|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Wstawiłam wam mój brzuchol do klubu
Tylko proszę się nie śmiać z mojego tłuszczyku
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Cytat:
![]() U mnie cos przeswituje, ale nie oddam ja tez Cytat:
Bolerka jak dla mnie sa podobne, ale jak juz mam stawiac to to 1. Chociaz pomysl moze nad jakims fajnym białym sweterkiem. Ja miałam slub w sierpniu i było zminawo akurat tego dnia. I niestety musiałam ubrac cos na siebie grubszego.
|
||
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno przesadzasz zaraz wystawię opinię.
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadrobiłam i moge z czystym sumieniem iść
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
San Patrick Calais ![]() Jejuśku... tylko ja swoją szyłam na wzór tej, bo mnie cena przeraziła w salonie..Ale uszyli mi pięknie i do tego nie bolerko, a takie rękawki króciutkie, zasłaniające ramiona i dopinane z tiulu delikatne.. mam zdjęcia, ale w domu.. oba bolerka śliczne i delikatne... Ale suknia była bardzo pozytywnie odebrana przez gości Śliczna ona jest..wybór świetny ![]() Miałam do niej bukiet na wzór tego..niemal identyczny http://www.asflor.pl/asflor6_pliki/bukiet-slubny-07.jpg Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-03-07 o 10:34 |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() nocka słaba, nie mogłam jakoś spać. Dobrze, że wczoraj posiedziałam na tarasie, bo widzę, że ktoś dzisiaj mi słońce wszamał ![]() Cytat:
![]() ja jednak z moją tendencją do rozstępów na razie nie mam ani jednego, więc zostaje przy tym kosmetyku. drogi jest i też mi się nie uśmiecha go kupować, ale rozstępy to nie pryszcze, że znikną po 2 dniach
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-03-07 o 10:42 |
|
|
|
|
#3517 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Mamusie i grzeczne dzieciaczki
![]() U nas słońca brak, deszcz już się pojawia. Dzisiaj rano pojechałam do UM odebrałam juz twardy dowód rejestracyjny od mojego autka ![]() A później przysżłam do pracy i mi się nagle tak słabo zrobiło, ze się rozłożyłam na krześle i bałam się że zaraz zemdleje, nie wiem co to było jakieś duszności, słabo i wogóle. Okno otwarte cały czas więc tlen jest. Na szczęście po jakiś 30 minutach przeszło i teraz juz się lepiej czuje. Jednak coraz bardizej utwierdzam się w przekonaniu, że moja decyzja o L4 od kwietnia jest słuszna i nie jestem leniem, tylko należy mi się odpoczynek ![]() Neni1984, mela1234, tweedledee - ![]() Czarownica - gratulacje z powodu zdrowego Synusia ![]() Margoś, a wiesz że jak dziś się obudzilam to sobie pomyślałam, czy nie przegapiłam Twojej studniówki i że muszę konieczne sprawdzić kiedy to jest. A tu proszę to dzisiaj ![]() Więc wszystkiego najlepszego i party time czas zacząć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratki i udanej wizytyCytat:
Oj tam, nawet najlepszemu kucharzowi się zdarza. Dobrze, że kuchni nie spaliłaś jak ja Cytat:
Gratulacje za kolejny tydzień Cytat:
|
|
|
#3518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wodne nie maja zapachu ani nie sa toksyczne ![]() Cytat:
staruszko ![]() Ja mam Palmersa, w szafce stoi nieuzywany - jest mega gesty i wycisnoc toto dozownikiem to jest meka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bolerko stanowczo nr 2
|
|
#3519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zrezygnowałam i postawiłam na coś bardziej stonowanego. Chciałam z peonii (zdjęcie 1), ale chyba nie uda się ich sprowadzić nawet z Holandii i będę miała goździki (zdjęcie 2, ten jaśniejszy bukiet)
|
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 2 czy 3 zabiegi nie wystarczają zazwyczaj, tylko seria.
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żartuję!! Nie ma tłuszczu, jest brzuszek ![]() Dzoan też miałam bukiet na wzór tego Piękny był Idę suszyć włosy i chatkę ogarnąć Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-03-07 o 10:40 |
||
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
a dlaczego zakaz basenu? miałaś infekcje jakąś?
|
#3524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię goździki Do tej sukni takie delikatne i świeże jak najbardziej, bo sama suknia jest delikatna, romantyczna, zwiewna..bardzo subtelna Zgadzam się..prześliczny Och rany, jakie my mamy świetne gusta
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Także będzie z goździków
![]() W ostateczności róże, ale chciałam coś innego, bardziej wyjątkowego, nieoklepanego
|
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam bukiet z niebieskiej orchidei
![]() O taki
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładny brzuszek masz ![]() Cytat:
Zabiegi dają wymierne efekty, a za kosmetyki często tylko płacimy, a efekty są marne. Każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja widziałam już dużo brzuchów po ciąży i wg mnie genetyka ma tu bardzo duże znaczenie. Bo jak wytłumaczyć to, że jedne nic nie stosują i mają ładne brzuszki a inne całą ciążę się smarują i potem i tak jest tragedia. Moja koleżanka przed ciążą figura modelki, używała całą ciążę kremy/olejki. Od momentu jak tylko dowiedziała się, że jest w ciąży to 2 razy dziennie po prysznicu się smarowała. Ma tak brzydkie rozstępy, że nawet jej nie oszukuję, że jest dobrze, tylko zapisała się na zabiegi. Ja zawsze nosiłam rozmiar 36 lub 38, ale najczęściej 38, a mam koleżankę która nosi 34 i ona ma cellulit widoczny gołym okiem, a ja jak ścisnę udo to coś tam widać, a tak nic. Przynajmniej tak było przed ciążą. I ona sama mówi, ze co z tego, że ona jest szczypior jak nie może nałożyć w lecie szortów czy mini, a ja zakładałam. Mam nadzieję, że pójdę z genami po mamie i nie będę miała nadal rozstępów i widocznego cellulitu.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-03-07 o 10:52 |
||
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
ide juz po mala bo zaraz skaczy zajecia jeszcze wpadne tutaj .
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
wiem cos o tym bo wlasnie ucze sie tego zawodu i jestem mega zadowolona
|
|
#3531 |
|
Zadomowienie
|
Nie właśnie... moja gin jest chyba przewrażliwiona i bardzo zapobiegliwa
![]() Raz, że "ryzyko urazu", dwa- infekcje właśnie. Nie wiem, czy jej mam słuchać bo naprawdę chciałabym się poruszać... a co złego na basenie mi się może stać? |
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Wg mnie o uraz na basenie trzeba się naprawdę postarać ![]() Ja ciągle myślę nad basenem, ale z racji tendencji do zapaleń pęcherza moczowego ciągle odpuszczam... Jak będzie cieplej chyba jednak zacznę chodzić, bo akurat taki ruch to często lek na bolący kręgosłup, obolałe stawy itd.
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martwi mnie jedna rzecz, że prawie wszystkie moje koleżanki z rozstępami po ciąży mówią, że one pojawiają się nawet około 8 miesiąca, czyli jeszcze żadna z nas nie może tego potwierdzić, albo ... dopiero po porodzie. Ja jestem prawie na połowie ciąży, duży brzuch i nie mam ani jednego. Piersi tez duże mam a zero rozstępów.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-03-07 o 11:12 |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwolenienie musisz doniesc w ciagu 7 dni do pracodawcy.Witam sie Z kawusia zbozwa ![]() odkurzone mieszkanko i podlogi pomyte. Jeszcze tylko kurze wytrzec i luz blues. TZ dokupi szczypiorek i bede miala twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewka ![]() Odebralam swoje auto od mechanika: rozrzad plus przednie zawieszenie 1100 zl - jeszcze tylko jeden wyciek do zlikwidowania i moge jezdzic i jedzic. Jutro wyciagam TZ na zakupki, musze sobie kupic butki przejsciowe, jemu i malej.
|
|
#3535 | |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Powoli mi biegunka przechodzi, ale w nocy miałam taki skurcz jelit, że aż się obudziłam z bólu :/ A teraz pralka po śniadaniu... Ale już przeszło i czuję się normalnie. Tzn. normalnie jak na siebie, bo ja nigdy nie mam normalnie chyba.... Sama już nie wiem, co robić ;( Cytat:
My też zamienialiśmy węglowe na gazowe. Nie chcę nawet wspominać, ile to było $... |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast ,,Z kawusia zbozowa" przeczytałam ,,z kuzwa zbozowa" i nie mogłam przez dobre pół minuty wymyślić o co chodzi
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-03-07 o 11:16 |
|
|
|
|
#3537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A pod koniec się podobno najwięcej tyje ![]() Cytat:
![]() To już 6 miesiącCytat:
![]() A gdzie kupiłaś olejek migdałowy? Bo muszę się niedługo zaopatrzyć do masażu krocza ![]()
|
|
#3538 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kluseczki
![]() ![]() Asiunia1230fajnie, że zaczęło się wszystko układać suknia piękna! Ja czasem żałuję, że nie będę miała typowej sukni ślubnej, ale potem jednak sobie myślę, że jednak szkoda mi kasy ![]() Wybrałam chyba wózek http://allegro.pl/wozek-lupo-3w1-fot...062600196.html co myślicie? Muszę go jeszcze na żywo zobaczyć gdzieś. Stwierdziliśmy, że kupimy wózek jakoś po ślubie po przypływie gotówki ![]() W ogóle miałam koszmar...śniło mi się, że Hania się urodziła jakoś teraz
|
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecę do pracy
![]() Trzymam za dzisiejsze wizyty
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry brzusiunie
![]() Ale się wczoraj wyłaziłam na słoneczku ![]() Ogłaszam, że za chwilę wrzucę swoje pierwsze zdjęcie brzuszka... wbrew pozorom nie idę jeszcze do porodu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Tylko proszę się nie śmiać z mojego tłuszczyku

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cos przeswituje, ale nie oddam
więc będą z goździków lub róż. Fryzura - gładki kok hiszpański 

Studnióweczka 
He he he...

wodne nie maja zapachu ani nie sa toksyczne 

A chciałam zacząć już chodzić, nawet 2 nowe stroje kupiłam..... i zakaz seksu przez 2 tygodnie! Nosz kurrr..de. 

12.06.2010