|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cindy
Like gratuluję nowego nabytku conajmniej jakbym najlepszą furę na osiedlu miała
|
#572 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Wy dziewczyny chyba sobie żarty robicie z tymi jadłospisami.Też idealnie nie jem,ale się tym nie chwalę
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
heroine
za ćwiczenia Coctail no ja to w ogóle sportowy stanik wyrzuciłam, nie mogłam w nim wyjść, wstydziłam się nawet na fitness i chodziłam w normalnym i to push upie ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Like nie zrozumiałaś mnie , chodziło mi o to, że się waham, czy ok, bo WIEM, ZE TO DOSC MALO. No a może to raczej ja tak niefortunnie to zdanie napisałam. W każdym tazie nie o to mi chodziło, że zjadłam za dużo tylko o to, że nie wiem czy dobrze, bo to niezawiele
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-03-10 o 15:16 |
|
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
heroine, wsio! wszystkie cele osiągnięte, oprócz tego z wagą
![]() meedzik, ja nie jadam zbyt często, moje grzechy to raczej coś typu paluszki, czipsy... margot, tez sie stesknilam kochanie wlasnie czytałam wczoraj o tym aquafemin, mam zamiar jeszcze do piatku (bo waze sie co piatek ) pijać codziennie herbatkę z pokrzywy, jak mimo spoko jedzenia i cwiczen bedzie powyzej 50, to pędze do apteki. Potrzebuję też czegoś na PMS, ale to ponoc olej z wiesiołka rewelacyjny, koleżanka mi mowila, ze odkąd bierze, to nie istnieje dla niej cos takiego jak humorki; moj chlopak obiecał, ze pojdzie do apteki imi kupi zapas, hahaha![]() a co do killera, to też umieram w pierwszej rundzie, ale mialam kiedys taki okres ze prawie codziennie wytrzymywałam po 5-10 minut i bylam potem na siebie tak zla, że masakra, po prostu w trakcie cwiczen sobie to przypominam i jade dalej, w trakcie drugiej rundy juz mam z górki Co mam dzis zrobic, turbo, czy spokojny skalpel ? bo nie umiem zdecydować ![]() wstawie do albumu fote z czasow, jak bylam chudzielcem (47) - moim celem jest znow sie zmiescic w te spodnie...
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
patiuszka podoba mi się Twój nowy podpis
szczególnie fragment o piwie powodzenia pipson jak można tak korzystnie w jasnych spodniach wyglądać a dużo Ci brakuje żeby w nie wejść czy raczej kwestia delikatnej "ciasności" ? ![]() Raz w życiu tylko jasne spodnie miałam i właśnie w LO jak mniej niż 50kg ważyłam właśnie eh ale walczę zajadle o powrót do młodzieńczej figury
|
#576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo się martwiłam,że świadomie mało jesz
|
|
|
#577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dla Ciebie brawo za powstrzymanie się od słodkiego ![]() Ja wczoraj robiłam zakupy w Leclercu i tak krążyłam koło półki z alkoholami.... A wybór tam nieziemski wszystkiego A za dwie godziny jadę z koleżanką na basen
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-03-10 o 16:24 |
|
|
|
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boję się je nawet załozyc myślę, że z ta opuchlizną sporo, ważę ok 50 kg, więc jeszcze lekko z 2 muszę zrzucic do nich... ale mi to nie idzie mimo cwiczen A powiedz mi jeszcze, czy ten Aqua femin pozwala się pozbyć wody i widać to na wadze? Czy samopoczucie mialas lepsze tylko? Bo mi zalezy, żeby te nogi nie były tak nabrzmiałe :/dobra, czas na turbo
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
pipson ja brałam asequrellę na zbieranie wody przed @. Trochę działało, ale nie idealnie. Polecam zawinięcie się folią od pasa w dół, fajnie wyciąga
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
nie rozumiem o co Wam chodzi.
Ja z natury przeważnie jem mało..więc taki obiad, który Wam podałam jest dla mnie wystarczający i czuję się po nim najedzona jak nigdy wcześniej. W takim razie ja nie mam pojęcia ile Wy jecie. Ja mam niestety problemy ze wszystkim co słodkie. |
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle zastanawiam się nad jakimiś suplementami do spalania tkanki tłuszczowej
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nic nie zrobieteraz musze sie meczyc bez spalaczy i innych pobudzaczy ;(assequrelli nie bralam a chcialam, ale jak poczytalam opinie ze to jedna wielka bujda, ze pomaga z libidem bla bla bla o co glownie mi chodzilo, to dalam sobie spokoj, nie warto nawet zlamanego centa... |
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na ile się zawijasz? ja też brałam asequrelle, ale u mnie nie zdziałała nic niestety.---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
No to pewnie tabsy. ja miałam w ogóle z tabletkami takie problem, że brałam długo yasminelle, to byly moje pierwsze i wyglądałam tak jak w albumie- nie mialam sobie nic do zarzucenia, a nie pilnowałam zupełnie tego co jadłam. Po pewnym czasie mój nastroj to byla masakra no i przytyłam. ja wiem, że 6 kg to nie tylko woda bo ja dwa razy w tygodniu jadłam pizze z moim chłopakiem, więc ja wiem,że to od jedzenia, tylko problem w tym, że teraz mi własnie zostało te 3 kg do zejscia i to chyba już woda głównie... Rozmawiałam wczoraj z koleżanką, która jest farmaceutką, polecała ten aquafemina, o którym wspominała Margot, ale powiedziała, zeby spróbowac przez pierwszy tydzien-dwa pić po prostu herbate z pokzywy i mocno się nawadniać - jeśli to nie pomoże, to spróbować aqua femin, ale przyczyna opuchlizny może leżeć głębiej niestety. Ja poki co własnie skonczyła turbo Chodakowskiej, robie herbatkę z pokrzywy ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- w ogóle, SZALEJE za tą reklamą nową Mango z Mirandą Kerr... mój ideał, do którego dążę ![]() ![]() :sli na:![]() no po prostu bym ją schrupała, ciuchy też spoko
|
|
|
#586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- pipson tak właśnie stąd ten pomysł dorwałam. Zanim kupiłam krem na cellulit wmasowywałam olejek do włosów z papryką i się zawijałam na jakąś godzinę. Raz poszłam tak spać i rano
|
|
#587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lece po folie w takim razie!!! i bede mierzyć te moje udziska, może to coś da
|
|
|
#588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mocno się obciśnij, wtedy efekt lepszy
|
|
#589 | |
|
Zadomowienie
|
a ta papryka to slodka czy otra;> hehe niedoczytalam, bo nie znalazlam, tak wiec pytam
jak wiesz oczywiscie mam folie wiec zaraz owine na maxa moj brzuchol i zobaczymy rano![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- hej Ola jestem milo mi...widze ze mamy podobne wymiary 160 wzrostu i 53 wagi, chcialabym podobnie zrzucic do 48kg i wyrzezbic cialko...moze podzielisz sie zasadami co do diety? cwiczen itp? w jakim czasie chcesz zrzucic tyl kg?pozdrawian ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
hej Ola jestem milo mi...widze ze mamy podobne wymiary 160 wzrostu i 53 wagi, chcialabym podobnie zrzucic do 48kg i wyrzezbic cialko...moze podzielisz sie zasadami co do diety? cwiczen itp? w jakim czasie chcesz zrzucic tyl kg?pozdrawiam...mialo byc tak a komp mi szwankuje wrr |
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie kupiłam przed chwilą olej z pestek winogron przetestuje jutro
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko podpis mam wciaz nieaktualny Co do diety, to jem trochę ponad 1000, bo to dla mnie za mało, ok 1200-1400, tymbardziej ze cwiczę. Rano zwykle owsianka, dużo dużo owoców, staram się na obiad jadać raczej zupy niż drugie dania, gotuję na parze sporo warzyw strączkowych Mam tylko problem z jedzeniem niedostateczną ilością warzyw - ale jakoś na siłę wrzucam do kanapki tego pomidora czy paprykę Staram się też jeść dużo ryb, ale jestem studentką, więc nie zawsze mogę sobie na to pozwolić bo gdybym mogła, to bym się przerzuciła na stałe Nie jadam raczej wieprzowiny, nawet szynki zamieniłam na drobiowe. Zero pszennego chleba, w ogóle staram się unikać, bo zauważyłam, ze nawet jak zjem zytnią bulkę (pycha!!)ktora jesc ciezka i ma mnostwo kalorii, to po 2 godzinach jestem glodna. Wieczorem staram się nie jeść węglowodanów, co raz mi wychodzi, a raz nie ![]() Co do cwiczen - turbo i killer Chodakowskiej, jak mam gorszy dzień, to staram się skalpel chociaż. Cwiczylam z przerwami, czasem raz w tyg, czasem 2, czasem 4. Od 2-3 tygodni wkręciłam się bardzo i cwiczę 5-6 razy w tygodniu Ale przestaje mnie chyba Chodakowska "kręcić" bo efekty widzę marne. Mam wrażenie, że na osobie, która i tak nie jest gruba, czyli wlasnie takie 53 nie będzie tak spektakulanych efektów jak u tych dziewczyn, które Ewa ma w albumie na FB.Jeszcze 2 tygodnie przemęczę sie w domu i wyfruwam z domu biegać - mam jakiś kilometr do krakowskich Błoni ![]() W lato biegałam sobie jedno okrążenie błoni i udalo mi się blyskawicznie dojsc do wymarzonej wagi- wazylam 48 kg, ale osiadłam na laurach i wszystko wróciło. Generalnie jak mogę Ci coś poradzić - to zdrowa dieta to podstawa, cwiczeniami nie nadrobisz grzeszkow ale o więcej pytaj bardziej doswiadczonych dziewczyn, bo jak widzisz, ja wciaz sie mecze
|
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
a ja się nie mogę spiąć do diety : (
|
#593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w pewnym stopniu to i ja rok temu bylam z tych''doswiadczonych'' wazylam 47kg i ahhh tylko pomarzyc teraz o plaskim brzuszku i braku celulitu <marzenie> ogolnie wypytuje i szperam duzo w necie bo juz odrazu bym chciala schudnac,ale sie nie da niestety...co do diety to teraz 1000kcal noo moze wiecej zalezy od dnia i czasu, ziemniaki poszly wek tak jak pieczywo jasne, jedynie fit kromka dziennie moze dwie, z warzywami lacze kurczaka albo gotowanego albo duszonego na wodzie z warzywami i owocami nie mam problemu(zaraz dostawa przyjdzie swierzych owocow) to sie najem przed snem a co do cwiczen to jak dla mnie za dlugo trwaja te cwiczenia chodakowskiej...wole raczej ABS 8min tylek, 8min brzuch i ogolnie wole stteper chociaz tak z 200 powtorzen, 100 powtorzen na skakance , brzuszki, przysiady, sklony boczne(swietnie spalaja boczki) i nie pamietam co wiecej, ogolnie nie mam weny do cwiczen i doluje sie tylko ze nie zdaze do lata;( taa najlepiej sie zalic, ale to nic nie da niestety...musze sie wziasc za siebie a nie biadolic---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- ja odstawilam pierwsze co slodkosci ;( wiecej warzyw owocow... sprobuj powoli zaczac, eliminowac z diety tluste i puste kalorie na rzecz zdrowego bo tak hop siup sie nie da niestety. Moj TŻ wlasnie kupil czekolade z migdalami a ja nigdy takiej nie jadlam;( szczuje mnie tu i wciska zebym chociaz jedna kostke zjadla, az slina mi cieknie jak psu na kielbase ;( zaraz sie popakam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
PIPSON
jesz beznadziejnie.
|
#595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też jak je czytam, to sie zastanawiam, czy nas nie przeniosą na krzywe zwierciadło, dziewczyny chyba nie wiedzą, że jak będą jeść tak mało, to metabolizm im zwolni i zacznie spalać mięśnie zamiast tłuszczu, a efekt wizualny będzie marny..
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak sie olejowania pilnujecie,ze nawet i ja polece kupic ten olej z pestek winogron,ale to po 14 jak kaska przyjdzie
dzisiaj z jedzeniem nawet spoko,gdyby nie to,ze obiad za pozno zjadlam,ale to dlatego ze do 16bylam w szkole,a salatki wczoraj do szkoly nie mialam jak przygotowac przez te nerwy z Tz :/ dzisiaj juz padam na twarz,ew.sciski porobie,bo na nic innego mnie dzisiaj nie stac na jutro planuje - sn: corn flakes,otreby,jogurt ; 2sn- banan,jablko ; obiad - rosol z makaronem razowym;podwieczorek -kisiel ; kolacja -salatka z warzywami (salata,feta,oliwki,pomid ory,ogorek,fasolka szparagowa.jajo) ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- PIPSON- A no widzisz,czasem musza sie zdarzyc takie dziewczyny,ktore mysla ze zjedza lyzke ziemniakow i pomidorka i tym sposobem sie wylaszcza i beda takie zayebiste.powodzenia potem z wypadajacymi wlosami czlowiek niecierpliwy i chcialby wszystko na juz xD MONIA- WRACAJ NA WATEK I ZROB PORZADEK Z tymi pseudodietami!!! Bo to cyrk jakis jest!
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja ze swoim jestesmy tego samego dnia i miesiaca urodzeni i glownie na to zwalamy wine ''charakterow'' dwa uparte osly, jak dojdzie do klotni i fochow, to klekajcie narody ,ani jedno ani drugie nie podejdzie i nie zagada ehh czasami sie zastanawiam czy wogole pasujemy do siebie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Zmodyfikowałam moją kolację, bo się okazało, że nie mam wieśniaka. Więc był: Brokuł z tuńczykiem na gorąco ![]() Podliczyłam wszystko i wcale nie wyszło mi tak mało, tym bardziej, że późno bardzo wstałam i zaraz się kładę ![]() Koleżanka na basenie sama spytała, czy nie mam mniejszej fałdki pod pępkiem przypadkiem od zeszłego tygodnia
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-03-10 o 21:11 |
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Do roboty, a nie !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Aniołek Hiehie, oboje jesteśmy uparci Ale to on w tym sporze dał d.py A tak...wymieniamy się humorami, raz ja nie chcę się godzić, raz on ^^ Ale to przeważnie Tż się obraża i robi z wszystkiego problem, to jest większa wada, niż ta upartość
|
#600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo kurka az tak widac?jak kolezanka zauwazyla to napewno dziala!!! gdzie kupilas olejek i po ile? i czy codziennie sie owijalas w folie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

conajmniej jakbym najlepszą furę na osiedlu miała 

Wy dziewczyny chyba sobie żarty robicie z tymi jadłospisami.Też idealnie nie jem,ale się tym nie chwalę
za ćwiczenia
wlasnie czytałam wczoraj o tym aquafemin, mam zamiar jeszcze do piatku (bo waze sie co piatek 

bo się martwiłam,że świadomie mało jesz 

no nic nie zrobieteraz musze sie meczyc bez spalaczy i innych pobudzaczy ;(

czlowiek niecierpliwy i chcialby wszystko na juz xD MONIA- WRACAJ NA WATEK I ZROB PORZADEK Z tymi pseudodietami!!! Bo to cyrk jakis jest!
!!!!!!!!!!!!!!