|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 |
|
11 | 25,58% |
| Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
4 | 9,30% |
| Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 |
|
9 | 20,93% |
| Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
17 | 39,53% |
| Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 |
|
2 | 4,65% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8
Cytat:
U nas dziś domowa pizza, na którą w sumie nie mam ochoty. Może zrobię jeszcze placki ziemniaczane, bo coś czuję, że tej pizzy dziś nie wciągnę.
|
|
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witam się w nowej części wątku Malo się udzielam, ale staram się regularnie podczytywać. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci ![]() Mojego maluszka czuje już codziennie Nie mogę się doczekać powrotu mamy z sanatorium bo tęskni mi się za jej obiadkami Tż pojechał w delegację, nie chce mi się nic specjalnego pichcić więc dziś na obiad fryty |
|
|
|
#483 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Posprzątałam troszkę i mogę do Was wracać
![]() Cytat:
ale ostatnie zdanie mnie rozbawiło![]() Cytat:
Cytat:
Ale rozumiem go, że chce brata pochować, pożegnać się z nim ostatni raz![]() Cytat:
i te butki z kokardką też mi się bardzo podobająCytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej się przemęczyć na suchym i szybciej zacząć normalnie jeść |
|
|
|
|
#485 | ||||
|
Konto usunięte
|
Matko co za pogoda!! Gdyby nie to, że musiałam wysłać kartkę, to żadna siła by mnie nie wyciągnęła na dwór :/
Cytat:
Ja nic nie piszę, bo napisałabym trochę ostrzej. Sytuacja bajkowa nie jest, a jeszcze grasz She nie fair w stosunku do osób, na które - choć są jakie są, każdy ma swoje wady, a na wizażu czytałam już o takich rodzicach, że głowa mała - możesz ostatecznie liczyć... Cytat:
![]() Mój TŻ też nie umie trafić w kopy :P A młody to też jego geny - TŻ mi właśnie pisze, że chce już do domu i że mu się nic nie chce w pracy - no to idealnie jak mały, też dzisiaj kimono od rana :P Cytat:
Cytat:
Praca pracą, ale jak im powiesz teraz na dniach, to i tak będą mieli sporo czasu, żeby się przygotować. Ja poszłam na zwolnienie z dnia na dzień. Nie chciałam robić nikomu na złość i zdaję sobie sprawę, że trochę namieszałam w pracy, ale uznałam, że moje dziecko jest teraz ważniejsze niż cokolwiek innego. Szczerze mówiąc jesteś już jedną z niewielu osób na wątku, które pracują zawodowo, zauważ. To normalne, że kobieta chce odpocząć i Twoi szefowie powinni to zrozumieć. |
||||
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Ja również rzadko się udzielam ale dzisiaj to już muszę. Miałam usg połówkowe. Oczywiście,żeby nie było za prosto, najpierw miałam za mało moczu w pęcherzu, później maleństwo się nie dało zmierzyć bo robiło wszystko co tylko mogłoby utrudnić lekarce życie a na koniec musiałam iść zrobić siusiu i wreszcie wszystko zmierzono. Dziecko zdrowe i bez cienia wątpliwości będę miała DZIEWCZYNKĘ. Musiałam sie z Wami tym podzielić a teraz uciekam do pracy
|
#487 | |
|
Zadomowienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39701593]witam mamuśki
![]() ja zaplanowałam pranie wózków i nosidełek na wiosnę, jak się ciepło zrobi to będą się suszyć na tarasie ![]() dziś zarezerwowałam wielkanocny wyjazd do Szklarskiej moi rodzice jeżdżą tam co roku, więc w tym i my dołaczymy, już nie mogę się doczekać... pochodzimy po górkach, poszukamy wiosny, przewietrzymy się trochę jak ja kocham Szklarską!!!!!!!!!a, że tydzień wczesniej mamy cały weekend synkowo-urodzinowy, więc odpoczynek sie przyda.[/QUOTE] O jak fajnie Ja święta spędzę na siedzeniu na kanapie i jedzeniu, jedzeniu, jedzeniu...No coś ty nie śpij bo cię zgwałcą Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie mam tylko mięso ![]() Cytat:
Mam wprawę w niszczeniu ich
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39701593]
dziś zarezerwowałam wielkanocny wyjazd do Szklarskiej moi rodzice jeżdżą tam co roku, więc w tym i my dołaczymy, już nie mogę się doczekać... pochodzimy po górkach, poszukamy wiosny, przewietrzymy się trochę jak ja kocham Szklarską!!!!!!!!!a, że tydzień wczesniej mamy cały weekend synkowo-urodzinowy, więc odpoczynek sie przyda.[/QUOTE] ale Ci zazdroszczę! my z mężem kochamy polskie góry i odwiedzamy raz na jakiś czas Szklarską czy Karpacz
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielkie gratulacje ![]() U nas każda córka na wagę złota
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))no w końcu coś na liście się zaróżowi ))moja teściowa dzowniła, że kupiła dla Sary kilka sukienek ) haha widzę, że nie tylko nas mamy ogarnia szał zakupowy, ale także udziela się na rodzine )
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ujawiła się nam kolejna mała Księżniczka
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dziewczynkę---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- no i zostały mi 3 najcięższe slajdy do zrobienia...eh zaraz tż przyjdzie z pracy i będzie mi przeszkadzał, muszę się zmobilizować w ciągu 30min do skończenia |
|
|
|
|
#495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mojej nie, jedynie czasem z mama pojde na jakies zakupy i ona wtedy zapłaci, ale jakos mi to nie przeszkadza, mysle, ze zacznie sie szał, jak juz dziecko bedzie na wylocie chociaz tesciowa....![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
ja juz dzis bylam w sklepie happy mum - i szczerzerzeczy maja przepiekne ale dla dziewczyn do rozmiaru 38.... ceny kosmiczne a sprzedawczyni w Bonarce laska robi ze stoi w sklepie - makabra jakas a tak na marginesie zmienilam sobie termin wizyty w ulta na ta srode na godz 19 wiec bede prosic o kciuki troche wczesniej jutro mam badania i dentyste wiec ogolnie znow aktywny dzien
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
Co do obiadku to u nas dziś robi moja mamusia
Kotleciki ziemniaczane z sosem pieczarkowym już mi w brzuchu jeździ na samą myśl
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Masakra jakaś, przed chwilą była u mnie taka zadymka śnieżna, ze świata nie było widać, płatki wielkości pięciozłotówki a teraz deszcz ze śniegiem, co gorsze?!
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
wyżywam się właśnie na kurierze z siódemki
nie zadzwonią , paczkę gdzieś zostawią i zgadnij u kogo jest |
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
ukończonego szkolenia firmy LMI "Efektywna sprzedaż" i trzeba swoje sukcesy wypisać
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
my kiedyś też mieliśmy taką sytuację....dali sąsiadowi (nas nie poinformowali komu)a jemu się nie spieszyło by nam ją dać...nam zależało na paczce, wydzwaniamy...na szczęscie kojarzyłam sąsiada po nazwisku i jak powiedzieli kto podpisał tak poszłam i sobie ją odebrałam...echhh Uważam, że kurierzy powinni do skrzynek wrzucic info komu ja dają...wtedy ani by się nei musał faktygować sąsiad ani ludzie by sie nei złościli...
|
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to średnio pasuje do sprzedaży
|
|
#506 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się tak wkurzylam o ten moj Zus, że pojechałam sobie pooglądać wózki na poprawę humoru. Dziś jakiś fatalny dzień, bo Tż mi mówi, że się na niego uwzięli w pracy i nie wie czy haka na niego jakiegoś nie szukają. .w tej jego firmie to śmiech na sali- ponad dwa lata jedzie na umowie zlecenie, ciągle mu obiecują umowę o pracę i tyle ją widział. .jak jeszcze go teraz wywalą to nie wiem co zrobimy...
Musiałam się pożalić. :banghead:
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
PS. A Neni to do nas dziś odpoczywa?
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
PS. Karolajn...Ty w tym tyg. bierzesz śluby? |
|
|
|
|
#508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pogoda ma być cudna ![]() ![]() byle nie padało. .
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam kiedyś tak, że z jakieś firmy kurierskiej w skrzynce nam zostawił info u kogo jest paczka i to było ok, a tak patrzysz że odebrana a nie wiesz kto odebrał najlepsze jest to że mijałam się z tym sąsiadem na schodach i nie powiedział mi że paczka u niego jest, a teraz mówi do mnie , że zastanawial się kiedy przynieść nam to jest mój sukces osobisty, który sobie założyłam przed rozpoczęciem szkolenia, a po wstępnych przygotowaniach |
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!gratuluje ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Spać mi się chce, wszystko robię w zwolnionym tempie... no i śnieg wali u mnie i tęsknie już za Tż |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

U nas dziś domowa pizza, na którą w sumie nie mam ochoty. Może zrobię jeszcze placki ziemniaczane, bo coś czuję, że tej pizzy dziś nie wciągnę.

Tż pojechał w delegację, nie chce mi się nic specjalnego pichcić więc dziś na obiad fryty

ale ostatnie zdanie mnie rozbawiło
I ciężko mi przed komputerem wysiedzieć żeby być z Wami na bieżąco 

już mi w brzuchu jeździ na samą myśl