|
|
#3241 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
To nie odlewy... Jedno to rzeźba w drewnie lipowym, a to drugie, to granit gabro bodajże... Ale to cały czas jego kult
Ma facet talent, co tu dużo gadać... O, na przykład pomnik Deyny, Piłsudskiego, JP II, czy Remus...I kawał czasu ze sobą byliśmy, bo 12 lat, tylko potem się okazało, że przez 2 czy 3 ostatnie było nas 3 sztuki...
|
#3242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeśli jest wpisane ostrzeżenie "OSTRZEŻENIE O WSZCZĘCIU EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI OBJ. NINIEJSZĄ KSIĘGĄ, PROWADZONEJ PRZEZ KOMORNIKA SĄDOWEGO PRZY SĄDZIE REJONOWYM W xxx W SPRAWIE KM 564/xx Z WNIOSKU WIERZYCIELA BANKU POLSKA KASA OPIEKI S.A. W WARSZAWIE PRZECIWKO DŁUŻNIKOM" oraz "OSTRZEŻENIE O PRZYŁĄCZENIU SIĘ WIERZYCIELA xx SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ W xxx W SPRAWIE KM 1684/xx DO EGZEKUCJI Z LOKALU STANOWIĄCEGO ODRĘBNĄ NIERUCHOMOŚĆ OBJĘTEJ NINIEJSZĄ KSIĘGĄ WIECZYSTĄ ORAZ UDZIAŁU W NIERUCHOMOŚCI WSPÓLNEJ (KW. xx) PROWADZONEJ W SPRAWIE EGZEKUCYJNEJ KM 564/xx PRZEZ KOMORNIKA SĄDOWEGO PRZY SĄDZIE REJONOWYM W xxx PRZECIWKO DŁUŻNIKOM" + wezwanie do zapłaty należności to znaczy że oni chcą ściągnąć dług w sensie że hipoteka jest sądownie zabezpieczona ?? jak nie hipoteka to jakiś inny rodzaj wierzytelności? czy naprawdę muszę się pofatygować do sądu i do komornika o resztę info bo może czegoś nie napisali ?? pytam bo nie wiem czy w ogóle się interesować tym, a nie wiem co i jak ugryźć żeby się nie wrobić czasem w czyjś kredyt, bo własne mi wystarczą
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-03-05 o 18:08 |
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ałć - to ten to się chuop przekonał że nie można mieć wszystkiego |
|
|
|
|
#3244 | ||||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad soku z marchwi
![]() Cytat:
![]() śmieje się ten, co parę lat temu złote trampki zakupił, pfff No tu można polemizować ![]() idę dalej nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Ja muszę w końcu białko kupić. I zrobić sobie rezonans kostki ![]() Cytat:
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||||
|
|
|
#3245 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3246 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja patrzę na ogólny look, czyli włosy, kolor oczu i dodatkowo na co mam ochotę
![]() Od dłuższego czasu maluję się pigmentami sypkimi, plus dodatkowo delikatna kreska przy lini rzęs u góry i na dolnych. A odcienie- srebro plus szarość, niebieski i granat, zielenie i czasem brązy. Szczegółowiej to w wewn kącik jasniejszy, zew ciemniejszy kolor plus odrobina bieli w kąciku wewn. Poniała? ![]() edit- fiolety też.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-03-05 o 18:57 |
|
|
|
#3247 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Pfff! U nas pierwsza mucha pokazała się już jakiś miesiąc temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja wcale, ale wal jak w dym, postaram się odpowiedzieć na każde pytanie Oł noł! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kto to Kitowicz? Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3248 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz poza kota ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Gryxik, płoszę baudzo http://www.pbi.edu.pl/book_reader.php?p=1761&s=1
|
|
#3249 | |||
|
BAN stały
|
Ostatniego posta 2 godz. żem tworzył, gdyż did korepetycyjny nadszedł był dość niespodziewan
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39600027]Widziałem Grażynkę dzisiaj! Wygrzewała się na słońcu ze swoim małym calusieńkim czarnym didem Ale początkowo zgłupiałem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Primo, nie trampki, a oryginalne, markowe, skórzane Pumy Secundo... no dobra, ciut za małe (ale może jeszcze je rozepcham... kiedyś tam) Cytat:
|
|||
|
|
|
#3250 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Chociaż nie jestem pewna, czy to chodziło o stopy czy może o inną męską część ciała
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego wieczorku wszystkim
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa zapomniałam - rzygownik do tagów
![]() I mam pytanie - przerabiał sobie ktoś ostatnimi bądź nie ostatnimi czasy (kiedykolwiek w ogóle ) coś ze złota w coś innego ze złota może? Jak tak to ile kosztowała Was taka usługa, czy to się w ogóle opłaca czy lepiej sprzedać daną rzecz (jak ktoś kupi )i kupić se nową Chcę przerobić kolczyki na inny wzór. U siebie niestety nie mogę znaleźć chętnych dżubilerów do takich przeróbek, a dokładniej po prostu nie zajmują się takim czymś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3253 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A Ty masz bardziej pomarańczowe czy czerwone włosy? Jeśli pomarańczowe to jakie odcienie brązu Ci pasują? Kurde, tylko to i tak zależy od karnacji, oczu... Sama nie wiem jaką ja mam ale stawiam na chłodne kolory u się.
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, że nos i uszy powiększają się (a raczej - wydłużają) ![]() Również Tagi z drewna są, nie z gumy! A co do złota, u nas za tzw. złom płacą tak śmieszne pieniądze, że aż żal (a później przetopią i sprzedadzą za 5 razy tyle, jak w komisie normalnie jakimś, albo u lichwiarzy)
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
|
Cytat:
Ale się cieszę, umówiłam się na kawę z moim trenerem sprzed lat
|
|
#3256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moze mocno wysuszać. Pomarańczowe. W brązie na oczach wyglądam jak naćpany wampir, wiec unikam jak ognia.Tak samo śliwka czy fiolety... Maluję na wszelkie odcienie zieleni najczęściej( zgnila, butelkowa, trawiasta) lączone ze zlotem, starym zlotem, białym złotem, to jest przewaznie akcent w kąciku oka, czarna lub ciemnozielona kreska na górnej powiece( nie na całej tylko na3/4 długości), dolna powieka zawsze kreska też ok 3/4 długości i tez czarna lub ciemnozielona. Czasem jakiś granat bardzo ciemny, grafit, szarość, ewentualnie beże i piaskowe, ale jednak zieleń najlepsza. |
|||
|
|
|
#3257 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. uhmmm
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja mam nieokreślony kolor tęczówki, do tego dosyć duże oczy i w sumie dużo odcieni mi pasuje. Chyba tylko róże i czerwienie robią mi oczy królika i ich unikam.
|
|
|
|
#3259 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3260 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3261 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja chcę taką bluzkę
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
No ja staram sie sls w myjadlach twarzowych unikać i daaaawno nie miałam nic co by go zawierało, właśnie żeby nie podrażniało i nie wysuszało. Ale ja od myjadla wymagam tyle,żeby nie wysuszało i dobrze zmywało tapetę. Resztę ( czyli nawilżenie, leczenie czy co tam jeszcze) ma zrobić wszystko po i przed myjadlem.
|
|
|
|
#3263 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Pilna sprawa!!! Czy ktoś wie, co się naciska, jak się obraz na monitorze przekręci o 90 stopni?
HELP!!!
|
#3268 |
|
|
Jeszcze jeden staroć znalazłam, żeby nie było, że tylko konie produkuję
|
#3269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia Cytat:
Cytat:
ale serio bo Bingacze przyjszły ad2. od czwartku zaczynam trening plan: 3 razy w tygodniu 1,5 godziny ad3. jesu komp mi szaleje ide się przeskanować
|
|
|
#3270 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale coc ma zepsuc? Cytat:
, niestety gał ci to nie powiększy ![]() Cytat:
o fuuu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

niczym obiekty kultu 

to się chuop przekonał że nie można mieć wszystkiego 

był to balkon dla palaczy
łazi po szybie

plan: 3 razy w tygodniu 1,5 godziny