|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 |
|
2 | 4,00% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,00% |
| Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
25 | 50,00% |
| Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
8 | 16,00% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 |
|
5 | 10,00% |
| Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
6 | 12,00% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
hehe wiesz co, nie piekę jeszcze, póki co tylko o tym myślę też myślałam, ze na L4 będę się nudzić a tu niet ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak zawsze robię zakupy, ze jak juz siądę i zacznę nad tym myśleć to od razu kupuje póki jestem w temacie, bo szkoda później tracić czas i dumać drugi raz nad tym samym
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam wodę z cytryną na upały ja latem chodzę do parku bo jest tam basen i zawsze ciut chłodniej
|
|
|
|
|
#636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To przy okazji nastawia mnie refleksyjne do wychowania własnego dziecka. Oczywiście mam nadzieję, że wszytko pójdzie super, ale właśnie...ciekawe co zrobimy jak nam się coś omsknie i też wyjdzie taki nierob, co będzie wisiał na rodzicach do 40..... Cytat:
za łóżeczko
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz co to był jedyny model na all z drewna bukowego i wenge, więc w sumie nie miałam wyboru za bardzo, a koniecznie chciałam ciemne łóżeczko
Ale masz rację - cała masa tych łóżeczek jest w tym stylu. Fajnie, że się podoba ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#638 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja wolę nawet nie próbować mierzyć przedciążowych spodni ![]() dziś stanęłam na wadze ... +2,5 kilo wiem, wiem że to mało, jak na 33 tydzień, ale do dwóch tygodni wstecz miałam ciągle ten jeden dodatkowy kilogram, i nagle zaczyna mi szybko przybierać na wadze ... no ale pocieszam się że może to Przemek tak rośnie, a nie ja, mimo tych chipsów i słodyczy przez ostatni tydzień ![]() Cytat:
ale pocieszam się że kiedyś widziałam tam dziewczynę z plecakiem ze stelażem, torbą na kółkach jak właśnie wychodziła ... tyle że z bliźniakami
|
|||
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie to nie tak łatwo ![]() Cytat:
ale caaałkiem inny model z tym, że nie kupowaliśmy na all
|
||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Może jestem nienormalna, ale w weekend zaczynam pakować torbę.. Przynajmniej wersje pre-alpha
![]() Jeszcze by mi się przydało to co Sharp kiedyś pisala.. Taka wielka lista co w jakiej torbie.. Chyba sobie nie zapisałam.. |
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także wzięłam co było Ale spoko i tak jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś np. czuje się mega spełniona bo rano wstawiłam kolorowe ciuszki i już dawno wyschły na balkonie (czekają na Tż ), później byłam u dentysty, bo nie mogę założyć plomby tylko muszę wymieniać lekarstwo co 3 tyg. do porodu Kupiłam koszulkę do karmienia w biedrze, no i udałam się do Rossmana żeby odebrać nagrodę - ale okazało się, że paka jest za duża i ciężka żeby ją przytaszczyć samej do domu - jakieś 7 kg, w dodatku to zestaw pedigree tak więc nie wiem jak Wy, ale ja dziś padam już na twarz i najśmieszniejsze jest to, że ja codziennie mam tyle załatwień
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, że znalazłaś odpowiednie łóżeczko
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak Mała będzie sobie zęby ostrzyć o nie, więc spoko
|
|
|
|
|
#648 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Ja też myślalam, że się będę nudzić na L4, ale sobie co raz zajęcia wymyślam i nie ma konca.. |
|||||
|
|
|
#649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestałam sie przejmować całkowicie tym co jem.. sprawdzali w jakiś pierogach (na opakowaniu było napisane że zawieraja 30% wołowiny) czy przypadkiem nie ma tam koniny.. no nie było.. ani koniny,ani wołowiny,ani mięsa ani grama odzwierzęcego białka. wiec na cholere czytać składy jak i one moge byc o kant doopy... ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() uwaga grubas! |
|||
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja tylko poodkurzałam, umyłam podłogi i wstawiłam mopy do prania ![]() Axella jesteś głupia a nie gruba |
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie czerwone wlosy?? jakos inaczej Ciebie zapamiętalam..
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śmiesznie to wygląda,plecy w łuk..z przudu kula.. z tyłu doopa tez wystaje.. takie pogięt coś ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- chudziej ?no ja nie robiłam nic na włosy od ohohoho jeszcze trochę ale niedługo zrobie i wtedy poznasz :P
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#656 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla cioci, super niespodzianka...Cytat:
Ale ja nie biorę żadnego kompleksu witamin. Krew mam dobrą, więc nie potrzebuję. Poza DHA biore magnez (no i leki rozkurczowe). Ale w zasadzie tego DHA też pewnie nie muszę bo orzechy albo rybę (albo i jedno i drugie) wcinam codziennie ![]() Cytat:
(mam nadzieję, że jego spodnie na kolanach się dopiorą bo prawie się kładł na ziemi pstrykając te fotki )A rower ja też chcę!! Cytat:
![]() Ale super, że synuś tak pięknie rośnie Cytat:
Gorzej, jak nie nadejdzie ![]() Lecimy na szkołę rodzenia gadułki! Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2013-03-06 o 15:18 |
|||||
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem o co Wam chodzi, serio
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam 18 lat, więc weźcie na to poprawkę, moja dieta polegała na jedzeniu samych jogurtów..... Czasami jakiś normalny posiłek, a tak to praktycznie nic nie jadłam oprócz jogurcików....... Jak sobie teraz to przypomnę to normalnie by siebie samą w łeb walnęła....
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
no wyglądasz caaałkiem inaczej niż na fotkach, które nam wrzucałaś
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
I do tego ćwiczenia w domu, jakieś brzuszki i na nogi ćw.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Chciałabym w akcie desperacji jak Ty piec placki
, ale ostatnio mam zbyt mało czasu na cokolwiek 

albo jak siedzimy na ogródku i robimy grilla to też przyłazi na pogaduszki
za łóżeczko
07.07.2012 

Także wzięłam co było
?