|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
A ja jestem zła bo ledwo znalazłam 10 min żeby poćwiczyć to znów mi youtube nie chce się włączyć bo jakiś wtyczek brakuje, a jeszcze wczoraj działało
![]() Robię karpatkę dla Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
zooska. skusiłam się na te tosty, ale tylko 2 zjadłam, czyli dwie takie kanapki złożone^^ ale to i tak mniej, bo inaczej to bym zjadła hm...z 5? i bym głodna była^^
![]() ale przed tym napiłam się dużo wody i nie jestem przez to głodna ![]() ja już poćwiczyłam, nie mam siły ![]() meeedzik. jak sobie wyrobiłaś taką świetną talie? ja prawie nie mam talii ![]() macie jakieś sposoby na białe rozstępy? boże jak one mnie wnerwiają na tyłku! Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-08 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
Ka ching też mam białe rozstepy na tyłku ale olałam je zupelnie, dobrze że tyłek mam z tyłu i nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Ka Ching odpisałam na PW
![]() ![]() ![]() Losing dobre " dobrze, że tyłek mam z tyłu i nie widzę ![]() ![]() ![]() ![]() A ja pół godzinki temu nałożyłam olejek ![]() ![]()
#486 |
Raczkowanie
|
LosingMyWay. hahahaha to by była katastrofa jakby był z przodu!
ahhhhhh marzą mi się takie pośladki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja gdzieś czytałam, że któryś z olejków działa dobrze na rozstępy i popękane żyłki... ![]() Ja właśnie zmyłam olej i się gładzę i gładzę ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() heroine, alxis i ja poczułam około 14 moc Tifoczków na całym ciele, zakwasy mam ale szczęśliwa jestem ![]() Oczywiście butów nie udało mi sie kupić ale "napadłam" na aptekę i powiększyłam zapasy kosmetyków bo 20% mniej na wszystko ( a apteka i tak dosyć tania) to żal nie wziąć ulubieńców ![]() Tż kupiłam telefon nowy a sobie tylko majteczki bo serio nic mi się nie spodobało a bez sensu kasę wydawać to bez sensu ![]() ![]() Ale za to odnalazłam moja fryzjerkę (otworzyła własny salon ![]() ![]() meeedzik perfumy świetny prezent - znam ten zapach, też mi się podoba ![]() ![]() Herbatkę popijam bo obiadku i poczytam ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- zooska ale malina ![]() ![]() ![]() ![]() heroine tak jak dziewczyny mówią zrób Tsh i usg tarczycy i nóż widelec, kurcze, sama przypadkiem się dowiedziałam o mojej chorobie. I wiesz co? Schudłam przecież już 6 kg...powoli, z wielkim trudem ale chudnę ![]() ![]() Może faktycznie potrzebna Ci dieta rozpisana konkretnie pod Ciebie, może nie tolerujesz produktów zbożowych a nawet o tym nie wiesz albo coś innego. Masz lekarza w domu to "molestuj" ![]() makaron ale fajnie, że tyle nas ćwiczących, łatwiej będzie się pilnować ![]()
#490 |
Raczkowanie
|
o masakra..
znowu mam napad na wszystko co słodkie..wiem, że jem to, mimo tego, że nie jestem głodna.. zjadłam 2duże kawałki jabłecznika, batona (z czekoladą.. o nie....) i coś czuję, że się na tym nie skończy ![]() jak rzucić to cholerstwo? Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-08 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama 1 stycznia rzuciłam słodycze i powiem szczerze , że łatwo nie jest. Tylko silna wola , nie ma magicznego lekarstwa - niestety eh Ja stosuje taka metodę, że nic nie piekę i nie kupuje słodkiego na zapas a jak MUSZE to tylko JEDNA wymarzoną słodycz i to w najmniejszym dostępnym opakowaniu ( żadne kup 3 a 4 gratis i ekonomiczne wielkie paki - to żadna oszczędność bo każda 1 zł na słodycze to kasa w tłuszcz rzucona ![]() Trzymaj się ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
Margot85. Ah gdyby to była taka prosta sprawa z tymi słodyczami
![]() A więc. Jestem z mamą w sklepie.. i tak chodzimy i chodzimy.. no i mi nawet do głowy nie przyjdzie, żeby kupić coś słodkiego i myślę sobie''chcę w końcu się zdrowo odżywiać więc nie potrzeba mi nic słodkiego''. Oczywiście tak tylko myślę w sklepie. Dochodzi do sytuacji w końcu kiedy to moja mama ( mieszkam z rodzicami) kupuje różne pyszności (wafelki, chipsy ♥, cukierki i inne pyszności) i piecze niesamowicie dobre ciasta. A gdy mówię jej, żeby nie kupowała tego to twierdzi, że kupuje dla siebie- skoro ja nie chcę jeść- nie muszę. Ale niestety wiem, w której szafce zawsze się znajdują. I podsumowując ja nie kupuję- mama kupuje- a ja jem ![]() kiedyś nie jadłam słodyczy jakoś około tygodnia..nie wiem co we mnie wtedy wstąpiło ![]() ![]() ![]() dziękuję kochana za wsparcie, bo to najważniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#494 | ||
Zakorzenienie
|
Cindy Jejku...kochana współczuję
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ach...uroki jutuba <3 ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Ma mnie w d.pie od środy, a dzisiaj się nawet nie widzieliśmy i się do mnie nie odzywał ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Kolejny okropny dzień za mną ![]() ![]() Weszłam przed chwilą na wagę,w ciuchach i kapciach- 59kg, nie jest źle ![]()
![]() |
#495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- U mnie w ogóle dół. Co z tego, że ćwiczyłam i wagowo jest w miarę ok, jak mi przybyło 4 cm w talii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Ostatnio miałam taki brzuchol, gdy ważyłam o 4 kilo więcej. A ja chciałam tak szybko wrócić do formy, a te centymetry to jak oponka już wyglądają. ![]() ![]() Od dzisiaj wracam do Was nie tylko towarzysko, ale też dietowo. Pier.dzielę, że jestem szczupła, nie jem od dzisiaj: Pizzy Bułek Słodkiego w żadnej postaci Rzucam piwo na amen ![]() Od dzisiaj żrę błonnik z wodą mineralną, a alkohol jedynie w postaci wytrawnego wina ![]() Nienawidzę swojej figury w tej postaci, nie dość, że jestem wielka i mam wiecznie chude kończyny, to teraz jeszcze tułów kwadratowy ![]() Czemu ja nigdy w życiu nie przytyłam normalnie i równomiernie, tylko i wyłącznie po środku ![]() A do tego c.ycki mam małe i teraz to już w ogóle bez tego wcięcia nie widać, że je mam ![]()
![]() |
#496 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś teoretycznie dzień wolny od ćwiczeń ale tiffany zrobiłam, jakoś ten miesiąc z tą "straszną panią" wytrzymam, zawzięłam się ![]()
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
Ach jak ja mogłam to zepsuć, a taki piękny komplement usłyszałam od kumpeli w Sylwestra, że taka szczupła i wcięta i z biustem ( pushup oczywiście). Błagam cofnijcie czas
![]() Mogło się wydawać, że nie mam wielkich problemów z figurą, lecz to co ja widzę w lustrze mnie dobija. Waga to nie wszystko ![]() Na serio, ja jestem przywiązana do swojego wyglądu figury, nad którym i tak wiele pracowałam i czuję wręcz jakieś zaburzenia tożsamości teraz. Nie mogę uwierzyć, że to ja ![]()
#498 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Chorowałam, o diecie zapomnialam :P Przez 3dni nie miałam smaku, ani wyczucia sytosci i głodu, wiec jednego dnia pojadlam więcej, a drugiego prawie nic. Wstyd było się odzywac. Do cwiczen wracam od niedzieli lub poniedziałku, bo dopiero dzis jakos względnie dobrze się czuje (po zakupach :P). Oczywiscie nie odpuszczam biegania :P O wadze i centymetrze zapominam- nie ma sensu. Tatus tak ładnie mi dzis rzeczy nakupił :P Podoba mi się wchodząca moda- fajne, żywe kolorki, wiec mam w czym przebierac. Dzis w szkole pilismy szampana ![]() Liczę, ze u was wszystko git :P Wybaczcie, ale nie mam siły ani mozliwosci was nadrobić ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKACJI DNIA KOBIET! ![]() ![]() Drink, film i życie jest piękne :P |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Mi na obiad wpadła pizza ![]() ![]() Tiffoczki poćwiczone czyli 2/30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
a ja jutro na urodziny jadę..
no i jak tu dbać o linię? przecież będzie tak mnóstwo pysznych rzeczy ![]() jeszcze fajnie gdyby się skończyło na ''nie dziękuję, już się najadłam'' a mimo tego, że to z moich ust pada to i tak słyszę ''no jak to, zjedz jeszcze'' no ileż można? jadłyście może jogurt z musli z biedronki FruVita 0% tłuszczu? co o nim sądzicie? tam jest 200g i ma tylko 88kcal ![]() Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-08 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() Można zrobić dietetyczną pizze ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Patiuszka A no widzisz...tak to z tymi Tż jest ![]() ![]() A co do figury- uweźmiesz się za ćwiczenia to i szybko oponka zleci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Mimo podłego humoru i focha na ćwiczenia poćwiczyłam
![]() -65 min (25,2 km) -The Bikini Abs Workout (Tiffany na boczki) -Get Your Sexy Back (Tiffany- ćwiczenia całego ciała) -Sexy, Sensational Shoulders (Tiffany- ćwiczenia na ramiona) -200 podskoków na skakance -200 brzuszków -120 pajacyków -50 nożyc poziomych -50 nożyc pionowych -40 uniesień bioder -20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej -20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej -40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej -150 wspięć na palce ![]() Zoośka, patiuszka niemożliwi Ci Wasi TŻ-towie ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Heroine Wieeeeeeeeeelkie brawa za ćwiczenia, podziwiam Cię, jesteś hardcorem
![]() ![]() A mój Tż zostawił mi kwiatka przy łóżku i hula hop i wyszedł, nie widziałam go od rana, a od środy z nim nie rozmawiałam.
#504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brawo za ćwiczonka ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie lubię tych jogurtów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aha ![]() Cytat:
![]() ![]() No muszę zrobić te badania, nie ma bata... no właśnie Ty schudłaś, a ja się bujam dalej ![]() ![]() ![]() ![]() eh, dobra koniec tych gorzkich żalów, widocznie tak ma być... W ogóle jutro jedziemy do moich rodziców na weekend i pewnie mnie nie będzie na forum. Wracamy w poniedziałek wieczorem ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja uciekam spać
![]() ![]() ![]()
#506 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Ja też już zmykam, bo o 6 pobudka ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Meedzik Jakaś Ty chudziutka,ja bym chyba musiała sobie żebra wyciąć.Mam 62cm. Heroine Wymiatasz z tymi ćwiczeniami ![]() Cindy Przykro mi,że znowu masz jazdy z tym babsztylem ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- załatwiłam sobie relanium i w końcu udało mi się w miarę wyspać
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
A ja już na nogach także cud
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To widzę, że zakupy udane ![]() Hehe, szybko poczułaś zakwasy, ja dopiero dzisiaj jak wstałam ![]() Cytat:
![]() Oj tam, wszystkie grzechy z wczoraj się nie liczą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Get Your Sexy Back nie jest takie lekkie (jak dla mnie) i jeszcze reszta ćwiczeń... Szacun ![]() Cytat:
![]() U nas wczoraj wieczorem się rozpadało, także darowaliśmy sobie bieganie... Dzisiaj jest już lekki mróż, więc raczej padać nie będzie ![]() Zjadłam śniadanie (sałatka z tuńczykiem i warzywami, herbata) i niedługo ćwiczę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
znacie jakieś sposoby na ''urozmaicenie'' sobie jogurtu naturalnego? chodzi mi o dodanie jakiś składników, żeby był równie pyszny jak te jogurty owocowe. Ja niestety nie mam pomysłu a naprawdę chciałabym go polubić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.