|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Cytat:
Ale bieganie w terenie cieszy, bo bieżna zaczęła mnie nudzić i obstawiam, że będzie użytkowana w chwilach niepogody
|
|
|
#3962 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja biegam co 2 dni Cytat:
[/QUOTE] Czemu? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39574937]Rozmawiałam wczoraj przez skype z Tż i zrobił tak ![]() Powiedział, że bardzo schudłam (a nie widzieliśmy się dosłownie 2,5 tygodnia) No może i mnie wcięło trochę, ale się cieszę i będzie jeszcze lepiej [/QUOTE] Faaajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Wstałam dzisiaj rano po 7 i poszłam biegać
|
||||||
|
|
|
#3963 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=L_ZqGXS3WnI
Natalka nawet filmik w siedzi znalazłam z tymi butami ![]() wow bieganie o 7 rano, szacun
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39580692]
![]() Moje dzisiejsze ćwiczenia: - 30km rower stacjonarny (60 min) - 40 min stepper[/QUOTE] ![]() a ty masz w domu te sprzęty czy na siłownię chadzasz? ![]() Cytat:
a jaki dystans? |
|
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
Mam w domu
![]() Do steppera i rowerka dodaję jeszcze: - 5 min hula hop - Tiffany na boczki - 50 przysiadów - podnoszenie nóg po 60 na każdą - wspięcia na palce obunóż 50 razy - uginanie przedramion po 50 na rękę (hantle 5,5kg) - 100 brzuszków - 5 min rozciąganie |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj skromnie TURBO i Tiffoczki
|
|
|
|
#3967 |
|
Raczkowanie
|
Melduję idealny dzień pod względem diety i 40 min insanity
Wracam na dobrą drogę Buty do biegania zamówione, mam nadzieję, że do tygodnia przyjdą i lecę na stadion |
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
No i się pochorowałam. Jedyny trening dzisiaj to chyba biceps przy sięganiu po chusteczki
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ja dziś dietkowo bardzo dobrze: Śniadanko owsianka z bananem drugie kefir obiad rybka ( pstrąg łososiowy miaaami ) i kasza za godzinkę maślanka kolacja: twarożek z rzodkiewką bo zostało mi ze wczoraj jeszcze :P 1 zielona 3 czerwone +woda ![]() Przeszłam z milion kilometrów bo miałam troszkę spraw do załatwienia i ani razu nie pojechałam miejskim! Nawet na zajęcia rano )Lecę robić zadania na jutro, miłego wieczorka
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś tu cichutko ostatnio (w porównaniu do naszych możliwości ).Pewnie wszystkie biegają
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
Hej chudzinki
Straszne zamieszanie mam teraz i rzadko tu bywam ale trzymam się dzielnie ![]() Mam dziką ochote zrobić chałke ale zapewne to kolejny z moich wymysłów ![]() W szkole straszny mętlik jak narazie a i z TŻem znów coś się dzieje.. Sama mam okropne gorsze dni i wcale nie chodzi tu o @. Jestem przewrażliwiona, smutna, przybita jakaś.. Musze się chyba porządnie wyszumieć.. Może porządny wycisk siłowy pomorze. Tak czy siak gratuluje wam chudzinki wszystkich spadków na koniec lutego, każdego zgubionego cm i kg i każdej przybyłej motywacji ! Jestem z Was bardzo dumna że tu jesteście i się nie poddajecie ! Trzymam za Was cały czas mocno kciuki żeby każdy dzień mijał po waszej myśli ! Miłego wieczoru chudzinki ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Jutro rano postaram się cyknąć fotki mojego lutowego lenistwa i opuszczenia ale końcowomarcowe fotki będą już o wiele ładniejsze ! Wszystko postaram się umieścić jutro z klubie
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3972 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39582966]Mam w domu
![]() Do steppera i rowerka dodaję jeszcze: - 5 min hula hop - Tiffany na boczki - 50 przysiadów - podnoszenie nóg po 60 na każdą - wspięcia na palce obunóż 50 razy - uginanie przedramion po 50 na rękę (hantle 5,5kg) - 100 brzuszków - 5 min rozciąganie[/QUOTE] wow, Trax szalejesz-a te hantelki 5,5 kg to już w ogóle kosmosCytat:
zdrówka życzę! |
|
|
|
|
#3973 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39574937]Rozmawiałam wczoraj przez skype z Tż i zrobił tak
![]() Powiedział, że bardzo schudłam (a nie widzieliśmy się dosłownie 2,5 tygodnia) No może i mnie wcięło trochę, ale się cieszę i będzie jeszcze lepiej [/QUOTE]No widzisz? Jednak ćwiczenia nie idą na marne Cytat:
![]() Zupa krem Cytat:
Oby to się szybko wyjaśniło, bo takie żarty wcale nie są śmieszne (o ile miał być to żart). Cytat:
za ogarnięcie lenia i powrót motywacji [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39580692] ![]() Moje dzisiejsze ćwiczenia: - 30km rower stacjonarny (60 min) - 40 min stepper[/QUOTE] ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39582966]Mam w domu ![]() Do steppera i rowerka dodaję jeszcze: - 5 min hula hop - Tiffany na boczki - 50 przysiadów - podnoszenie nóg po 60 na każdą - wspięcia na palce obunóż 50 razy - uginanie przedramion po 50 na rękę (hantle 5,5kg) - 100 brzuszków - 5 min rozciąganie[/QUOTE] Wow, ile tego ![]() Cytat:
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
Dobra trochę się ogarnęłam...
Ale ciężko ;-) Dzieks za baty i wsparcie ;-) 20 min trampolina, 30 min hh, i troche roznych plus rozciąganie Motywujace sa wasze wpisy.m. in. efekt wow u traxx czy spadek u tulipanka... no i wasze cwiczenia
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny szalejecie
![]() U mnie kiepsko. Podjadałam dzisiaj. Mama zrobiła na biad taką puszną fasolke szparagową że Dobrze ze fasolka nie Tuczy :P Ale na kolacje wciągne jajka ![]() Elsay, jak boli to ćwiczenia skuteczne A tak powaznie, to zdrówka! W czwartek idę zrobić wyniki, morfologia,ob, tarczyca i cukier. Trzeba się kontrolowac. Po m jak miłość będę ćwiczyć. Uwielbiam ten serial
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo przed chwilą robiłam insanity i wiem że mi by się już nie chciało. Poza tym nie chcę biegać jak jest ciemno. Bo jak słucham muzyki to nic nie słyszę - no i psów się boję ![]() 2 km tylko i 1 km marszem. |
|
|
|
|
#3977 | ||
|
Konto usunięte
|
No co fajne są i wcale nie takie ciężkie
Jak się zarzucało kiedyś 50kg nad głowę to się ma te siły![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz idę kręcić znowu na rowerku, zjadłam kawałek sernika na wieczór i muszę go spalić
|
||
|
|
|
#3978 | ||
|
Tajka
|
Dzisiaj moja pierwsza próba z hula-hop.
Było ciężko, ale dałam radę jeszcze zobaczycie, że za kilka dni będę Wam zdawać relacje z 40 min kręcenia xxD
|
|
#3979 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, cały dzień coś latam i robię, jeszcze czeka mnie nauka na test z fizyki, kosmos
![]() traxx - nic tak nie buduje i nie daje kopa jak takie komplementy ![]() StupidAlice- co za 'ludzie' ![]() nonessential - ja też zalatana i mniej czasu na wizaż mam, ale ważne, że dalej trzymasz dietę i się nie poddajesz ![]() Elsay - kuruj się tam No i piękne brawa dla wszystkich ćwiczących
|
#3980 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ps. Ten link z fb, to Twoje zdjęcie? Jeśli tak to jesteś piękna i bardzo zgrabna Cytat:
![]() U mnie dzisiaj też przewaga węglowodanowa i jak się nie ogarnę to będzie, ale nadwyżka. Jednak mi się nie chce już dzisiaj ćwiczyć, dwie godziny to dużo, jestem zmęczona. Jutro będzie lepszy dzień po prostu
|
||
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
padam 55 min i 7,8 km ale mnie dziś wymęczył
teraz dzień przerwy na regenerację, dwa takie podbiegi, myślałam, że nie dam rady, a ostatnie 200 metrów masakra, idę się kąpać
|
|
|
|
#3982 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Raczkowanie
|
Jedzenie:
5:30 – otręby z mlekiem i jabłkiem 9:40 – pół kanapki z serem, pomidorem i sałatą 12:30 – kanapka z serem, pomidorem i sałatą 15:15 – zupa pomidorowa, a na drugie danie (malutkie) – kotlet mielony, ziemniaczki i ogórki kiszone 19:30 – kiełbaski z domowym sosem pomidorowo-paprykowym 3 szklanki wody 2 szklanek wody z cytryną 1 szklanka domowego soku Ćwiczenia: 200 brzuszków 760 wspięć na palce 1 lekcja wf rozgrzewka bieg interwałowy (1min bieg, 1min marsz – 7 serii) rozciąganie Nie mam dzisiaj głowy i humoru do niczego. Edytowane przez zeppelinova Czas edycji: 2013-03-04 o 19:52 |
|
|
|
#3984 |
|
Rozeznanie
|
traxx69 - ahh, rozszerzona fizyka
mamy teraz 'zastępczego' wychowawce, który usprawiedliwia jak leci, nawet w naszym klasowym 'harlem shake' brał udział, kominiarkę założył i machał oponą zeppelinova - za ćwiczeniakisiej25 - dołączam się do stwierdzenia traxx
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie był udany dzień jedzeniowo ojj
Brawa dziewczyny za ćwiczenia! ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
a mój wychowawca dziś znowu błysnął. Ja mówię do niego na angielskim tak: Niech pan już tą płytkę puści. A on: Puścić to się wy możecie (patrząc na mnie i na moją koleżankę) No po prostu idiota
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
dzovana - a z czego Cię tam teraz cisną na matmie?
Co za koleś, też mamy takiego jednego, ale większość nie zwraca już na niego uwagi ![]() Dobra, robię sobie jutro wolne Ale za to będzie czas na ćwiczenia dzisiaj także nie bijcie
|
#3987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję za dawkę śmiechu przed snem I do jutra laski |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
brawo za każdy kilometr, biegaczki szalone ![]() dziś chyba nie wyrobię się z jakimiś konkretnymi ćwiczeniami, bo od 16, jak wróciłam do domu, to do teraz siedzę nad książkami.. sprawdzian z matmy, kartkówka z geografii i zdawanie całej geografii fizycznej psorce (heh, maturka rozszerzona z geografii się kłania...) może ogarnę jakieś Tiffoczki czy coś, żeby dupa nie spoczęła na laurach |
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć raz przesadził i się na niego obraziłam, to na fejsie mi wysyłał różne obrazki to już humor wrócił. On np. pisze mi tak: ''chodź do okna'' Ja podchodzę a on mi s.o.s. latarką wysyła ja w piętek zamierzam . Jutro spr z trygonometrii. Boję się
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-03-04 o 20:18 |
|
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
dzovana - trygonometria to dla mnie najgorszy dział jaki może być, o ile wszystko jest logiczne to to dla mnie za chole re
Ja tam w piątek do Częstochowy jadę się pomodlić (7 h w autobusie) ![]() Jak znajdę filmik to Wam wrzucę
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Ale bieganie w terenie cieszy, bo bieżna zaczęła mnie nudzić i obstawiam, że będzie użytkowana w chwilach niepogody

że jest niewygodnie i nieporęcznie ;/ dziewczyny ćwiczące z Jillian, wypowiedzcie się 

Faaajnie
Buty do biegania zamówione, mam nadzieję, że do tygodnia przyjdą i lecę na stadion 

za ogarnięcie lenia i powrót motywacji

teraz dzień przerwy na regenerację, dwa takie podbiegi, myślałam, że nie dam rady, a ostatnie 200 metrów masakra, idę się kąpać