|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Czytam Was przelotem.
Hani zazdraszczam ![]() Niu - cudny wynik. Betti - nie wiesz może ile czasu mogą się schodzić mięśnie brzucha po zabiegu operacyjnym/cc? No bo dalej mam ten rozstęp a wczoraj nam stuknęło 6 tygodni. Kicham, smarkam i czuję się przez to jakby rozjechał mnie czołg. Mała też ma katar, byłyśmy już u lekarza, Ja się chyba od niej zaraziłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
cześć
a ja prasuję tylko wtedy, kiedy muszę, nienawidzę pracowania prawie tak samo jak zmywania naczyń Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2013-03-06 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
Miskowa - ty mówisz o tym samym co betti? ona o prasowaniu a ty o pracowaniu:d
Ale wnioskuję, że mowa o prasowaniu:d Też nienawidzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------- Dzisiaj bardzo krótko pracowałam, a potem wybrałam się na dłuuuuugi spacer po lesie ![]() ![]()
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Widzę, że temat prac domowych na czasie ![]() Ja lubię prasować, ale zanim się zbiorę, to w szafie tworzy się góra rzeczy do prasowania. A ogólnie prace domowe lubię tylko w ramach wielkiego zrywu, jako odstresowywacz. Wiosna za oknem (choć niby ma być jeszcze zima...), odczuwam dojmujący brak okrycia wierzchniego na etap przejściowy... Odebrałam wczoraj z pralni płaszczyk wiosenny, ale za zimno na niego... Coś pośredniego by się przydało, a na zakupy się nie zanosi... Choć dzień kobiet się zbliża, może to będzie dobry pretekst ![]() Znalazłam dziś fajny przepis na przekąskę imprezową (nic nowego, ale forma podania świetna!): http://kulinarni.pl/inspiracje/impre...nej,424,p.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Z tymi ubraniami przejściowymi też mam zawsze kłopot, bo u nas ciężko z takimi, mimo że najdłużej pogoda taka niepewna, można kupić albo grube zimowe okrycia, albo cienkie wiosenne. Mój sposób to ubieranie się na cebulę. Na razie jeszcze jest za zimno na cienkie płaszczyki, więc ubieram zimowe kurtki i cieńsze ciuchy pod spód (chociażby tylko jedna bluzka albo nawet krótki rękaw), a jak będzie troszkę cieplej, to będę nosić cienki płaszczyk i pod spód np. sweter. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ja chodzę juz w parce wiosennej ![]() ![]() Spodobal mi się płaszczyk w Massimo Dutti ![]() ![]() ![]()
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne są tam rzeczy, to fakt. Lubię taki styl - nie przekombinowany, ale dobrze wykonane rzeczy, które mogą być i eleganckie i codzienne jednocześnie W zeszłym roku też mi się tam podobał jeden trencz beżowy - bardzo klasyczny, ale nie kupiłam w końcu, bo za drogi był |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poczekam do wyprzedaży i wtedy go dorwę ![]()
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
cześć
Przyszłam sobie sama ze sobą pogadać ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z okazji dnia kobiet poszłam sobie sama do kina ![]() ![]() Miśku, widziałam na jednym z moich ulubionych wątków wizażowych (o promocjach kosmetycznych), że pytałaś o podkład. Kosmetyki kolorowe to jeden z moich ulubionych tematów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze kusi mnie ten Clarins Everlasting... On jest rzeczywiście taki fajny i trwały? Mam obecnie baaaaardzo przesuszoną skórę na twarzy ![]() ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-03-08 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Bobbi ma fajne kosmetyki (z kilku jestem bardzo zadowolona), ale mam wrażenie, że oni właśnie do suchej skóry produkują, bo czego bym do tej pory nie testowała z BB do cery, to zawsze żarówkę miałam na twarzy i jakoś nie brałam pod uwagę tej firmy w ogóle. A clarins jest dobry, bardzo fajny podkład i zastanawiam się, czy do niego nie wrócić. Ładnie kryje, a nie robi tynku, długo się utrzymuje i nie znika. Przyjemnie pachnie, można fajnie go dodawać i poprawiać krycie na mocniejsze - ogólnie naprawdę warto wytestować. Co do kremów, to kup jakiś porządnie nawilżający/odżywczy (ja używam większość kremów aptecznych i jestem zadowolona). Porządny jest moim zdaniem Iwostin na noc z witaminami A i C, ale jest dość tępy i ciężki i niektórych zapycha. Mi służy, mam już którąś tubkę. Stosuję go zamiennie z kremami na naczynka, ale tu nie znalazłam jeszcze ideału. No i dobrze sprawdzają się sera/maseczki i olejki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
mademoiselle betti, a nie chcesz spróbować kremu bb Missha. Dla mojej suchej skóry naprawdę jest rewelacyjny, nie wyobrażam już sobie wracać do podkładu. Tutaj masz przykładową aukcję: http://www.ebay.pl/itm/Missha-M-Perf...item45fa2f8451
a tylko jeśli masz ciepłą karnację, to może z nią nie współgrać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja aktualnie też poszukuję podkładu. Znowu mam problemy z cerą, zaczyna mi wyrzucać paskudztwa, do tego rozszerzone pory, przebarwienia po wcześniejszych atrakcjach i zanieczyszczenia po prostu... ![]() W związku z dniem kobiet mam piękny bukiet tulipanów i wypielęgnowane przez męża mieszkanie. Kochany jest, ja cały czas pracuję... Mam w planach jednak zakupy ciuchowe wreszcie, żeby trochę odpędzić zimę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
helo,
Wróciłam- najlepszy wyjazd w życiu ![]() ![]()
#4277 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Masz rację, Guerlain ma baaaaardzo mocno przesadzone ceny ![]() A Bobbi Brown kocham od pierwszego kosmetyku ![]() Na kosmetyki Iwostinu mam uczulenie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tego co polecasz nie znam, może się zainteresuję nim ![]() Cytat:
![]() Właśnie podziwiam na FB ![]() ![]() Opowiadaj, jak Mania przeżyła wyjazd? Wygląda na zadowoloną ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-03-10 o 10:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Hania, właśnie podziwiałam zdjęcia na FB
![]() Synka dopadło w tygodniu przeziębienie. Dzięki nebulizatorowi wyszedł już prawie z niego. Za to ja się zaraziłam ![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
Hej
Hania po fotkach widac ze wyjazd udany ![]() ![]() a my wczoraj mielismy dzien sklepowy bo musielismy Mai buty kupic bo z lekkich kozaczkow wyrosla i zostaly jej tylko sniegowce....wiec pojechalismy do ch....powiem tylko tyle PORAZKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dobre i takie lowy haha ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2013-03-10 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
cześć
na zdjęciach widać was wszystkich uśmiechniętych, więc wyjazd musiał być udany, ale pogody to ty nie przywiozłaś. Wczoraj cały dzień padał śnieg i mamy normalnie regularną zimę ![]() Cytat:
![]() zdrowia dla synka i dla ciebie. Trzymajcie się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć. I mamy zimę. Ponoć temperatura ma dojść nawet do -15, brrr. Chcialabym teraz być w domu z herbatką
![]() Wczoraj polazilam po sklepach, nic nie kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4282 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Haniu, zdjęcia przepiękne! Nie byłam nigdy zimą w tak wysokich górach, widoki zapierają dech. Zazdroszczę pozytywnie ![]() Odpoczęliście? Udało się dzielić opieką nad dziećmi ze znajomymi? Wczoraj pojechałam na zakupy i nie kupiłam nic oprócz kilku sztuk bielizny... chociaż bardzo chciałam... jakoś bez szału, nic ciekawego nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja często tak kupuję buty - na zimę latem, a na lato zimą, dzięki temu zawsze kupuję taniej Cytat:
Ja oszczędzam (ale średnio idzie), kupuję tylko to, co potrzebuję, ale jak to zwykle bywa - sporo rzeczy mi się kończy (leki, kosmetyki itd.) |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
patrząc na zdjęcia to musiało być fantastycznie!!! napisz coś więcej o wyjeździe, Mani podobało się w górach?
Cytat:
ja tylko tej jednej Misshy próbowałam i dla mnie jest tak idealna, że nie chce jej na nic zamieniać ![]() też według opisu mi najbardziej ten krem przypasował - podobno jest bardziej gęsty i mniej się świeci niż inne kremy bb. Koleżanka właśnie traktuje go jako wersję zimową kremu bb, a dla mnie on jest idealny zarówno na zimę jak i lato. Ostatnio zaczęłam używać nowego zapachu perfum. Perfumy nazywają się Casmir: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...asmir-edp.html i mają wręcz coś uzależniającego w sobie, są ciężkie, słodkie. Jak budzę się rano, to normalnie czuję aż taki głód tego zapachu. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-03-11 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() daawno nie pisałam, ale podczytuję w miarę regularnie. muszę poćwiczyć, bo w weekend była straszna rozpusta. ten powrót zimy mnie zabija. w przyszłym roku też chcę w alpy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ostatniego dnia tylko wjechaliśmy z nią na szczyt. Pogoda była tak obłędna że nawet na 2000 m n.p.m było 15 C ![]() Szkoda że pogody nie przywiozłam ![]() ![]() Mam nadzieję że to już końcówka zimy.
![]() |
#4287 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja też często kozaki latem kupuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4289 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=hania811;39699956]Jednak ma coś po mamie i tacie
![]() Mnie w taka pogodę baaaardzo kreca ![]() Ale juz bliżej niż dalej do wiosny ![]()
#4290 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Haniu, po Twoim opisie, zazdroszczę wyjazdu ![]() Betti, serio znowu ma być -15?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.