|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Ja też o tym marzę, ale musimy się uzbroić w cierpliwość kochanie Jedyne czego się boję to tego, że nie uda mi się wyrobić z czasem. Boję się, że nie schudnę tyle ile bym chciała do końca czerwca ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Ty po obiad a ja godzinę temu śniadanie zjadłam
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja p.ie.r.dziele! Jednak weszłam na tą wagę mimo @ i jestem załamana 58.7 kg
![]() Gdzie tam do 50 kg masakra!Wczoraj zjadłam: śn- bułka z pastą z tuńczyka (2 połówki) obiad- wołowina na ostro z makaronem i warzywami, na patelni pod- jogurt fantazja z czekoladkowymi gwiazdkami kol- sałatka duża z maka (same warzywa i sos diet), wrap grillowany kurczak 1400 kcal (może i mniej, ja wolę zaokrąglić )I czemu waga nie spada
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz...dziewczyny przepraszam, że tak po łebkach, ale mam takiego kaca, że to masakra jest, nie mam sily odpisywać... przeczytałam wszystko
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- LikeAW Nasza dzielna kobita !!!!!
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe to opowiadaj o imprezie
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Co ja wejdę to nikogo nie ma. Buuu idę się wykąpać
|
#366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aleś Ty nienasycona uspokój się, bo naprawdę z łóżka nie wstaniesz nie mówiąc o pójściu na aerobik Cytat:
słodyczy da radę nie jeść, spójrz na mnie naczelna słodyczoholiczka się wita Cytat:
podobno jak się ma problem to trzeba się z nim przespać, a co zrobić gdy problemem jest sen? Eh, no biedna biedna... idę dzisiaj do tej dentystki po południu, bez umawiania się, może mnie przyjmie na chwileczkę ![]() Załatwimy też tłuszcz! No siema laska
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Ja nakładałam chyba raz, więc o efektach się nie wypowiem
![]() Margot naddupie, śróddupie i poddupie Przypomniało mi się to: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1316866884 Monia Jezu 22 stopnie kiedy u nas tyle będzie ja mam dziś 7 stopni i leje Przejściowych jako tako nie mam, tylko na obcasach, a w zimowych to mało co się nie zapociłam ostatnio, więc stwierdziłam, że pierniczę i ide w balerinach i było mi w sam raz ![]() Ka Ching Siemaneczko Mi tam odchudzanie średnio idzie, bo tylko ćwiczę więc powoooooooli Cocktail ja mam sezamowy z lidla i spisuje się spoko ![]() Stokrotkadm Heeej zapraszamy, będziesz miała wsparcie, opieprz jak trzeba oraz brawa za spadki i ćwiczenia ![]() Ale dzisiaj do.je.balam Pokroilam pieczarki i cebulke, bo chciałam zrobić makaron z sosikiem, no i postawiłam na malutkim ogniu, żeby się dusiło i poszłam oglądać pretty little liars no i oglądam sobie radośnie, skończyłam, wychodze z pokoju a tu smród niesamowity i wszystko zadymione No i obeszłam się smakiem |
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle Polak za granicą to się wielki pan robi, że co to nie on A weź już nie mów mi nic o studiach w Polsce bo to po prostu tragedia a absolwenci wolą wybrać kierunki często łatwe, niż typowo politechniczne- czyli kierunki potrzebne często gęsto (nie mówię tu o zainteresowaniach) idzie się na przypadkowe studia, bo są za darmo W ogóle powinno być tak jak w Niemczech, gdzie są prowadzone badania rynku, wg których określa w jakich dziedzinach jestst aktualnie zapotrzebowanie na specjalistów jak rynek jest przesycony fachowcami w jakiejś dziedzinie to tego kierunku się nie otwiera i koniec. No ale Polska jak zwykle na odwrót. Zero myślenia wprzód, zero myślenia perspektywicznego ![]() ![]() Też się zdenerwowałam koniec, bo zaraz zacznie mnie boleć głowa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to żeś se zrobiła obiad Oooo Zooośka widzę po imprezce, zgon Ty lepiej mów z kim żeś była, gdzie żeś była i ile żeś wychlała
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ale żeście naspamowały siedzę i czytam, a końca nie widać U mnie też dziś nie za fajna pogoda, pochmurno i brzydko :/ a w ogóle od przyszłego tygodnia ma byc -7 stopni i śnieg padać ![]() Margot, Mielnus dziękuję kochane ![]() Like zdrówka kochana i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze widzę też na podkładzik się skusiłaś i jak? zadowolona jesteś? A co do odżywki, to ja się teraz czaję na tą nowość z fructis z 3 olejami ![]() Cocktail tak tak, te spożywcze oleje ponoć też świetnie się spisują na włoskach ja muszę wykończyć moje i też zamierzam kupić z pestek winogron w ogóle w Inter Marche sobie zobacz jaki jest duuuży wybór tych wszystkich olejów aż się zdziwiłam, bo nigdy na nie nie zwracałam uwagi, a tu wszystko na wyciągnięcie ręki tylko szkoda, że takie wielkie pojemności, mogliby sprzedawać mniejsze po 100 ml to można by było każdego spróbować ![]() Margotku dziękuję kochana teraz masz super motywację zobaczysz jaka dumna będziesz do lata jak będziesz zdjęcia porównywać w ogóle Twoja figurka nie jest wcale zła, tyż widzę potencjał ładna talia, ramiona smukłe a co do boczków, to i ja miałam okropny problem, żeby się ich pozbyć Monia no i super, że u Ciebie wielka motywacja do ćwiczeń i diety sprzęcior zakupiony nic tylko ćwiczyć laseczko Ty moja ja też marzę o mięśniach brzucha, ale pewnie nie uda mi się tego marzenia spełnić, bo mam nawał skóry na brzuchu chyba przez to, że kiedyś dużo więcej ważyłam a Ty masz świetny brzuszek i w życiu nie powiedziałabym, że urodziłaś dwójkę dzieci Heroine zapomniałam Ci wcześniej napisać, że te pompki co robię to damskie ja mam słabe ręce, może z czasem jak się wyćwiczę to dam radę zrobić jedną męską Udało się nadrobić, teraz mogę zameldować dzisiejsze ćwiczonka 140 ścisków agrafką 20 pompek 150 nożyc poziomych 60 nożyc pionowych 180 brzuszków ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Aaaa i zapomniałam przywitać nasze nowe dietowiczki
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem właśnie co w takim przypadku zrobić ![]() Mam nadzieję, że Cię przyjmie i że wszystko będzie okej. Ja chyba dłużej będę załatwiała ten tłuszcz i zjadłam pizze na obiad Pozwolę sobie dziś a co ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Dobrze, ze nic gorszego się nie stało przez to gotowanie
|
|
#374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahhh ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Jessssu! Ale bym zjadła pączka ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
A jeszcze dodam, że mnie tu wszystko już tak denerwuje: to sprzątanie, to dziecko, ta baba, ten szef w Maku, te głupie ploty w Maku.... Już mam na serio dość. Chcę się tylko zamknąć w pokoju i mieć wszystkich w Już tylko 3,5 miesiąca (prawie)
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2013-03-07 o 16:35 |
|||
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
heroine 86. a Ty jak to zrobilas, ze nie jadlas? zadnych paluszków, nic?
![]() wlasnie ogladalam Rozmowy w toku, masakra ;(( |
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
a co nie
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy weźźź, jak pomyślę o zimie to aż mam ciary na plecach :/ ja już chce wiosnę
i cienkie ubranka Kochana 3,5 miesiąca to już masz z górki zleci ![]() Taaa jak ja jestem to nikt nic nie pisze
|
#378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do podkładu,to rano umalowałam się tym co zawsze-wyskrobanymi resztkami,a jutro wypróbuje ten z Lirene.Mam nr.15 bo chciałam wziąć karmel,ale wydał mi się za jasny ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Też to oglądałam,tragedia ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- A co tam laski planujecie w jutrzejszym dniu Naszego święta ![]()
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Like
bo wiesz, że my Cię w każdej sprawie wesprzemy i zawsze możesz na nas liczyć numer 15? ee to chyba nie ten co ja, bo z tego co ja mam to numery chyba wszystkie ponad 200 mają ? a wklej linka do tego co kupiłaś ![]() A co do jutrzejszego dnia to jak na razie planów nie mam, pewnie w domu z Tż jakieś winko wypijemy itd
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jutro śmigam na aerobik a później z koleżanką do kina ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
jak wyglądał Wasz dziś jadłospis?
![]() ja zjadłam dziś: grahamkę z masełkiem, sałatą,pomidorkiem i ogóreczkiem ♥, miseczkę bigosu (nie przepadam za bardzo ,3brzoskwinie w lekkim syropie, jabłko, 2wafle musli takie z biedronki 1 macę (uwielbiam!), 3paluszki słone..(no nie mogłam się powstrzymać hahaha ![]() jogurt naturalny ze zbożami 175g mały kawałek jabłecznika(takiego cieplutkiego..mówię Wam, moja mama ma talent i teraz wcinam płatki musli z mlekiem
|
|
|
|
#382 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale będe próbowała ![]() Cytat:
muszę się rozejrzeć za tą odżywką chociaż szczerze mówiąc nie cierpię tych do spłukiwania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczonka Gdzie to się Madziu podziewasz że tak mało ostatnio piszesz? Cytat:
Dziś u mnie : 15 min orbi. 25 min rowerek Tifany na boczki przez którą nie mogę się ruszyć -poważnie ;mdleje: Czuję się jakbym pod ciężarówkę wpadła |
||||||
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail no hej hej
widzisz Ty przyszłaś to zaś mnie nie było ![]() Ka Ching coś mi się nie podoba te Twoje menu, za dużo chaosu w nim, nie widzę 3 podstawowych posiłków, co jest obiadem? 3 brzoskwinie, jabłko i wafle?? jakoś tak dużo tych posiłków ![]() Te płatki dałabym na śniadanie na obiad bigos, podwieczorek jogurt i ewentualnie to ciasto na kolację najlepiej białko, jakiś serek/wieśniak z pomidorem, ogórkiem itp ![]() Alexis dziękuję a mało piszę, bo jakoś wbić się nie mogę wiesz jak się odchudzałam, to jakoś bardziej uczestniczyłam w życiu forum haha a z resztą jak ja mam czas i siedzę na forum, to nikt nie pisze wieczorami nie mogę siedzieć, bo mamy z Tż taką umowę, że razem coś robimy, oglądamy tv itp a nie siedzimy na necie a na wątku ruch przeważnie na noc się rozkręca ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Alexis i dla Ciebie brawa za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- A ja zrobiłam sobie pedicure zmyłam paznokcie, pomalowałam odżywką, zrobiłam im kąpiel w olejku, zjechałam tarką pięty, nasmarowałam olejkiem kokosowym w worki i skarpetki i tak już 2 godziny siedzę
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj zjadłam tak: ś- owsianka z bananem 2ś- jogurt obiad- pierogi podwieczorek- 2 ptasie mleczka,2 wafle ryżowe kolacja- będzie kanapka z szynką, serem i pomidorem |
|
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
dolaczam do Was dziwuchy
ale od jutra na spalanie lykam 100mg czystej kofeinki i sie ruszam, steper, wioslarz, hantle, skakanka i brzuszki... na diecie 1000kcal schudlam rok temu jakies 3kg pomoglo mi to zaczac chudniecie, duzo moze tego nie bylo bo jakiej 7kg a wyszlo jak wyszlo ze schudlam 9kg z nerwow, anoreksja normalnie tak wygladalam, ale nie mialam, bron Boziu... teraz mam jakies 3kg do zrzucenia, i wyrzezbienie(podniesienie maximum tylka i 6-cio pak) zobaczymy co wyjdzie, bo za tydzien do pracy ide wiec nie wiem czy sil starczy ale mysle ze z Wami bedzie razniej i latwiej co motywacja innych to motywacja nie to co narzeczony mowi: dobrze wygladasz nie narzekaj... yhy ale nie idealnie jak bym chciala
|
|
|
|
#386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisz cos jeszcze o sobie, czym się zajmujesz, ile masz lat itd I ile masz wzrostu, ile wazysz i do jakiej wagi dążysz Faceci zawsze powiedzą, że im się podobamy, ale to nie do końca chodzi o to Ja nie chce wyglądać po prostu ok, chce wyglądać najlepiej jak tylko mogę Ale jeszcze trochę przede mną
|
|
|
|
|
#387 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale taki entuzjazm to tylko popierać ale wiesz, znasz swoja wytrzymałość najlepiej ale uważaj by się jutro z łózka dać rade podnieść![]() I pewnie, że zróbmy te boczkowe wyzwanie ![]() Na studiach bez większych kłopotów wagę ok 50-53kg utrzymywałam a im starsza jestem to trudniej schudnąć a łatwiej się nadwagi dorobić Tobie to jeszcze oczywiście nie grozi ale fakt, że z każdymi urodzinami jest trudniej jednak![]() hm ja pierwszy raz chipsy jadłam jak 22 lata miałam - i ochotę na takie przekąski mam dosłownie 1-2 razy w roku Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Serio, dopiero od stycznia na poważnie się zmotywowałam bo wcześniej to tak średnio tyłam 2 kg i chudłam 2kg i w miejscu wielka d... stała ![]() Cytat:
W każdym razie ja tak myślę - nawet 1kg czy 2kg spadku sprawią, że będę lepiej a nie gorzej przecież wyglądać i trzeba się cieszyć z tego a nie smucić , że zabrakło do jakieś wymarzonej cyferkiCytat:
a kto się pozwolił przed i w trakcie okresu ważyćCytat:
ale takiej "niespodzianki" nie dostałam Szkoda, że obiadek poszedł z dymem ale dobrze, że poza obiadkiem nic się nie spaliło Cytat:
a Tobie za ćwiczenia Like ja planuje trochę kasy na zakupach puścić już w promocjach na "dzień kobiet" w aptekach zapas kremów na rok zrobiłam a jutro może coś i obuwnicze sklepy opuszczą z ceny przejdę się z koleżanką - mój Tż unieruchomiony a jej w delegacji to poszalejemy ![]() Cytat:
Z tym pogrubianym zgadam sie na 100%, akceptować można niedoskonałości ale otyłość, która jest chorobą przecież akceptować i zupełnie "olać" i się z nią pogodzić nie można - tak jak próchnicy czy grzybicy co innego jak BMI w normie a boczek czy brzuszek nie pasuje a co innego prawdziwa otyłość za ćwiczeniaDziś uległam pewnej kulinarnej pokusie - krewetki tygrysie w cieście wiem, że smażone w głębokim tłuszczu
|
|
#388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w końcu obiadek jednak zjadłam, bo mamunia kupiła następne pieczarki i było robienie od nowa A ja sobie oglądam The lying game Heroine A Ty gdzie? pooglądałaś już dziś wszystko ? Co myślisz o Ethanie ?
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a potajemnie podglądałam PPL bo teoretycznie miałam "mega ważne rzeczy robić" ![]() Na tym wątku o PPL usłyszałam i się wkręciłam ale tyle seriali oglądam, że na The Lying game nawet nie próbuję bo się boje, że się wciągnę i nie będzie kiedy spać
|
|
#390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na bank, zważ się we wtorek ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Szczerze powiem, to nie ma co opowiadać i mi sie nie chce nawet:/ Mam tak zły humor, ze szkoda gadać:/ ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Na uczelni, zakupach, sprzątałam, na mieście, w pubach A odpowiadając na poprzednie Twoje pytanie co do mojego picia- 5 i pół piwa, kilka szotów ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- O matko.....! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
To już mniej niż więcej
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

) miałam ochotę na chipsy i wczoraj nawet w alejkę z takimi rzeczami weszłam ale wspomniałam swoje zdjęcie i na zakupie jabłek się skończyło 

)

podobno jak się ma problem to trzeba się z nim przespać, a co zrobić gdy problemem jest sen?
więc powoooooooli
Pokroilam pieczarki i cebulke, bo chciałam zrobić makaron z sosikiem, no i postawiłam na malutkim ogniu, żeby się dusiło i poszłam oglądać pretty little liars 

Ja od 15 roku życia przemyślam swoją ścieżkę zawodową tak żeby wypaliło wszystko.... ahhhhh Tutaj w Irlandii studia są płatne i dobrze!
często gęsto (nie mówię tu o zainteresowaniach) idzie się na przypadkowe studia, bo są za darmo
A w lustrze się popatrz, jaka laska z Ciebie!!!
napisałam mamie, żeby kupiła nowe, to może dane mi będzie zjeśc 

widzę też na podkładzik się skusiłaś
sprzęcior zakupiony nic tylko ćwiczyć
a Ty masz świetny brzuszek i w życiu nie powiedziałabym, że urodziłaś dwójkę dzieci 

i teraz jak wszyscy zobaczyli jak wyglądam i czekają na fotki po schudnięciu to mam większa mobilizację by się trzymać postanowień
ale takiej "niespodzianki" nie dostałam