|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 |
|
2 | 4,00% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,00% |
| Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
25 | 50,00% |
| Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
8 | 16,00% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 |
|
5 | 10,00% |
| Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
6 | 12,00% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Lonely jest 78 tys.. wizaż wariuje już od 50 tys.. niestety, muszą sobie serwery zwiększyć bo co raz jakiś problem..
Wrzucisz jutro zdjecie? bo ciekawa jestem efektu a własnei nie widać zdjątka:/ Mysia nic to ja idę spać, napiszesz mi gdzieś albo tu, albo na priv, albo jeszcze gdzies co przeważylo o decyzji i dlaczego akurat ten. Bardzo byś mi pomogla Ja bedę po południu wózki ogladać.A i dziewczyny z Wawy, w DH Smyku są wózki?? Bo ja gdzie do smyka nie pójdę to wózków nie ma.. Edytowane przez maarchewka Czas edycji: 2013-03-11 o 22:43 |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Marchewka, no właśnie psuje się
![]() ja w ogóle nie wiedziałam, że jest inny niż Mura z maxi-cosi, a mury nie chciałam ze względu na ten plastikowy pałąk między nóżkami (jak to mówię ja będę mieć chłopaka i chyba mu nie będzie z tym wygodnie:P) a jak mi znajomy pokazał Elea a zwłaszcza jak się składa, to tylko ten chciałam:P no i bałam się tapicerki i miejsca w maxi-cosi ale gondolka i spacerówka są duże, a tapicerkę się odpina a! ten system składania ma tylko elea
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Marchewka - nie ma problemu, wrzucę jutro zdjęcie żyrafki
![]() 78tys to nie jest jakieś przepełnienie, czasem było nawet po 200tys
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
lonely żyrafka super! Pomyślałam teraz, że fajna byłaby też zebra z grzywą tasiemek
Może zrobię i ja Inspirujesz kochana A wizaż nas wszystkie zachęca, żebyśmy spać szły |
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulina współczuje sytuacji ze sprzedawcą ... masakra, skąd się tacy biorą
ja się dwa razy wpakowałam w wysoki koszt wysyłki ale w sumie to było 25 zł za kuriera za kilka rzeczy więc nie tak źle, chociaż jakbym wiedziała to nie zamawiałabym. teraz coś się z allegro chyba dzieje, chcieliśmy kupić łóżeczko turystyczne i ciągle pisze że aukcja zakończona mimo że 3 dni zostały i jeszcze dużo wolnych łóżeczek (dwie aukcje u jednego sprzedawcy bo próbowaliśmy inny kolor). btw a propos turystycznych - mamy na oku takie: http://allegro.pl/uchwyty-gratis-loz...074678561.html ma służyć nam jako kojec w salonie na codzień i na wyjazdy do rodziny. do spania mamy drewniane. kupowałybyście materac dodatkowo? bo niby jakiś tam jest, ale jak dziecko będzie tam codziennie leżeć to chyba wypadałoby kupić jakiś lepsiejszy ... |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Ashyshqa - zebra też fajnie
ja myślałam jeszcze o słoniu bo też jest bardzo łatwy.. próbowałam rozkminić lwa, ale tu już może być problem
|
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jednak nie poszłam spać ale niebawem będę się zbierała chciałam iść jutro na morfo rano ale opiłam się coli i pierdzielę to
|
||
|
|
|
#2799 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
plusów też jest dużo![]() Cytat:
a jak nie to później groźbą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a drewniane do spania w sypialni ![]() Wiesz ja myślałam,też o materacyku, sa takie same piankowe na allegro widziałam ok 20 zł ![]() Mój Maleńki dziisaj bardzo spokojny, a ja nie lubię tego, bo się martwię
|
||||
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
siemka, nie nadrabiam bo 15ston to gruba przesada
![]() jutro się bardziej odezwę,dziś padam... aa,przyszedł mi sudocremik i posciel miłego!! |
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1255 Edytowane przez maarchewka Czas edycji: 2013-03-11 o 23:23 |
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko trochę zasmuciły mnie informacje o xlanderze bo juzprawie byłam zdecydowana
|
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() --- W końcu wizaż działa w miarę normalnie to biorę się dalej za czytanie
|
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, że Maluszek spokojny, ma prawo teraz większość czasu przesypiać. Chociaż rozumiem Twój niepokój, bo sama się martwię jak nie czuję małego zbyt długo.. Na szczęście ostanio regularnie daje znać o sobie ![]() Cytat:
jak porządnie przyszyję to nic się nie powinno stać, ale jeszcze nad tym pomyślę, ewentualnie czarną nitką wyszyję oczka dużo z nas myślało o x-landerze i z niego zrezygnowało |
||
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
A został ktoś nadal przy xmove?
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz faworytami są maxi cosi i mutsy.. ale na razie odpuściłam temat wózkowy, bo zwariować można najpierw muszę ogarnąć całą wyprawkę, na wózek jeszcze mamy czas |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też muszę poszukać sklepu, w którym będą mieli Mutsy
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
upsss... zasiedziałam się, uciekam spać
Dobrej nocki, do jutra |
|
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
miłej nocki
|
|
|
|
#2813 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Póki co biust urósł mi o 1 rozmiar i już muszę mieć G... Cytat:
![]() Umocnił nam się klub niebieskich mam - urodzi się na naszym wątku już 50 chłopców
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-03-12 o 00:09 |
||||||||
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem. Rzadko się odzywa ale za to zawsze z ciekawym njusem
![]() Zmienili mi dziewczynę na sali. Jest w 38 tyg teraz. Ale chyba długo tu nie pobędzie bo ledwo co wczoraj rano przyszła a po południu zaczęły się skurcze na razie takie przepowiadające co godzinę na parę minut ale zawsze![]() I uwaga zapowiadana ciekawostka: ona dowiedziała się że jest w ciąży w 34 tyg
|
|
|
|
#2815 |
|
Rozeznanie
|
aaś ale jak to możliwe? ile ona ma lat? niektórych rzeczy nie potrafię ogarnąć
|
|
|
|
#2816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
jak w ogóle na to wpadła po takim długim czasie?no i dzień dobry
|
|
#2817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok można się dowiedzieć późno, ale aż tak? Mi tak moja daje po pęcherzu, że wyje z bólu... Ale hmm w sumie znam kilka osób, które ze względu na jakieś tam ułożenie łożyska w ogóle nie czuły ruchów, więc kto ją tam wie... Cytat:
Cytat:
Robiłaś z jakiejś formy czy z głowy?
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
banka zdrówka dla Twojego synka. Uroczy młodzieniec z niego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Ty jak się czujesz? Też już chciałabym być w 38 tygodniu.... dzisiaj noc była do kitu, plecy od wczoraj mnie bolą po zakupach (robiłam je przed wizytą, zanim się dowiedziałam o szyjce :P ) Do tego coś mnie kuło w szyjce i mały się wiercił tak, że się spać nie dało....grrrr. |
||
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 33tc
Nie nadrabiam, bo idę na badanka z rana, a później maluję włosy - homemade Tak na szybko co zdążyłam przejrzeć:lonely żyrafka boska po prostu!!! Gratuluję A ta afera z mięsem to słyszałam już jakieś 2 dni temu o tym, tak się zbulwersowałam, że zaczęłam kląć normalnie Mam nadzieję, że Lilce uszy nie spuchły.....Paulina ja bym napisała do sprzedawcy, że chcesz paczkę albo zgłaszasz na all o próbę wyłudzenia i zarobku na kosztach przesyłki.... A jak się nie zgodzi to negatywa bym wystawiła..... Ok lecę dziewczyny się szykować
|
|
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
Kinga - 33tc?!? O mamo, jak ja Ci zazdroszczę! Ja też bym chciała już być tak 'zaawansowana'
![]() Ja w 33 bedę dopiero w drugiej połowie kwietnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Inspirujesz kochana 

, ale poczekam do piątku i info od gina...

07.07.2012
tylko trochę zasmuciły mnie informacje o xlanderze