|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 |
|
2 | 4,00% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,00% |
| Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
25 | 50,00% |
| Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
8 | 16,00% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 |
|
5 | 10,00% |
| Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
6 | 12,00% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
![]() Cytat:
) i może nie wydać mu się tak straszne jak np mnie |
||
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
piesciami po bokach tez, ale glowa boli najbardziej. i jak nozkami fika to pecherz czuje zagrozenie. ogolnie to juz nie sa przyjemne kopniaczki. a jeszcze niedawno zastanawialam sie czy mnie smyra motylek
|
|
|
|
|
#1293 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Adaś też wcześniej lekko pykał w teraz już bezczelnie wali po pęcherzu I wydaje mi się, że wcale się tego nie wstydzi |
||
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie Przemek najbardziej kopie jak się położę na prawym boku ... nie podoba mu się, ale ma problem bo na lewym mam skurcze, na pleckach jak leżę też, więc większość czasu mi się awanturuje
chociaż staram się tak układać, żeby miał dużo miejsca i żeby mu wygodnie było ale czasem aż jęknę z bólu, a mój mąż zawsze zdziwiony tak jak dziś: "no nie przesadzaj, to nie może przecież boleć" yhyyyy .... niech mu tak dwa kilo cukru walnie w wątrobę to zobaczymy
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe dumna, ze 1/4 zostala na pozniej!
Cytat:
Cytat:
a ja mam jutro obiecana goraca czekolade i jakies dobre ciacho w takiej fajnej kawiarence. pewnie wcisne tez lody Nelka chyba dostanie kolejna czesc wyprawki shake'i powinni rozdawac ciezarnym za darmo. na porodowce tez. szczegolnie latem! |
||
|
|
|
#1296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Ale przecież Dziewczyny kilka stron temu pisały o dostawie do domu w Rybniku
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
w tv juz ktorys raz widze reklame Bio Oil, na blizny i rozstepy...Cloche, zerkniesz na sklad?
dziekuje ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- http://wybierammacierzynstwo.pl/warsztaty jakies warsztaty nie wiem czy bylo info o nich.
|
|
|
|
#1298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damy radę i już !!! a może będziemy miło zaskoczone, że wcale tak bardzo nie bolało ![]() choć ja tam chyba skorzystam ze znieczulenia jeśli będzie to możliwe ![]() Cytat:
![]() teraz też tak było, dentysta nic nie widział na przeglądzie.. zgodnie stwierdziliśmy że z prześwietleniem wstrzymamy się do czerwca.. no ale jednak ząb zaczął boleć i bez interwencji się nie obyło ![]() trzymam żeby u Ciebie w środę okazało się że wzystko ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale to już chyba na wyraźne, widoczne zmiany na skórze
|
||||
|
|
|
#1299 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze zastanawialam sie dlaczego oni tego dowozu nie wprowadza... laseczka w macu dzisiaj sie ze mnie smiala, bo zamawialam 3 razy. i za 3 juz naprawde nie mialam miejsca w brzuchu, ale lody mnie wolaly. stalam przy ladzie i rozmyslalam lody czy shake ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Cytat:
pani lukasz musi sie jakos kobieco ubrac...zeby nie wyrozniac sie z tlumuz oszczednosci ![]() a tak powaznie, to nie sluzy mi jazda samochodem. rwa kulszowa w posladku meczy do teraz. Ash - za ikejowskie zakupy tez myslalam zeby jednak podjechac do katowic skoro juz platamy sie w okolicy, ale jak juz wsiade do auta to zawsze mowie "ufff no to to domu". po drodze jedzenie, siku i drzemka musze zebrac sily i zrobimy kolejne podejscie.---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
oni sie martwia, bo pewnie woleliby miec Was u siebie w domu!Cytat:
wyjedz na drugi koniec swiata to zaden sad Cie nie znajdzie ps. poprosze o podzielenie sie inspiracjami z ksiazki ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- ja dzisiaj tak delikatnie: wiesz jaki jutro dzien? "no jasne DZIEN CHLOPAKA, co od Was dostane dziewczeta?" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Axella, a ja tak dzisiaj myslalam podczas zakupow Twoja "tesciowa" robi je sama? czy dzwoni po synka? bo jesli on jej pomaga, a Ty mozesz je robic sama to huh ![]() spotkalismy dzisiaj dwoch kominiarzy. bardzo milo z ich strony, zyczyli mi lekkiego i szybkiego porodu, a tatusiowi 2 dni picia |
||||||||
|
|
|
#1300 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wieszak vandring http://allegro.pl/ikea-wieszaki-2-ga...018360078.html cena w ikea 15zl Cytat:
Cytat:
on ma swoje terminy jak glukoza hehe.---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- a kiedy chcesz? aaa! Jenny poprosze o wpisanie nastepnej wizyty 28 marca Cytat:
ja plec poznalam raz na polowkowym. dzisiaj stwierdzilismy, ze trzeba gina pomeczyc, zeby w koncu puscil pare z ust co to ma byc? jakis oboz harcerski? Marchewka - mnie podoba sie fiolet, czarny, szary, w sumie granat tez a na zywo dzisiaj widzialam czarny. myslalam, ze nowe mutsy sa drozsze.Cytat:
---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
nie wygladal jak inwalidzki tez mi sie podobal, choc nie byl ani spacerowka, ani gondolka.Cytat:
Lonely - za to, ze dzielnie przetrwalas wizyte pana wiertelka! ![]() Axella - i wlasnie ten spokoj Ci sie nalezy. olej wszystkich. wystaw psa za drzwi razem z tz. niech sobie go wezmie do pracy. na umowie wyraznie podpisalas, ze psa w mieszkaniu nie bedzie i nie robcie jaj, bo mozecie miec problemy. zrob sobie relaksujacy dzien, odpocznij i w koncu wykorzystaj te swoja postawe twardzielki! NIE to nie i juz. nie mozesz myslec o psie...mysl o sobie i malej. |
||||||
|
|
|
#1301 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo! zapros rodzicow bedzie oooostrrrroooo a po wizycie spakuj psa i jej oddaj, hehe.Cytat:
---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
Cytat:
nie mam pojecia dopytam w pon, bo musze isc po l4.Cytat:
Cytat:
aaa przypomnialo mi sie!!! dzisiaj podczas ogledzin brzuchowych zauwazylam czerwone cos. panika wieeeelki rozstep. wolam tz i pytam co to "rozstep" jakto rozstep?! "a nie to twoja blizna" no cos ty, ona byla na wysokosci pepka.... i co? blizna jest na dole brzucha, pepek duuuuuzo wyzej nawet gin sie ze mnie smial, bo pytalam czy to rozstep czy blizna po laparoskopii, bo mialam ja przeciez w innym miejscu ![]() Cynamonek - sliczna poduszka. ja choruje na taka http://www.dressyouup.pl/index.php?a...oziom=3&kat=20 i chyba zazyczymy sobie kiedys w prezencie ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- dziekuje za lekturke bedzie jutro do sniadania.Cytat:
Cytat:
![]() na blizny stosowalam cepan, chyba skuteczny, ale smierdzial cebula ![]() no to siup i juz! nadrobilam |
||||||||
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
zaś bezsenność ... zdałam sobie sprawę że dziś kończymy 33 tc, zostało 49 dni, a za trzy tyg ciąża będzie donoszona i mogę legalnie już rodzić
naprawdę nie wierzyłam że to kiedyś minie i przestałam się już bać, w końcu, po tylu miesiącach co nie zmienia faktu że chciałabym pocekać jeszcze te 3 tyg
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
Witamy się z rana! Pogoda już nas tak nie zachęca do spacerowania, ale mus to mus i będziemy na 9 spacerować do pracy
![]() Axella, na temat Twojej relacji z Tż chyba już wszystko zostało powiedziane, ja już nawet nie chcę Ci dokładać kolejnych argumentów ale zgadzam się z każdą z dziewczyn która mówi 'wiej' - i jestem bardziej niż pewna, że o wiele lepiej byłoby Ci z rodzicami w ich mieszkaniu niż z nim na tzw. 'swoim' - i nie przekonują mnie tłumaczenia, że rodzice mają już odchowane dzieci, że byś im życie wywróciła - jak można wywrócić życie własnym rodzicom gdy chcesz od nich pomocy?! Przecież sama mówisz, że tyle pomagają, że z mamą masz dobry kontakt - ja bym do nich pojechała i szczerze porozmawiała, nie broniła tż, tylko powiedziała jak jest naprawdę. Uważam, że dużo większym męczeniem rodziców jest pozostawanie w związku z kimś kompletnie niezaradnym, z długami gdy pojawia się dziecko, z okropną teściową - żaden rodzic nie chce tego dla swojej córki. I nie przekonuje mnie też tłumaczenie, że lepiej być z kimś niż samą - no na litość boską, nie będziesz sama bo będziesz miała przy sobie wsparcie - rodziców, siostrę i najważniejszą na świecie Zuzię. 2 lata temu moja przyjaciółka miała niemal identyczną sytuację, na miesiąc przed porodem powiedziała w końcu basta bo wiedziała, że to facet na którym polegać nie można - po prośbach, groźbach w końcu spakowała walizki i wróciła do 48m2 do rodziców - i nawet nie wiesz jakie w tym domu było szczęście i ile miłości jak mały się urodził. Na którejś wizycie u pediatry trafiła na młodego lekarza który od niedawna praktykował w przychodni - teraz są już od października po ślubie, on zakochany w niej szaleńczo, ona mi wczoraj mówi, że jest w 2 miesiącu ciąży i Krzysztof ze szczęścia tak oszalał, że codziennie jak nie z kwiatami to z czekoladami do domu wraca z przychodni - śmiała się, że mu zabroniła i kazała te pieniądze na poczet pieluch i innych dziecięcych pierduł odkładać. To Twoje życie, ale na pewno nie będzie inne - lepsze, jeśli sama mu na to nie pozwolisz. |
|
|
|
#1305 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki Cytat:
chociaż ta wersje Śnieżki małemu daruje
Edytowane przez salviae Czas edycji: 2013-03-08 o 08:12 |
||
|
|
|
#1306 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie ja się tym często martwię, jak małej czytam, a czytamy codziennie...np. o ołowianym żołnierzyku jest taka smutna, albo o królowej śniegu Masakra!! i się zastanawiam, jak ona to odbiera, bo jest bardzo wrażliwa. Czasem mnie nawet kusi żeby coś zmieniać, np. o smoku wawelskim jak jej opowiadam to nigdy nie mówię, ze chcieli "zabić" smoka tylko "pokonać". Jakoś mi to słowo nie może przejść przez gardło. Albo czerwony kapurek... ja nie wiem jak to dzieci odbierają, że wilk zjada babcię i kapturka a potem gajowy rozcina mu brzuch i je wyjmuje.... no dramat! i przy okazji boję się treści jakichś takich zakrawających o rasizm, jak na przykład w wierszu Brzechwy o żuku jest taki morał: "Żuk na żonę żuka szuka" i mi się już wydaje, że to jest rasistowskie i mam taki jakiś niepokój jak jej to czytam, wiem, że to chyba głupie jest ![]() Cytat:
Cytat:
już niedługo.... ja też już się nie mogę doczekać...bo teraz co godzinę, co dwie budzę się w nocy, rano wstaję, nie mam co z czaasem zrobić.. ogólnie męczy mnie ta ciąża i chcę już KubuchaCytat:
Edytowane przez metropolitan Czas edycji: 2013-03-08 o 08:07 |
||||
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w ten niestety chłodny poranek po kilkudniowej nieobecności. Przegapiłam swoją 100-dniówkę, niemniej witamy się z Kubusiem w 27 tc! Uciekam do wanny, później śniadanko i przy kawusi nadrobię to co naskrobałyście.
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, nigdy na tża nie narzekałam, bo ogólnie nie ma na co... ale dzisiaj przegiął. Wczoraj jeszcze pisałam, że sie śmiał, że on w tym roku Dnia Kobiet nie obchodzi, bo ja zapominam o dniu chłopaka. Oczywiście myślałam, że to tylko takie żarty i droczenie się. A dzisiaj jak ubierałam Blankę to mówię, że tatuś na pewno nas dzisiaj gdzieś zabierze z okazji dnia kobiet, a on to usłyszał i powiedział, że on nie obchodzi w tym roku.... i nie wiadomo, czy żartem to powiedział, czy nie... ale wyszli do przedszkola i życzeń mi nie złożył, dzwonił teraz do mnie, bo zawsze dzwoni po tym jak zostawi Blankę i mu powiedziałam, że jest mi bardzo przykro. A on mówi, że i tak miał kupić nam kwiaty po pracy i w ogóle ale teraz rano chciał, żebym poczuła się tak jak on, kiedy zapominam mu złożyć życzenia. Wiecie co, w dooopie mam taki dzień kobiet. I jego też. Jak przyniesie mi te kwiaty to nawet ich nie wsadzę do wody, niech więdną. Mam ochtę nim potrząsnąć mocno. jak tak można???
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie ![]() za 27t
|
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki!!!
Witamy się w 31 tc Wszystkiego najwspanialszego z okazji Dnia Kobiet Ja dostałam wczoraj od mojego M cudny bukiet tulipanów - uwielbiam ![]() Diabli super wieści i za Nelcię - jaka już duża![]() Axella ja myślę, że Twój tato po prostu jest zły nie na Ciebie tylko na tą całą sytuację - tż Ci nie pomaga, Ty musisz pożyczać pieniądze od rodziców, etc. I zapewne rodzicom jest przykro, że za swoją pomoc tż nie wyraził jakiejkolwiek wdzięczności, a przecież zrobili to też dla niego. To może wkurzyć i wcale się nie dziwię... Marchewka jakbym mojego męża słyszała "O zobacz ten ładny! - Ale On jest fioletowy! - No przecież chłopczyk też może później w fioletowym jeździć - No tak, ale chyba nie z różową wyściółką w gondoli" Co do kolorów Mutsy to szczerze mi się wszystkie podobają i będą pasować zarówno dla chłopczyka jak i dla dziewczynki. Co do wiesiołka to powoduje skurcze macicy, więc pewnie tym samym rozluźnia szyjkę Veronic - tak - luty był krótszy, więc dlatego niższa pensja. Cynamonku piękna ta żaba ![]() szczesliwa - piękna historia...aż się wzruszyłam.... Co do bajek to mnie bardzo wzruszała Dziewczynka z zapałkami...I zawsze było mi strasznie smutno po jej czytaniu i pamiętam, że dużo rozmyślałam o tym dlaczego nikt jej nie pomógł. Szprotka za 27tc ![]() Vil za 34
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
metro, skarbie - droczy się z Tobą. W ogóle nie bierz do głowy, i tak przyjdzie z kwiatami i miną zbitego psa
![]() A historia cudna bo życie pisze najlepsze scenariusze. I ja zawsze uważam, że jeśli spotyka nas coś złego to tylko po to, żeby później było już lepiej - równowaga w przyrodzie musi być ))
Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2013-03-08 o 08:43 |
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
pola za 31t
![]() no i właśnie kobitki: wszystkiego najlepszego z okazji naszego dnia, samch pyszności, słodkości, radości
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak lezałam i nie mogłam gotowac to ona wszystko robiła i pokoje pomagała mu sprzatać etc etc.Dziewczyny odzywała się Sharp?? ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- diabli ale Nelcia już duża ![]()
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie kobitki, wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
![]() Gratuluję skończonych tygodni ![]() U nas dziś skończyłyśmy 25 tydzień tak więc witamy w 26 tygodniu
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Właśnie prawie zemdlałam nad makrelą
TŻ musial dokończyć za mnie robienie śniadania bo prawie odpłynęłam... Jednak 10 minut stania w kuchni to dla mnie za dużo, zwłaszcza rano ![]() Ale już się posiliłam i wróciłam do siebie. Cytat:
Moja mama miała je ograniczone i nawet zasądzone alimenty (całe 50pln na głowę miesięcznie ) jak moja babcia była naszą rodziną zastępczą. Bacia dostawała je z funduszu alimentacyjnego, więc nawet nie wiem czy one kiedykolwiek zostały spłacone. Niemniej jednak mogłaby użyć takiego argumentu. Sama nie wiem. Nie jestem jeszcze w sobie pogodzona z myślą o tym co będzie jak moi rodzice będą wymagać opieki i wsparcia na codzień... Chyba jeszcze do tego nie dojrzałam. Jedno wiem na pewno, nie mogę mieszkać blisko nich, bo by mi weszli na głowę, oni i rodzeństwo z wiecznymi problemami na własne życzenie... A tak bym chciała kiedyś wrócić do Lublina Ja uwielbiałam Dzikie Łabędzie. Może dlatego, że tam była mała Eliza, a ja mam tak na drugie Mieliśmy też Biblię dla dzieci w 365 opowiadaniach i też uwielbiałam słuchać historii starotestamentowych. A nie było w nich samych przyjemności Axella odkąd się dziś obudziłam siedzisz mi w głowie. I biłam się z myślami czy dorzucać swoje 3 grosze do całej tyrady jaka tu już została przeprowadzona (tym bardziej, że mam wrażenie, że ignorujesz moje wypowiedzi dotyczące Waszej sytuacji ) ale stwierdziłam, że muszę się wypowiedzieć.Dziewczyny piszą, że Cię podziwiają, że to znosisz, że masz tyle siły... Ja nie widzę w tym siły... A raczej ogromną słabość, którą jest TŻ. Wydaje mi się, że tak trudno Ci zrezygnować z tego związku bo tak wiele w niego zainwestowałaś. Jak zaszłaś w ciąże to wymarzyłaś sobie jak to będzie idealnie, będziecie szczęśliwą rodziną. I mimo wszystkiego co się po drodze wydarzyło szłaś w zaparte realizując SAMA swoją wizję. Mimo dwóch mega historii z długami TŻa, Twojej utraty pracy, braku jakiegokolwiek jego wsparcia, jego matki, która jeszcze bardziej miesza i wszystkich innych rzeczy Ty postanowiłaś zrobić wszystko, żeby swoje marzenie ratować: wynajęłaś mieszkanie, wzięłaś kredyt (o kredycie nawet nie wiedziałam do wczoraj ), pozwalasz TŻowi, żeby się w mieszkaniu panoszył i strzelał fochy a propos pieska. Wszystko po to by uratować resztę wizji jaką miałaś na początku i może uszczknąć choć troszkę miłości...Moim zdaniem przerosło Cię to na Twoje własne życzenie. W takiej sytuacji z TŻem pchanie się do wspólnego mieszkania było ponad Twoje możliwości. I psychiczne i finansowe. Ja wiem, że chciałaś dla Zu stworzyć gniazdko, mieć takie Wasze miejsce. Ale trzeba liczyć siły na zamiary... Zamiast tego stworzyłaś gniazdko dla TŻ, kóry tylko się dorzuci do jedzenia, a tak ma wszystko zapewnione, nawet opiekunkę dla pieska! Oczekujesz od TŻa, żeby Zu była dla niego najważniejsza, ale dla Ciebie samej to on jest najważniejszy... Zu się rozwija w kłębku nerwów... Mówisz, że wolisz ratować coś niż wyrzucać. Tylko, że to Ty musisz zdecydować, kiedy już zepsuło się na dobre. A mam wrażenie, że ciągle tę granicę przesuwasz... |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, niby istnieje równouprawnienie
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień kobiet uważam za otwarty
na wejściu do biurowca dostałam kwiatki od business parku-u a od kolegów 3 tulipany, wieczorem TŻ mnie zabiera na coś słodkiego a pewnie jeszcze coś od firmy dostaniemy
|
|
#1320 |
|
Rozeznanie
|
Ash, chyba nikt nie ujął tego lepiej od Ciebie.
Powinnaś zostać psychologiem )Dziewczynki, uciekam do pracy, potem nadrobię! I oczywiście gratuluję wszystkich dużych bobasków
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

) i może nie wydać mu się tak straszne jak np mnie

Po co mi to dzisiaj gadał. 
dziekuje 

jesteś miszcz 

żeby u Ciebie w środę okazało się że wzystko ok
tez myslalam zeby jednak podjechac do katowic skoro juz platamy sie w okolicy, ale jak juz wsiade do auta to zawsze mowie "ufff no to to domu". po drodze jedzenie, siku i drzemka