Scent Bar XLVIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 18:02   #3241
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar XLVIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. no ale odlewy trzymacie niczym obiekty kultu
To nie odlewy... Jedno to rzeźba w drewnie lipowym, a to drugie, to granit gabro bodajże... Ale to cały czas jego kult Ma facet talent, co tu dużo gadać... O, na przykład pomnik Deyny, Piłsudskiego, JP II, czy Remus...
I kawał czasu ze sobą byliśmy, bo 12 lat, tylko potem się okazało, że przez 2 czy 3 ostatnie było nas 3 sztuki...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:04   #3242
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Każdy może zajrzeć do działu ksiąg wieczystych i za drobną opłatą wyciągnąć hipotekę mieszkania - tam leży prawda utajona
no niby tak ale jak w elektronicznej wersji księgi, w dziale "hipoteka" nic nie ma wpisane to znaczy że utajonej prawdy nie ma czy że nikt nie wpisał hipoteki do księgi?
i jeśli jest wpisane ostrzeżenie "OSTRZEŻENIE O WSZCZĘCIU EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI OBJ. NINIEJSZĄ KSIĘGĄ, PROWADZONEJ PRZEZ KOMORNIKA SĄDOWEGO PRZY SĄDZIE REJONOWYM W xxx W SPRAWIE KM 564/xx Z WNIOSKU WIERZYCIELA BANKU POLSKA KASA OPIEKI S.A. W WARSZAWIE PRZECIWKO DŁUŻNIKOM"

oraz
"OSTRZEŻENIE O PRZYŁĄCZENIU SIĘ WIERZYCIELA xx SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ W xxx W SPRAWIE KM 1684/xx DO EGZEKUCJI Z LOKALU STANOWIĄCEGO ODRĘBNĄ NIERUCHOMOŚĆ OBJĘTEJ NINIEJSZĄ KSIĘGĄ WIECZYSTĄ ORAZ UDZIAŁU W NIERUCHOMOŚCI WSPÓLNEJ (KW. xx) PROWADZONEJ W SPRAWIE EGZEKUCYJNEJ KM 564/xx PRZEZ KOMORNIKA SĄDOWEGO PRZY SĄDZIE REJONOWYM W xxx PRZECIWKO DŁUŻNIKOM"
+ wezwanie do zapłaty należności

to znaczy że oni chcą ściągnąć dług ale do jakiej wysokości? i gdzie będzie zapisane np. że wierzyciel ma prawo do całkowitego zaspokojenia roszczenia od właściciela lokalu czyli przykładowo mnie jeśli to mieszkanie zakupię? w sensie że hipoteka jest sądownie zabezpieczona ?? jak nie hipoteka to jakiś inny rodzaj wierzytelności? czy naprawdę muszę się pofatygować do sądu i do komornika o resztę info bo może czegoś nie napisali ??

pytam bo nie wiem czy w ogóle się interesować tym, a nie wiem co i jak ugryźć żeby się nie wrobić czasem w czyjś kredyt, bo własne mi wystarczą

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2013-03-05 o 18:08
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:09   #3243
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
To nie odlewy... Jedno to rzeźba w drewnie lipowym, a to drugie, to granit gabro bodajże... Ale to cały czas jego kult Ma facet talent, co tu dużo gadać... O, na przykład pomnik Deyny, Piłsudskiego, JP II, czy Remus...
I kawał czasu ze sobą byliśmy, bo 12 lat, tylko potem się okazało, że przez 2 czy 3 ostatnie było nas 3 sztuki...
wim wim, wężykiem tak zaszalałam

ałć - to ten to się chuop przekonał że nie można mieć wszystkiego
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:40   #3244
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Macham znad soku z marchwi

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
kurcze, też muszę coś zanabyć
wezmnę Win na zakupy, ona ma nosa do mojego obufia
Się zgadzam, moja sława poszła dalej, dziś drugiej bliskiej koleżance znalazłam kurtkę na wiosnę
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

śmieje się ten, co parę lat temu złote trampki zakupił, pfff I do tego za małe

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Mursz, tu nie ma niewidomych. Głęboko upośledzonych też nie.
No tu można polemizować

idę dalej nadrabiać

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:

nie wiem jakie macie plany, ale ja jadę zaraz oblukać trenera na siłce
I jak?
Ja muszę w końcu białko kupić. I zrobić sobie rezonans kostki
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Drogi Baru , jak zyskać dobrą kondycje i wyrzeźbić rzeźbę , jeżeli a) nie ma się czasu b) nie ma się miejsca c) nie ma się chęci na ćficzenia
Zostań rzeźbiarzem jak były Mursz
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Stazja, Ty masz włosię pomarańczowe czy raczej czerwone? Malujesz oczy na brązowo? I w ogóle jakimi kolorami malujesz?
Jo tyż ruda

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:42   #3245
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Jo tyż ruda
To opowiadaj o kolorach pasujących Ci cieni

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:56   #3246
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
To opowiadaj o kolorach pasujących Ci cieni
Ja patrzę na ogólny look, czyli włosy, kolor oczu i dodatkowo na co mam ochotę
Od dłuższego czasu maluję się pigmentami sypkimi, plus dodatkowo delikatna kreska przy lini rzęs u góry i na dolnych.
A odcienie- srebro plus szarość, niebieski i granat, zielenie i czasem brązy. Szczegółowiej to w wewn kącik jasniejszy, zew ciemniejszy kolor plus odrobina bieli w kąciku wewn. Poniała?

edit- fiolety też.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2013-03-05 o 18:57
Stary 2013-03-05, 18:59   #3247
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
kumpel takim straszył palaczy - że jak chce im się palić, to ich zamknie na balkonie... nikt się nie odważył

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Miałam takie cos w wynajmowanym mieszkaniu był to balkon dla palaczy Ale to było tak waskie ze trzeba było cały czas z wciągniętym brzuchem być wiec palacze szybko wymienkami i palili juz tylko w ostateczności

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
pierwsza mucha w sezonie łazi po szybie
Pfff! U nas pierwsza mucha pokazała się już jakiś miesiąc temu
Cytat:
nie wiem jakie macie plany, ale ja jadę zaraz oblukać trenera na siłce
Tzn. popaczeć tylko na niego?
Cytat:
czemu nie widzę niektórych komentarzy? Gryxa? Flo? czy ich nie ma czy tylko ja ich nie widzę
Ale ja jestem, siedzę se tutaj
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Nosz kokufa nie wiem fłaśnie

Cytat:
Trzymajcie za mnie kciuki bo idę jutro do PiP-u

Cytat:
czy Baru zna się na księgach wieczystych mieszkań?
Ja wcale, ale wal jak w dym, postaram się odpowiedzieć na każde pytanie
Cytat:
1. no to
Oł noł!
Cytat:
2.a widziałżeś kiedy taki niby "rzygownik" we dworze ?
Eeee... ten, no... no nie pamiętam, to dawno temu było
Cytat:
do rzygownikowania służyła osobna komnata , zastawiona obficie nocnikami i po imprezie "pełna obu końców gnoju" , że zacytuję poetę a fogle to se Kitowicza poczytaj , o , a nie mi tutaj balkonetki profanować

Kto to Kitowicz?
Cytat:
Drogi Baru , jak zyskać dobrą kondycje i wyrzeźbić rzeźbę , jeżeli a) nie ma się czasu b) nie ma się miejsca c) nie ma się chęci na ćficzenia
d) niemożliwe to jest
Cytat:
2.zjadłaś szatanie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 19:09   #3248
tricolor
Wtajemniczenie

Mursz poza kota

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Gryxik, płoszę baudzo http://www.pbi.edu.pl/book_reader.php?p=1761&s=1
Stary 2013-03-05, 19:21   #3249
gryx82
BAN stały

Ostatniego posta 2 godz. żem tworzył, gdyż did korepetycyjny nadszedł był dość niespodziewan
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39600027]Widziałem Grażynkę dzisiaj! Wygrzewała się na słońcu ze swoim małym calusieńkim czarnym didem Grażynka dała się pomiziać ale didka odeszła na dystans [/QUOTE]
Cytat:
Zakładam, że nie mówimy o Pani Torbickiej...

Ale początkowo zgłupiałem
Cytat:
Ma facet talent, co tu dużo gadać... O, na przykład pomnik Deyny, Piłsudskiego, JP II, czy Remus...
Szczególnie Piłsudski
Cytat:
śmieje się ten, co parę lat temu złote trampki zakupił, pfff I do tego za małe

Primo, nie trampki, a oryginalne, markowe, skórzane Pumy Secundo... no dobra, ciut za małe (ale może jeszcze je rozepcham... kiedyś tam)
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Aaaa, no tak, klasyka
Stary 2013-03-05, 19:28   #3250
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Primo, nie trampki, a oryginalne, markowe, skórzane Pumy Secundo... no dobra, ciut za małe (ale może jeszcze je rozepcham... kiedyś tam)
Podobno z wiekiem stopa maleje Nie wyrzucaj butów, w końcu będą ok

Chociaż nie jestem pewna, czy to chodziło o stopy czy może o inną męską część ciała

Stary 2013-03-05, 19:30   #3251
tricolor
Wtajemniczenie

Pachnącego wieczorku wszystkim
Stary 2013-03-05, 19:39   #3252
Spoora
Zakorzenienie

Aaa zapomniałam - rzygownik do tagów

I mam pytanie - przerabiał sobie ktoś ostatnimi bądź nie ostatnimi czasy (kiedykolwiek w ogóle ) coś ze złota w coś innego ze złota może? Jak tak to ile kosztowała Was taka usługa, czy to się w ogóle opłaca czy lepiej sprzedać daną rzecz (jak ktoś kupi )i kupić se nową Chcę przerobić kolczyki na inny wzór. U siebie niestety nie mogę znaleźć chętnych dżubilerów do takich przeróbek, a dokładniej po prostu nie zajmują się takim czymś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 19:41   #3253
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja patrzę na ogólny look, czyli włosy, kolor oczu i dodatkowo na co mam ochotę
Od dłuższego czasu maluję się pigmentami sypkimi, plus dodatkowo delikatna kreska przy lini rzęs u góry i na dolnych.
A odcienie- srebro plus szarość, niebieski i granat, zielenie i czasem brązy. Szczegółowiej to w wewn kącik jasniejszy, zew ciemniejszy kolor plus odrobina bieli w kąciku wewn. Poniała?

edit- fiolety też.
Poniała A Ty masz bardziej pomarańczowe czy czerwone włosy? Jeśli pomarańczowe to jakie odcienie brązu Ci pasują? Kurde, tylko to i tak zależy od karnacji, oczu... Sama nie wiem jaką ja mam ale stawiam na chłodne kolory u się.

Stary 2013-03-05, 19:43   #3254
gryx82
BAN stały

Cytat:

Chociaż nie jestem pewna, czy to chodziło o stopy czy może o inną męską część ciała

Wiem, że nos i uszy powiększają się (a raczej - wydłużają)
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Pachnącego wieczorku wszystkim
Również
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Tagi z drewna są, nie z gumy!

A co do złota, u nas za tzw. złom płacą tak śmieszne pieniądze, że aż żal (a później przetopią i sprzedadzą za 5 razy tyle, jak w komisie normalnie jakimś, albo u lichwiarzy)
Stary 2013-03-05, 19:46   #3255
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

I mam pytanie - przerabiał sobie ktoś ostatnimi bądź nie ostatnimi czasy (kiedykolwiek w ogóle ) coś ze złota w coś innego ze złota może? Jak tak to ile kosztowała Was taka usługa, czy to się w ogóle opłaca czy lepiej sprzedać daną rzecz (jak ktoś kupi )i kupić se nową Chcę przerobić kolczyki na inny wzór. U siebie niestety nie mogę znaleźć chętnych dżubilerów do takich przeróbek, a dokładniej po prostu nie zajmują się takim czymś
Ja przerabiałam -z różowego na żółte, -obrączki robiliśmy... Nie pamiętam kosztów, ale robocizna tania nie była, natomiast zmiana zabarwienia złota -bo to było stare, ruskie, różowe, modne lata temu, na złote złoto, to pikuś, bo podobno tylko jakies tlenki dodają po stopieniu...

Ale się cieszę, umówiłam się na kawę z moim trenerem sprzed lat

Stary 2013-03-05, 19:46   #3256
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Zgłaszam Zły Post!

Drogi Baru, czy tonik dopaszczowy z denatem na drugim i gliceryną na czwartym to strzał w kolano?
Może być. Aczkolwiek zależy od cery, kwestia osobnicza.

Cytat:
Boję się nie PiPu tylko tego że będę musiała oddać sprawę do sądu a ja nie umiem nie lubię i nie chcę załatwiać takich spraw

Cytat:
To może go wypiję żeby się nie zmarnował...

Bo cuś mnie podrażniło, używam jednocześnie właśnie toniku z denatem, zwykłego rossmanowskiego mydła w płynie i Ślimaka. Wszystko wprowadziłam w mniej więcej tym samym czasie i bardzo niechciałabym żeby to Winniczek był winny.
To mydło bym zamieniła na coś innego. Bardziej delikatno twarzowego.
Moze mocno wysuszać.

Cytat:
Stazja, Ty masz włosię pomarańczowe czy raczej czerwone? Malujesz oczy na brązowo? I w ogóle jakimi kolorami malujesz?
Pomarańczowe. W brązie na oczach wyglądam jak naćpany wampir, wiec unikam jak ognia.Tak samo śliwka czy fiolety... Maluję na wszelkie odcienie zieleni najczęściej( zgnila, butelkowa, trawiasta) lączone ze zlotem, starym zlotem, białym złotem, to jest przewaznie akcent w kąciku oka, czarna lub ciemnozielona kreska na górnej powiece( nie na całej tylko na3/4 długości), dolna powieka zawsze kreska też ok 3/4 długości i tez czarna lub ciemnozielona. Czasem jakiś granat bardzo ciemny, grafit, szarość, ewentualnie beże i piaskowe, ale jednak zieleń najlepsza.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 19:55   #3257
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
To mydło bym zamieniła na coś innego. Bardziej delikatno twarzowego.
Moze mocno wysuszać.

Pomarańczowe. W brązie na oczach wyglądam jak naćpany wampir, wiec unikam jak ognia.Tak samo śliwka czy fiolety... Maluję na wszelkie odcienie zieleni najczęściej( zgnila, butelkowa, trawiasta) lączone ze zlotem, starym zlotem, białym złotem, to jest przewaznie akcent w kąciku oka, czarna lub ciemnozielona kreska na górnej powiece( nie na całej tylko na3/4 długości), dolna powieka zawsze kreska też ok 3/4 długości i tez czarna lub ciemnozielona. Czasem jakiś granat bardzo ciemny, grafit, szarość, ewentualnie beże i piaskowe, ale jednak zieleń najlepsza.
1. poważnie? Że SLES? Zwykłe mydła nie mają?
2. uhmmm

Stary 2013-03-05, 19:56   #3258
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Poniała A Ty masz bardziej pomarańczowe czy czerwone włosy? Jeśli pomarańczowe to jakie odcienie brązu Ci pasują? Kurde, tylko to i tak zależy od karnacji, oczu... Sama nie wiem jaką ja mam ale stawiam na chłodne kolory u się.
Sama nie wiem, coś raczej pośrodku
Ja mam nieokreślony kolor tęczówki, do tego dosyć duże oczy i w sumie dużo odcieni mi pasuje. Chyba tylko róże i czerwienie robią mi oczy królika i ich unikam.

Stary 2013-03-05, 19:57   #3259
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
no niby tak ale jak w elektronicznej wersji księgi, w dziale "hipoteka" nic nie ma wpisane to znaczy że utajonej prawdy nie ma czy że nikt nie wpisał hipoteki do księgi?
i jeśli jest wpisane ostrzeżenie "OSTRZEŻENIE O WSZCZĘCIU EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI OBJ. NINIEJSZĄ KSIĘGĄ, PROWADZONEJ PRZEZ KOMORNIKA SĄDOWEGO PRZY SĄDZIE REJONOWYM W xxx W SPRAWIE KM 564/xx Z WNIOSKU WIERZYCIELA BANKU POLSKA KASA OPIEKI S.A. W WARSZAWIE PRZECIWKO DŁUŻNIKOM"

oraz
"OSTRZEŻENIE O PRZYŁĄCZENIU SIĘ WIERZYCIELA xx SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ W xxx W SPRAWIE KM 1684/xx DO EGZEKUCJI Z LOKALU STANOWIĄCEGO ODRĘBNĄ NIERUCHOMOŚĆ OBJĘTEJ NINIEJSZĄ KSIĘGĄ WIECZYSTĄ ORAZ UDZIAŁU W NIERUCHOMOŚCI WSPÓLNEJ (KW. xx) PROWADZONEJ W SPRAWIE EGZEKUCYJNEJ KM 564/xx PRZEZ KOMORNIKA SĄDOWEGO PRZY SĄDZIE REJONOWYM W xxx PRZECIWKO DŁUŻNIKOM"
+ wezwanie do zapłaty należności

to znaczy że oni chcą ściągnąć dług ale do jakiej wysokości? i gdzie będzie zapisane np. że wierzyciel ma prawo do całkowitego zaspokojenia roszczenia od właściciela lokalu czyli przykładowo mnie jeśli to mieszkanie zakupię? w sensie że hipoteka jest sądownie zabezpieczona ?? jak nie hipoteka to jakiś inny rodzaj wierzytelności? czy naprawdę muszę się pofatygować do sądu i do komornika o resztę info bo może czegoś nie napisali ??

pytam bo nie wiem czy w ogóle się interesować tym, a nie wiem co i jak ugryźć żeby się nie wrobić czasem w czyjś kredyt, bo własne mi wystarczą
Wersja elektroniczna jest zwykle okrojona, z tego co wiem. Co do zadłużenia to najlepiej się dowiedzieć w rzeczonej spółdzielni, bo dla komornika nie jesteś stroną i się nic nie dowiesz
Stary 2013-03-05, 19:58   #3260
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
a mie nie pyta, foch

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:01   #3261
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ja chcę taką bluzkę KLIK

Stary 2013-03-05, 20:03   #3262
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
1. poważnie? Że SLES? Zwykłe mydła nie mają?
2. uhmmm
No ja staram sie sls w myjadlach twarzowych unikać i daaaawno nie miałam nic co by go zawierało, właśnie żeby nie podrażniało i nie wysuszało. Ale ja od myjadla wymagam tyle,żeby nie wysuszało i dobrze zmywało tapetę. Resztę ( czyli nawilżenie, leczenie czy co tam jeszcze) ma zrobić wszystko po i przed myjadlem.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:05   #3263
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a mie nie pyta, foch
Crap Niniejszym upraszam o odpowiedź

Stary 2013-03-05, 20:07   #3264
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

no pacz - ale policjant mu nie dawał 18stki - ciekawe po czym poznał
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:09   #3265
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Crap Niniejszym upraszam o odpowiedź
szysko poza bronzem serio

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:12   #3266
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

no pacz - ale policjant mu nie dawał 18stki - ciekawe po czym poznał
Myślisz, że po ekhem ekhem okolicy, gdzie się uda łączą?

Stary 2013-03-05, 20:16   #3267
justynaneyman
Zakorzenienie

Pilna sprawa!!! Czy ktoś wie, co się naciska, jak się obraz na monitorze przekręci o 90 stopni?
HELP!!!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:17   #3268
Murszafka

Jeszcze jeden staroć znalazłam, żeby nie było, że tylko konie produkuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kocio.jpg (76,0 KB, 21 załadowań)

Stary 2013-03-05, 20:18   #3269
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

czemu nie widzę niektórych komentarzy? Gryxa? Flo? czy ich nie ma czy tylko ja ich nie widzę
ale czego nie widzisz?

Cytat:
Trzymajcie za mnie kciuki bo idę jutro do PiP-u
powodzenia

Cytat:

Fotoszopem....

Cytat:
To może odstaw brokuły...

Cytat:
Kot jest w szoku... Boję się o jego oczy aż...

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to już chyba widzę, czemu jest były...

Cytat:
faktycznie zdolny

Cytat:

Się zgadzam, moja sława poszła dalej, dziś drugiej bliskiej koleżance znalazłam kurtkę na wiosnę

I jak?
Ja muszę w końcu białko kupić. I zrobić sobie rezonans kostki

Zostań rzeźbiarzem jak były Mursz
ad1. to kiedy się widzimy? ale serio bo Bingacze przyjszły

ad2. od czwartku zaczynam trening plan: 3 razy w tygodniu 1,5 godziny

ad3.

jesu komp mi szaleje ide się przeskanować

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:20   #3270
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A ja mam dylemat z szyną relaksacyjną... Założyłam na noc, ale nie wiem, czy powinnam... Jeśli nie założę, będę zaciskać zęby, a jeśli ją mam,może to coś zepsuć?

ale coc ma zepsuc?

Cytat:
1. Oj wiesz, chodzi mi o KLIENTA.
2. taa, też nie lubię rudych

Na ładnych fotach się nie wstydam
Ale te robione z bliska w domu z samowyzwalacza wychodzą tragicznie - nie wiem czy wina moja czy aparatu (hehe), w każdym razie efekt jest trochę jak w bombce choinkowej - wyeksponowany nos, usta w zaniku, duże czoło. Z daleka proporcje są normalniejsze.
Pitolenie pitoleniem ale jeszcze przydałby się fotograf, który nie obcina nóg "bo nie zwrócił uwagi", nie robi ujęć akurat w momencie kiedy nieświadomie wywaliłam zęby na wierzch, wiatr tak zawiał włosy, że wyglądam jak łysa i jeszcze się przygarbiłam, jednym słowem - umie ustawić, umie powiedzieć która poza jest korzystniejsza a nie cyka na pałę; potrzebny jest plener w którym nie kręcą się ciągle ludzie, gdzie ekipa rowerzystów nie czeka aż zrobię sobie słit focię rozpraszając mnie przy tym i krępując; potrzebny jest brak dziecka pchającego się w kadr i wyrywającego aparat i na końcu potrzebna jest chęć szczera żeby się wymalować, uczesać, wypindrzyć, ubrać, przyszykować dida, zgarnąć TŻta - no i na tym ostatnim wykładamy się całkowicie bo nikomu by się tak nie chciało
bo robisz złym obiektywem i zza bliska. kup se tele to bedziesz miec nosek jak z anime, niestety gał ci to nie powiększy

Cytat:

ale ja znam przykłady lasek co chadzały na soczek do Mariotta i tam poznały bogatych zagramanicznych mężów swych i cała rodzina uszczęśliwiona

o fuuu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości