|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
No i dobrze, po co masz się męczyć
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
-muesli -bakalie -siemie lniane i słonecznik -jakieś pestki dyni itp. ![]() -łyżeczka dżemu -łyżeczka miodu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Miałam iść do szkoły na 8 i co i co... tak się wczoraj z nerwów kręciłam w łóżku, że zasnęłam ok 3, a o 6 budzik ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Poćwiczyłam Tiffoczki, 40 przysiadów, 60 brzuszków ![]() Ale mam zakwasy na nogach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Makaron A daj spokój...już byłam tak padnięta, że masakra, denerwowałam się babcią, Tż...siostrą, jeszcze Tż na noc nie wrócił, jak ja miałam iść spokojnie spać...
![]() A Tobie brawa za ćwiczenia ![]() ![]()
#514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze cieplej się zrobi, to będziesz miała mega motywację ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mzgjiPBCsss ![]() ![]()
![]() |
#516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A przestań, Heroine wymiata z ćwiczeniami ![]() ![]() ![]() Jak się cieplej zrobi i będę musiała założyc krótkie spodenki to się załamię, bo po pierwsze takich baleronów wstyd pokazywać, a po drugie mieszczę się tylko w legginsy teraz ![]() ![]() Heh, pozytywna piosenka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Makaron NOm
![]() ![]() Taaa...jasne Ty masz balerony i że niby chcesz mi wmówić, że w dżinsy się nie mieścisz ? ![]() Ja nie tyle co tylko chodzę, ja jestem zawsze mega zalatana i tak standardowo chodze wszędzie na piechotę, to mi wychodzi 2 godziny dziennie spaceru szybkim tempem ![]()
#518 |
Zadomowienie
|
Zoska ja to nawet wole nie patrzec co wymienia Heroine, bo wymiękam :P
Wczoraj zafundowałam sobie spacerek przez miasto na zajęcia, a potem taki rajd po sklepach, ze czułam to po stopach ![]() Powoli wracam do żywych. Obudzilam się dzis przed 7 ![]() ![]() Wczoraj szukając spodni to aż się sprzedawczyni spytalam czy ja mam grube nogi, bo nic na mnie nie pasuje! Masakra- przez łydki nie chce mi przejsc, a w pasie git. Choc i tak słyszac kwote do zapłacenia zobaczyłam w oczach mojego taty "chorobe"- w przymierzalni dosłownie padał na fotelu ![]() W ogole witam nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
LadyWW Dobrze, że powoli zdrowiejesz
![]() ![]()
#520 |
Zakorzenienie
|
Matkooooooooooooooo ile nadrabiania!
Wariatki ![]() Mi dzisiaj głowa peka chyba zwymiotuje zaraz taki mam bol ![]() Tylko po czym? No zielonej herbacie na wieczor? Zabijcie mnie, kac bym jeszcze zrozumiala ![]() I nie moge cwiczyc bo nie moge sie z ta noga nawet rozgrzac ![]() Zalamkaaa nie moge sie na siebie patrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
zooska. co do tego jogurtu musli FruVita O% tłuszczu to czytałam w składzie i tam nie ma żelatyny wieprzowej a bynajmniej nie pisze nic o niej.
![]() ![]() O tym mówisz? http://3.bp.blogspot.com/-OiUvgz6vcg...0/IMG_2464.JPG Dla porównania zobaczyłam sobie inne jogurty z biedronki i faktycznie- niektóre zawierają tą żelatynę. a dziś na obiad grahamka z pomidorkiem, ogóreczkiem i sałatą ♥ Edytowane przez Ka Ching Czas edycji: 2013-03-09 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() We Wrocławiu na piechote wszędzie chodzisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Na obiad to chyba trochę za mało? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam na chwilę powiedzieć, że dojechaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No te ćwiczenia są ostre ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że zdrowiejesz ![]() Cytat:
![]() Niedobrze mówisz? niemożliwe, że po zielonej herbacie ![]() Nie forsuj nóżki, niech się wygoi ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Sry...ale obiad beznadziejny :/!!!
A co do jogurtu, to chyba już mi sie pomyliły wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Heroine No to super!!! ![]() ![]()
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Ja poćwiczyłam trening z Nike, jakieś Abs, i tiffoczki czyli 3/30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mi się wydaje troszkę za mało na obiad... ![]() Cytat:
![]() Hehe, chyba, że tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaa, Ty w tyle... ![]() Kondycja też ważna rzecz ![]() Cytat:
![]() Kazdy ruch jest dobry ![]() Ja spadam do pracy, ehhh, nie chce mi się, położyłabym się spać ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Dzień... powiedzmy że dobry...
![]() Cytat:
![]() Nie leci mi szybko. Popadam w depresję.
![]() |
#530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Skoro spodnie z d.py spadają to chyba jednak coś leci ![]()
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yhy... pokażę Ci jaki mam ból boczkowy to padniesz. Załamałam się wczoraj w przymierzalni ![]() Ja mam dużą motywację, ale jem kiedy się zdenerwuję. Może mi coś na to polecisz? ![]() Masz rację słonko moje ![]() No właśnie nikt ![]()
![]() |
#532 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu ale ile mozna wypoczywac a lato za pasem! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dzionka w pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Poszukam chyba jakiejs suplementacji zeby ruszyc w ogole ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-03-09 o 14:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty masz zły humor, a ja mam depresję. Nie wiem czy dam radę. ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() A temu Twojemu TŻtowi to bym do ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
wiem, że obiad beznadziejny, ale o 16 idę na urodzinki i tam się najem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Ekhm ... nie zdążyłam wam odpisać bo zostałam zaproszona na randkę. ![]() Chciałam tylko napisać, że wczoraj babsztyl znów dał mi popalić, ale aż tak że się popłakałam. Potem poszłam na zakupy. A potem do Maka i z tego stresu się rozchorowałam w Maku- kłucie w sercu, zalanie potem, drgawki, słabo mi się zrobiło... i... ![]() ![]()
![]() |
#536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do obecnej sytuacji to nie wiem co Ci doradzić. z jednej strony szkoda jechać na tydzień a z drugiej gdyby Ci to miało w czymś pomóc. A dużo kosztuje taka podróż w obie strony? Kochana nie możesz się tak wszystkim przejmować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Wczoraj byliśmy u znajomych, wypiliśmy litra na 4 także spoko, nikt pijany nie był ![]() ![]() A dziś po 13 położyłam się spać i wstałam o 15.30 teraz siedzę i piję kawusię ![]() ![]() Dziś mam wolne od ćwiczeń, siedzę i się spamuję ![]() ![]() Margotku dziękuję kochana moja ![]() ![]() A co do perfumki to jak wczoraj się nią popsikałam to tak bosko pachniała ![]() ![]() Super, że u Ciebie zakupy udane ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaż koniecznie włoski po podcięciu ![]() Zoska szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie to razem byśmy imprezowały i piły piwka ![]() ![]() ![]() A co do Tż to brak mi słów :/ głupio mu chyba teraz jest i nie ma odwagi spojrzeć Ci w twarz ![]() ![]() ![]() Lady cieszę się, że już lepiej się czujesz ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cocktail a co to za leginsy kupiłaś w Lidlu? za ile i jakie ![]() Widzę, że u Ciebie też Dzień kobiet udany ![]() ![]() Heroine u nas też warunki na drogach koszmarne, ale z powodu mgły, nic nie widać ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-03-09 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Cocktail muszę zobaczyć do Lidla, ale pewnie już nic nie będzie znając moje szczęście. Zamierzam biegać na wiosnę i skakać na skakance
![]() ![]()
#540 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() PatiuszkaA Wy jestescie po ślubie tak ? Można wiedzieć jak długo ? ![]() Mnie też to bardzo wkurza, że obtłuszcza mnie po środku ![]() ![]() LadyWW To widze, że ładnie sobie popijasz dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heroine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zoska To dobrze, że chociaż kwatka zostawił ![]() ![]() ![]() LikeAW ![]() ![]() Cindy Pffff takie boczki ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj dostałam piękny bukiet kwiatów od mojego Skarba ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj skoczyłam jednak 800 razy na skakance, bo 600 mi mało było ![]() ![]() Teraz sobie siedzę z hippem na włoskach. Ja sobie tak lubię przód włosków przejechać prostownicą no i wczoraj znalazłam kilka rozdwojonych końcówek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.