Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-08, 13:41   #481
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

A ja jestem zła bo ledwo znalazłam 10 min żeby poćwiczyć to znów mi youtube nie chce się włączyć bo jakiś wtyczek brakuje, a jeszcze wczoraj działało Tż mi to zrobi ale wieczorem i nie poćwiczę dzis z tiffany :/

Robię karpatkę dla Tż ale dawno nie jadłam
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 13:47   #482
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
A ja jestem zła bo ledwo znalazłam 10 min żeby poćwiczyć to znów mi youtube nie chce się włączyć bo jakiś wtyczek brakuje, a jeszcze wczoraj działało Tż mi to zrobi ale wieczorem i nie poćwiczę dzis z tiffany :/

Może spróbuj ściągnąć i zainstalować jeszcze raz adobe flash player
Stary 2013-03-08, 14:03   #483
Ka Ching
Raczkowanie

zooska. skusiłam się na te tosty, ale tylko 2 zjadłam, czyli dwie takie kanapki złożone^^ ale to i tak mniej, bo inaczej to bym zjadła hm...z 5? i bym głodna była^^
ale przed tym napiłam się dużo wody i nie jestem przez to głodna

ja już poćwiczyłam, nie mam siły

meeedzik. jak sobie wyrobiłaś taką świetną talie? ja prawie nie mam talii

macie jakieś sposoby na białe rozstępy? boże jak one mnie wnerwiają na tyłku!

Edytowane przez Ka Ching
Czas edycji: 2013-03-08 o 14:06
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 14:23   #484
LosingMyWay
Zadomowienie

Ka ching też mam białe rozstepy na tyłku ale olałam je zupelnie, dobrze że tyłek mam z tyłu i nie widzę
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 14:36   #485
meeedzik
Zakorzenienie

Ka Ching odpisałam na PW a co do rozstępów to ja tez zmam ich mase na udach i tyłku. Z tego co wiem to z białymi nic już się nie da zrobić
Losing dobre " dobrze, że tyłek mam z tyłu i nie widzę

A ja pół godzinki temu nałożyłam olejek zaraz jakiś peeling i maseczka, a na 19 idziemy do znajomych świętować dzień kobiet
Stary 2013-03-08, 14:40   #486
Ka Ching
Raczkowanie

LosingMyWay. hahahaha to by była katastrofa jakby był z przodu!

ahhhhhh marzą mi się takie pośladki... (http://superlinia.pl/files/articles/...e122dd9671.jpg
Stary 2013-03-08, 14:59   #487
LosingMyWay
Zadomowienie

LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 15:31   #488
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ka Ching odpisałam na PW a co do rozstępów to ja tez zmam ich mase na udach i tyłku. Z tego co wiem to z białymi nic już się nie da zrobić
Losing dobre " dobrze, że tyłek mam z tyłu i nie widzę

A ja pół godzinki temu nałożyłam olejek zaraz jakiś peeling i maseczka, a na 19 idziemy do znajomych świętować dzień kobiet
Też poprosiłabym o PW w tej sprawie jeśli można
Ja gdzieś czytałam, że któryś z olejków działa dobrze na rozstępy i popękane żyłki...
Ja właśnie zmyłam olej i się gładzę i gładzę

Cytat:
Napisane przez Ka Ching Pokaż wiadomość
LosingMyWay. hahahaha to by była katastrofa jakby był z przodu!

ahhhhhh marzą mi się takie pośladki... (http://superlinia.pl/files/articles/...e122dd9671.jpg
Oj kto by nie chciał
Stary 2013-03-08, 17:11   #489
Margot85
Wtajemniczenie

Witam

heroine, alxis i ja poczułam około 14 moc Tifoczków na całym ciele, zakwasy mam ale szczęśliwa jestem

Oczywiście butów nie udało mi sie kupić ale "napadłam" na aptekę i powiększyłam zapasy kosmetyków bo 20% mniej na wszystko ( a apteka i tak dosyć tania) to żal nie wziąć ulubieńców
Tż kupiłam telefon nowy a sobie tylko majteczki bo serio nic mi się nie spodobało a bez sensu kasę wydawać to bez sensu
Ale za to odnalazłam moja fryzjerkę (otworzyła własny salon) i jutro idę podciąć włosy

meeedzik perfumy świetny prezent - znam ten zapach, też mi się podoba a to jak patrzę na Twój brzuszek. Piękny brzuszek, boska talia - niedościgniony ideał

Herbatkę popijam bo obiadku i poczytam

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

zooska ale malina jakim cudem Tz nie zauważył może jest daltonistą

heroine tak jak dziewczyny mówią zrób Tsh i usg tarczycy i nóż widelec, kurcze, sama przypadkiem się dowiedziałam o mojej chorobie. I wiesz co? Schudłam przecież już 6 kg...powoli, z wielkim trudem ale chudnę nawet lekarz na kontroli się zdziwił, że tak dobrze mi idzie
Może faktycznie potrzebna Ci dieta rozpisana konkretnie pod Ciebie, może nie tolerujesz produktów zbożowych a nawet o tym nie wiesz albo coś innego. Masz lekarza w domu to "molestuj"

makaron ale fajnie, że tyle nas ćwiczących, łatwiej będzie się pilnować
Stary 2013-03-08, 18:22   #490
Ka Ching
Raczkowanie

o masakra..
znowu mam napad na wszystko co słodkie..wiem, że jem to, mimo tego, że nie jestem głodna..
zjadłam 2duże kawałki jabłecznika, batona (z czekoladą.. o nie....) i coś czuję, że się na tym nie skończy ((

jak rzucić to cholerstwo?

Edytowane przez Ka Ching
Czas edycji: 2013-03-08 o 18:24
Stary 2013-03-08, 18:36   #491
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
o masakra..
znowu mam napad na wszystko co słodkie..wiem, że jem to, mimo tego, że nie jestem głodna..
zjadłam 2duże kawałki jabłecznika, batona (z czekoladą.. o nie....) i coś czuję, że się na tym nie skończy ((

jak rzucić to cholerstwo?
Ka Ching a skąd się te słodkości wzięły u Ciebie? Jak mieszkasz sama to najlepiej nie piec, nie kupować bo trudno się powstrzymać jak coś w kuchni leży. Rodzinę, Tż itd tez idzie ustawić żeby ze względu na Ciebie się opanowali w przynoszeniu slodkiego do domu
Sama 1 stycznia rzuciłam słodycze i powiem szczerze , że łatwo nie jest. Tylko silna wola , nie ma magicznego lekarstwa - niestety eh
Ja stosuje taka metodę, że nic nie piekę i nie kupuje słodkiego na zapas a jak MUSZE to tylko JEDNA wymarzoną słodycz i to w najmniejszym dostępnym opakowaniu ( żadne kup 3 a 4 gratis i ekonomiczne wielkie paki - to żadna oszczędność bo każda 1 zł na słodycze to kasa w tłuszcz rzucona) i jak już musisz to wybieraj mniejsze zło - czekolada jest zdrowsza niż chipsy albo jak lubisz orzeczy czy suszone owoce ( o ile zastępują Ci one słodycze) czy kawałek domowego ciasta właśnie.
Trzymaj się to co zjadłaś to już przeszłość a wieczorem bądź już grzeczna i nie ma co się smutać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-08, 18:43   #492
Ka Ching
Raczkowanie

Margot85. Ah gdyby to była taka prosta sprawa z tymi słodyczami
A więc. Jestem z mamą w sklepie.. i tak chodzimy i chodzimy.. no i mi nawet do głowy nie przyjdzie, żeby kupić coś słodkiego i myślę sobie''chcę w końcu się zdrowo odżywiać więc nie potrzeba mi nic słodkiego''. Oczywiście tak tylko myślę w sklepie. Dochodzi do sytuacji w końcu kiedy to moja mama ( mieszkam z rodzicami) kupuje różne pyszności (wafelki, chipsy ♥, cukierki i inne pyszności) i piecze niesamowicie dobre ciasta. A gdy mówię jej, żeby nie kupowała tego to twierdzi, że kupuje dla siebie- skoro ja nie chcę jeść- nie muszę. Ale niestety wiem, w której szafce zawsze się znajdują. I podsumowując ja nie kupuję- mama kupuje- a ja jem

kiedyś nie jadłam słodyczy jakoś około tygodnia..nie wiem co we mnie wtedy wstąpiło ale ''od jutra'' już nie jem zapisałam sobie nawet w postanowieniach
dziękuję kochana za wsparcie, bo to najważniejsze
Stary 2013-03-08, 18:50   #493
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot85. Ah gdyby to była taka prosta sprawa z tymi słodyczami
A więc. Jestem z mamą w sklepie.. i tak chodzimy i chodzimy.. no i mi nawet do głowy nie przyjdzie, żeby kupić coś słodkiego i myślę sobie''chcę w końcu się zdrowo odżywiać więc nie potrzeba mi nic słodkiego''. Oczywiście tak tylko myślę w sklepie. Dochodzi do sytuacji w końcu kiedy to moja mama ( mieszkam z rodzicami) kupuje różne pyszności (wafelki, chipsy ♥, cukierki i inne pyszności) i piecze niesamowicie dobre ciasta. A gdy mówię jej, żeby nie kupowała tego to twierdzi, że kupuje dla siebie- skoro ja nie chcę jeść- nie muszę. Ale niestety wiem, w której szafce zawsze się znajdują. I podsumowując ja nie kupuję- mama kupuje- a ja jem

kiedyś nie jadłam słodyczy jakoś około tygodnia..nie wiem co we mnie wtedy wstąpiło ale ''od jutra'' już nie jem zapisałam sobie nawet w postanowieniach
dziękuję kochana za wsparcie, bo to najważniejsze
Na mamę nic nie poradzisz widzę eh trzymam kciuki jak mam słodkie w domu to muszę je wyjeść ale taki odwyk daje rezultaty (miesiąc abstynencji) bo może i dalej mam ochotę na słodkie ale nie mam już napadów wielkich powodzenia !!!
Stary 2013-03-08, 19:03   #494
zooska
Zakorzenienie

Cindy Jejku...kochana współczuję

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Kaarpaktka!!!! nie rób smaka niedobra Ty!!!!
Ach...uroki jutuba <3

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Aaaaj...zazdroszczę

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

zooska ale malina jakim cudem Tz nie zauważył może jest daltonistą
Ma mnie w d.pie od środy, a dzisiaj się nawet nie widzieliśmy i się do mnie nie odzywał

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Kolejny okropny dzień za mną Nawet nie będę pisać, co zjadłam bo mnie zbanują
Weszłam przed chwilą na wagę,w ciuchach i kapciach- 59kg, nie jest źle

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 19:24   #495
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Cindy Jejku...kochana współczuję

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Kaarpaktka!!!! nie rób smaka niedobra Ty!!!!
Ach...uroki jutuba <3

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Aaaaj...zazdroszczę

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Ma mnie w d.pie od środy, a dzisiaj się nawet nie widzieliśmy i się do mnie nie odzywał

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Mój też ma mnie w d. Od środy! I nawet dzisiaj nie zadzwonił. Już ja mu podziękuję za piękny dzień kobiet. W zeszłym roku było tak samo

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

U mnie w ogóle dół. Co z tego, że ćwiczyłam i wagowo jest w miarę ok, jak mi przybyło 4 cm w talii Masakra jakaś, czuję się z tym tragicznie

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Ostatnio miałam taki brzuchol, gdy ważyłam o 4 kilo więcej. A ja chciałam tak szybko wrócić do formy, a te centymetry to jak oponka już wyglądają. To dużo dla mnie, ja tego nie wysmuklę tak prędko, o rany!!! Jak mi się nie chce nad tym męczyć, nie wiem co jest ze mną

Od dzisiaj wracam do Was nie tylko towarzysko, ale też dietowo. Pier.dzielę, że jestem szczupła, nie jem od dzisiaj:
Pizzy
Bułek
Słodkiego w żadnej postaci
Rzucam piwo na amen

Od dzisiaj żrę błonnik z wodą mineralną, a alkohol jedynie w postaci wytrawnego wina

Nienawidzę swojej figury w tej postaci, nie dość, że jestem wielka i mam wiecznie chude kończyny, to teraz jeszcze tułów kwadratowy

Czemu ja nigdy w życiu nie przytyłam normalnie i równomiernie, tylko i wyłącznie po środku

A do tego c.ycki mam małe i teraz to już w ogóle bez tego wcięcia nie widać, że je mam
Stary 2013-03-08, 19:24   #496
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

zooska a jak w kapciach nadal 59kg to musi być dobrze

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Mój też ma mnie w d. Od środy! I nawet dzisiaj nie zadzwonił. Już ja mu podziękuję za piękny dzień kobiet. W zeszłym roku było tak samo

U mnie w ogóle dół. Co z tego, że ćwiczyłam i wagowo jest w miarę ok, jak mi przybyło 4 cm w talii Masakra jakaś, czuję się z tym tragicznie
patiuszka niedobry Tż wbić do głowy trzeba skoro zapamiętać nie może

Dziś teoretycznie dzień wolny od ćwiczeń ale tiffany zrobiłam, jakoś ten miesiąc z tą "straszną panią" wytrzymam, zawzięłam się
Stary 2013-03-08, 19:31   #497
patiuszka
Zadomowienie

Ach jak ja mogłam to zepsuć, a taki piękny komplement usłyszałam od kumpeli w Sylwestra, że taka szczupła i wcięta i z biustem ( pushup oczywiście). Błagam cofnijcie czas
Mogło się wydawać, że nie mam wielkich problemów z figurą, lecz to co ja widzę w lustrze mnie dobija. Waga to nie wszystko

Na serio, ja jestem przywiązana do swojego wyglądu figury, nad którym i tak wiele pracowałam i czuję wręcz jakieś zaburzenia tożsamości teraz. Nie mogę uwierzyć, że to ja
Stary 2013-03-08, 20:42   #498
Ladywithweapon
Zadomowienie

Hej
Chorowałam, o diecie zapomnialam :P Przez 3dni nie miałam smaku, ani wyczucia sytosci i głodu, wiec jednego dnia pojadlam więcej, a drugiego prawie nic. Wstyd było się odzywac. Do cwiczen wracam od niedzieli lub poniedziałku, bo dopiero dzis jakos względnie dobrze się czuje (po zakupach :P). Oczywiscie nie odpuszczam biegania :P O wadze i centymetrze zapominam- nie ma sensu.

Tatus tak ładnie mi dzis rzeczy nakupił :P Podoba mi się wchodząca moda- fajne, żywe kolorki, wiec mam w czym przebierac. Dzis w szkole pilismy szampana w restauracji sobie drinka zamowilam i zaraz sobie tequile zrobie, bo widze, ze jest na polce ;p

Liczę, ze u was wszystko git :P Wybaczcie, ale nie mam siły ani mozliwosci was nadrobić

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKACJI DNIA KOBIET!

Drink, film i życie jest piękne :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 21:33   #499
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej A mi sie dzisiaj dzień inaczej poukładał miałam iść na aerobik i do kina a w zasadzie pojechałyśmy z koleżanką na zakupy i na obiadek. A później z naszymi facetami siedziałyśmy w domku i pograliśmy troche na xboxie

Mi na obiad wpadła pizza wybaczam sobie w dniu naszego święta
Tiffoczki poćwiczone czyli 2/30
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-08, 22:16   #500
Ka Ching
Raczkowanie

a ja jutro na urodziny jadę..
no i jak tu dbać o linię? przecież będzie tak mnóstwo pysznych rzeczy
jeszcze fajnie gdyby się skończyło na ''nie dziękuję, już się najadłam'' a mimo tego, że to z moich ust pada to i tak słyszę ''no jak to, zjedz jeszcze'' no ileż można?

jadłyście może jogurt z musli z biedronki FruVita 0% tłuszczu? co o nim sądzicie? tam jest 200g i ma tylko 88kcal zawiera naturalnie występujące cukry.

Edytowane przez Ka Ching
Czas edycji: 2013-03-08 o 22:40
Stary 2013-03-08, 23:05   #501
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś teoretycznie dzień wolny od ćwiczeń ale tiffany zrobiłam, jakoś ten miesiąc z tą "straszną panią" wytrzymam, zawzięłam się
Nooooooo i super

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hiehie, dobra pizza nie jest zła
Można zrobić dietetyczną pizze I kcal tak jak obiad normalny wychodzi no i dodatki można sobie dobrać same zdrowe Pyyycha!

Ale za ćwiczenia

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
jadłyście może jogurt z musli z biedronki FruVita 0% tłuszczu? co o nim sądzicie? tam jest 200g i ma tylko 88kcal zawiera naturalnie występujące cukry.
Ma żelatynę wieprzową więc się nie wypowiadam

Patiuszka A no widzisz...tak to z tymi Tż jest !

A co do figury- uweźmiesz się za ćwiczenia to i szybko oponka zleci Mówię Ci! Ja też mam doła jak na siebie patrzę Ale to raz dwa w miesiąc ćwiczeniami się wypracuje i po krzyku Najważniejsze to się nie załamywać i nie popadać w skrajność restrykcyjnej diety

Stary 2013-03-08, 23:11   #502
heroine86
Zakorzenienie

Mimo podłego humoru i focha na ćwiczenia poćwiczyłam

-65 min (25,2 km)
-The Bikini Abs Workout (Tiffany na boczki)
-Get Your Sexy Back (Tiffany- ćwiczenia całego ciała)
-Sexy, Sensational Shoulders (Tiffany- ćwiczenia na ramiona)
-200 podskoków na skakance
-200 brzuszków
-120 pajacyków
-50 nożyc poziomych
-50 nożyc pionowych
-40 uniesień bioder
-20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej
-20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej
-40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej
-150 wspięć na palce

Zoośka, patiuszka niemożliwi Ci Wasi TŻ-towie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 23:17   #503
zooska
Zakorzenienie

Heroine Wieeeeeeeeeelkie brawa za ćwiczenia, podziwiam Cię, jesteś hardcorem !!!!!!!!!!!!!

A mój Tż zostawił mi kwiatka przy łóżku i hula hop i wyszedł, nie widziałam go od rana, a od środy z nim nie rozmawiałam.

Stary 2013-03-08, 23:34   #504
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj grzeszyłam pizzą i ją niestety odpokutowałam bólem brzucha
Brawo za ćwiczonka

Cytat:
a ja jutro na urodziny jadę..
no i jak tu dbać o linię? przecież będzie tak mnóstwo pysznych rzeczy
jeszcze fajnie gdyby się skończyło na ''nie dziękuję, już się najadłam'' a mimo tego, że to z moich ust pada to i tak słyszę ''no jak to, zjedz jeszcze'' no ileż można?

Musisz nauczyć się kontrolować jedzenie. Spróbuj wszystkiego po trochu, tak aby się nie najeść, ale nie przejeść. Jedz powoli, delektuj się każdym kęsem. Jeden dzień można odpuścić (ale nie całkiem ), w końcu dieta nie ma być katorgą

Ja nie lubię tych jogurtów strasznie chemią wali w ogóle teraz nie jem owocowych. Wolę sobie kupić naturalny i wkroić owocki

Cytat:
Heroine Wieeeeeeeeeelkie brawa za ćwiczenia, podziwiam Cię, jesteś hardcorem !!!!!!!!!!!!!

A mój Tż zostawił mi kwiatka przy łóżku i hula hop i wyszedł, nie widziałam go od rana, a od środy z nim nie rozmawiałam.

Aha jakieś sumienie ma... tylko nie ma odwagi Ci spojrzeć w twarz i porozmawiać...

Cytat:
heroine, alxis i ja poczułam około 14 moc Tifoczków na całym ciele, zakwasy mam ale szczęśliwa jestem

heroine tak jak dziewczyny mówią zrób Tsh i usg tarczycy i nóż widelec, kurcze, sama przypadkiem się dowiedziałam o mojej chorobie. I wiesz co? Schudłam przecież już 6 kg...powoli, z wielkim trudem ale chudnę nawet lekarz na kontroli się zdziwił, że tak dobrze mi idzie
Może faktycznie potrzebna Ci dieta rozpisana konkretnie pod Ciebie, może nie tolerujesz produktów zbożowych a nawet o tym nie wiesz albo coś innego. Masz lekarza w domu to "molestuj"
Super widzę, że zaraziłam Tiffoczkami

No muszę zrobić te badania, nie ma bata... no właśnie Ty schudłaś, a ja się bujam dalej wiesz co, ja produktów zbożowych prawie nie jem pieczywa nie jem, ryżu, kaszy prawie wcale... eh nie wiem a mój mąż to mi gada, że schudłam, ale ja wiem, że mnie pociesza bo zawsze tak robi żebym się nie załamała... gorzej jak ubrałam spodnie to nie miał co powiedzieć

eh, dobra koniec tych gorzkich żalów, widocznie tak ma być...

W ogóle jutro jedziemy do moich rodziców na weekend i pewnie mnie nie będzie na forum. Wracamy w poniedziałek wieczorem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-08, 23:57   #505
zooska
Zakorzenienie

Dobra, ja uciekam spać Jutro na 8 do szkoły Do popisania

Stary 2013-03-09, 00:02   #506
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, ja uciekam spać Jutro na 8 do szkoły Do popisania
Dobranoc

Ja też już zmykam, bo o 6 pobudka miłego weekendu laski
Stary 2013-03-09, 07:55   #507
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Ka ching też mam białe rozstepy na tyłku ale olałam je zupelnie, dobrze że tyłek mam z tyłu i nie widzę
ha,ha,ha nie moge debeściara z Ciebie

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Meedzik Jakaś Ty chudziutka,ja bym chyba musiała sobie żebra wyciąć.Mam 62cm.
Heroine Wymiatasz z tymi ćwiczeniami
Cindy Przykro mi,że znowu masz jazdy z tym babsztylem

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Like na nerwy to może melisa? albo krople nervosol? teraz też dużo suplementów na nerwy reklamują, jakiś neopersen, nervomix itp, popytaj w aptece na pewno coś doradzą
załatwiłam sobie relanium i w końcu udało mi się w miarę wyspać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 08:07   #508
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja już na nogach także cud Rano pojechałam do lidla kupić gatki będę miała na aerobik a w lecie na rower Wcześniej były typowe na fitness ale przegapiłam Dzisiaj mam słodkie śniadanko rogalik z czekoladą i kawa Raz w tygodniu można
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 08:24   #509
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Witam

Oczywiście butów nie udało mi sie kupić ale "napadłam" na aptekę i powiększyłam zapasy kosmetyków bo 20% mniej na wszystko ( a apteka i tak dosyć tania) to żal nie wziąć ulubieńców
Tż kupiłam telefon nowy a sobie tylko majteczki bo serio nic mi się nie spodobało a bez sensu kasę wydawać to bez sensu
Ale za to odnalazłam moja fryzjerkę (otworzyła własny salon) i jutro idę podciąć włosy

makaron ale fajnie, że tyle nas ćwiczących, łatwiej będzie się pilnować
No ba Szkoda, że przeoczyłam, to od początku bym zaczęła z Wami, a tak jestem opóźniona o jeden dzień
To widzę, że zakupy udane
Hehe, szybko poczułaś zakwasy, ja dopiero dzisiaj jak wstałam ahhh, dobrze czuć zakwasy!

Cytat:
Hej A mi sie dzisiaj dzień inaczej poukładał miałam iść na aerobik i do kina a w zasadzie pojechałyśmy z koleżanką na zakupy i na obiadek. A później z naszymi facetami siedziałyśmy w domku i pograliśmy troche na xboxie

Oj tam, wszystkie grzechy z wczoraj się nie liczą

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mimo podłego humoru i focha na ćwiczenia poćwiczyłam

-65 min (25,2 km)
-The Bikini Abs Workout (Tiffany na boczki)
-Get Your Sexy Back (Tiffany- ćwiczenia całego ciała)
-Sexy, Sensational Shoulders (Tiffany- ćwiczenia na ramiona)
-200 podskoków na skakance
-200 brzuszków
-120 pajacyków
-50 nożyc poziomych
-50 nożyc pionowych
-40 uniesień bioder
-20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej
-20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej
-40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej
-150 wspięć na palce

Zoośka, patiuszka niemożliwi Ci Wasi TŻ-towie
Oszalałaś!
Get Your Sexy Back nie jest takie lekkie (jak dla mnie) i jeszcze reszta ćwiczeń... Szacun

Cytat:

Co za koleś...

U nas wczoraj wieczorem się rozpadało, także darowaliśmy sobie bieganie... Dzisiaj jest już lekki mróż, więc raczej padać nie będzie
Zjadłam śniadanie (sałatka z tuńczykiem i warzywami, herbata) i niedługo ćwiczę Wyciągnęłam sobie moje stare spodnie S na wierzch, żeby mi czasem do łba nie strzeliło, że "aaa, dzisiaj nie chce mi sie ćwiczyć.." Bo jak widze moje stare ubrania to aż wściekła jestem, że się tak zapuściłam
Stary 2013-03-09, 09:31   #510
Ka Ching
Raczkowanie

znacie jakieś sposoby na ''urozmaicenie'' sobie jogurtu naturalnego? chodzi mi o dodanie jakiś składników, żeby był równie pyszny jak te jogurty owocowe. Ja niestety nie mam pomysłu a naprawdę chciałabym go polubić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości