Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 18:27   #151
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A ja nałożyłam sobie mix olejków na łeb, Alterra, rycynowy i rzepakowy w ogóle wczoraj zagłębiłam się w czytaniu o porowatości włosów i kosmetykach jakie takie włosy lubią i już wszystko jasne dlaczego kokos im nie służy zastanawiam się nad zakupem oleju z pestek winogron albo oliwę z oliwek, ale słyszałam, że ciężko ją zmyć z włosów i to mnie przeraża, bo rycyny też nie lubią moje kłaki, a to pewnie konsystencja podobna będzie.
Znowu szalejesz Podeślij linka o tym artykule o porowatości włosów, to sobie poczytam Zaczynasz eksperymentować z naftą?

Ja sobie funduję jutro nowy kolor włosów Soczysta malina ^^

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Paulownia No to gratuluję wiosłowania!!!!!!! A efekty...

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Zaczynają mi się robic ogromne boczki od jedzenia na noc

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 18:32   #152
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

cudownie weszłam przed chwilą na wagę... po kolacji w ubraniu i... 63,4 Pierwszego dnia owej diety ważyłam rano, nadczczo, nago 63 Wniosek jeden... SPADEK Jestem najedzona i szczęśliwa. MOja mama na tej samej diecie jest i przytyła 0,5kg;/ chyba to nie dla niej;/

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Mam jeszcze pytanko.. Jaki eyeliner polecacie?? Zrobilam sobie dzisiaj kreski dop pracy.. po 8 godzinach masakra z kreskami;/ rozkruszyły się i nie chcecie wiedzieć jak to wyglądało;/
Stary 2013-03-05, 18:35   #153
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja to chyba tylko na brzuch ćwiczę nie licząc agrafki lubię robić brzuszki i nożyce, a brzuch mnie nie bolał to choć trochę poćwiczyłam
Paulownia to mnie trochę uspokoiłaś, bo ja już wykreśliwałam oliwę z oliwek, jak sobie pomyślę, że tak bym się ze zmyciem jej męczyła jak z rycynowym to mam dość ale skoro mówisz, że jest ok to też się skuszę
Zoska z naftą na razie nie, tylko zaczęłam mieszać różne olejki najpierw muszę zużyć te co mam, wtedy dopiero zrobię zakupy nowych olejków a do apteki mi nie po drodze i zapominam
Tu link klik
Stary 2013-03-05, 18:58   #154
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Tyż mam Remusia, takiego ładnego w kfffiatuuuszki

Jasne, że mam ale nie wiem czy byłaś jak pisałam, że tego co ma Mielnus już nie ma kupiłam HTC desire C jest świetny!
No Remusie wymiatajaa

Ooo nie nie doszla do mnie ta informacja, jak to nie było?
Swietny mowisz A to jakas lepsza wesja HTC S?

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hahah
Nie no serio...ja byłam jakaś poyeabana wtedy ^^ Godzina 2 w lesie, ciemno i w ogóle, strumyk dookoła ogniska, trzeba było przejść przez jakąś kładkę, ja o tych kulach, pod drzewo niiieeee...
Haha, a imprezy o kulach to też miałam xD Śmiali się ze mnie że za wieszak robię "Wieszak party". Albo potem się śmiali i gadali- nooo coś kulawa ta impreza. I hahaha ^^

Oszczędzanie się a dobra zabawa, niekoniecznie muszą się wzajemnie wykluczac :P My jesteśmy tego dobrym przykładem!!!!! A co się będziemy

--
Ty byłas wtedy a ja jestem wciaż

Zastanawiam sie czy w ogole jest cos co mogłoby mnie uziemic ?

Cytat:
Ty, a wiesz, że się miałam pytać ale mówiłaś wczoraj, że jedyną Twoją rozrywką jest malowanie paznokci ajjjj, nie doceniłam Twoich możliwości
Ano widzisz

Ja sama siebie przechodze
Cytat:
Robię projekt mojego urodzinowego tatuażu !!!!
O jezu ja tez mam teraz zajawke na plecyyyyyyy, bede atakowac jak tylko dojde do siebie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 19:01   #155
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
O jezu ja tez mam teraz zajawke na plecyyyyyyy, bede atakowac jak tylko dojde do siebie
Ja jakbym mogła to już bym połowę ciała zatatuowała Ale nie... ^^

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Znajdźcie Ci proszę fryzurkę fajną jakąś dla mnie Krótkie, postrzępione, roztrzepane, bez modelowania

Stary 2013-03-05, 19:10   #156
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakbym mogła to już bym połowę ciała zatatuowała Ale nie... ^^

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Znajdźcie Ci proszę fryzurkę fajną jakąś dla mnie Krótkie, postrzępione, roztrzepane, bez modelowania
no nie?
ja tez jakbym mogła bylabym cała czarnaaaa

Wrocilam z pracy, padam normalnie

Popijam zielona i bede zbierac do baniek chinskich
Stary 2013-03-05, 19:16   #157
Margot85
Wtajemniczenie

Ale się dziś nabiegałam po mieście nie będę wszystkich punktów wycieczki opowiadać bo to Waszego czasu szkoda na takie elaboraty nudne ale przyznam, że pogoda mi sprzyjała i mega się ciesze, że w słoneczku przyszło mi spacerować

Tż marudzi jakby co najmniej otwarte złamanie z przemieszczeniami miał jakby faceci mieli rodzić to by świat wyginął - delikatne mimozy 100kg żywej wagi
Dietkuję pięknie ale ćwiczyć nie mam siły - za kilka dni liczę, że wrócę do treningu
A i może jutro zdjęcie wyproszę sylwetki żeby mi zrobił Tż i będę mieć nad czym płakać i co wspominać jak schudnę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-05, 19:24   #158
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dietkuję pięknie ale ćwiczyć nie mam siły - za kilka dni liczę, że wrócę do treningu
A i może jutro zdjęcie wyproszę sylwetki żeby mi zrobił Tż i będę mieć nad czym płakać i co wspominać jak schudnę
Dobrze, że diety trzymasz Dobre i to ^^!
A foty rób, koniecznie!!! Będziesz miała co potem wspominać

Stary 2013-03-05, 19:26   #159
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się dziś nabiegałam po mieście nie będę wszystkich punktów wycieczki opowiadać bo to Waszego czasu szkoda na takie elaboraty nudne ale przyznam, że pogoda mi sprzyjała i mega się ciesze, że w słoneczku przyszło mi spacerować

Tż marudzi jakby co najmniej otwarte złamanie z przemieszczeniami miał jakby faceci mieli rodzić to by świat wyginął - delikatne mimozy 100kg żywej wagi
Biednyyyyy wspolczuje mu wiem co to znaczy wez go tam pozdrow

A foty cykaj cykaj czekamy
Stary 2013-03-05, 19:26   #160
zooska
Zakorzenienie

LadyWW No niedobrze...się tak załatwiłaś Kuruj się

Stary 2013-03-05, 19:45   #161
meeedzik
Zakorzenienie

Właśnie Zoska pokaż koniecznie jaki tattoo i gdzie zamierzasz zrobić ja też się czaję i na wiosnę mam plan dziarać, tylko Tż trochę marudzi i gada, że dwa mi starczą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-05, 19:46   #162
Margot85
Wtajemniczenie

bialaczekoladka a jak tylko wstanie to pozdrowię a i Tobie dużo zdrówka bo z tego co czytam to ciągle masz kłopoty z nóżka ale jesteś twarda baba, do pracy chodzisz i w ogóle nie to co ten mój herbatnik co by nawet chciał żeby go po nosie drapać

zooska ale Ci się fajna wycieczka szykuje a kolor włosów brzmi apetycznie

Zrobię zdjęcia, zrobię - bo sama chcę się zmotywować ale nie wiem czy wrzucę
meeedzik ale się dziś komplementów na temat swoich włosów nasłuchałam dzięki za rady i "zmuszenie" do olejowania to serio działa a takie proste, czemu tyle czasu ja się opierałam
Stary 2013-03-05, 19:53   #163
meeedzik
Zakorzenienie

Margot nie ma za co ja też długo opierałam się olejowaniu i nie bardzo wierzyłam, że dzięki temu będę mieć ładniejsze włoski, ale gdy tylko zobaczyłam efekty to nakręcam się na jeszcze więcej
Stary 2013-03-05, 20:10   #164
czbasia
Zakorzenienie

Heroine kcialas przepis na nalewkę to masz…
3 cytryny wyszorowac sparzyc, przekroić na pól i zalać pól litra spirytu Odstawić na 24 h.
Następnego dnia zagotować 0,5 l wody niegazowanej +2/3 szklanki cukru wystudzić. Wycisnać sok z cytryn, połączyć przecedzić i odstawić na ok2 tygodnie. Bombowa jest. JA wypijam połówkę na twarz. i wszystko kumam. I kaca nie ma.. To chyba ta witamina C
Teraz cierpliwie czekam aż się przegryzie Ale chyba na weekendzie poprobujem
Moje jadło:
I- 2 kromki razowca z sz. Konserwowa i papryką
II- 2 pierniczki (to do kawy)
III- Filet z kurczaka-panierowany ziemniaki pekinka
IV- Tost z nutella +szklanka maślanki

Wiem wiem znowu doopa.. ale nie podjadałam
No i nie ćwiczyłam.
Alem dumna z siebie.. Nie wiem czy Wam mówiłam ale w zeszłym roku zostałąm przedstawicielem pracowników naszego grajdołka No i teraz przed dniem kobiet postanowiliśmy, że pościel będziemy sobie kupować No jedna pani-taka typowa biurwa- aż się popłakała, że takie to fajne i że odkąd młoda się tym zajęła to jakoś sprawnie to działa. Z jej ust to podwójna pochwała Nooooo.. jest szansa, że mnie nie zdegradują haha..

Czekoladko… mordo Ty moja!!!! Pracoholik z Ciebie jak nic. Kobieto, to sie leczy
A ja zaraz ide spać./ No i znowu dziś nie popisałam z Wami. A tak sobie obiecywałam!!!!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:20   #165
patiuszka
Zadomowienie

Heloł
Ja po basenie i saunie
czbasia ślinka mi cieknie na nalewkę

Ja robię czasem cytrynę w cukrze i spirytusie, pycha dodatek taki plasterek do napojów , ale potem, a nawet szybciej tę zalewę wysączam

meeedzik olejowanie jest boskie, pochwalę się, że mam podobne włoski, jak Ty miałaś z pół roku temu
Mi też kokos nie pasuje, ale oliwa z oliwek jest dla mnie ok, nie zmywa się aż tak ciężko jak rycynowy
I to Ty byłaś i jestes nadal moją inspiracją
zooska już widzę te Twoje boczki, normalnie ekran mi przesłaniają Ty masz fajne, umięśnione ciałko...

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2013-03-05 o 20:28
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:20   #166
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
bialaczekoladka a jak tylko wstanie to pozdrowię a i Tobie dużo zdrówka bo z tego co czytam to ciągle masz kłopoty z nóżka ale jesteś twarda baba, do pracy chodzisz i w ogóle nie to co ten mój herbatnik co by nawet chciał żeby go po nosie drapać
Dziekuuuuuuuuuje
Napewno wszytsko sie ułozy i u mnie i u Twojego tz
Grunt to psychika
Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czekoladko… mordo Ty moja!!!! Pracoholik z Ciebie jak nic. Kobieto, to sie leczy
A ja zaraz ide spać./ No i znowu dziś nie popisałam z Wami. A tak sobie obiecywałam!!!!!
Hahahahaha

No pracoholik jak nic

I ta Twoja cytrynoweczka aaaaaj
Zaszaleje kiedys i zrobie i ja sobie taka

No i gratulejszon za nie podjadanie
Stary 2013-03-05, 20:32   #167
meeedzik
Zakorzenienie

Patiuszka oo super, że też olejujesz ( haha śmieszy mnie to dziwne słowo ) no i miło mi, że mogę kogoś motywować
Stary 2013-03-05, 20:36   #168
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Jasne, ciekawe w którym miejscu ja to jestem pyzata
Taaaa, chyba nie chcesz dostać zawału :P

chyba nie wiem w którym miejscu
Zaryzykuję , może nie dostanę , pokaż brzuch!
Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Dzis chodze na lekach i ciągle pije herbate. Jutro za zostaje w domu nie czuje ani glodu ani sytości wiec wole nie mowic jak jem...brzuch mi wycieka ; (

Dziękuję za slowa pocieszenia. Ubolewam bo nie moge cwiczyc. Za 2h będę w domu to ide prosto do lozka... dziś pytanie "jak sie czujesz"nie ma sensu skoro ciagle na tablekach przeciwbólowych i malo co czuje
Współczuję Ci choroby , życzę dużo zdrówka
Cytat:
A ja nałożyłam sobie mix olejków na łeb, Alterra, rycynowy i rzepakowy w ogóle wczoraj zagłębiłam się w czytaniu o porowatości włosów i kosmetykach jakie takie włosy lubią i już wszystko jasne dlaczego kokos im nie służy zastanawiam się nad zakupem oleju z pestek winogron albo oliwę z oliwek, ale słyszałam, że ciężko ją zmyć z włosów i to mnie przeraża, bo rycyny też nie lubią moje kłaki, a to pewnie konsystencja podobna będzie.
widzę dziś zaszalałaś z olejkami
Wiem że Ewalucja używała tego z pestek winogron i pisała że dobry w biedrze jest chyba litr za ok 14 zł
Cytat:
Wstawiłam speszjal for ju na uno momento tylko poucinałam TŻ-ta :P

Aleś se mieszankę zmajstrowała
gdzie to zdjęcie? ja nic nie widzę
Speszal dla Madzi to jest a dla mnie dać nie chcesz? kto Ci potem będzie mówił że dużo schudłaś jak nie będziemy wiedziały jak wyglądałaś? no pomyśl tylko
Cytat:

Zaczynają mi się robic ogromne boczki od jedzenia na noc
koniecznie się pokaż jak już kolorek zrobisz , strasznie podobają mi się takie włosy
oj tak rosnąć to boczki szybko rosły , gdyby tak szybko chciały spadać
Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
cudownie weszłam przed chwilą na wagę... po kolacji w ubraniu i... 63,4 Pierwszego dnia owej diety ważyłam rano, nadczczo, nago 63 Wniosek jeden... SPADEK Jestem najedzona i szczęśliwa. MOja mama na tej samej diecie jest i przytyła 0,5kg;/ chyba to nie dla niej;/
fajnie że spada

Melduję dziś :
pół godziny spacer,
30 min. orbitrek,
20 min rower
6x długość basenu
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:44   #169
czbasia
Zakorzenienie

no i doopa... szlak trafil wszystko. Tż przyniosl zimne piffko i skusiłam się Ja tego mięśnia piwnego nie zrzucę nigdy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-05, 20:54   #170
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Heloł
Ja po basenie i saunie
zooska już widzę te Twoje boczki, normalnie ekran mi przesłaniają Ty masz fajne, umięśnione ciałko...
Baaaaaaaaasen Zazdraszczam!!!! Tobie oklaski za ćwiczonka!

Hiehie, dziękuję, ale boczyska to ja mam niestety no i uda w galarecie

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Melduję dziś :
pół godziny spacer,
30 min. orbitrek,
20 min rower
6x długość basenu

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
no i doopa... szlak trafil wszystko. Tż przyniosl zimne piffko i skusiłam się Ja tego mięśnia piwnego nie zrzucę nigdy.
To jeszcze nie aż tak wielki grzech Więc spokojnie rozgrzeszenie daję

Jutro będzie łaaaadnie!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

UUuuffff...ja wysprzątałam całą łazienkę Alem się zmęczyłam
A włoski pokarzę, jak zafarbuję, jutro Mam nadzieję, że aparat uchwyci kolorek Chociaż jakieś fajerwerków to ja nie oczekuję...
Dziewczynyyyy pomóżcie mi z fryzurką

Stary 2013-03-05, 21:01   #171
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja byłam na zumbie a się okazało, że dzisiaj zastępstwo i była salsa Też fajne
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:05   #172
patiuszka
Zadomowienie

zooska ja myslałam o fryzurce dla Ciebie, ale nijak nie umiem Ci pomóc Zawsze mam długie włosy, albo włosy za ucho i kompletnie się nie znam na krótkich A podobają mi się takie roztrzepane zawadiackie fryzurki, lecz moje blade, cienkie włosy wygladają poniżej pewnej długości jakby ich nie było wcale
Stary 2013-03-05, 21:09   #173
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczynyyyy pomóżcie mi z fryzurką
Mowisz i masz:
http://www.fryzurykrotkiewlosy.eu/Im...ryzur%202a.jpg
widze Cię w czyms takim.. zwariowańcu nasz!!

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

spadam spac bo zaraz po piffku gloda zlapie o bede smakolykow szukac Buziole
Stary 2013-03-05, 21:13   #174
zooska
Zakorzenienie

Czbasia Kooochana, bardzo dobrze że mnie w niej widzisz, bo miałam taką fryzurkę jakieś dwa lata temu Haha, trafiłaś

Patiuszka Ja mam obrzydliwe włosy Cienkie, nie ma ich wcale, wypadają...ech dużo by gadać No, ale właśnie o dziwo, jak mam krótkie to lepiej wyglądają... Wydaje się, że jest ich wtedy więcej

Stary 2013-03-05, 21:15   #175
bialaczekoladka
Zakorzenienie

zosienka a nie myslalas o grzywce? Masz taka słodka buziunieee pieknie by Ci byłooo
Ja zawsze marzylam o grzywce ale moja twarz to masakra
Stary 2013-03-05, 21:19   #176
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
zosienka a nie myslalas o grzywce? Masz taka słodka buziunieee pieknie by Ci byłooo
Ja zawsze marzylam o grzywce ale moja twarz to masakra
Właśnie co roku mam grzywkę...już mi się znudziła xD Kurcze...proszę was o pomoc bo już nie mam pomysłu MIałam tyle fryzur na tym łbie, że szkoda gadać ^^ Grzywki, asymetrie, skosy, pejsy, wygolone z tyłu, z boku, rozwiane na każdą stronę.... tysiące

Stary 2013-03-05, 21:26   #177
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Czbasia Kooochana, bardzo dobrze że mnie w niej widzisz, bo miałam taką fryzurkę jakieś dwa lata temu Haha, trafiłaś

Patiuszka Ja mam obrzydliwe włosy Cienkie, nie ma ich wcale, wypadają...ech dużo by gadać No, ale właśnie o dziwo, jak mam krótkie to lepiej wyglądają... Wydaje się, że jest ich wtedy więcej
Bo masz ciemne, zawsze to coś widać A ja raz zrobiłam na krótko i masakra, łysol jajogłowy z zakolami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-05, 21:36   #178
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie co roku mam grzywkę...już mi się znudziła xD Kurcze...proszę was o pomoc bo już nie mam pomysłu MIałam tyle fryzur na tym łbie, że szkoda gadać ^^ Grzywki, asymetrie, skosy, pejsy, wygolone z tyłu, z boku, rozwiane na każdą stronę.... tysiące
Ale tak na prosto?

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

O tak oooo
http://zapytaj.onet.pl/Category/001,...ukladala_.html

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Wymasowałam sie bankami

Dietowo dzisiaj tez jestem zadowolona, tak wiec oby tak dalej
Stary 2013-03-05, 21:37   #179
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaaaa koniecznie foty musisz nam pokazać

Cytat:
Heroine ja to chyba tylko na brzuch ćwiczę nie licząc agrafki lubię robić brzuszki i nożyce, a brzuch mnie nie bolał to choć trochę poćwiczyłam
I tak Cię podziwiam, że ćwiczysz po osiągnięciu swojego celu nie osiadłaś na laurach tylko dalej trzymasz się w ryzach a to się chwali

Cytat:
Ooo nie nie doszla do mnie ta informacja, jak to nie było?
Swietny mowisz A to jakas lepsza wesja HTC S?
Po prostu już ich nie sprzedają w salonach
Tak, to jest niby nowsza wersja tego HTC S polecam

Cytat:
Popijam zielona i bede zbierac do baniek chinskich
Kochana, widzisz różnicę w stosowaniu tych baniek? bo ja już tyle razy miałam ochotę się za to zabrać, ale wciąż myślę

Cytat:
Normalne faceci
To czekamy na zdjęcie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 21:38   #180
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine kcialas przepis na nalewkę to masz…
3 cytryny wyszorowac sparzyc, przekroić na pól i zalać pól litra spirytu Odstawić na 24 h.
Następnego dnia zagotować 0,5 l wody niegazowanej +2/3 szklanki cukru wystudzić. Wycisnać sok z cytryn, połączyć przecedzić i odstawić na ok2 tygodnie. Bombowa jest. JA wypijam połówkę na twarz. i wszystko kumam. I kaca nie ma.. To chyba ta witamina C
Teraz cierpliwie czekam aż się przegryzie Ale chyba na weekendzie poprobujem
Moje jadło:
I- 2 kromki razowca z sz. Konserwowa i papryką
II- 2 pierniczki (to do kawy)
III- Filet z kurczaka-panierowany ziemniaki pekinka
IV- Tost z nutella +szklanka maślanki

Wiem wiem znowu doopa.. ale nie podjadałam
No i nie ćwiczyłam.
Alem dumna z siebie.. Nie wiem czy Wam mówiłam ale w zeszłym roku zostałąm przedstawicielem pracowników naszego grajdołka No i teraz przed dniem kobiet postanowiliśmy, że pościel będziemy sobie kupować No jedna pani-taka typowa biurwa- aż się popłakała, że takie to fajne i że odkąd młoda się tym zajęła to jakoś sprawnie to działa. Z jej ust to podwójna pochwała Nooooo.. jest szansa, że mnie nie zdegradują haha..
Dzięki już mi smakuje koniecznie muszę zrobić!
A Ty coś mało dzisiaj zjadłaś kolacja najlepsza

No, super! Urosłaś pewnie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Heloł
Ja po basenie i saunie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości