MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 23:47   #2911
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Strippi zdjęcie przecudne! Michałek przecudny brak słów normalnie

Zaciążona też mam nadzieję, że mama będzie się lepiej czuła na przywitanie nowego członka rodziny

Idę do wyrka, niestety sama, bo mężulo pognał do pracy.
Dobranoc

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 23:47   #2912
bzinka
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Acha dziewczyny z Krakowa, w M1 jest w ten weekend kiermasz hand-made i są zabawki, maskotki, kocyki, pieluszki wielorazowe, ubranka i inne akcesoria dla dzieci.
Są też te czapeczki do sesji zdjęciowych, żabki, sowy itd.. można obmacać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 004d01f522.jpg (108,4 KB, 21 załadowań)

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/

Edytowane przez bzinka
Czas edycji: 2013-03-09 o 23:49
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 00:08   #2913
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Idę spać, dobranoc
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 00:25   #2914
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
nie wiem dziewczyny, napisala ze jest w inkubatorze, nie mam sumienia jej meczyc. jak cos napisze wiecej to dam wam znac.
Bo z tego co pamiętam, Torresiątko ważył chyba lekko ponad 2kg na ostatnim usg... i jeszcze powiedzieli Pani, że może ważyć mniej... więc pewnie ze względu na wagę jest w inkubatorze
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
kolejne 2 maluszki! GRATULUJĘ DZIEWCZYNY

Ooo napisz o co chodzi, bo może też powinnam kocurkom coś kupić
No np jest napisane żeby kotom puszczać już płacz dziecka... żeby oswajały się z tym dzwiękiem I w trakcie tego puszczania dawać coś dobrego do jedzenia. I żeby np jak jeszcze Mały bedzie w szpitalu to przynieść do domu pachnącą nim pieluszkę, żeby oswajały się z zapachen. A jak się wraca do domu z dzieckiem to równocześnie przynieść coś dobrego do jedzenia

Edytowane przez Mokka_83
Czas edycji: 2013-03-10 o 00:27
Mokka_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 00:48   #2915
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
własnie ja też tak myslalam i tak obchodziłam ale ostatnio pomagałąm Oli zrobic gazetkę na marzec ze świętami i jak szukałyśmy to znalazłyśmy ten 10 marzec....
yhmm 1wsze slysze hehe ,, nio ale jesli gdzies jzu åisalo widocznie tak musi byc

no ja tez zapuszczam Komara

Branoc

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 06:39   #2916
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Dziewczyny nie moge cytować więc pisze z pamięci. No więc Tomuś w środę ważył 2 kg, to jest 33 tydzień. Bo do gbs sto oni mówią że jak jest ujemny to dostają od razu a jak dodatni to coś tam sprawdzaja obserwują i stąd te wnioski że jest dodatni. Co do krwawienia to to mówią że maja wszystko pod kontrolą. I trzymajcie kciuki dalej bo pmagaja. Dziś jest lepiej
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 08:05   #2917
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie moge cytować więc pisze z pamięci. No więc Tomuś w środę ważył 2 kg, to jest 33 tydzień. Bo do gbs sto oni mówią że jak jest ujemny to dostają od razu a jak dodatni to coś tam sprawdzaja obserwują i stąd te wnioski że jest dodatni. Co do krwawienia to to mówią że maja wszystko pod kontrolą. I trzymajcie kciuki dalej bo pmagaja. Dziś jest lepiej

Trzymamy

a co do gbs- to na wynik nie czeka ię około trzech dni- w każdym przypadku po pobraniu?
Stary 2013-03-10, 08:08   #2918
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

bry ! oj coś źle spałam dziś..no ale już koniec spania

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Wstawiam wam jedno na zachętę
bardzo ładne !

Cytat:
Stary 2013-03-10, 08:16   #2919
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maluda2112 Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga !!!!

Mam już wieści od Klementynki

09,03,2013 Kacper waga 3300kg 53 cm pozdrawia wszystkie ciocie wizażowe

Jutro wyśle mi foto to wstawię
Gratulacje!!!
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 08:18   #2920
Moderna
Zakorzenienie

Dzien dobry

podciagam rano zaluzje do gory, a tam bialo... snieg, weszedzie snieg
oby to juz ostatnie podrygi zimy

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
niestety mały karmiony jest bebilonem bo u mnie baaardzo kiepsko z pokarmem tzn. pojawił się w 4 dobie na następny dzień pokarmu w ogóle nie było, wczoraj udało mi się wydusić 40 ml dzisiaj znów nic
czasami tak sie dzieje, nie win siebie
a moze sprobowac w poradni laktacyjnej? moze cos jeszcze podpowiedza?

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
dalej jestem w domu. miałam już skurcze co 3-4 minuty, potem co 5-6, w łazience byłam już 4 razy i dzwoniłam do gina ale odebrała jego żona i kazała zadzwonić później bo on jeszcze śpi

no i po tym telefonie skurcz dopiero po 12 minutach i teraz mam takie nieregularne- co 5,8,12, 6 minut... no i weź tu bądź mądry. jechać czy nie jechać do szpitala? jak to jeszcze nie to to wolę w domu sobie postękać niż komuś nad uchem w szpitalu
ulalalaa.. tak sie zaczelo
doczytalam, ze urodzilas
GRATULACJE!
Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
wiesz co położna to inaczej radzi na SR położna mówiła co innego ta przychodzi na wizytę i też inaczej gada niestety człowiek na początku jest zielony i sam nie wie co zrobi dobrze a co nie....
najgorsze jest, jak sie kazda ze stron upiera przy swoim zdaniu, nie dajac choc malej furtki do drugiej opinii.. moja polozna ma swoje zdanie, ale dopuszcza rowniez inne mozliwosci, zalezne od sytuacji - i takich ludzi lubie i szanuje
Stary 2013-03-10, 08:28   #2921
Malpka
Zakorzenienie

hej
kurcze przez weekend kiepsko u mnie z nadrabianiem tż okupuje komputer, Julka w domu więc też jest zajęcie a wieczorem padam nawet najciekawsze programy nie są w stanie zatrzymać mnie przed tv
nawet nie wiem czy po Nestelle jeszcze któraś urodziła może teraz uda mi sie trochę poczytać

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
To ja Wam pokaże jeszcze przepiękny widoczek przed snem.
Ksawery Synek Chanel
śliczny

ps, przypominam o głosowaniu

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

zerknełam na 1 strone widze 3 nowe maluszki gratulacje !
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 08:34   #2922
Moderna
Zakorzenienie

Malpka spoznione szczere zyczenia urodzinowe

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
dziewczyny w poniedzialek trafilam do szpitala z cisnieniem 180/110, wyniki potwierdzily bialkomocz, a na usg wyszly zle przeplywy.

w srode przez cesarke przyszedl na swiat nasz najcudowniejszy synek Jasiu, wazy 1700, 43 cm,
lezy w inkubatorze ale ma sie dobrze, oddycha samodzielnie, ja dochodze do siebie po cieciu
ale sie porobilo z tym zatruciem ciazowym, to juz kolejny maluszek

GRATULUJE i trzymam kciuki, byscie szybko mogli opuscic szpital

Cytat:
Mój synek kończy dzisiaj 3 lata Wielkolud a ja w kuchni szaleję, bo na godz. 15 goście.
Poza tym zaczęłam lekko plamić i zaczyna odchodzić czop podbarwiony lekko krwią. Jakby tak Kalina się uwinęła, to bym jedne urodziny musiała tylko wyprawiać ale póki co skurcz brak, a ona cicha dzisiaj jak nigdy. Ale żywo reagująca na kuksańce mamusi.
NAJ NAJ dla Igorka

moze sie cos ruszy na dniach
Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość

To ja się pochwalę, kupiłam sobie na dzień kobiet torebkę w Promodzie, brakowało mi dużej pojemnej jakby listonoszki na pasku żeby miec wolne ręce więc weszlam i kupiłam, a co
super! czasami musimy tez cos dla siebie zrobic

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Może dlatego nikt u Ciebie nie budził i nie ruszał maluszka bo ten szalał
nikt sie nawet tym nie interesowal zawsze jestem sama w pokoju a pielegniarka przychodzi co jakis czas zobaczyc, czy papier sie nie zawija
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
przed 13 panika dała znać na inny wątek, że rodzi i że boli, więc trzymamy kciuki żeby szybko poszło

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość

No wiem, ja tez uwazam, ze to bzdura co do zarazkow - ale wiekszosc rzeczy wyglada po prostu kiepsko, a pieluchy tetrowe, flanelowe - koszmar
ooo tak, pieluszki niestety trzeba wyprasowac, po praniu wygladaja jak psu wyjete z gardla
Stary 2013-03-10, 08:36   #2923
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
a i Strippi dzięki za polecenie szafy na fb- jakie czadowe ubranka odkupiłam od jednej babki, to szok- za dosłownie grosze- a jak otwarłam przesylke to mojemu chłopu nawet kopara opadła.
Pokaż ciuszki
Cytat:
mamy kolejnego chlopaka a w zasadzie pani22ka ma

torres na swiecie
GRATULUJĘ odpoczywaj i wracajcie szybko do Nas

Cytat:
Kwiatuszkowy Karolek też od 16:40 wita się z mamusią!

3600g i 59cm!!!!!!!!!!!!!!
I kolejny maluszek GRATULACJĘ, dużo sił dla Was

Cytat:
dziewczyny pani22ka przesyla gratulacje dla klementyny i kwiatuszka a my wszystkie trzymamy kciuki za Torresa bo lezy w inkubatorze i za panike zeby szybko mogla go zobaczyc !!!!!

Cytat:
Aaaa Cudooooo
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 08:48   #2924
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Pokaż ciuszki

GRATULUJĘ odpoczywaj i wracajcie szybko do Nas

I kolejny maluszek GRATULACJĘ, dużo sił dla Was

Aaaa Cudooooo
pokażę jak ściągnę z suszarki, bo się prały -dobra?

powiem szczerze, że jak patrzyłam na Wasze ilości ubranek to byłam przerażona, ze nie mam nic- ale po przyniesieniu kartonów z piwnicy, okazało się że i zestawów śpiochy i kaftanik, bodziaków, sweterków i innych pierdół mam tyle, ze mi się nie mieszczą....
Stary 2013-03-10, 09:03   #2925
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
Ja jestem na patologii ale w innym szpitalu bo w moim nie bylo miejsc eh. No nic leze pod konttola. Moze w poniedzialek cos podzialaja.
ojj dopiero w poniedzialek?
trzymaj sie
Cytat:
a ja sie pochwale zmienilam dzis corce sama pieluche bo pani pielegniarka mi pozwolila i trzymalam strzykawke z moim mlekiem. Niunia zjadla dzis 6 ml z kazdym dniem dostaje wiecej pokarmu

i nawet ja podnioslam i poprawilam na tym gniazdku co lezy takze dzis dzien pelen wrazen a no i najwazniejsze pepek nam odpadl
super, takie drobnostki a tak ciesza
Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
Obserwujcie u siebie puchniecie, cisnienie i czesto robcie wyniki bo to zatrucie to na prawde dziadostwo, najlepiej jesli jest szybko rozpoznane to da sie leczyc, w moim przypadku najlepszym wyjsciem byla cesarka bo malutki nie byl juz odzywiany tak jak powinien. Urodzilam w 36 tyg, a Jas dlatego taki drobinek,w ciagu miesiaca przybral tylko 120 g. Szkoda ze u mnie jedynym wczesniejszym objawem bylo czasami puchniecie stop, bo gdyby doszly inne czynniki na pewno zareagowalabym wczesniej.
straszne cholerstwo to zatrucie, i w sumie chyba dosc pozno sie je wylapuje..

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Wróciłam padnięta z zakupów ale w końcu będę miała w czym chodzić do pracy bo już w depresję popadłam.
ale zakupy super! a wozek megakosmiczny ja bym sie pewnie na te cztery kolka zdecydowala, jakos balabym sie manewrowac tylko na trzech
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Dzisiaj mój młodszy brat siedział i trzymał mnie za brzuszek Pytanie roku "A czy Słąwek jest już w brzuszku 3 miesiące?" mówię mu, że prawie 9, na co brat "No to jego mózg już się wykształcił!" Akurat w szkole uczą się o dzieciach, hehe. Na zadanie domowe miał sprawdzić czy ma...dwa jądra Myślałam, ze padnę
Pokazywałam mu brzuszek, tłumaczyłam co to rozstępy i śmiał się z mojego pępka Miły dzień.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja rano seks, później ciepła kąpiel z mężem, znowu seks u długi spacer na kawę mrożoną.
ciekawie ciekawie
w koncu mozna poszalec

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
byłam dziś u fryzjera, jeszcze kosmetyczka w tygodniu i mogę rodzić
fryzjer mi mowi ze nie bedzie mi masował głowy bo na szkoleniu twierdzili ze na glowie sa jakies punkty ktorych masowanie moze rozluźniac tam na dole w późnej ciązy i powodować szybszy poród, a ja mu "masuj pan" bo ja chce już rodzić!
moderna co do butów na obcasie to do wózka to spoko. gorzej jak się zacznie bieganie za bąkami, albo piaskownice......
i co, jednak nie trafil w te punkty?

no w wysokich szpileczkach raczej z wozkiem nie bede biegac, ale takie nizsze (6-7 cm) lub koturny to pewnie bede zakladac - na jakies wyjscie do miasta - a z dzieckiem pozniej to wyobrazam sobie tylko trampeczki

Cytat:
Uwaga uwaga !!!!

super! GRATULACJE!

Cytat:
Hej staram się zaś czytać ale na telefonie to masakra. U nas dziś kryzys. Jak wczoraj skurcze znikły i ucichlo krwawienie tak dziś że zdwojona siłą. Bardzo mocno krwawie od rana i skurcze były bolesne. Wynik na gbs jeszcze nie doszedł ale mówią że napewno jest dodatni. Cały dzień leżałam skurcze ucichły ale krwawie nadal dostałam jakieś dodatkowe leki ale cały czas powtarzaja że jest bardzo duże zagrożenie porodem przedwczesnym gdyby było jakieś zagrożenie życia mojego bądź małego to cesarka.
na pewno cos zaradza w szpitalu
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
a tak BTW mam Pytanie
- od wczoraj mam strasznie TWARDY brzuch no normalnie wam mowie skala ... i co dziwne jak sie masuje oliwka badz balsamem .. to w okolicy pepka jakies 2-3 cm w ogole nic nie czuje jak dotykam ... tez tak macie ... czy tylko ja musze znowu schizowac .. w sumie nie wiem moze to normalne ze tak sie robi pod koniec ciazy
mi twardnieje brzuch od czasu do czasu, ale tez szybko puszcza (zaczelo sie tak ok. 30 tygodnia) - podobno macic sie tak cwiczy i jest to normalne
Cytat:

GRATULACJE!!!
Stary 2013-03-10, 09:09   #2926
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
My po sesji
powiem wam, że Michałek bosko współpracował, ale ile to zachodu by zrobić jedno zdjęcie - szok
sliczne zdjecie
domagam sie wiecej

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:

torres na swiecie
GRATULACJE i dla pani i Torreska

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
zerknełam na 1 strone widze 3 nowe maluszki gratulacje !
cztery jeszcze takinna w srode urodzila
Stary 2013-03-10, 09:27   #2927
czarny flamaster
Zadomowienie

No to witam Was serdecznie i....

Pani, klementyna, kwiatuszek Serdecznie gratuluję maluszków! Cudowna wiadomość z rana! Mam nadzieję, że będą grzeczne, zdrowe, a Wy piękne i wypoczęte

Despa Nie słyszałam o zwyczaju kupowaniu prezentu od młodszego dziecka dla starszego. Mam dwóch braci i nic nie dostałam Chyba, że liczymy tego środkowego brata jako prezent, bo ze szpitala mama z nim wyszła w moje urodziny Ale bardzo popieram zwyczaj kupowania przez tatusia czegoś błyszczącego dla mamusi - chociaż nie wiem czy nie wolałabym torebki

Strippi Michałek na zdjęciu wygląda cudownie! Zakochałam się

Kurczę, ale ciężką noc miałam. Myślałam, że kręgosłup, miednica i nogi, to mi poodpadają. Każda strona do spania zła, każda boli. Brzuch się robił napięty. Mięśnie z góry i od dołu bolały strasznie, i chyba 3-4 razy wstawałam w nocy. Koszmar. A mały dał wczoraj wieczorem do wiwatu. Mój brzuch wyglądał jakbym miała tam Obcego lub innego kosmitę.
No, ale jeszcze 11 dni. Postanowiłam, że 20stego to siądę na piłkę i postaram się by w terminie się pojawił Chyba, że Sławek zarządzi inaczej, hehe. Oby nie.

Udanej niedzieli kochane! My dziś jedziemy do babci TŻta, bo w tygodniu ma urodziny i nie damy rady się zjawić. Oby ten dzień jakoś zleciał

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 09:41   #2928
Zaciazona
Raczkowanie

Cytat:
czekam na tą fotkę myśliciela, bosko wyszła

mój tż też miał zdjęcia - ojciec z synem
i mieliśmy wspólne - ja Michałek tż i Julcia
Naprawde fantastyczne, az mnie naszla ochota na taka sesje.

Cytat:
Trzymamy

a co do gbs- to na wynik nie czeka ię około trzech dni- w każdym przypadku po pobraniu?
Na GBS czeka sie 3 dni, nie dluzej. Ewka ma chyba na mysli to ze pobrali tej wymaz z pochwy w celu stwierdzenia infekcji. A to nie jest zawsze gbs. Inne infekcje faktycznie moga sie dluzej namnazac.

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

nikt sie nawet tym nie interesowal zawsze jestem sama w pokoju a pielegniarka przychodzi co jakis czas zobaczyc, czy papier sie nie zawija
U nas w szpitalu jest tak, ze robia ktg, a w innym pokoju siedza lekarze i tam to obserwuja.

Witam sie w 40 tygodniu i ide jesc sniadanko

potem bede dalej nadrabiac
Zaciazona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 09:47   #2929
anika_s
Wtajemniczenie

A my witamy się zimowo, śnieg, wiatr, masakra!!!
i dziś 36 tydzień - czyli 9 miesiąc

Cytat:

torres na swiecie
WITAMY TORRESIKA

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:

klask i: ależ chłopisko wielkie

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
dziewczyny pani22ka przesyla gratulacje dla klementyny i kwiatuszka a my wszystkie trzymamy kciuki za Torresa bo lezy w inkubatorze i za panike zeby szybko mogla go zobaczyc !!!!!

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Hej
My po sesji
powiem wam, że Michałek bosko współpracował, ale ile to zachodu by zrobić jedno zdjęcie - szok
Np pozycja myśliciela układana była z godzinę, bo Michałek rozbudzał się, bo nie lubi jak mu się ręce dotyka, a tu trzeba było podeprzeć buźkę.
Dziewczyna układająca Michałka - profesjonalistka, patrzyłam na nią jak zaczarowana jak super go usypiała, kołysała, przekładała i układała. Próbowałam sama coś się nauczyć, ale kiepsko mi to idzie hehe
Było 5 dziewczyn fotografujących, już dostałam pierwsze 4 próbne zdjęcia od jednej z nich (akurat dziewczyny co brała udział w warsztatach) - fotki obłęd, a co będzie jak mi ta koleżanka co prowadziła warsztaty wyśle.
Normalnie nie mogę się doczekać.

piękne ale narobiłaś chęci tym zdjęciem

Edytowane przez anika_s
Czas edycji: 2013-03-10 o 09:50
Stary 2013-03-10, 09:58   #2930
trolla2405
Rozeznanie

Cytat:
Uwaga uwaga !!!!

Cytat:

torres na swiecie
Cytat:

Jutro uzupełnię listę!

jeju, ale się dziewczyny zebrały! GRATULUJE wszystkim nowym mamusiom!!!
Cytat:
Dziewczyny dzieciate, czy praktykujecie opcje prezentu od noworodka dla starszego dzieciaczka- bo co chwile o tym słysze z każdej strony....
jak zdąże to coś kupię młodej, ma 3 latka dopiero, na pewno sie ucieszy z byle czego nawet, za miesiąc ma urodziny wiec nie bede teraz szalec z czymś drogim
Cytat:
Gratulacje kochana

tak
my kupiliśmy Julce koparę z Wadera od Michałka
młoda ma już ma koparke oraz wywrotke to moze betoniarke kupie? moja ma takie zainteresowania bo jak z nia byłam w ciazy to pracowałam na budowie a twoja?

zdjęcie boskie, sama tez sie zastanwiam czy nie warto zainwestować w taka pamiątkę
Cytat:
Acha dziewczyny z Krakowa, w M1 jest w ten weekend kiermasz hand-made i są zabawki, maskotki, kocyki, pieluszki wielorazowe, ubranka i inne akcesoria dla dzieci.
a wiesz jak z cenami? warto się tam dotoczyć?

Ewkaaa8891 trzymamy, będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

i co, jednak nie trafil w te punkty?
no kurna nie trafił, siedzę przed kompem i odpisuje wam iść na poprawke?

joanna200 a czy ty nie powinnaś się wczoraj dołączyć do dziewczyn z 13.03???

idę ogarnąć mieszkanie bo może nas dziś odwiedzą znajomi...

Edytowane przez trolla2405
Czas edycji: 2013-03-10 o 09:59
trolla2405 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 10:10   #2931
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zaciazona Pokaż wiadomość

potem bede dalej nadrabiac
i smacznego!!!
Stary 2013-03-10, 10:13   #2932
Zaciazona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Kurczę, ale ciężką noc miałam. Myślałam, że kręgosłup, miednica i nogi, to mi poodpadają. Każda strona do spania zła, każda boli. Brzuch się robił napięty. Mięśnie z góry i od dołu bolały strasznie, i chyba 3-4 razy wstawałam w nocy. Koszmar. A mały dał wczoraj wieczorem do wiwatu. Mój brzuch wyglądał jakbym miała tam Obcego lub innego kosmitę.
No, ale jeszcze 11 dni. Postanowiłam, że 20stego to siądę na piłkę i postaram się by w terminie się pojawił Chyba, że Sławek zarządzi inaczej, hehe. Oby nie.

Udanej niedzieli kochane! My dziś jedziemy do babci TŻta, bo w tygodniu ma urodziny i nie damy rady się zjawić. Oby ten dzień jakoś zleciał
Ja juz sie przyzwyczailam, ze budze sie okolo 4-5 razy i jezeli to nie jest wiecej to jestem b szczesliwa. Bo bywaly i nocki gdzie wstawalam po 10 razy. Strasznie mi dretwieja rece i przez to sie budze, dodatkowo jeszcze spacerki do kibelka co godzinke, ale ze w przyszla sobote rodze to mysle , ze dam rade jeszcze te pare nocek.

Kasia-ogladalam freeclancers, ale taki sredniawy byl, z 50 centem i Robertem De Niro, moj tz zasnal po godzince.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
i smacznego!!!
dzieki i za twoj 36
Zaciazona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 10:18   #2933
bzinka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny w Krakowie śniegu na szczęście brak, ale ponuro jak diabli, wstawać się nie chciało, ale kot już tak darł paszczę, że musiałam dźwignąć mój zewłok i dać mu jeść

Cytat:
[SIZE=5]
a wiesz jak z cenami? warto się tam dotoczyć?
Niestety nie pytałam o ceny, poodtykałam tylko, naprawdę śliczne rzeczy, ale ja nie byłam na zakupie, więc się nie zainteresowałam. Duzo było takich pierdółek do powieszenia w pokoju lup postawienia maskotek, kocyki, pieluszki wielorazowe majtowe, szydelkowane rzeczy, wszystko piękne kolorowe....Na allegro też to na pewno dostaniesz, ale jak wychodzi porównanie cenowe niestety nie wiem.

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 10:24   #2934
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
no kurna nie trafił, siedzę przed kompem i odpisuje wam iść na poprawke?
skladaj reklamacje

Cytat:
Kasia-ogladalam freeclancers, ale taki sredniawy byl, z 50 centem i Robertem De Niro, moj tz zasnal po godzince.
a ten film... dla mnie beznadziejny, nie polecam
nie wiem, co w ogole De Niro w takim filmie robil, chyba musieli mu niezle zaplacic, zeby zachecic jego nazwiskiem do zobaczenia tego filmu

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2013-03-10 o 13:16
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 10:24   #2935
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
pokażę jak ściągnę z suszarki, bo się prały -dobra?
Pewnie, czekamy

Cytat:
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 10:32   #2936
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Fajnie macie Dziewczyny, u Was ciągle jakieś targi, albo kiermasze. Tu, gdzie ja mieszkam niestety nie ma szans na takie atrakcje

Cytat:
Trzymamy cały czas
Cytat:

ja właśnie jestem w trakcie śniadanka

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
A my witamy się zimowo, śnieg, wiatr, masakra!!!
i dziś 36 tydzień - czyli 9 miesiąc

U mnie za oknem też zimowo

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 10:38   #2937
Maluda2112
Raczkowanie

GG do Maluda2112

Despa
moja szwagierka kupowała swojej 5 letniej córce prezent on małego i myślę że to fajny pomysł bo starsze dziecko wtedy nie czuję się takie odtrącone

Synek Kacper
Maluda2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 11:01   #2938
joanna200
Rozeznanie

dzień dobry!

GRATULACJE!
DLA PANI22KA, KWIATUSZKA I KLEMENTYNKI!

Cytat:
joanna200 a czy ty nie powinnaś się wczoraj dołączyć do dziewczyn z 13.03???
Kurka nawet mi nie mów, bo jak przeczytałam to się zdenerwowałam, że mnie samą zostawiły..
a mój syn dalej nic.. leniuch jeden siedzi w tym brzuchu i ani myśli wychodzić..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 11:08   #2939
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Strippi przepiękne zdjęcie i Michałek taki słodziak

Zaciazona to teraz lada dzień też możesz rodzić

anika_s to już ostatnie tygodnie

Cytat:
Napisane przez Moderna;39679828
ale zakupy :oklaski: super! a wozek megakosmiczny :D ja bym sie pewnie na te cztery kolka zdecydowala, jakos balabym sie manewrowac tylko na trzech :D
[COLOR="Silver"
Moderna mi się ogólnie 3kołowce nie podobają ale jak zobaczyłam ten wózek na 4 to od razu inaczej wygląda, chciałam od razu zmienić w domku na 4 bo niby klik klik a się okazało że nie takie proste o ile dołączenie do tej rury faktycznie klik klik to połączenie tego łączenia z kółkami to nie takie proste i w poniedziałek muszę zabrać je do firmy niech chłopaki na warsztacie porządnie docisną bo nawet tż miał problem.
Ale pojeździłam w domku tymi 3 i w porównaniu np. do wózków b-smart ten 3 kołowiec jest mega stabilny i bardzo łatwo się manewruje no siedzę i się patrzę nawet tż mama stwierdziła że fajny choć początkowo jakoś nie bardzo jej się widział a wczoraj potestowała i powiedziała że super i ślicznie wygląda A ja już nie mogę się doczekać aż Mała będzie na świecie i spacerków z nią

Co do obcasów ja od skończonego 3 miesiąca odstawiłam ale już nie mogę się doczekać aż moje szpileczki założę spodnie i w ogóle ciuszki z przed ciąży wczoraj w nocy przenosiłam się do garderoby i tak mierzyłam częśćiowo tak jak weszłam ehh Póki co mam parę razy dziennie dyskotekę albo ring w brzuchu

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Nyaa u nas też sporo śniegu nasypało a miało być tak pięknie wiosennie
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-10, 11:09   #2940
achna79
Rozeznanie

Cytat:

torres na swiecie

Cytat:

Mamusie moje wielkie gratulacje Macie to już za sobą

Ewkaaa8891

Strippi śliczna fota

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości