![]() |
#361 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Cytat:
Ellmi super wyglądacie! ![]() A co do królika to jak on taki łysy bez futerka to mnie nie rusza jakoś, w tej paczce jak królik to nie wyglada hehe. To Filipkowi też nie będziesz dawała królika? to najzdrowsze mięso i jako pierwsze się dzieciom podaje. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-03-09 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hahaha standard jak super to biorą a jak płacze to do mamusi, my mamy to jednak od wszystkiego jesteśmy bo jak nie my to kto? Cytat:
![]() Illusion, porobie zdjęcia i wkleje jak będe mieć chwilkę ![]() tymczasem idę karmić i zamotam ja potem w chuste bo tz jest to mi pomoże : ![]()
![]() |
#363 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do skazy białkowej możecie mi podpowiedziec bo od poczatku jadłam jogurt i serki homo ostatnio zaczełam ser zółty i ta wysypka na brzuchu sie pojawiła i nie wiem czy to nie od sera dzis mam dzień bez nabiału zobaczymy czy cos pomoze na brzuszek i wysypke na bole brzucha dostalimy syropek Debradit ale Julek wcale nie chce go brac macie jakies doswiadczenia z tym lekiem ??? bo ja już od zmysłow odchodze czy to skaza czy nie a moze uczulenie na proszek ??
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() NANCY- ja pitole ![]() mnie tez tesciówa wkurzała swoimi radami wychowawczymi, tłumaczenie nie pomagało wiec radykalnie i stanowczo jej tak powiedziałam i sie juz nie wtraca a tak jak u Bishonki mieszkaja na dole i chyba by mnie Pstryczkowa w Tworkach odwiedzała ![]() Bartulo wczoraj jak po kąpaniu sobie pojadł i usnął to obudził sie dopiero o 2:15 ![]() teraz doil cycusia i własnie przysnął a z cycka zrobił sobie smoka ![]() zjadłam wczoraj pieczone udko i nic sie nie dzieje, chyba czas rozszerzac diete ![]() ![]() co do skazy bialkowej- odstawilam caly nabial jakies 2 tyg temu, juz na buzce nie ma nic ![]() ide konczyc obiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Jadlam pizze wczoraj i okej jest u nas
![]() ![]() Lece jesc sniadanie ![]()
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam tkaną nati i tylko 80 zł za nią dałam, bo używka
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym szla do lekarza, sama wczoraj bylam z katarkiem u Malej i panuje teraz zapalenie pluc, caly szpital niemowlakow. Ja dostalam Juvit C, nasivin soft i deflrgmin
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Ewa, moja miała po 3 tygodniach 3360g, więc przytyła od wypisu ze szpitala raptem 260g i ledwo przekroczyła tym samym swoją wagę urodzeniową - to była niedowaga, teraz we wtorek ważyła prawie 3700 i to już było w miarę dobrze, ale wciąż troszkę za mało. Twoja niunia jest raptem dzień starsza od mojej, więc 4kg to już nie jest niedowaga, a tym bardziej 4100 czy 4200, także nie martw się na zapas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam aż wstanie, bo jak spi nie kaszle. Jak wstanie i bdzie kasłała to zadzwonie. Nie ma co. Lepiej dmuchać na zimne.
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Wtajemniczenie
|
joł joł!
dziewczyny, padam z ty moim dzieckiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a my dziś kończymy 5tygodni! ![]() ![]() ![]() a w ogóle to dostaliśmy nareszcie meble do kuchni! ![]() ![]() ![]() no więc tatuś ma teraz co robić ![]() wybaczcie, że nie cytuję, ale czytałam na tel, a teraz tylko odpisuję jak mała śpi ![]() lady - ju mejd maj dej! ![]() ![]() ![]() ![]() nancy - olej dziada!!! niech sobie wepchnie do kieszeni swoje dobre rady!!! normalnie aż mi ciśnienie dźwignęła! powiedz tak jak sylwietta radzi - że to jest twoje dziecko i to ty decydujesz co jak z nim robić. a TŻa też doprowadzić do porządku, niech mamusi powie coś a nie udaje że nie ma sprawy! a w ogóle pisałyście o tęsknocie za brzuszkiem... ja nie tęsknię - u mnie piąty miesiąc jak nic! ![]() ![]() ![]() ![]() a co do kp to ja się wam muszę pochwalić ![]() ![]() Podczas pobytu w szpitalu Anula miała problemy z jedzeniem, więc w sumie jedyne co jadła to to, co pociumkała mi z piersi. No i jak tylko tam byłam to ją dostawiałam, w domu też jej ściągałam mleko... W międzyczasie kupiłam herbatkę na laktację i tak sobie popijałam nie bardzo wierząc w jej działanie - tym bardziej przy problemach hormonalnych. I wiecie co? nie wiem jak to się stało, ale normalnie mam więcej mleka! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ok, idę, bo mi dziecię zasnęło, syf w domu, o 16 przyjdą do babci koleżanki zobaczyć Aneczkę a ja co? wizaż! ![]() ![]()
![]() |
#371 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już :d ja słabo fejsa ogarniam i nie wszystko dostrzegam. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Mi np też cieknie z piersi, a mam mleka bardzo mało, ściągam z ledwością 60ml z dwóch po kilku godzinach... Głupota - moje piersi produkują minimalną ilość, a jeszcze mi to wycieka, jak pomyślę tylko o małej... A mała z kolei nie chce już piersi... Płacze przy niej, denerwuje się, że mało leci albo że wcale nie leci... Czemu kp jest takie trudne? Teraz butelka wydaje mi się taką ogromną wygodą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
Szaja
![]() ![]()
#374 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Nancy teściowa przegina, wiem, że ciężko to olać, ale dla własnego dobra musisz ![]() ![]() Deli trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego! Nie udało nam się odcisnąć rączki wczoraj bo Ewcia akurat miała ochotę wygrażać światu piąstką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
![]() Super kolor! Kurcze, jak kusicie tymi chustami... Cytat:
![]() ![]() Pewnie zalezy z czym, ale sadze, ze mozna. W zasadzie nie wiem co mialoby tam szkodzic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39669244] Ładnie ![]() no właśnie trochę mi za luźno było i czekałam aż młody się uspokoi trochę i dociągałam ![]()
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
?????
Wczoraj się chyba pochwaliłam za szybko o tym @ bo ja tylko plamię i to mało?! normalne to jest? może się rozkręca dopiero, jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39669244] Już :d ja słabo fejsa ogarniam i nie wszystko dostrzegam.[/QUOTE] ![]() Nancy nie pozwól jej! Szaja dobrze mówi. Wasze dziecko, ona już swoje wychowała, teraz wasza kolej. Zaraz jedziemy na urodziny teścia, mam nadzieję że młody nie będzie chciał ciągle jeść |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem wam że mnie ulżyło, jak przeczytałam że macie podobnie, bo myślałam że to tylko ja jestem taka kłótliwa a dzięki wam to mi raźniej ![]() Cytat:
![]() ellmi super wyglądacie ![]() ![]() tż dalej śpi, strasznie zmęczony bo musiał do małego wstać, a przedtem oglądał film do 3 nad ranem, jak on mnie czasem denerwuje... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też dostaliśmy ten Debridat bo Iguś ulewa. Na początku połykał i chyba mu smakowało bo to pomarańczami pachnie ale teraz pluje tym i jak próbuję to dać to masakra. Na szczęście jakoś znacznie mniej już ulewa i olałam ten Debridat bo i tak nie widziałam poprawy po nim. Co do skazy to u nas były czerwone suche plamy na policzkach i uszach, poza tym nigdzie indziej żadnej wysypki...może to potówki jakieś albo uczulenie na proszek właśnie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny poradźcie mi coś...dzisiaj umarła mojego męża babcia (nie ta co imię wczoraj krytykowała tylko druga). I co ja mam robić teraz? Mam jechac z małym na ten pogrzeb czy nie? Zaznaczam że nie mogę go z nikim zostawić bo on nie chce jeść z butelki tylko cyca uznaje. No i to jest 50 km od domu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() na razie z TŻ na rozmowach się kończy.. Ale mnie wkurzył!!! Miał zawieźć ok 14 młodego do mojej mamy bo teściowa z nim siedziała do 13 a u niej w domu jest ta pieprzona łajza szwagierka i ch*j mnie strzela jak pomyślę że mogła się zbliżać do Młodego !!!! ![]() wracając do tej mafleji TZta.. mama do mnie teraz pisze, kiedy go przywiezie bo nie wie czy do babci może sobie podjechać czy nie. No krew mnie zalała!!! on jadł, w piecu mamuni rozpalał itp noż ku*wa!!! zjechałam go równo, kazałam do mamy zadzwonić i przeprosić! i mam ochotę wrócić na mieszkanie i jutro by z nim sam został a nie ze wspaniała babunią! non stop jego matka jego matka. Na prawdę się do niej zraziłam nawet przestaje czuć do niej sympatię. Wiecznie by coś pasowało żeby Grzesiek przyjechał bo to by zrobił, bo babka na dole dowodzi, no masakra!!! a z tego co wiem to jak mnie nie ma to mi go kur*a nosi, od nowa na rękach przyzwyczja itp. A! no i Nancy- grabulka: zimne rączki to mu za zimno, owija mi go w rożki koce, a dziecko mam mokrutkie później!!! czkawkę dostaje to lata że daj mu pić bo się męczy, brzuch go będzie bolał! normalnie ....YHHH!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
oj, agresor się włączył
![]() ![]() dziewczyny, w co ubieracie dzieci do chrztu, chodzi mi o chłopców? bo ja nie chce jakichś białych becików i pelerynek ![]() ![]()
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym najchętniej ubrała mu koszulę i dżinsy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja własnie takie "koszulowe" body chcę kupić, tylko takie naciągliwe bardziej, a nie z koszulowego materiału i spodenki takie jakby z tweedu, widziałam na all fajne z szelkami;
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||||
Zakorzenienie
|
Takiej to dobrze
![]() U mnie bylo tak ze jak główka zaczeła wychodzic skonczyl sie skurcz i musialam czekac na kolejny z uczuciem ze mnie zaraz rozsadzi - masakra jakas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja pamietam ze z cora zaczynalam od 1 kawaleczka gdzie po ok. 3 miesiacach.. a dzis pierwszy raz zrobilam sobie delikatne sphagetti no zobaczymy ![]() Cytat:
U nas chrzest jest w trakcie mszy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.