Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 09:20   #451
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Witam się ja i słońce
Dziewczyny, jak KaEs pisała - nie ma związków bez krysysów, kłótni, niesnansek... Ale trzeba przetrwać, przetrawić, przeprosić, pogodzić się
Młodzi ludzie teraz traktują związki bardzo lekko - nie układa nam się, to się rozstajemy... Ale to nie jest rozwiązanie.

Trzymam za Was wszystkich kciuki

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Rzuć to w cholerę, to trzeba naprawdę czuć, że się tego chce. Nie warto się męczyć, jeśli się nie ma prawdziwego powołania...
Misia, ja mam wokół fantastycznych ludzi, a się odwrócę i dupsko mi się obrabia, że aż szczypie...
Affolkowa, nie ma co pakować potrzebnych Ci pieniędzy w modę na mgr...

Misiadelko - niestety waśnie w rodzinie najczęściej się biorą z zazdrości, że komuś układa się lepiej...
Stary 2013-03-05, 09:38   #452
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
nie da się go przekonać do zmiany zdania?? Jej przecież to bez sensu. Mam nadzieję, że wygracie licytację!!!!
niestety mój ojciec prędzej odda komuś obcemu niż nam. Na moim wesele go nie będzie po tym wszytskim co nam zrobił.
Licytacje chcielibysmy wygrać ale coraz mniej w to wierzymy

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-03-05 o 09:47
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 09:54   #453
docik10
Zakorzenienie

Mnie też dopadł jakiś związkowy kryzys.Ostatnio się czuje jakoś taka samotna w związku. Mój tż należy do osób cichych, to ja gadaniem nadrabiam za nas dwoje. Fajnie, że słucha ale zaczęło mnie to męczyć, że tylko ja mam coś do powiedzenia nie opowiada mi o pracy, jak się pytam o naszą przyszłość to odpowiada no weźmiemy ślub, będziemy mieć dzieci a jak zaczynam temat planowania wspólnego remontu (mowa o dobudówce albo budowie) to mówi, że on nie wie jak to będzie pomyślimy później. Ja jestem osobą która chce mieć zaplanowane rzeczy, tym bardziej, że szkoda mi wyprowadzać się od moich staruszków bo to świetni ludzie. Nie mieszkałam z tż więc to będzie rzecz nowa do tego dostaje go w pakiecie z teściami, dlatego chciałabym mieć ten komfort psychiczny żebym nie szła w nieznane, chce mieć ułożony jakiś konkretny plan. Piszę w niedziele wieczorem do tż, że jesteśmy razem, fajnie się spędza ze sobą czas ale nie ma między nami głębszej więzi i nie jestem nieszczęśliwa w naszym związku. Myślałam, że faceci mają gdzieś nasze marudzenie ale wczoraj przed snem dostałam sms-a że martwi go to co napisałam i czy to minie? Nie wiem jak do niego dotrzeć, żeby dzielił swoje problemy, życie codzienne ze mną, on nie zwierza się co w pracy, nie mówi o swoich marzeniach, planach. Ma prawdopodobnie 14-stego zabieg na przepuklinę nie mówi nic na ten temat, że się boi... cokolwiek. Jak się czymś cieszę to mogę nawijać o tym bez końca (ślub, planowanie remontu) mój tż cieszy się ale w sobie. Doskwiera mi ten brak wspólnego entuzjazmu. Martwię się bo wcześniej wracając od tż do domu wracałam ze smutkiem a teraz ze spokojem, nie jest mi szkoda, że muszę wracać Nie wiem czy to ja mam problem sama ze sobą. Pytałam się tż czy nie zauważył że między nami jest jakoś tak gorzej, powiedział że nie. Może i jest tak samo ale mnie zaczęło już to drażnić. Tż jest świetnym facetem lojalnym, pracowitym, wiernym ale od jakiegoś czasu jakbym zabrała sprawy łóżkowe to mogłabym stwierdzić, że spotykam się na weekendy z przyjacielem. Ma być przyjacielem ale też moim partnerem. Nie wiem już sama... mam nadzieję że przez moje myślenie nie oddalimy się jeszcze bardziej od siebie

Jakby był ranking najdłuższych wpisów to pewnie byłabym na czołówce, bo zawsze wam takie referaty naskrobie :/
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-03-05 o 09:56
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 09:56   #454
misiadelko
BAN stały

No ale mam mały planik dziewczyny Przy osobie, którą podejrzewam (nie przy tej z wizażu, która bez ceregieli bruździ, ale przy tej, która prawdopodobnie przy mnie jest milutka, a za plecami dupsko obrabia) puszczę małą ploteczkę, jak do mnie wróci, to będę wiedziała czy ta osoba za tym stoi

Docik Moze nie chce Cię martwić?

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-03-05 o 09:58
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 09:57   #455
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Hej ho!!!

Cytat:

Zaklepani...
No to mamy tych samych kamerunów! Piąteczka!!!

Cytat:
Misia, ja mam wokół fantastycznych ludzi, a się odwrócę i dupsko mi się obrabia, że aż szczypie...
Wrrr!!! Takich to tylko gryźć!!! Gdzie jakieś maniery... Nie przejmuj się takimi bałwanami - to tylko dowód na to, jak bardzo cuze szczęście innych szczypie w oczy.

Cytat:
Dzięwczyny!!!!!! Wiosna idzie!!! A wiosna ma to do siebie, że wszelkie kłótnie w związkach zwalcza moja new teoria więc nie zamartwiać się kłótnie były, są i bedą niedługo Wam się wszystko pięknie ułoży TRZEBA MYŚLEĆ OPTYMISTYCZNIE !! Za rok nasze śluby, noooo!!!!
O to to! I tego się trzymajmy!

anka1897 tylko współczuć takich relacji z tatą... Trzymam kciuki by wszystko poszło op Waszej myśli

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 09:59   #456
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Hej ho!!!

No to mamy tych samych kamerunów! Piąteczka!!!

Wrrr!!! Takich to tylko gryźć!!! Gdzie jakieś maniery... Nie przejmuj się takimi bałwanami - to tylko dowód na to, jak bardzo cuze szczęście innych szczypie w oczy.

O to to! I tego się trzymajmy!

anka1897 tylko współczuć takich relacji z tatą... Trzymam kciuki by wszystko poszło op Waszej myśli
Coś zmieniałaś w umowie?
Stary 2013-03-05, 10:00   #457
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
No ale mam mały planik dziewczyny Przy osobie, którą podejrzewam (nie przy tej z wizażu, która bez ceregieli bruździ, ale przy tej, która prawdopodobnie przy mnie jest milutka, a za plecami dupsko obrabia) puszczę małą ploteczkę, jak do mnie wróci, to będę wiedziała czy ta osoba za tym stoi
Pracowałam kiedyś z dziewczyną w firmie na pierwszy rzut oka do rany przyłóż, dzwoniła do mnie mówiła do telefonu słonko, myszko a jak się rozłączyła to tyłek obrobiła. Postępowała tak z każdym

:
Stary 2013-03-05, 10:04   #458
misia880
Zakorzenienie

docik mam to samo. własnie wczoraj o to poszło u nas. Bo ja tez wyprowadzam się do domu teściów - na poddasze ale też chciałabym mieć cos zrobione. tzn zaplanowane- mamy plan robienia kuchni.
Znalazłam ładne łózko z materacem za 900 zł no i mowie ze moglibysmy kupic jak jest kasa. a ten, że po co tam wcześnie itp.
no a co łóżko przeszkadza ;/?? nie rozumiem go.
Nie potrzebnie powiedziałam mu tyle przykrych słów.. musze go dziś jakos przeprosić ale wkurza mnie tym, że jest czas jest czas.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

a przede wszyskim to chciałabym, żeby rodzice TŻ zrobili przepis połowa domu na TŻ - bo inaczej to dla mnie nie ma sensu

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:12   #459
Waniliova
Zakorzenienie

Witam się z herbatką serwera nadal nie ma, więc na razie znowu luzik w pracy do tego taka pogoda... żyć nie umierać kto wpada na kawkę?

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Witam się ja i słońce
Dziewczyny, jak KaEs pisała - nie ma związków bez krysysów, kłótni, niesnansek... Ale trzeba przetrwać, przetrawić, przeprosić, pogodzić się
Młodzi ludzie teraz traktują związki bardzo lekko - nie układa nam się, to się rozstajemy... Ale to nie jest rozwiązanie.

Trzymam za Was wszystkich kciuki

Affolkowa, nie ma co pakować potrzebnych Ci pieniędzy w modę na mgr...

Misiadelko - niestety waśnie w rodzinie najczęściej się biorą z zazdrości, że komuś układa się lepiej...
Dokładnie, dzięki kłótnią wiemy jaki ktoś jest, gdy coś jest nie tak i jak potrafi się godzić

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
niestety mój ojciec prędzej odda komuś obcemu niż nam. Na moim wesele go nie będzie po tym wszytskim co nam zrobił.
Licytacje chcielibysmy wygrać ale coraz mniej w to wierzymy
Masakra jak można tak traktować własne dzieci mój TŻ też ma takich rodziców, że brak słów...

Cytat:
Dobry pomysł, ciekawa jestem co z tego wyjdzie

docik10 referaty, nie referaty, najważniejsze, żebyś powiedziałam nam co Cię martwi hm, a wcześniej był inny? Czy po prostu nie przeszkadzało Ci to? Może porozmawiaj z nim szczerze o tym, spytaj dlaczego Ci się nie zwierza. Może ma jakiś problem o którym wstydzi się powiedzieć?

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Pracowałam kiedyś z dziewczyną w firmie na pierwszy rzut oka do rany przyłóż, dzwoniła do mnie mówiła do telefonu słonko, myszko a jak się rozłączyła to tyłek obrobiła. Postępowała tak z każdym
Brzydze się takimi osobami... niestety też miałam takich ''przyjaciół'' jednak ''przyjaciółka'' nawet powiedziała (to było jakieś 8 lat temu} naszej wspólnej koleżance, że nie chodze z nią podrywać chłopaków, bo wiem, że i tak nie mam przy niej szans

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
docik mam to samo. własnie wczoraj o to poszło u nas. Bo ja tez wyprowadzam się do domu teściów - na poddasze ale też chciałabym mieć cos zrobione. tzn zaplanowane- mamy plan robienia kuchni.
Znalazłam ładne łózko z materacem za 900 zł no i mowie ze moglibysmy kupic jak jest kasa. a ten, że po co tam wcześnie itp.
Nie potrzebnie powiedziałam mu tyle przykrych słów.. musze go dziś jakos przeprosić ale wkurza mnie tym, że jest czas jest czas.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

a przede wszyskim to chciałabym, żeby rodzice TŻ zrobili przepis połowa domu na TŻ - bo inaczej to dla mnie nie ma sensu
To też nieciekawie widze... ale faceci są mega dziwni mój TŻ podziela mój entuzjazm, też lubi kupować coś, ale nieraz z czymś innym mu odwali np. wczoraj mu mówie, że miał coś tam zrobić przy naszym samochodzie, a on na to ''A co Ty takiego robisz?'' no super... ja mam samochód naprawiać ale to już w sumie w czasie sprzeczki było... dzisiaj oczywiście za to przepraszał...
Stary 2013-03-05, 10:13   #460
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumieją tego, że my chcemy mieć coś swojego w domu, w którym przez jakiś czas będziemy się czuły obco. Mnie przeraża myśl, że jak się wprowadzę do tż to przez jakiś czas nie będę miała osobnej kuchni i boję się, że możemy się o to pokłócić bo ja chce kuchnie robić w pierwszej kolejności Nie mamy salonu zrobionego, tż w swoim pokoju ma łóżko sypialniane a gdzie będę gości zapraszać (myślę tu o moich rodzicach, siostrze z mężem) dla niego na wszystko przyjdzie czas, u niego się tylko to zmieni że będzie miał żonę u mnie się zmieni wszystko, życie z mężem, nowe otoczenie, ludzie i brak swojego konta gdzie będę mogła się poczuć jak u siebie w domu bo na wszystko będę musiała czekać.

:
Stary 2013-03-05, 10:16   #461
garfieldek
Zakorzenienie

witajcie

ja zaraz zmykam do dentysty, takze 3majcie kciuki, zeby obylo sie bez bólu

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:25   #462
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

u mnie słonko na niebie i w związku

dziś dzień teściowej
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:27   #463
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Coś zmieniałaś w umowie?
Teraz już nie pamiętam. Musiałabym spojrzeć w domu na to. A Wy coś zmienialiście?
Pamiętam, że ogólnie uwag większych do ich umowy nie miałam. W pracy zajmuję się analizą umów i jestem wyczulona na różne zapisy. Jednak to było tak dawno, że nie pamiętam dokładnie.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

dziś dzień teściowej
To mam dzwonić i życzenia składać...?

Stary 2013-03-05, 10:29   #464
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

któraś mi podawała przepis na sałatkę z pieczarkami i jajkiem i szczypiorkiem? docik chyba możesz mi powiedzieć jak to zrobić? bo nie zapisałam

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
póki co nas to nie obejmuje

Stary 2013-03-05, 10:30   #465
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Oczywiście, ale przecież - jesteśmy piękne, młode i całe życie przed nami - grunt to działanie i pozytywne myślenie

Misiadelko - z rodziną czasem niestety tylko na zdjęciach jest pięknie...
Tak, akurat ja mówiłam ogólnie, a nie o sobie, bo my dom już mamy

Cytat:
Napisane przez eventual Pokaż wiadomość
Tu moniulka2406 - wypisałyście mnie z wątku z dwie części temu... Niestety tak się potoczyło nieszczęśliwe w moim związku... Ciężkie chwile... Teraz walczymy o ponowne zaufanie... Trzymajcie kciuki.
Co się stało?

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Podpisaliśmy dzisiaj umowę o wynajem tego mieszkania, o którym Wam mówiłam
Super! Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
dziewczyny mam taka schizę ciążową że obiecałam sobie że jak tylko teraz nie będę to koniec z do ślubu
Haha jasne

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Ah dziewczyny, mamy z tż spory kryzys i jakoś nawet nie bardzo planuję ślub aktualnie Tzn nie odwołaliśmy nic, ale wszystko wisi na włosku.

Mam nadzieję, że jakoś przez to przejdziemy. Trzymajcie kciuki proszę
Co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
a TŻ to już mi zaczyna marudzić że on chce już "kinder machen" bo zauważył u siebie kilka siwych włosów
Doooooobre

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
rozmawiałam z tż, nie wiem czy nie rzucę studiów, do maja mam pracę a potem już nie, i będę chyba szukała stażu, ale wtedy nie będę miała kasy żeby płacić na studia. Bałam się że tż mnie zjedzie, ale poparł mnie Nie każdy musi być mgr i na szczęście to zrozumiał
A nie dasz rady trochę odłożyć na czesne? A na pierwszy roku mgr jesteś? Pewnie, że nie każdy musi mieć mgr ja w lipcu bronię licencjata, TŻ inżyniera i zastanawiamy się czy iść dalej. Więcej argumentów jest za tym, żeby nie iść...

misiadelko gratuluję podpisania umowy z kamerzystą

misia880 i nie odbiera od Ciebie, nie odpisuje?

Cytat:
Witam mamy dziś baaaaaaaaaaaardzo słoneczną pogodę!!

wczoraj był masakryczny wypadek -> http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,...266-15099.html i tak często jest, że ludzie przechodzą, przebiegają na czerwonym by zdążyć na uczelnie, na inny tramwaj... masakra 20letnia dziewczyna... pewnie dopiero co studia zaczęła...
Ehhh... taka młodziutka zawsze w takich momentach uświadamiam sobie jak kruche jest życie i żeby nie przejmować się pierdołami...
Stary 2013-03-05, 10:32   #466
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumieją tego, że my chcemy mieć coś swojego w domu, w którym przez jakiś czas będziemy się czuły obco. Mnie przeraża myśl, że jak się wprowadzę do tż to przez jakiś czas nie będę miała osobnej kuchni i boję się, że możemy się o to pokłócić bo ja chce kuchnie robić w pierwszej kolejności Nie mamy salonu zrobionego, tż w swoim pokoju ma łóżko sypialniane a gdzie będę gości zapraszać (myślę tu o moich rodzicach, siostrze z mężem) dla niego na wszystko przyjdzie czas, u niego się tylko to zmieni że będzie miał żonę u mnie się zmieni wszystko, życie z mężem, nowe otoczenie, ludzie i brak swojego konta gdzie będę mogła się poczuć jak u siebie w domu bo na wszystko będę musiała czekać.
doskonale Cię rozumiem. My będziemy miec osobna kuchnie - bo bez tego sie nie mam zamiaru przeprowadzić i łazienke- ale ona juz jest i w sumie nic nie tzreba zmieniac tylko wieksze lustro ;p

sa tez dwa pokoje - jeden TŻ sa tam meble i łózko taka duza rozkladana kanapa ale ja chce takie łóżko normalne... a z tego drugiego pokoju zrobic salon - tylko teraz to jest pokoj siostry TZ ale ma sie z niego wyniesc i isc na doł do rodziców.- juz mnie tak denerwuje na tym poddaszu ;p
;p

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Waniliova napisał, że jest w pracy mają dużo roboty. i ze jest mu przykro, że tak mu wczoraj nagadałam

Stary 2013-03-05, 10:32   #467
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Tak, akurat ja mówiłam ogólnie, a nie o sobie, bo my dom już mamy

Co się stało?

Super! Gratuluję

Haha jasne

Co się dzieje?

Doooooobre

A nie dasz rady trochę odłożyć na czesne? A na pierwszy roku mgr jesteś? Pewnie, że nie każdy musi mieć mgr ja w lipcu bronię licencjata, TŻ inżyniera i zastanawiamy się czy iść dalej. Więcej argumentów jest za tym, żeby nie iść...

misiadelko gratuluję podpisania umowy z kamerzystą

misia880 i nie odbiera od Ciebie, nie odpisuje?

Ehhh... taka młodziutka zawsze w takich momentach uświadamiam sobie jak kruche jest życie i żeby nie przejmować się pierdołami...
Aż tyle nie, jestem na pierwszym roku licencjatu ! a skoro już teraz nie czuję że to jest TO więc faktycznie nie ma to sensu,a dziewczyny mnie popierają, no i tż też
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:33   #468
niulka_1985
Zadomowienie

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-03-05 o 13:23
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:34   #469
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz mu to wszystko co nam powinien zrozumieć, że dla Ciebie to wielka zmiana

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
witajcie

ja zaraz zmykam do dentysty, takze 3majcie kciuki, zeby obylo sie bez bólu
Ojjj...

Cytat:
cześć

dziś dzień teściowej
Też miałam właśnie o tym pisać w rmf fm cały czas o tym ględzą pogoda boska
Stary 2013-03-05, 10:35   #470
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Teraz już nie pamiętam. Musiałabym spojrzeć w domu na to. A Wy coś zmienialiście?
Pamiętam, że ogólnie uwag większych do ich umowy nie miałam. W pracy zajmuję się analizą umów i jestem wyczulona na różne zapisy. Jednak to było tak dawno, że nie pamiętam dokładnie.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Nie, nic dziwnego nie znalazłam w umowie właśnie.
A kogo wzięliście?
Bo my zastrzegliśmy, żeby to ten młodziutki chłopak-syn właściciela krecił i właściciel (kazałam TŻtowi poprosić o osobę, która kręciła film z tym pieskiem i okazało się, że to 17-latek )
Stary 2013-03-05, 10:36   #471
docik10
Zakorzenienie

Waniliova Był taki zawsze ale wcześniej mi to nie przeszkadzało. Jak ja nic nie mówię, to on też milczy. Jak w małżeństwie mamy rozwiązywać wspólnie problemy? Żyć ze sobą bez żadnych planów? Przykro mi, bo... przepraszam za stwierdzenie ale z obcymi ludźmi na forum się cieszę ślubem, przeprowadzką po ślubie do tż a powinnam cieszyć się z nim. Wiem jak moja siostra ze szwagrem przed ślubem snuli plany budowy a ja tylko słyszę za wcześnie. Kuzyn od tż w tym roku w sierpniu bierze ślub, w tamtym roku wyremontowali łazienkę, pokój. Przygotowują się do wspólnego życia. Nie mamy kasy na to żeby remontować bo zbieramy na wesele ale słowa nic nie kosztują to dlaczego nie może ze mną pomarzyć Tż powiedział, że on nie lubi czegoś z góry zakładać bo potem się może rozczarować. Jak ja zazdroszczę tym PMką które wybierają okna do domu, rozmawiają chociaż z tż jak chcą mieszkać. Kiedy się będę tym cieszyć? Dzień przed ślubem? To i tak usłyszę teraz to się ślubem przejmuj a nie remontem Brat tż zamieszkał po ślubie u swojej żony z teściami, górę też remontowali przed ślubem żeby przyjść na gotowe. Jest mi tak przykro tak że nawet nie mam ochoty go widzieć i pisać do niego Napisałam mu wczoraj w smsie, parę słów jak się czuje nie było to napisane w formie pretensji ale żalu i nie żałuje tego co napisałam bo to prawda

:
Stary 2013-03-05, 10:37   #472
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Waniliova napisał, że jest w pracy mają dużo roboty. i ze jest mu przykro, że tak mu wczoraj nagadałam
Ale się odezwał, to najważniejsze odpisz mu, że Tobie też jest przykro, że żałujesz. Przejdzie mu

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Aż tyle nie, jestem na pierwszym roku licencjatu ! a skoro już teraz nie czuję że to jest TO więc faktycznie nie ma to sensu,a dziewczyny mnie popierają, no i tż też
Aaa, myślałam, że licencjata masz już za sobą i mgr zaczynasz. Jak jesteś dopiero na pierwszym roku lic. to jasne, że lepiej od razu zrezygnować

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
No i koniec moich problemów z dekoracją sali Podesłałam menedżerowi link do strony firmowej mojej florystki i dostałam zielone światło Tylko jeszcze narzucił mi, że najlepsza dekoracja będzie w kolorze biało-zielonym.... a ja mu na to, że fiolet jest naszym kolorem przewodnim i takie będą bukiety (biel i zielień oczywiście też tam będzie)
Super kolejny krok do przodu
Stary 2013-03-05, 10:45   #473
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Jak na ironię... dostałam dzisiaj umowę od kam. Tak więc:

Zaklepani...
Fajne!
PMka wyglada super, ekstra makijaz, i czy ta sala to nie jest ta na Mazurach, ktora mi sie podobala tez?

Cytat:
No i koniec moich problemów z dekoracją sali Podesłałam menedżerowi link do strony firmowej mojej florystki i dostałam zielone światło Tylko jeszcze narzucił mi, że najlepsza dekoracja będzie w kolorze biało-zielonym.... a ja mu na to, że fiolet jest naszym kolorem przewodnim i takie będą bukiety (biel i zielień oczywiście też tam będzie)
ja nie rozumiem tego, jak moze menedzer sali narzucac deko? masz to w umowie, ze sala ma byc przystrojona tylko w jakims kolorze? bo jak nie to niech sie buja. on tam swojego wesela nie bedzie mial tego dnia, tylko Ty.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:47   #474
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ja miałam koszmar ślubny

mieliśmy jechać zapraszać ludzi na ślub a nie mieliśmy zaproszeń.. była niedziele popołudniu a ja tak się napaliłam na zapraszanie ze jakieś brzydkie dorwaliśmy na stacji benzynowej

Stary 2013-03-05, 10:48   #475
Opiumalfa
Zakorzenienie

A tak w ogole to witam slonecznie z Bru

Zaliczylam dzis pierwszy slubny koszmar nocny - snilo mi sie, ze bralam slub z TZ ale w ostatniej chwili okazalo sie, ze mam brac slub z kims innym. Poznalam ojca nowefo Pana Mlodego i nowego Mlodego i bylam zruzgotana bo przeciez kocham mojego TZ. I potem plakalam starsznie, ze juz nie wezme slubu koscielnego z moim TZ bo przeciez juz wyszlam za tego nowego!!!

Do tego moja kuzynka robila sobie test ciazowy z kaluzy swoich siuskow. Dont ask WTF?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
ja miałam koszmar ślubny

mieliśmy jechać zapraszać ludzi na ślub a nie mieliśmy zaproszeń.. była niedziele popołudniu a ja tak się napaliłam na zapraszanie ze jakieś brzydkie dorwaliśmy na stacji benzynowej
piona!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:51   #476
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
A kogo wzięliście?
Bo my zastrzegliśmy, żeby to ten młodziutki chłopak-syn właściciela krecił i właściciel (kazałam TŻtowi poprosić o osobę, która kręciła film z tym pieskiem i okazało się, że to 17-latek )
O kurcze, fajnie, taki młody i już taki zdolny

docik10 eh, i co Ci odpisał? bardzo dobrze, że powiedziałaś mu to, co czujesz ale skoro zawsze taki był to znaczy, że jest takim typem człowieka. Niestety często po czasie okazuje się, że nie mamy wiele wspólnego ze swoim partnerem nie wiem co innego możesz zrobić jak nic do niego nie dociera... a jak jest z innymi rzeczami? Np. cieszy się z Tobą Twoimi sukcesami?
Stary 2013-03-05, 10:52   #477
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem jak menager może Wam kolory dekoracji wybierać
chyba ma koleś za duże mniemanie o sobie

ale dobrze ze się z nim dogadałaś

docik współczuję sytuacji z TZ. Powiem Ci że kiedyś też tak miałam (może nie aż na taką skalę ale podobnie) i przełamał się jak go problemy przerosły, nie wytrzymał, powiedział mi i mu pomogłam wtedy. Od tego czasu jest zupełnie inaczej. Mówi o wszytskim (czasem aż za dużo ) i jest dużo lepiej. Niestety nie da się w związku cały czas domyślać o co drugiej osobie chodzi.
A szczera rozmowa z nim na temat tego jak Ty to widzisz?

my znów scieramy sie z TZ na płaszczyźnie optymista-realista. On jet wiecznym, niepoprawnym optymistą: wszystko się uda, będziemy młodzi, piękni i bogaci. To oczywiście przykład ale zawsze tak jest że np on planuje chce mnie zabrać na kilka dni do Londynu z okazji urodzin.... i nie myśli o tym, że potem zęby w ściane bo się spłuka do reszty...

ale o mnie znów rodzice, teściowie i mój TZ mówią że mam za duży dystans do wszystkiego, zbyt ostrożnie podchodzę, za bardzo się waham, wszystko widzę w szarych barwach.... cóż, życie

witam się!
dzisiaj wolne mam na uczelni, piękne słońce za oknem, aż chce się żyć!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 10:55   #478
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
póki co nas to nie obejmuje
Co prawda to prawda...

Cytat:
A kogo wzięliście?
A to mają jeszcze kogoś innego niż oni?! Mamy zamiar jechać do nich w wakacje i też bym tak ugadało to, aby byli to oni. Wiem, że ma być 2 kamerzystów i to jest zapisane w umowie.

Stary 2013-03-05, 10:56   #479
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez opiumalfa Pokaż wiadomość
piona!
:d

Stary 2013-03-05, 10:58   #480
misia880
Zakorzenienie

mała czarna o to to to, wczoraj od TŻ usłyszałam, że jestem pesymistką, że nie umiem na cos optymistycznie spojrzeć umiem no ale jak sie ☠☠☠☠a nie da to co??

masakrA

docik ja dziś własnie to TŻ powiem, o tym że dla mnie zmieni się wszystko i żeby postarał się mnie zrozumieć.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości