Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 12:58   #661
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja sie smaruje oliwką i przysysam bańkę i masuje okrężnymi ruchami, albo góra dół uda, pupe

No na noc ale coś sie nie moge wybrać go zmyć

Zrobiłam sobie peeling kawowy, wymasowałam sie bańką,balsamik antycell nałożony, ale folii mi starczyło tylko na brzuch A w ogole do ćwiczeń to ja zakładałam kiedyś pas neoprotenowy super sprawa tylko zostawiłam go w domu
A długo się tak masujesz? Mniej więcej ile czasu (minut)? I od jak dawna to robisz?
I jak z efektami?

Oglądam filmiki z tymi bańkami na youtubie i sie zastanawiam czy zamówić na allegro
Stary 2013-03-11, 13:02   #662
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
w sumie racja kaleko nasz xd

http:// uroda-kosmetyki-opinie.blogspot.com/

Zaraz zajrze

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2013-03-11 o 13:03
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:19   #663
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
A długo się tak masujesz? Mniej więcej ile czasu (minut)? I od jak dawna to robisz?
I jak z efektami?

Oglądam filmiki z tymi bańkami na youtubie i sie zastanawiam czy zamówić na allegro
Ja już jakieś 2 lata masuje z większą i mniejszą częstotliwością. Ja widze że są ujędrnione. Jak chodze to żadne galarety mi sie nie trzesą na nogach. Tylko też ja mam nogi umięśnione trochę. Wiadomo cell nie zniknął całkowicie ale na pewno jest lepiej. Systematycznie teraz wróciłam do baniek od stycznia. A kiedyś robiłam po 5 minut każdą nogę teraz na oko
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:28   #664
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ja już jakieś 2 lata masuje z większą i mniejszą częstotliwością. Ja widze że są ujędrnione. Jak chodze to żadne galarety mi sie nie trzesą na nogach. Tylko też ja mam nogi umięśnione trochę. Wiadomo cell nie zniknął całkowicie ale na pewno jest lepiej. Systematycznie teraz wróciłam do baniek od stycznia. A kiedyś robiłam po 5 minut każdą nogę teraz na oko
Okej, dziękuję
Stary 2013-03-11, 13:43   #665
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Cindy, alem BYŁA chudzinką
Na pewno dalej jesteś, to tylko 3 kg różnicy

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
ooo jak super początki są cudowne, fakt Ciesz się tym jak najdłużej i pozwól mu o siebie walczyć jak najdłużej nie musicie się spieszyć Cieszę się że się układa a pracą się nie przejmuj Wiem że łatwo to mówić ale w Polsce jest wcale nie lepiej A tak w ogóle za spadek wagi chudzino
dziękuję

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
no cza już lepiej,jakoś się układa

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Tak w ogóle to dzień doberek
Już wczoraj bolało mnie gardło,a dziś to masakra.Obudziłam się o 3 z bólem głowy,zesmarkaną poduszką i gorączką obym tylko dzieci nie zaraziła.
Zooska Dobrze,że z TŻ-tem już lepiej
To się cieszę, że już lepiej
Biedactwo się rozchorowało pod kołderkę, ale już

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:45   #666
zooska
Zakorzenienie

O matko...tak się nażarłam, że się ruszyć nie mogę A miałam ćwiczyć Bo akurat Tż nie ma noooooo nie!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 13:55   #667
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Hejka
Z rana dostałam @ wiec wkońcu mi się humorki skończą I znalazłam sobie powód do odstawienia słodyczy Zauważyłam że jak jem dużo słodkiego to już 2 tygodnie przed @ mam w sobie pełno wody i piersi mnie bolą a kiedy jestem na 'diecie' to mam tak dopiero kilka dni przed @ . zauważyła któraś coś takiego? jest to wogóle możliwe? czy tylko chce sobie na siłe wbić do głowy odchudzanie

Cindy super że swietnie spędziłaś czas i że poznałaś tak fajnego chłopaka przy którym się dobrze czujesz No i fajnie trafiłaś bo jak kucharz to będzie Ci pyszności gotował I widzisz problem wyjazdu się sam rozwiązał Jak on Cię tak ładnie prosi żebys z nim święta spędziła to chyba się zgodzisz , do tego urodziny koleżanki A powiedz mi jak wrócisz za 3,5 miesiąca do Polski to on zostanie tam?>czy też planuje powrót? A w jakiej to sukience byłaś? przeoczyłam jakieś zdjęcie?
No kochana ja też to zauważam. No i cukier nie skacze jak się nie je tyle słodkiego więc zupełnie inaczej się czujemy

Hehe no jak na razie to początki, nie chcę się za bardzo wkręcać tak na wszelki wypadek. Może lepiej niech mi nie gotuje bo przytyje No chyba zostanę, ale głównie dlatego, że w Maku nie dostanę urlopu, a żeby on sam nie został to tak swoją drogą No on też chce wrócić tylko nie wie jeszcze kiedy. Chciał na dom zarobić i wtedy wrócić. Na razie nie chcę wychodzić tak w przód. Czas pokaże co zrobimy z tym fantem. Nie przeoczyłaś zdjęcia... po prostu go nie zrobiłam i żałuję

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki u mnie znów paskudna pogoda, rano jakby trochę śnieg z deszczem padał, czy nie wiem co to było
Ja już poćwiczyłam, umyłam głowę, a teraz siedzę z maską na włosach
Po obiedzie jadę na zakupki spożywcze, mam zamiar jakiś olej kupić, chyba ten z pestek winogron no i do banku, bo wreszcie zwrot podatku przyszedł

Cindy a no właśnie, skoro ciuszki w rozmiarze 36 które kiedyś kupiłaś są dobrze to nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć, a nie przejmować się tymi boczkami ja też gdy założę ciasne spodnie to coś tam mi wychodzi jak trzymasz ładnie dietki to n a pewno waga będzie spadać i z czasem i te spodnie ze zdjęcia będą dobre tylko nie ma co się tym teraz dołować, nie zakładaj ich na razie, a ciesz się tym co już osiągnęłaś
Cieszę się, że w końcu poznałaś jakiegoś fajnego faceta i jesteś szczęśliwa masz rację początki są zawsze najfajniejsze

Na dziś melduję
20 pompek
200 ścisków
200 nożyc poziomych
150 brzuszków
Hej kochanie

U mnie śnieg spadł już od wczoraj i dalej pada... a tak jak pisałam przez zimę był śnieg 2 dni... a teraz już 2 dzień pada pod rząd a ja wczoraj w baletkach się wybrałam do D. Zawsze jak w PL się ochładza to tu też niestety.

Masz rację! Bardzo się cieszę Ale nie mogę stanąć na laurach... bo ja tak najczęściej, co schudnę to się cieszę i zaczynam jeść wszystko jak wcześniej... dlatego muszę dalej 3mać dietki
Ja się też cieszę, ale tak z dystansem do tego podchodzę, bo nie wiadomo ile ta znajomość potrwa. Wygląda na to że długo ale już się tyle razy przejechałam, że wolę być ostrożniejsza

za ćwiczenia!

Stary 2013-03-11, 13:57   #668
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Meeedzik Brawo za ćwiczenia Ja się za nie wezmę jak Tż pójdzie na uczelnie
Noo widzisz, super, to poczekam na promocje

Eeeej no wtf!!!!!!!!!! Poszłam pogadać ze współlokatorką, od tak, a ona do mnie, że sobie frytki na obiad zrobi chyba, bo ma taką ochotę. A ja że o a z czego, a ona z ziemniaków. Ja się tak na nią patrzę krzywo,a ona - no co, przecież masz ziemniaki!!!!!!!!!! I chodzi za mną, czy chce frytki, bo jej głupio że sama sobie zrobi z moich ziemniaków. 80gr jej skąpić nie będę, ale w☠☠☠☠a mam
Jeszcze widziałam, że niosła sobie zieloną herbatę do pokoju,a to ciekawe bo ma tylko czarną :/
zatkało mnie.

Stary 2013-03-11, 14:06   #669
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
O matko...tak się nażarłam, że się ruszyć nie mogę A miałam ćwiczyć Bo akurat Tż nie ma noooooo nie!!!
Ja nawet przy Tż czasem ćwicze także cud Ale on sie gapi i mnie zawstydza jak sie wyginam przy tiffoczkach
Stary 2013-03-11, 14:08   #670
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Ćwicz ćwicz
Idę się wykąpać

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Chciałam się pochwalić, że ważę 57,5 kg I będę dążyć do 54 nie chcę być kościotrupem

Stary 2013-03-11, 14:27   #671
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Ty to masz przeboje Jak nie urok to s.aczka

Aspiryna na noc i się wypocić !!! A u Ciebie jak z Tż?
Na szczęście sraczki jeszcze nie było
Byłam u lekarza,bo akurat było miejsce i dostałam antybiotyk,bo mam niestety anginę
Z TŻ-tem na razie wszystko ok,bo się słucha

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
To się cieszę, że już lepiej
Biedactwo się rozchorowało pod kołderkę, ale już
chciałabym,ale niestety nie ma kto mnie wyręczyć,a dzieci trzeba nakarmić

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Hej laseczki u mnie znów paskudna pogoda, rano jakby trochę śnieg z deszczem padał, czy nie wiem co to było
U mnie to samo,jeny dajcie już spokój z tą zimą a co dzień to zimniej ma być

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:

Eeeej no wtf!!!!!!!!!! Poszłam pogadać ze współlokatorką, od tak, a ona do mnie, że sobie frytki na obiad zrobi chyba, bo ma taką ochotę. A ja że o a z czego, a ona z ziemniaków. Ja się tak na nią patrzę krzywo,a ona - no co, przecież masz ziemniaki!!!!!!!!!! I chodzi za mną, czy chce frytki, bo jej głupio że sama sobie zrobi z moich ziemniaków. 80gr jej skąpić nie będę, ale w☠☠☠☠a mam
Jeszcze widziałam, że niosła sobie zieloną herbatę do pokoju,a to ciekawe bo ma tylko czarną :/
Nie no bez przesady.Zooska weź no zrób z tą laską porządek i nie daj się wykorzystywać.Tu nie chodzi o te 80gr.tylko o sam fakt,że ona jest bezczelna i to do przesady.Weź jej powiedź niech się ogarnie

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:

[/COLOR]Chciałam się pochwalić, że ważę 57,5 kg I będę dążyć do 54 nie chcę być kościotrupem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 14:31   #672
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
boję się je nawet załozyc myślę, że z ta opuchlizną sporo, ważę ok 50 kg, więc jeszcze lekko z 2 muszę zrzucic do nich... ale mi to nie idzie mimo cwiczen mam naprawdę ciężki zastój. Chociaż ok ok, mialam w lutym kilka dni pod rząd totalnego obrarstwa pod tytułem cały kubek Haagen Dazsów, czy jakieś nowe Laysy w wielkiej pace.
A powiedz mi jeszcze, czy ten Aqua femin pozwala się pozbyć wody i widać to na wadze? Czy samopoczucie mialas lepsze tylko? Bo mi zalezy, żeby te nogi nie były tak nabrzmiałe :/
dobra, czas na turbo
pipson stosowałam aquafemin 5 miesiący ( dawki jak zalecane na ulotce) i widoczne rezultaty były - kostki i w ogóle nogi miałam opuchnięte przed okresem - widoczne ślady po skarpetkach itd a jak brałam te tabletki to nic a nic nie było. Obwody były normalne byłam zadowolona
A co do obżarstwa to zazdroszczę takich przysmaków

Cytat:
A ja dzisiaj usiedzieć nie mogłam i były 2 piosenki zumby, tiffoczki 4/30 i ab ripper na brzuch
Folie też polecam super skóra po niej jest. Jutro po ćwiczeniach wymasuje sie bańką i owinę folią
Coctail ja nie mam problemów z siedzeniem na d... zazdrosz czę takiej nad-aktywności

Cytat:
I ja zamierzam zaopatrzyć się w olej z pestek winogron a przed chwilą nałożyłam kokos na skalp, a na długość alterra migdał i papaja + rycyna, jutro rano mycie

Na dziś melduję
100 brzuszków
20 pompek
200 nożyc poziomych
meeedzik a z tego co czytałam to i dziś się należą

Cindy co tu komentować będę, cieszę się razem z Tobą
a wczoraj też po 3 się położyłam i rano jak zombie chodziłam

makaron naturalnie masz takie piękne fale
Najlepiej dobrej fryzjerki zapytaj jak najkorzystniej takie włosy podciąć ( bo podobno falowane i kręcone to inaczej niż proste się ścina żeby dobrze wyglądały i się układały potem pięknie, wyższa szkoła )

zooska nie "pitol" się ze współlokatorką tylko powiedz wprost, że taki stan rzeczy Ci się nie podoba bo widzę, że to jakiś gatunek lekko niedomyślny i nigdy sama się nie gapnie, że świnią jest

Like zdrówka, niech Ci małżowina zakupi jakieś medykamenty i zabij choróbsko w zarodku

Mnie wczoraj puzzle wciągnęły i tifoczki dopiero o 2 w nocy zrobiłam
i skalpel II - jak Tz się obudził i mnie zobaczył a potem na zegarek spojrzał to się mocno zdziwił
Dziś mam wolne od ćwiczeń tzn tylko Tiffany będzie
Stary 2013-03-11, 14:38   #673
patiuszka
Zadomowienie

Hejka
Dziewczyny ja wczoraj nasmarowalam sie pod folię tym olejkiem i poszłam spać. Pierwszy raz, może to przez peeling i saune, czułam drobne mrowienie skóry i mega gorąco Obudziłam się o 1 i musiałam zdjąć, bo mi przeszkadzało to, no i poszłam spac dalej, mysląc, że na darmo... Ale nie, rano byłam taka gładka i plaska jak dawno nie było, a nawet miałam wrażenie, że po tym odessaniu wreszcie widać mi zarys mięsni Efekt juz trochę zniknął, bo sporo jadłam, ale miałam męczący dzień w pracy

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

W środę się pomierzę i zważę Jakoś mi się nie chce tak często w tę folię zawijać, ale jak widzę efekt to się boję, że bez tego wszystko się zaprzepaści
Stary 2013-03-11, 15:05   #674
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Ja nawet przy Tż czasem ćwicze także cud Ale on sie gapi i mnie zawstydza jak sie wyginam przy tiffoczkach
Ja bym się nie "odważyła" wstydziłabym się

Cytat:
Chciałam się pochwalić, że ważę 57,5 kg I będę dążyć do 54 nie chcę być kościotrupem

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
makaron naturalnie masz takie piękne fale
Najlepiej dobrej fryzjerki zapytaj jak najkorzystniej takie włosy podciąć ( bo podobno falowane i kręcone to inaczej niż proste się ścina żeby dobrze wyglądały i się układały potem pięknie, wyższa szkoła )

Mnie wczoraj puzzle wciągnęły i tifoczki dopiero o 2 w nocy zrobiłam
i skalpel II - jak Tz się obudził i mnie zobaczył a potem na zegarek spojrzał to się mocno zdziwił
Dziś mam wolne od ćwiczeń tzn tylko Tiffany będzie
O masakra! O 2 w nocy ćwiczyć, szacun Teraz rozumiem czemu o 14 masz zakwasy

Hehe, dziękuję za komplement ^^ Nie wiem czy bym zaufała fryzjerce, mam mały uraz z gimnazjum jeszcze i od tamtej pory nie byłam u fryzjera Także chyba znajde w necie jakieś zdjęcie o co mi chodzi i jej pokaże, żeby nie było płaczu, że mnie źle zrozumiała
O widzisz, nie wiedziałam nawet, że fale i kręcone inaczej się ścina...

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Hejka
Dziewczyny ja wczoraj nasmarowalam sie pod folię tym olejkiem i poszłam spać. Pierwszy raz, może to przez peeling i saune, czułam drobne mrowienie skóry i mega gorąco Obudziłam się o 1 i musiałam zdjąć, bo mi przeszkadzało to, no i poszłam spac dalej, mysląc, że na darmo... Ale nie, rano byłam taka gładka i plaska jak dawno nie było, a nawet miałam wrażenie, że po tym odessaniu wreszcie widać mi zarys mięsni Efekt juz trochę zniknął, bo sporo jadłam, ale miałam męczący dzień w pracy

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

W środę się pomierzę i zważę Jakoś mi się nie chce tak często w tę folię zawijać, ale jak widzę efekt to się boję, że bez tego wszystko się zaprzepaści
Łooo, to super efekt!!

Poszalałam dzisiaj zamówiłam bańki chińskie i taki mały masażer do ciała elektryczny (czaiłam sie na niego długi czas)
Stary 2013-03-11, 15:23   #675
zooska
Zakorzenienie

200 sciskow agrafka na razie. Mialam isc do kol.na kawe,ale cos jej wypadlo,ech... Ale wlasnie przed chwila troche pocwiczylam z Tz takze troche kcal spalilam... COCKTAIL - Ty tak przy Tz cwiczysz to szok,moj by mnie wysmial od razu xD PATIUSZKA - No po tej folii byly mega efekty,toksyny woda z ciala uciekaly a jak sie cwiczylo z ta folia na nogach czy brzuchu,to od razu szybciej wszystko spadlo 44

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:34   #676
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
200 sciskow agrafka na razie. Mialam isc do kol.na kawe,ale cos jej wypadlo,ech... Ale wlasnie przed chwila troche pocwiczylam z Tz takze troche kcal spalilam... COCKTAIL - Ty tak przy Tz cwiczysz to szok,moj by mnie wysmial od razu xD PATIUSZKA - No po tej folii byly mega efekty,toksyny woda z ciala uciekaly a jak sie cwiczylo z ta folia na nogach czy brzuchu,to od razu szybciej wszystko spadlo 44
Właśnie ide po agrafke Ze mnie Tż sie nie śmieje Raz ze mną ćwiczył brzuchy, ale nie średnio sobie radził to zaczął wymyślać że ja za ciężkie rzeczy wybieram itp Teraz sam zaczął chodzić na boks i sie cieszy
Stary 2013-03-11, 15:43   #677
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie ma tak dobrze ale do takiego ciałka dążę
ehh szkoda,myslalam ze bede mogla sie ponapalac w sensie ze marzenie takie cialko miec

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Gadałam z nią tysiące razy na ten temat :/!!! Kurrffffaaa no
no to nastepnym razem z banki na glebe z nia i jeszcze kilka razy z dynki zeby dotarlo jak normalnie po ludzku nie dociera rozmowa

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Aniołek 199007 Ty jesteś rocznik '90? tak mi się rzuciło w oczy teraz
Przez Ciebie wstawiłam do avatarka swoje zdjęcie , trochę pokombinowałam z kolorami żeby nie było widać bladego tłuszczu Mam teraz motywację bo chcę coraz lepsze foto wstawiać , trzeba chudnąc
tak tak 90rocznik z roku na rok nie wierze ze taka stara dupa sie ze mnie robi
SWIETNY brzuch!!! serio, nie to co moj, moze i ja sie przekonam zeby jakas swoja czesc tu wrzucic...w sumie wstawilam ale obsranca mojego malego
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 15:45   #678
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
tak tak 90rocznik z roku na rok nie wierze ze taka stara dupa sie ze mnie robi
SWIETNY brzuch!!! serio, nie to co moj, moze i ja sie przekonam zeby jakas swoja czesc tu wrzucic...w sumie wstawilam ale obsranca mojego malego
O to jest nas pare z 90
Stary 2013-03-11, 15:47   #679
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Makaron jak zakupię olej to dam znac jak się spisuje
Cocktail a Ty na noc zostawiłaś ten z pestek winogron? to zmywaj i pisz jak tam włoski i jak się zmywało
i brawo za ćwiczenia
hehe no nie moge mania na olej z winogron hehe zamiast na cwiczenia!!! same mnie zachecilyscie i pojechalam zakupic butle litrowa hehe wsmaruje we wloski i zostawie na noc, zobaczymy jaki efekt bedzie rano

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 15:56   #680
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Stary 2013-03-11, 15:58   #681
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
a co jadlas pochwal sie ja znowu to samo, palki gotowane i salata lodowa z ziolami, jakos nie mam weny tworczej do gotowania i wymyslania co znowu na obiad?
Stary 2013-03-11, 15:59   #682
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

zrobiłam 200 ścisków jeszcze czeka mnie brzuch
Stary 2013-03-11, 16:03   #683
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie ide po agrafke Ze mnie Tż sie nie śmieje Raz ze mną ćwiczył brzuchy, ale nie średnio sobie radził to zaczął wymyślać że ja za ciężkie rzeczy wybieram itp Teraz sam zaczął chodzić na boks i sie cieszy
hehe chyba nie takie ''cwiczenia'' kolezanka miala na mysli ...moj naszczescie jest na tyle wyrozumialy ze pomaga mi jak robie bledy przy wyciskaniu ciezarow, ale i tak jakos sie krepuje przy nim

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
BRAWO!!! oby tak dalej i wieceji coraz czesciej

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
a na jaka partie cialka cwiczysz?
Stary 2013-03-11, 16:08   #684
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
hehe chyba nie takie ''cwiczenia'' kolezanka miala na mysli ...moj naszczescie jest na tyle wyrozumialy ze pomaga mi jak robie bledy przy wyciskaniu ciezarow, ale i tak jakos sie krepuje przy nim

BRAWO!!! oby tak dalej i wieceji coraz czesciej

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

a na jaka partie cialka cwiczysz?
Zoska napisała mi o normalnych ćwiczeniach ,,COCKTAIL - Ty tak przy Tz cwiczysz to szok,moj by mnie wysmial od razu xD ''
U mnie sie już nie da częściej ćwiczę codziennie A agrafke ściskam na wewnętrzną stron ud.

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-11 o 16:11
Stary 2013-03-11, 16:10   #685
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Zoska napisała mi o normalnych , dopiero w innym poście pisała o ,,ćwiczeniach'' ze swoim Tż.
U mnie sie już nie da częściej ćwiczę codziennie A agrafke ściskam na wewnętrzną stron ud.
a probowalas cwiczyc ABS? niedlugo trwaja cwiczenia i swietnie spalaja i modeluja cialko
Stary 2013-03-11, 16:13   #686
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
a probowalas cwiczyc ABS? niedlugo trwaja cwiczenia i swietnie spalaja i modeluja cialko
Ja mam swoje opracowane treningi. A na brzuch ćwicze p90x. Abs są dla mnie nudne w większości to same brzuszki w modyfikacjach. Takie to ja poćwicze na aerobiku wiec w domu wybieram coś innego
Stary 2013-03-11, 16:18   #687
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam swoje opracowane treningi. A na brzuch ćwicze p90x. Abs są dla mnie nudne w większości to same brzuszki w modyfikacjach. Takie to ja poćwicze na aerobiku wiec w domu wybieram coś innego

ooo moze i ja zaczne cwiczyc p90x ale najpierw sprawdze czy nie za trudne dla lenia wszystko bywa trudne
Stary 2013-03-11, 16:21   #688
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ooo moze i ja zaczne cwiczyc p90x ale najpierw sprawdze czy nie za trudne dla lenia wszystko bywa trudne
Zapomniałam dopisać ja ćwicze tylko ab ripper na brzuch, bo p90x to cały zestaw ćwiczeń na 90 dni.
Stary 2013-03-11, 16:23   #689
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
tak patrze patrze na p90x i zaciekawilas mnie to nie jest czasami cos podobnego do 300spartan taki trening?czy moze to jedno ito samo? a jeszcze jedno moze zapodasz z ktorym filmikiem cwiczyc? chetnie dolacze
Stary 2013-03-11, 16:24   #690
meeedzik
Zakorzenienie

Byłam na zakupach, kupiłam litrową butlę oleju z pestek winogron i dorwałam odżywkę Garnier Fructis Oleo z 3 olejkami no i to serum z Joanny na końce z olejkiem arganowym także zadowolona jestem
Już nie mogę doczekać się kolejnego mycia i wypróbowania wszystkich trzech nowości a że głowę przeważnie co 3 dni myję to sobie trochę poczekam

Zoska no fajny fajny ten blog jest, ja ostatnio intensywnie przeglądam blogi włosowe i dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
Cocktail i jak tam, zmyłaś olej? Jak włoski?
Cindy racja, nie można osiąść na laurach to jest najgorsze, ja kiedyś też tak robiłam, ważyłam się co tydzień i cieszyłam się ze spadku, tak bardzo że co weekend wszystko co spadło nadrabiałam i tak w kółko
A co do D. to nic nie przyspieszaj, ciesz się tym co jest i spokojnie czekaj na rozwój sytuacji
No masakra z tą pogodą połowa marca a tu ciągle zima
Like też mam dość już tej zimy mam nadzieję, że już nie długo i będzie słoneczko
Aniołek haha wszystkie się zaraziły olejowaniem włosów złapały bakcyla i teraz ostro dbają o włoski super! ale z ćwiczeniami jest to samo, teraz wszystkie ładnie ćwiczą

A co do ćwiczenia przy Tż to ja się nic nie czaję i bez żadnych oporów ćwiczę przy Tż już nawet na początku odchudzania przy im ćwiczyłam On mnie zawsze motywował a teraz nic nie mówi jak ćwiczę, już chyba wie, że to codzienny rytuał

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości