![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Karolka wszystkiego najlepszego dla Twojej córce
![]() Modnisia fajne zakupy ![]()
#1893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zabieram się za kupienie tego kupka doidy, może mi dzisiaj pozwoli. A moja mała też ma właśnie zatwardzenie, obstawiam jagody z jabłkiem które zjadła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zakorzenienie
|
Młoda drzema
![]() Phdwao, daj znać, czy znalazłaś coś pasującego teraz i jednocześnie z większym zapasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zakorzenienie
|
pdhwao pierwszy byl w sobote :p chodzimy codzienie tylko nie dzis bo pada.
Ogolnie super sie prowadzi . Roznica miedzy pompowanymi kolami a kalczukami juz sie zatarla z tym ze u nas sa chodniki wzglednie proste. Jestem bardzo zadowolona. I skladalam juz z Ami na rekach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Nadalko wiem
![]() ![]() ![]() U nas tez dzisiaj pada i jest ponuro, ale muszę do morrissona po chleb iść i warzywa do obiadu ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-03-07 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ranny ptaszek z Igusi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1902 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że przejęłaś styl pisania od Ciastka ![]() Cytat:
Ostatnio kupiłam tam bodziaki z długim rękawem po jakieś 6 zł, bardzo fajne ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dokladnie Mandi bo a moj jakod malo cyca je o chce cos jeszcze bo on w sasadzie moje cyca to tulko popicie kilka lykow i sie prezy, wygina do tylu, patrzy zasie ir ibsie cwaniacko przy tym smieje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |||||
Rozeznanie
|
Hej w końcu Was nadrobiłam bo od weekendu byłam zaganiana. Remont w natarciu teraz robimy schody.
Do pracy wracam jednak 13 bo się okazało że mam mniej urlopu zaległego niż myślałam, jakoś mi smutno strasznie. Wklejajcie zdjęcia spacerówek albo chociaż nazwy bo ja nadal szukam. Aktualnie na tapecie baby design sprint. Z nowości Wojtek zaczyna nieśmiało sylabizować na razie bababa, przesuwa się do tyłu, turla. Dostał ćwiartkę jabłka do łapki i całkiem dobrze mu szło odgryzał maleńkie kawałeczki i międlił aż połknął ze dwa razy zakaszlał. Pije tylko wodę ostatnio coraz więcej. Przedwczoraj w nocy coś mnie dopadło i wymiotowałam, tata musiał przejąć małego. W efekcie spał tylko na rekach jak próbował go odłożyć to ryk. Po ok 2 godz wzięłam go do cyca i cały czas sie odrywał i uśmiechał do mnie i za 5 min odpłynął. śliczności. Jaki to wózek? Cytat:
Cytat:
na palcach? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kurujcie się bidulki Edytowane przez allebazi Czas edycji: 2013-03-07 o 09:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() bo jest skomplikowany w montażu, bo nie miał jeszcze robionych testów zderzeniowych, bo kategoria to podobno pomyłka producentów (bliźniaczy fotelik jest do 18 kg) no i nie da się go odwrócić przodem do kierunku jazdy - zakładam że nadejdzie moment kiedy dzieć zbuntuje się do jeżdżenia tyłem, 25 kg to jest około 6 lat gdybym wybierała teraz fotelik kupiłabym ten, jest dość drogi dlatego go odrzuciłam teraz, wadą britaxa jest to że jest dosunięty do fotela i nawet jeśli dziecko nie osiągnie wagi 13 kg np w 1,5 roku to będzie mu niewygodnie w nóżkach i podejrzewam że i tak trzeba będzie go obrócić, 18 kg to wystarczająco dużo aby jeździć przodem Lilka ![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-03-07 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja też chora ![]() ![]() Żeby mi się tylko dzieci nie rozchorowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę
Sol mi właśnie napisała że zdała!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#1911 |
Zakorzenienie
|
Wanilka dzieki!!
Co do tej listy juz dawno pisalam by byla na pierwszej stronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Wtajemniczenie
|
Soki:
herbatka z kopru włoskiego z sokiem jabłkowym-regulujące herbatka z dzikiej róży z sokiem z czerwonych owoców-regulujące sok jabłkowy-rozlużniające sok jabłkowo-winogronowy-rozlużniające sok jabłkowo-marchwiowy-normalizujące sok gruszkowy-rozlużniające napój z czystej marchwi-zestalające nektar dyniowo-jabłkowy-rozlużniające nektar śliwkowy-rozlużniające napój malinowo-jabłkowy-rozlużniające sok z jabłek i czerwonych owoców-normalizujące napój morelowy-normalizujące nektar bananowy-normalizujące nektar brzoskwiniowy-rozlużniające napój brzoskwiniowo-ananasowy-rozlużniające Owoce jabłka(surowe)-rozlużniające czarne jagody z jabłkiem-normalizujące marchewka z jabłkiem-zestalające gruszki-rozlużniające gruszki i jabłka-rozlużniające brzoskwinie-rozlużniające morele-rozlużniające banany-zestalające banany z brzoskiniami-zestalające banany z morelami-normalizujące śliwki-rozlużniające jabłka z bananami i brzoskiniami-rozlużniające jabłka z bananami-normalizujące jabłka z malinami i jogurtem-normalizujące morele- rozluźniające śliwki suszone - rozluźniające gruszki- rozluźniające jagody- normalizujące maliny- normalizujące Warzywa marchew-zestalające młoda marchew z ziemniakami-zestalające dynia z ziemniakami-normalizujące zupka jarzynowa-krem-normalizujące krem ze szpinaku z ziemniakami-rozlużniające marchewka (gotowana)- działanie zestalające marchew z ziemniaczkami- zestalające marchew surowa (sok przecierowy)- rozluźniające dynia- normalizuje szpinak- rozluźniające brokuły- normalizujące dynia z ziemniakami - normalizujące kaszki i kleiki: kleik ryżowy - zestalające kleik kukurydziany - rozluźniające ryż - zestalające ( w zupkach, daniach obiadkowych) Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-04-09 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
Aaaa super zdolna bestia dobra robota!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Emil czuje się świetnie ![]() Za to ja się obudziłam z bólem gardła i i katarem. Pytałam wtedy o te pomarańcze bo Emil dosłownie wyrwał mi jednego z ręki ![]() ![]()
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2013-03-07 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziwczyny za odpowiedzi
![]() Może Marta lubi Lenke itp, może nie robi tego specjalnie, ale jak bedzie miała własne dziecko to zobaczy jak sie czuje matka kiedy wszyscy faworyzują drugą synową... tak jakby to nie ona urodzila swoje dziecko... a nie przepraszam nie przekona sie bo moi teściowie nie bedą mnie faworyzowac ![]() Jak narazie do teściów nie jeżdże, zobaczymy jak bedzie jak pojade... Sol gartulacje!!! dziewczyny a jaki ona miała egzamin?? ![]() ![]() Ja na szybko bo Lenka choruje mi ![]() JA ide dzisiaj na 14 do dentysty.. wrr już nie wiem które zeby leczyc:/:/
![]() |
#1916 |
Wtajemniczenie
|
o WOW i to za pierwszym razem!!!!! gratuluje SOL ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Nadalka - Iga w tym wózku wygląda na taką malutką! Wózek ładny. W Chicco do mocowania też są rzepy, zatrzaski i (wykończone) otwory w materiale, ale wygląda to wszystko solidnie. Tylko rzepy pewnie z czasem przestaną trzymać. Phdwao - używamy Nivea Baby - Krem na każdą pogodę. Jest tłusty i dobrze się rozprowadza. Anna - ok. 4-5 mamy pobudkę - na mleczko/ siusiu/ zmianę pieluszki, albo z powodu bólu dziąseł. Czasem zasypia od razu, a czasem po 2 godzinach. Karolka - u nas rozluźnia ziemniak z dynią, ale Ty chyba akurat to zamierzałaś podać (czy to nie Ty?), więc nic nie pisałam. ![]() ![]() A poza tym dla Lu i Zosi za gwizdanie. Aż strach myśleć co z nich wyrośnie! . Moja czasem sobie mówi bezgłośnie, ale nie wiem, czy to ma być szept. Chyba jeszcze nie. I na pewno nie gwiżdże. Wybaczcie, że rzadko na coś odpisuję, ale nie mam teraz czasu na forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lakoniczna jak Ciastek ![]() Hej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cześć,
u nas nocka z 2 pobudkami, ale to podejrzewam, że przez ząbki... Ogólnie pospałyśmy do 8. Wiecie co? W moje dziecko wstąpił diabełek - odkąd zaczęła raczkować wszędzie jej pełno! Ciągnie za liście bananowca, spodobała jej sie konsola męża (już chciała ją ściągnąć), goni moje laczki ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mała ma drzemkę, więc mogę powizażować ![]() Gratuluję Zosi i Lu gwizdania! Ja do dziś mam z tym problemy ![]() Cytat:
jest dość tłusty i dobrze chroni przed wiatrem - wg. mnie idealny na obecną porę roku. Zdrówka życzę ![]() Cytat:
Odnośnie pogrubionego to mam to samo zdanie. Jednak moja teściowa (co mówiła do Gosi Jagódka) ma na imię Maria, a mówią do niej Maryla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
Hej
wpadam pogratulować Sol ![]() ![]() ![]() ![]() też dawno temu zdałam egzamin na prawko za pierwszym razem, ale wtedy było łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.