|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Strippi zdjęcie przecudne! Michałek przecudny
![]() Zaciążona też mam nadzieję, że mama będzie się lepiej czuła na przywitanie nowego członka rodziny Idę do wyrka, niestety sama, bo mężulo pognał do pracy. Dobranoc |
|
|
|
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Acha dziewczyny z Krakowa, w M1 jest w ten weekend kiermasz hand-made i są zabawki, maskotki, kocyki, pieluszki wielorazowe, ubranka i inne akcesoria dla dzieci.
Są też te czapeczki do sesji zdjęciowych, żabki, sowy itd.. można obmacać.
Nasza kochana córeczka Hania 04.04.2013 Mój BLOG, zapraszam Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-03-09 o 23:49 |
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, dobranoc
|
|
#2914 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I w trakcie tego puszczania dawać coś dobrego do jedzenia. I żeby np jak jeszcze Mały bedzie w szpitalu to przynieść do domu pachnącą nim pieluszkę, żeby oswajały się z zapachen. A jak się wraca do domu z dzieckiem to równocześnie przynieść coś dobrego do jedzenia
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2013-03-10 o 00:27 |
||
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez zapuszczam Komara Branoc |
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie moge cytować więc pisze z pamięci. No więc Tomuś w środę ważył 2 kg, to jest 33 tydzień. Bo do gbs sto oni mówią że jak jest ujemny to dostają od razu a jak dodatni to coś tam sprawdzaja obserwują i stąd te wnioski że jest dodatni. Co do krwawienia to to mówią że maja wszystko pod kontrolą. I trzymajcie kciuki dalej bo pmagaja. Dziś jest lepiej
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy ![]() a co do gbs- to na wynik nie czeka ię około trzech dni- w każdym przypadku po pobraniu?
|
|
|
#2918 | |
|
Wtajemniczenie
|
bry ! oj coś źle spałam dziś..no ale już koniec spania
![]() bardzo ładne !Cytat:
|
|
|
#2919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje!!!
|
|
|
#2920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
podciagam rano zaluzje do gory, a tam bialo... snieg, weszedzie snieg ![]() oby to juz ostatnie podrygi zimy ![]() Cytat:
![]() a moze sprobowac w poradni laktacyjnej? moze cos jeszcze podpowiedza? Cytat:
![]() doczytalam, ze urodzilas ![]() GRATULACJE! ![]() Cytat:
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
kurcze przez weekend kiepsko u mnie z nadrabianiem tż okupuje komputer, Julka w domu więc też jest zajęcie a wieczorem padam nawet najciekawsze programy nie są w stanie zatrzymać mnie przed tv ![]() nawet nie wiem czy po Nestelle jeszcze któraś urodziła może teraz uda mi sie trochę poczytać Cytat:
ps, przypominam o głosowaniu ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- zerknełam na 1 strone widze 3 nowe maluszki
|
|
|
#2922 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Malpka spoznione szczere zyczenia urodzinowe
![]() Cytat:
![]() GRATULUJE i trzymam kciuki, byscie szybko mogli opuscic szpital ![]() Cytat:
![]() moze sie cos ruszy na dniach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze jestem sama w pokoju a pielegniarka przychodzi co jakis czas zobaczyc, czy papier sie nie zawija ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aaaa |
||||
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze, że jak patrzyłam na Wasze ilości ubranek to byłam przerażona, ze nie mam nic- ale po przyniesieniu kartonów z piwnicy, okazało się że i zestawów śpiochy i kaftanik, bodziaków, sweterków i innych pierdół mam tyle, ze mi się nie mieszczą....
|
|
|
#2925 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super! a wozek megakosmiczny ja bym sie pewnie na te cztery kolka zdecydowala, jakos balabym sie manewrowac tylko na trzech ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w koncu mozna poszalec ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() no w wysokich szpileczkach raczej z wozkiem nie bede biegac, ale takie nizsze (6-7 cm) lub koturny to pewnie bede zakladac - na jakies wyjscie do miasta - a z dzieckiem pozniej to wyobrazam sobie tylko trampeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domagam sie wiecej ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- cztery jeszcze takinna w srode urodzila
|
|
|
#2927 |
|
Zadomowienie
|
No to witam Was serdecznie i....
Pani, klementyna, kwiatuszek Serdecznie gratuluję maluszków! Cudowna wiadomość z rana! Mam nadzieję, że będą grzeczne, zdrowe, a Wy piękne i wypoczęte Despa Nie słyszałam o zwyczaju kupowaniu prezentu od młodszego dziecka dla starszego. Mam dwóch braci i nic nie dostałam Chyba, że liczymy tego środkowego brata jako prezent, bo ze szpitala mama z nim wyszła w moje urodziny Ale bardzo popieram zwyczaj kupowania przez tatusia czegoś błyszczącego dla mamusi - chociaż nie wiem czy nie wolałabym torebki ![]() Strippi Michałek na zdjęciu wygląda cudownie! Zakochałam się Kurczę, ale ciężką noc miałam. Myślałam, że kręgosłup, miednica i nogi, to mi poodpadają. Każda strona do spania zła, każda boli. Brzuch się robił napięty. Mięśnie z góry i od dołu bolały strasznie, i chyba 3-4 razy wstawałam w nocy. Koszmar. A mały dał wczoraj wieczorem do wiwatu. Mój brzuch wyglądał jakbym miała tam Obcego lub innego kosmitę. No, ale jeszcze 11 dni. Postanowiłam, że 20stego to siądę na piłkę i postaram się by w terminie się pojawił Chyba, że Sławek zarządzi inaczej, hehe. Oby nie. Udanej niedzieli kochane! My dziś jedziemy do babci TŻta, bo w tygodniu ma urodziny i nie damy rady się zjawić. Oby ten dzień jakoś zleciał
|
|
|
#2928 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam sie w 40 tygodniu i ide jesc sniadanko![]() potem bede dalej nadrabiac |
|||
|
|
|
|
#2929 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A my witamy się zimowo
i dziś 36 tydzień ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: ależ chłopisko wielkie![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-03-10 o 09:50 |
||||
|
|
|
|
#2930 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeju, ale się dziewczyny zebrały! GRATULUJE wszystkim nowym mamusiom!!! Cytat:
młoda ma już ma koparke oraz wywrotke to moze betoniarke kupie? moja ma takie zainteresowania bo jak z nia byłam w ciazy to pracowałam na budowie a twoja? zdjęcie boskie, sama tez sie zastanwiam czy nie warto zainwestować w taka pamiątkę Cytat:
Ewkaaa8891 trzymamy, będzie dobrze no kurna nie trafił, siedzę przed kompem i odpisuje wam iść na poprawke?joanna200 a czy ty nie powinnaś się wczoraj dołączyć do dziewczyn z 13.03??? ![]() idę ogarnąć mieszkanie bo może nas dziś odwiedzą znajomi...
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2013-03-10 o 09:59 |
|||||
|
|
|
|
#2931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i smacznego!!!
|
|
|
#2932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia-ogladalam freeclancers, ale taki sredniawy byl, z 50 centem i Robertem De Niro, moj tz zasnal po godzince. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- dzieki i ![]() za twoj 36
|
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Niestety nie pytałam o ceny, poodtykałam tylko, naprawdę śliczne rzeczy, ale ja nie byłam na zakupie, więc się nie zainteresowałam. Duzo było takich pierdółek do powieszenia w pokoju lup postawienia maskotek, kocyki, pieluszki wielorazowe majtowe, szydelkowane rzeczy, wszystko piękne kolorowe....Na allegro też to na pewno dostaniesz, ale jak wychodzi porównanie cenowe niestety nie wiem.
|
|
#2934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem, co w ogole De Niro w takim filmie robil, chyba musieli mu niezle zaplacic, zeby zachecic jego nazwiskiem do zobaczenia tego filmu
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-03-10 o 13:16 |
||
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja właśnie jestem w trakcie śniadanka ![]() Cytat:
![]() U mnie za oknem też zimowo |
|||
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Despa
moja szwagierka kupowała swojej 5 letniej córce prezent on małego i myślę że to fajny pomysł bo starsze dziecko wtedy nie czuję się takie odtrącone
|
|
#2938 | |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry!
![]() GRATULACJE! DLA PANI22KA, KWIATUSZKA I KLEMENTYNKI! Cytat:
a mój syn dalej nic.. leniuch jeden siedzi w tym brzuchu i ani myśli wychodzić..
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Strippi
przepiękne zdjęcie i Michałek taki słodziak Zaciazona to teraz lada dzień też możesz rodzić anika_s to już ostatnie tygodnie Cytat:
Ale pojeździłam w domku tymi 3 i w porównaniu np. do wózków b-smart ten 3 kołowiec jest mega stabilny i bardzo łatwo się manewruje no siedzę i się patrzę nawet tż mama stwierdziła że fajny choć początkowo jakoś nie bardzo jej się widział a wczoraj potestowała i powiedziała że super i ślicznie wygląda A ja już nie mogę się doczekać aż Mała będzie na świecie i spacerków z nią Co do obcasów ja od skończonego 3 miesiąca odstawiłam ale już nie mogę się doczekać aż moje szpileczki założę spodnie i w ogóle ciuszki z przed ciąży wczoraj w nocy przenosiłam się do garderoby i tak mierzyłam częśćiowo ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Nyaa u nas też sporo śniegu nasypało a miało być tak pięknie wiosennie
|
|
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Macie to już za sobą ![]() Ewkaaa8891 ![]() Strippi śliczna fota
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

ale ostatnio pomagałąm Oli zrobic gazetkę na marzec ze świętami i jak szukałyśmy to znalazłyśmy ten 10 marzec....

05.07.2008 

i ide jesc sniadanko

klask i: ależ chłopisko wielkie