pl&c...ml%3B300%3B300 może coś takiego??
Nitka ale wasi są w polsce a wy gdzie indziej... nie widujecie sie czesto, to inna sytuacja... a jakby to sie czesto powtarzało, to kto by z tym został?? oczywiście że Ty. ja nie zabraniałam, ale bez przesady, wkońcu zaczeli przeginac... a jak już oni nie chcieli jej nosic tylko dawali ich przyszłej synowej no to dla mnie sprawa prosta, to oni mieli ją nosic nie ona, teraz branie na kolana to mało... Wvictoria no ja wiem, że nie można przesadza w żadną storne, ale jak pozwalałam to było noeszenie cały czas i nie tyle oni sami co normalnie wpychali ją ich przyszłej synowej, ja chciałam żeby oni Lene brali, nie ma noszenia troszke, jak pozwalam to znaczy że można ciągle, na kolana mogą brac, bawic sie itp to zrobili kłótnie bo marcie to nie odpowiada, nie tyyle co im samym. dla nich ważna jest marta, oni na początku cieszyli sie że Lene mogą brac na kolana, siedziec z nią itp... ona nie złości sie jak jest trzymana i wdzi ciągle to samo, może tak przez pół dnia ![]() Wanillka dzieki za odpowiedź co do słoiczków ![]()
![]() |
#1672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kusicie tymi zakupami, że chyba sama zaraz coś tam kupię ![]() Z tym noszeniem jest kilka teorii ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ja znowu tak w padam na minute, bo gotuje kopytka, tylko mam mala przerwe na karmienie Marka ;/ a po kopytkach musze jeszcze ogarnac pokoj i przeczytac 4 rozdzialy ksiazki na jutro na praktyki ![]() No wlasnie. ![]() ![]() Jutro przyjezdza tesciowa z Włoch. I bardzo sie ciesze bo od 11 marca bede chodzic na ten fitnes w wodzie raz w tyg po 20.00 takze bede prosic ja zeby z dziecmi siedziala. ![]() Poczytam was jeszcze chwile i moze mi sie uda mlodego odlozyc ![]()
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Wtajemniczenie
|
![]() to chyba o to chodzi? http://musli.takjakchcesz.pl/ Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj dawałam dobre rady dla Nadalki na temat kataru, a tu dzisiaj Sara wstała zakatarzona tzn. z jednej dziurki leci i z jednego oczka.. no to teraz my nawilżamy, odciągamy i zapomniałam o tym że jeszcze stosujemy maść majerankową zwłaszcza na noc.
Dzisiaj piękna pogoda, byliśmy na długim spacerku z babcią, nawet kaczuszki nakarmiliśmy... Sara jeszcze niegdy kaczek nie widziała bo zanim dotrzemy nad kanał a wcale daleko nie mam to ona już śpi ![]() ![]() ![]() Nadalka apropo zaczerwienionych policzków, moja też ma odrobine... myślałam że może jak zapomniałam ją nakremować to wiatr ją tak osmalił, a moja siostra jak ją zobaczyła wczoraj to mówiła że to alergiczne.. i teraz nie wiem co ona takiego wciągnęła bo ostatnio zaszalałysmy i dawałam jej próbować różnych rzeczy z mojego talerza. Ja się przyznaję że dużo Sare noszę, rozpieściłam ją ![]() ![]() ![]() Dobrze że z Blanką to nic poważnego, mam nadzieję że to tylko ząbalki idą ![]() Mam nadzieję że Nadusia szybko wróci do zdrowia... kurcze jak człowiek pracuje i nie ma z kim dziecka zostawić to rzeczywiście ciężko też do żłobka puścić, bo często się tak dzieje , że suma sumarum więcej choruje w domu niż faktycznie jest w przedszkolu. Moja znajoma jak puszczała córkę do przedszkola to nadal płaciła swojej niani która wczesniej siedziała z małą, żeby w razie co mogła sie nia zajmować i nie szukała nowej podopiecznej... Ahhh może uda nam się kupić małą działeczkę ogródkową, napaliłam się jak szczerbaty na suchary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Pumcia ja myślę, że albo są to ząbki albo jakiś drobny wirus. Często przy takich wirusach jest przecież tylko i wyłącznie biegunka.
Brak apetytu i biegunka - to mogą być ząbki. Zaczęła jeść? Kasik przykro mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.