![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Apropo pożyczania kasy - jestem na etapie odzyskiwania długów - niby wraca kasa (w ratach) - ale miała całośc być pare tygodni temu i do tego jakieś dziwne wymówki (jakbym usłyszała wprost ze coś sie zmieniło i np jeszcze tydzień , dwa to rozumiem ale nie nie jakieś wykrecanie kota ogonem )
Wiec też jestem do pożyczania zniechęcona - choć generalnie miałam pozytywne uczucia bo nam ktoś pozyczył w wakacje jak potrzebowaliśmy nagle i na szybko ... Wiec chciałam pomóc koleżance w podobnej sytuacji - no i prosze ... dla mnie dług u przyjaciela/ znajomego jest świetszy niz w banku ( wiadomo w banku jak raty nie spłacimy to nikomu na rachunki nie zabraknie) ale jak widać ludzie tak tego nie traktuja ![]() Co do przenosin Milenko masz racje - pośpieszyłąm sie .. kajam sie zatem - było to zrobione na zasadzie impulsu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
O żesz ... naprawde dziś jest Dzień Teściowej
![]() ![]() Ja jestem cieta .. Wiem ze przesadzam - ale no działa na mnie jak płachta na byka ... wole tu powrzucać a w realu sie uśmiechać ... Ociekać lukrem z cykutą ![]() Poza tym mam obsesje z jedzeniem odkad sie odchudzam - kupuje gory dietetycznego zarcia , owoców (musze mieć w domu dużo choc jem max 1-2 dziennie) bo to daje mi poczucie bezpieczeństwa (wiem wiem szalona ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- A to co ze związkami piszeci dziewczyny - to chyba normalne jest ..Ja nie mam dzieci z to mam męża który jest w pracy od 9-18 (często do 20 nawet) potem wraca i ... siada przed komputerem (nawet troche pracuje ![]() Na szczeście daje sie namowić na jakieś rozrywki - tylko cieżko czas znaleźć ... Moja rada jest taka jak Milenki trzeba inicjować jakieś wspólne działania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam w radiu, że dziś Dzień Teściowej
![]() No nic, lecę się ogarnąć, bo maturzyści w drodze ![]() Mam nadzieję, że w miarę pojętni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Raczkowanie
|
Witam
Mam na imię Jola lat 31 dzieci dwoje 3,5 lat oraz 6 miesiecy. Mąż od 4 lat, nie pracuje właśnie zaczełam urlop wychowawczy na syna. Czasu niby dużo a jednak go brak- myśle że wy to zroumiecie. Dołączyłam do was w II częśi a tu takie superowe rozmowy o wszystkim. Jestem zafascynowana waszym wątkiem! Miałam przygodę z forum jakoś 2 lata temu byłam w sumie na 2 wątkach ale umarły śmiercią naturalną. Teraz próbuje znowu i tafiłam chyba idealnie- nikt tu się nie odchudza z kości na ości. Nie czytałam was dużo ale postaram się nadrobić troszkę. ![]()
#4896 |
Zakorzenienie
|
jolunia10 witaj
![]() Waga mojej teściowej lubi mnie chyba ... Jest 77 ale po całym dniu jedzenia i oczywiscie bez toalety ![]() Poza tym policzyłąm kcal i wyszło mi że dobijam do 1500 dziś (duży udzial orzechó w tym) wiec niech mi ktos wyjaśni dlaczego jestem glodna)? W zwiazku z czym przestaje jeść dziś - być moze nie definitywnie, tymczasowo ... teściowa przywitała mnie stwierdzeniiem że moze mi udostępnić jadłospisy swojej diety .. btw 1200 kcal - moze w pewnym wieku tak trzeba ale ... Jakaś podejrzana ta jej dietetyczka ... Choć poniekad widać pewne efekty wiec moze i dobra ... w każdym razie najwidoczniej moje dobre samopoczucie jest nieuzasadnione - wiec odchudzamy sie ![]() ![]() Oczywiście entuzjazm jest udawany - ciesze sie że Milenka dołączy to będziemy sie wspierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mi w głowie siedzicie, zżyłam się normalnie jakbyśmy się znały w realu ![]()
![]() |
#4899 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() swoją drogą zaglądałam kiedyś do innych wątkow to jakaś sztywna atmosfera była...a u nas jakoś tak swojsko ![]()
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
ja też sie zżyłam ... I smutno mi jak ktoś znika - więcc mam nadzieje że u Carli to chwilowe i że wróci do Nas
![]() Dla mnie jesteście podwójnie ważne bo jakoś nie bardzo mam koleżanki w DE (o dziwo jakoś nie znalazłam wspólnego języka z moimi tureckimi sąsiadkami ![]() ![]() Towarzystwo wzajemniej adorcacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
hmmmm.... a czemu akurat Licheń?
![]()
#4902 |
Zakorzenienie
|
jolunia, a ile wazysz i mierzysz? Mamy w podobnym wieku dzidzie. Moja ma 5miesiecy i 4dni
![]() Wymieniłam baterie w wadze i juz jest ok ![]() zjadłam pyszniutki obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pochwaliłam sie że sobie wczoraj obiłam brzuch hula hoopem ... Dosłownie - mam lekkie siniaki .. Dodam że nie ćwiczyłam tylko próbowałam - tak z 5 minut najwyzej ... Dziś boli tylko troche ale wczoraj ledwo chodziłam ;( Poza tym zakupiłam krokomierz (był w promocji w lidlu i uległam pokusie) i teraz siedze nad niemiecka instrukcja i próbuje ogarnąć .. I wiecie doszłam do tego ze to nie jezyk jest problemem (bo ja rozumiem co oni piszą) tylko etap przejscia z instrukcji na nastawienie tego cuda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
A bo jakoś tak strzeliłam, że to taki punkt...Połowa drogi...Między Poznaniem a Warszawą, ale do Wawy z Lichenia jest trochę dalej jednak
![]() ![]() A ja właśnie maturzystów pożegnałam. Kumaci dość, aczkolwiek wolą mi zapłacić i żebym wszystko im zrobiła na maturę niż przyłazić do mnie żebym im głowę truła o jakiegoś Rzeckiego czy Miętusa ![]() A tak w ogóle mam jakiegoś dziwnego doła dziś ![]() Ech... kwiatuszek kasa z tajemniczego źródła hehe no nie wiem czy byś taką chciała... |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Podsumowując liczba moich gadżetów odchudzaniowych rośnie - szkoda tylko że waga nie maleje
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koło 70 na pewno hehe xD przeciez wlazłam na wage w bluzce i staniorze. (nie wytrzymałabym) Było 72,5. Jak bedzie rano chociaz 72,1 to bede i tak bardzo zadowolona, ze cos do przodu jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kumpela przegięła bo jej się tak fajnie kręciło..... na brzuchu miała pas szerokości około 10cm caly siny...... Cytat:
![]()
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech. Dwie zdolinowane to już tłok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
ogolnie... może śmierdzą malizna
![]()
#4910 |
Zakorzenienie
|
Raczej jakąś platoniczną miłością...
![]() Eeej, przypomniało mi się coś ![]() f: nie bierz tej bluzki. nie podobasz mi się w niej. k: czemu? wyglądam grubo? f: nooooo w sumie...nie, wiesz co? nie wiem. k: no powiedz na jaką wage wyglądam. f: no nie wiem. trudno powiedziec. może 80? k: chyba cię poj.ebało! (podniesionym głosem) f: no dobra dobra to ile masz? więcej? ( ![]() k: głupi jestes, nawet nie wiesz ile twoja dziewczyna wazy. 70 kilo mam! nie wiem czemu ale facet z przymierzalni wyszedł ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-05 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak, tak wiem wiem kregosłup ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Marze o łozku i ksiazce... ![]()
![]() |
#4912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj jadłam fajne placuszki niestety smażone i to minus jaki posiadaja a tak to ogólnie zarabiste były. Ryż gotowany ok 2 szklanek puszka kukurydzy, jedna cebula i 3 jajka troszkę mąki żeby się skleiły. Pycha. Zjadłam tylko 2 ![]() a tak w ogóle to jestem z Krakowa ![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bylam na urodzinowej pizzy mojej szefowej...mial byc jeden kawalek...poplynelam...te raz zle sie czuje...jest mi niedobrze i brzuch mnie boli...jutro chyba na wodzie pociagne...glupia ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Ha z moja teściową najlepsze jest to że ona napewno 100wazy ... podejrzewam że wiecej ... Wiec jak jej deitetyczka każe jeśc 1200 to ja naprawde gratuluje ...
Ale mi oczywiscie szpile wetknie ![]() ![]() ![]() No ja wiedziałam że hula hop będzie bolał (mam 2 rzedy tych wypustek ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam już 2 tyg A6W i tym razem nie boli - ani kregosłup ani brzuch ... W zeszlym roku spasowałam na 16 powtórzeniach (teraz robie 10) - ale bolalo od początku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zadomowienie
|
Dobra znowu sie melduje.
Napisalam moje wymiociny w nowym watku i nie zauwazylam, ze jednak jeszcze ten ciagniemy. Stesknilam sie za Wami dziolchy! Na wadze mam 80.5kg wiec wskoczylo mi na plus 0,5kg. No coz mam powiedziec jak zaczelam dzisiejszy dzien kilkoma lyzkami Nutelli...Zenada. Naprawde mam wrazenie, ze trzymam sie tego watku z pobudek czysto towarzyskich ![]() ![]()
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A pizza czaasem wpada (mi nawet często) - należy tego unikać ale rozumiem że zamawiać sałatke w pizzerii niezbyt fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Milo cię widzieć SS7 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Rozeznanie
|
za mną godzina kijków ....
![]() dziewczyny ja po kijkach wipiłam kefir ze zmiksowanym bananem-( z połową banana) myślicie że o godzinie 20 to dobry pomysł ![]()
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taak ja byłam raz w piątek ![]() ![]() ![]() Jest pies trzeba chodzić ![]() W ogóle pogoda nie zachęca tym bardziej brawo dla Ciebie ![]() Co to mabyć - w niedziele minus 1 ??? ja chce wiosne ... ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- ja myśle że po wysiłku możesz ... Choc generalnie banan jest zły (bo madużo węgli ) i jak już go jeśc to raczej rano ... Ale ja lubie banany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny... idę do sklepu za parę chwil (składniki na masę solną, wkopałam się w zajęcia plastyczne dla dzieci na jutro...) i chodzi mi po głowie jakiś grzeszek... piwo albo coś słodkiego
![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle news z dupy - wyprowadzam się do starych... Ogolnie - przybij 5 ![]()
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmmm to raczej "wprowadzasz sie" - ja myśle że wszystko zależy od tego jakich masz rodziców ... Z moimi byłoby ciężko ale do przeżycia chyba ... Z moja teściową ... armageddon i planeta małp w jednym ... A u niej są warunki (duży dom z ogrodem, ona sama) i ma ona by chciałą (tak mówi)... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.